Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cainii vagabonzi

#61
(21-11-2011, 12:11 AM)Wunderbar A scris:
(20-11-2011, 11:54 PM)Ladd Russo A scris: then should i excuse you while you eat your poo?
Eu nu obicinuiesc d-astea toplitene, more for you! 3

Ce-ti mai plange sa te lingi in c*r folosindu-te de pretextul speciei.
Dar nu-ti face griji, you not special! 10

@SM:Go and pray!

HAHAHAHA... what?!
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#62
Nu am ceva cu ei , deşi uneori mă calcă pe nervi.
Şi nici nu-mi e frică de câini , am crescut cu ei de mică şi m-am obişnuit, plus ştiu că dacă eu nu mă i-au de ei, nici eu n-o să se i-a de mine. Şi deşi îmi e milă când îi văd murind de foame, ezit să le dau celor care nu stau pe lângă blocul meu mâncare fiindcă nu am nici un chef să mă trezesc muşcată de unul sau să aflu că alţii au fost muşcaţi căci le era câinilor foame. Mi se pare greşit ceea ce fac şi eu, dar deh...- prea bună - .
Apoi, nu sunt nici de acord cu eutaniserea lor. Dar de ce să-i omorâm? Mă întreb cum o fi dacă ar omorâ vreo 10 „de-ai noştri” , oare cum ne-am simţi noi? ._."
Nu ştiu, mă gândesc că ar de sute de ori mai bine dacă i-am duce într-un adăpost din care nu se fură mâncarea or smth like that - parcă se întâmplase asta o dată - , unde câinii nu ar fi maltraţi şi toate cele. Şi sunt sigură că exista măcar unul de genul acesta în România. :]
Eh, asta-i părerea mea şi nu cred că mi-o voi schimba prea curând.
[Imagine: blahf.png]

#63
Pff, am gasit si eu acest topic -.-. Mda, dupa cum cred ca ati auzit multi primari vor sa scape de ,,bacteria'' canina din orasele lor super ,,curate''. 22 Eu totusi nu inteleg....Tot spun ca nu au bani sa faca adaposturi dinastea, ca nu pot sa ii castreze ca de ,,fondurile'' dar cum Daomne iarta-ma sa iti iei 7 masini si sa mai bagi si spaga in buzunarul nustiu cui?
Asta este cu adevarat o problema grava 22 ok, sunt maidanezi dar nu sunt si ele finte? Eu cred ca daca ar incepe eutanasiera acestor prietenii ai omului, cred ca jumatate din tara o sa iasa din case sa faca scandal 78. Nu este vina oamenilor ca ii hranesc :p este vina celor care nu se ocupa de ei, care isi neglijeaza gradul, sa zic asa 10.
Oare cand le moare vreo ruda/prieten [zic si eu] le place? Nu ii doare? Numai exista pic de suflet in tara asta? En fin...
Nu sunt de acord cu eutanasierea lor, daca vor sa omoare pe cineva sa se omoare intre ei :p

Parerea mea ^^
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#64
Să facă lumea ce vrea cu câinii vagabonzi, cu ei, fără ei este cam același lucru. Unii oameni iubesc câinii și fac scandal să nu se atingă lumea de ei că și ei sunt ființe, alții - ca mine -, nici nu se uită la ei când trec pe stradă.
Am cred că douăzeci de câini vagabonzi pe strada mea și niciunul nu-mi face nimic, adică da, latră, și ce? Probabilitatea să te muște unul este mică, asta dacă-ți vezi de treabă :)).
[Imagine: Jun0xCa.png]

#65
Where is the love? :[
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#66
(28-11-2011, 07:01 PM)Ladd Russo A scris: Where is the love? :[

Toti baga melodia asta intr-o astfel de discutie...off
Credeam ca nu mai suntem in povesti..
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#67
I fail to realize ce rau fac. Cu ce va deranjeaza pe voi cainii vagabonzi ._.'? Se incadreaza in peisajul urban. Ganditi-va numai ce plictisitor ar fi sa mergi pe drum fara sa vezi cate un caine vagabond. SI latratul din mijlocul noptii.. priceless <3.
[Imagine: iK6og.jpg]

#68
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/...95652.html
in astfel de cazuri tare se mai incadreaza in peisaj cainii vagabonzi. 3
Cand o sa aveti parte de asa ceva ....-.-

[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#69
Aseară un „om” a legat un câine vagabond cu un lanț de tufele și rămurelele din lateralul coaforului lui mama. A lătrat toată noaptea. Abia am putut adormi. Ăsta da peisaj urban. Anw, mai sunt specimene care nu iubesc animalele o.O. Cum să legi un câine - era așa drăguț ._. - noaptea, în frig și vânt de tufișuri >.< ? Nu-mi pasă mie de ei, dar când l-am văzut mi s-a înmuiat inimioara mică și grăsună.

EDIT: Ann, probabilitatea să se întâmple așa ceva este mică. Am unul în cartier care se ducea la magazin, a văzut o potaie, s-a dus și l-a tras de coadă și surpriză, a fost mușcat de picior 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#70
V-ati gandit ca cainii scad criminalitatea? Cum e pentry un hot sa unble pe o starda gola si pasnica si cum e pentru un hot sa unble pe o strada plina de caini sau macar cu un caine mai colturos 4
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U




Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)