Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Basmele devin realitate

#11
(17-05-2011, 06:01 PM)Valleee A scris: heya, am adus next. Sper sa va placa, mai ales ca acest capitol este special. :d Spor la citit si lasat comentarii :X

CAPITOLUL 3

Hinata incerca sa alerge, dar abia putea. Sakura era din ce in ce mai speriata. Sasuke se apropie de ea, si o prinse da mana. Stransoarea se tot accentua. Sakura se gandea la ce sa faca, pentru ca stia ca va lua o bataie pe cinste. Deja credea ca a si murit, dar din fericire Sasuke ii dadu drumul. Fata isi puse cealalta mana peste cea cu stransoarea, nu se pune virgulă înaintea lui ,,şi'' si o mangaia ca si cum ar fi un copil care tocmai sa lovit. Dar nu dupa mult timp poc! Sakura cade jos. Se pare ca brunetul are o mana destul de crea, ,,grea'' mai ales ca este si baiat.
-Hai Sasuke, hai omoara-ma! Daca nu eram eu virgulă tu sigur nu ai fi fost asa, uita ce ti-am facut, a fost in urma cu mult timp.
Baiatul se enerva si mai tare, si cand sa o mai loveasca o data pe rozalie ...


~Tsunade~

Ma gandesc la Nawaki. Oare va fi bine? Stiu ca el merge defapt intr-o misiune contra Yakuza, am aflat asta ieri, de la un prieten

FlashBack
Ies usor din casa. Era/ Este un frig groaznic. Ma indrept spre casa celui mai bun prieten al fratelui mei/ meu. Am de gand sa aflu adevarul, sa stiu macar daca este adevarat ce banuiesc. Ajung, dar cand sa bat la usa se pare ca ea se deschide singura. Imi era frica, mai ales ca pe strada nu era nimeni, iar in camera era si fără acel ,,şi'' intuneric. Ma sperii si incep sa alerg in strada. In fata mea trece o masina cu o suta km, fără prescurtări la ora cred, inca un pas si as fi murit. Imi intorc capul spre casa si vad ca de acolo iese o umbra foarte ciudata. La prima vedere ai zice ca-i un monstru ce vine sa te manance, dar daca te uiti mai bine observi ca este unbrea/ umbra unui animal. Nu era foarte mare, dar deajuns incat sa te sperie. Arata ca un lui/ leu, dar vad ca se aprinde lumina si este doar cu caine care ma fără ,,mă'' maraie. Din casa aud pe cineva care zice
-Cutu! Hai la tata baiatul, asa fii cuminte!
Vad cu se apropie si isi ia pufosenia in brate. De chestia asta pufoasa m-am speriat eu? In fine, acum sa vad daca ma poate ajuta cu ce vreau. Ma duc pana aproape de prag, dupa care il intreb serioasa
-Space Nawaki se duce in misiune impotriva celor din Yakuza, nu?
Barbatul lasa capul in jos, si spune un simplu "Da." La auzul acestor cuvinte ai mâncat un am izbucnit in lacrimi. Daca era prins era omorat pe loc. Acum si cerul plangea. Femeia isi scoate mcrela, era neagra parca in doiu, la fel ca si blondina. Nu mai sta nici un minut si pleca. Stia ca va obtine informatia repede, dar in acelasi timp ii era si frica de acel mic cuvant.


EndFlashBack

Femeia alearga cat se poate de departe. In gandul ei erau mii si mii de intrebari. De ce el? De ce nu sunt eu in locul lui? Daca sunt femeie nu inseamna ca nu am dreepturi/ drepturi! Nawaki, o sa te urasc daca mori. Eu, eu, te urasc! Daca ai sti ca pentru mine viata ta inseamna tot, ma simt ca o musca-n lapte, ma simt atat de rau. Stiu ca vei muri. Intuitia imi zice asta. Dar daca nu, o sa tin numai la mine/ tine, ca si cum ai fi copilul meu. De ce? De ce tu Nawaki si nu eu? Nu stii cat plang pentru asta? Ma voi razbuna pe cei din Yakuza, chiar cu pretul vietii daca iti vor face ceva. Mai bine plec de maine, sa il ajut. Am centura neagra la karate, si cea albastra la judo, ar trebui sa fie de folos. Dar am ceva cu care nu ma vor putea invinge, o inima plia/ plina de dragoste! Atat de multa, incat prefer ca el sa traiasca si eu sa mor chiar si in chinuri daca este nevoie. As vrea ca toata suferinta asta sa ieie/ ia sfarsit, ca aceste razboaie sa se termine, tarile, oamenii, societatea, totul sa fie schimbat, schimbat in bine. Dar nu se poate. Daca ma-r auzi cineva ar zice ca sunt nebuna. Mai bine nu il lasam sa plece in ziua in care a venit la mine. Mai bine il loveam cu ceva in cap, ca sa ramana inconstient si sa il pot opri, sa il pot tine acasa unde ii este locul. Ma doare capul, parca sunt un balon prea tare umflat si trebuie sa fac bum! Nu mai pot, imi pun o mana pe cap repetiţie, il scutur putin dupa care cad pe jos. Vad ca sunt intr-o balta, nu numai de apa, ci si de durere. Din fericire nu mi-am spart capul, dar cred ca cedez nervos. Inchid usor ochii, dupa care ii deschid usor din nou repetitie ca sa mai vad doar odata lumina zilei.


~Sakura~

Cand sa imi dea ultima lovitura, vad ca pleaca cu mainile in buzunar. Incepe sa rada haotic, dupa care imi zice un simplu "Pa!". O vad pe Hinata care vine spre mine sa ma ajuta. Ma intreaba daca vreau sa merg la doctor, dar eu ii zic ca nu. O iau de mana si ii propun sa mergem in celalalt parc "Parkul de Botanica din Konoha". Ciudat numele, dar cred ca este si prumos/ frumos acolo.

Dupa cinci minute de mers cele doua ajung in fata parcului. Era minunat, gardul viu inconjura tot parcu, cararile erau pavate cu niste pietre negre in forma de triunghi, copacii erau de diferite specii, unii chiar de peste o suta de ani. La fiecare era cate o tabliita in care scria niste date despre copac si specie. Intre copaci erau puse diferite flori. Unele erau atat de parfumate, incat credeai ca nu este real ce vezi. O specie de trandafir o atragea pe Sakura cel mai tare. Era un trandafir albastru, care mirosea foarte frumos. Cele doua se plimbau, pana cand au gasit un lac de o splentoare/ splendoare nemaipomenita. Erau doi salcami langa lac. Trilurile pasarilor rasunau peste tot, iar maretul soare isi trimite razele aurii sa se reflecte in oglinda apei. Fluturii colindau si ei, in cautarea florilor. Cele doua dse aseaza pe o banca de langa un salcam, care aproape ca ''imbratisa'' banca. Cele doua repetitie incepura sa vorbeasca despre ce sa intamplat. Dupa o ora, rozalia merse acasa. Fata se du/duse direct sus, in camera ei, isi scoate orarul si se uita pe orele de maine. Isi scoate/ repetitie ce ii trebuie, isi face temele si se pune pe somn.


~Tsunade~

Mie rau. Stau trantita pe un pat cam tare, invelita cu o patura moale. Imi deschid ochii si lad/ aud o asistenta dragura, care era imbracata intr-un halat alb, cu parul prins sus in coc, era si ea tot blonda. Doua suvite ii atarnau pe fata, crete, precum parul din cap.
Ma ridic incet, dupa care o intreb daca pot pleca. Aceasta imi spune ca da, dar pe propria raspundere. Este deja ora zece diineata/dimineata.

Ajung acasa. Intru, Si/ ÅŸi scriu un bilet ca Sakura sa il poata vedea cand vine. Ii las 10.000$ dupa care plec spre avion.

Hello dear Moxxy is here.
Am revenit din nou pe la ficul tău, voiam să văd dacă s-a mai schimbat ceva, so let's see.Am încercat să îţi arât cât de cât o parte din greşelile pe care le-ai avut,dar mai sunt şi altele.
Începutul este banal, de parcă aş fi citit o compunere de clasa a II-a, fără supărare, propziţiile atât de scurte şi repetiţiile au fost destul de deranjante. După cum am spus şi în comentariul, anterior ai grijă la verbe şi hotărăşte-te la ce persoană vrei să le pui.
Am văzut foarte multe greşeli de tastare o parte dintre ele ţi le-am evidenţiat mai sus. Deasemenea ai probleme cu semnele de punctuaţie pe care le pui destul de aiurea. Descrierea mai ai foarte mult de lucrat la ea, pentru că până acum e destul de banală. Încearcă să faci fraze mai ample, astfel scapi şi de acele repetiţii deranjante. Dialogul este sec, iar acţiunea grăbită. Fii mai atenta data viitoare. Sper că nu te-a supărat comentariul meu. Bye, bye.

#12
heloo
Prima oara la acest fic :d , am emotii :)) daca iti vine sa crezi. Ficul este interesant, ideea chiar imi place. Primul capitol a fost lung, cu mult dialog pentru gustul meu, iar descrierea mai putina. Celelalte capitole au scazut ca lungime, al doilea a fost foarte scurt, dar apoi si-au revenit putin. Descrierea mai trebuie lucrata putin, actiunea umpic incetinita, dialogul ... la asta te-ai indreptat. Cam atat. Sa ma anunti :d

:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinta devenita realitate kimic 1 2.141 15-06-2013, 02:30 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Vis sau realitate Daya-chan 2 2.063 21-04-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Vis sau realitate? Elyy 0 1.727 05-09-2011, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Elyy
  VIse si Realitate [ + 18 ] Obs3ssion 4 2.774 09-07-2011, 11:18 AM
Ultimul răspuns: Obs3ssion
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.572 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Actori si in realitate - [+18] Miranda. 20 13.444 20-02-2011, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vis sau realitate Daddu 5 4.098 08-09-2010, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Tox
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 15.176 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Visele devin realitate(SasuSaku) sasu_saku@love.bobo 4 6.370 29-01-2010, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 10.384 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)