Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni?

#21
Bună! : )

Îmi cer scuze pentru întârziere, dar am recuperat acum. Am citit ambele capitole şi m-a uimit întorsatura de situaţie. Bine, mi s-a părut cam grăbită acţiunea, adică puteai mai să dezvolţi mai mult ce s-a întâmplat după despărţirea Sakurei de Sasuke, mai multă descriere şi mai puţin dialog, că am observat că acest mod de expunere a dominat. Sper ca pe viitor sa te axezi mai mult pe descriere, în special pe cea a sentimentelor ;)) .
Mă bucur că cele două, Saku şi Hina, au reuşit să ducă la bun sfârşit ce şi-au propus, totuşi îmi pare sincer rău că Hin a murit într-un accident de maşină : ( ( că veni vorba, aici puteai detalia mai multe, în special ce a simţit rozalia ) . Sunt chiar curioasă ce o să se întâmple în continuare în legătura cu Sasuke şi Sakura, dacă se vor împăca. Altceva ce mi-a atras atenţia este revolta ei cu privire la clonat:
Citat:De acum voi infinta campanii impotriva clonarii pana imi voi atinge scopurile. Nimeni nu merita sa fie chinuit asa, plastic de ar fi.

Chiar mă întreb ce are de gând să facă cu această... '' problemă '' .
Aştept următorul capitol. Succes! :*
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#22
Salut tuturor. Sa aveti parte de o vacanta placuta. Imi cer mi de scuze pentru intarziere, astazi am lucrat la next si m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa trec si pe aici ca nu am mai postat nimic de mult. Sper sa va placa..

Oare este posibil?


Sakura: Privesc fericita coloanele protestante care se desfasoara prin tot orasul Tokyo.Am municit luni de zile pentru a strange protestanti impotriva clonarii, zi si noapte am facut afise si sloganuri si astazi luptam pentru o cauza dreapta. Nimeni si nimic nu ma va putea opri sa imi duc planul pana la capat. In scurt timp lumea nici macar nu isi va mai aminti de Sasuke Uchiha si “marea” lui firma O Clone. Pe scurt clonarea va deveni o stiinta interzisa.
-Alesha?
-Da Ayumi ce s-a intamplat?
-Deschide Tv-ul. Protestul nostrum e devenit un subiect cotidian pe toate posturile.
-Cat ma bucur. Poate ca lumea isi va deschide ochii si va realiza ca au aprobat defapt o mare cruzime.
-Alesha, fi atenta!

Canalul 24: Conducatoarea firmei “Original human”, Kaname Alesha a organizat un mars protestant care a blocat toata circulatia in Tokyo. Aceasta sustine ca am aprobat cea mai cruda metoda de a trai “Clonarea”.
Oamenii au iesit in strada sa isi spuna parerea si sa o sustina pe Alesha. Au strans toate semnaturile necesare pentru o noua lege ce consta in declararea clonarii o stiinta interzisa si inchiderea firmei “O Clone” ce apartine marelui om de afaceri Sasuke Uchiha.
Sustinatorii lui Sasuke au declarat despre Alesha ca nu este in toate mintile, pentru ca oricine si-ar dori sa aduca la viata cel putin o data, o persoana draga.
Aceasta contraataca si spune ca aceste clone au si ele un suflet si nu le putem forta sa fie ceva ce vrem noi. Nu sunt doar o bucata de plastic.
Uchiha revine cu o declaratie de ultim moment: Parerile sunt impartite si eu cred ca o clona nu are cum sa fie mai mult decat o bucata de plastic.
Alesha: Spui toate acestea pentru ca nu ai fost in locul uneia, sa simti ce simt ele, sa fi martorul unui film fara sfarsit al amintirilor care nici macar nu-ti apartin. Sa fi chinuit de cosmaruri, intamplari reale din viata unei persoane moarte.
Uchiha: Dar tu de ce vorbesti? Esti un om, probabil ai ascultat parerea uneia si ai fost impresioanata.
Alesha: Nu sunt doar un om, sunt o mare bucata de plastic la fel ca si ele.
Declaratiile contradictorii surpind populatia din ce in ce mai mult. S-a dovedit ca defapt Alesha este o clona care lupta pentru viitoarele “proiecte”. Aceasta doreste ca niciuna sa nu mai treaca prin tot ce a simtit ea. Dar oare va fi ascultata?

-Ayumi, poti sa imi aduci te rog frumos o cafea? Se face tarziu, dar nu vreau sa dorm. In caz ca se intampla ceva..
-Desigur, dar inainte am o intrebare?
-Ascult.
-De ce Alesha? Puteai sa iti schimbi numele de Sakura in oricare altul?
-Alesha pentru ca cea mai buna prietena a mea, care era tot o clona, a murit intr-un accident. Inainte de asta vroia sa isi schimbe numele in Alesha. Asta am facut-o pentru ea.
Ayumi iese din birou cu parere de rau pentru Hinata, dar daca asta i-a fost destinul. De ce l-am schimba noi? Ce rost ar avea? Am face mult mai rau. Pana la urma asa a fost sa fie.
Imi beau cafeaua si plec acasa. Fac un dus revigorant si imi aleg o tinuta mai profesionala pentru confruntarea care va avea loc in seara aceasta la tribunal. Trebuie sa apar prezentabil, in ziua de astazi si cel mai mic amanunt conteaza.
In sala, judecatorul i-a dat cuvantul lui Sasuke. Cine stie cu ce discurs va veni. Dar orice s-ar intampla nu va obtine nimic. Nici macar nu isi va da seama cu cine vorbeste..
-Domnule judecator, doamnelor si domnilor, la inceputul acestui proiect am ales sa fac un referendum la care peste 70% din populatie a decis sa lasam clonarea sa devina legala. Acuma domna Alesha vine si spune ca Japonia nu a stiut adevarata fata a clonarii, ca este un process crud si altele. Dar pana la urma ea de unde stie toate aceste lucruri? Atat am avut de spus.
-Afirm cu tarie faptul ca Japonia nu a stiut cum este adevarata fata a plasticului. O clona nu are dreptul sa viseze, ea trebuie sa se comformeze dupa dorintele unei persoane care nu mai exista. Si daca nu mai exista ce? Si daca asa a fost sa fie ce? Trebuie sa intoarcem noi Terra pe dos, doar ca nu putem trai fara o persoana draga? Nu putem sau nu vrem? Care este adevarul? Dar dumneata de unde sti ca eu nu stiu? Nici macar nu ti-ai dat seama ca eu sunt marea ta iubire clonata? “Sunt Sakura”. Adica nu sunt ea, pentru ca a murit, mai bine zis clona ei. Cat am fost in viata ta nici macar nu te-ai interesat cat de mult am suferit? De ce? Pentru ca tu aveai ochi numai pentru fericirea si proiectele tale. Dar la sentimentele plasticului aluia asa cum il numesti nu te-ai gandit?
-Judacatorii se vor retrage timp de o ora pentru a delibera si a decide dupa criteriile, declaratiile si probele aduse in instanta.
Dupa declaratia pe care am avut-o Sasuke nici macar nu si-a mai intors privirea la mine. Inainte credea ca are un avantaj mare fata de noi, darnu a fost sa fie. Judecatorul va fi uimit cand va vedea ca defapt tot ce am spus era numai adevarul. Oare cum vor reactiona oamenii cand vor auzii tot ce s-a intamplat astazi? Vor veni mai multi de partea noastra sau de partea lor? Ma intreb oare criticii cum apara fiecare situatie.
-Alesha, nici bine nu a avut loc confruntarea ca deja criticii si-au postat parerile pe bloguri sau juralistii care au inceput sedinte in direct. Vrei sa citesti cateva?
-Desigur, pana la urma judecatorii vor decide ce se va intampla nu criticii.

Shintaro: Parerea mea personala este ca intre Alesha si Sasuke a avut loc o cearta de proportii. Sigur acum aceasta vrea sa se razbune.
Manuela: Alesha are dreptate, clonele au si ele un suflet. Am vazut declaratia ei si i-am simtit durerea din sufelt atunci cand vorbea. Noi nu avem nici un drept sa criticam ceea ce a spus pentru ca nu stim defapt cum este sa fim un mare nimic.
Nana: Eu personal sunt de partea lui Sasuke. Si eu am suferit cand iubitul meu a murit si as fi dar orice sa il aduc inapoi.
Nobu: Alesha spune numai si numai adevarul. Cine suntem noi sa ne impotrivim destinului. Pana la urma asa a fost dat cu un scop anume. Oameni buni, viata merge inainte, un pas inainte si doi inapoi, orice ar fi trebuie sa ne cladim un drum in viata.

-Alesha, nu trebuie sa te descurajezi, pana la urma ai cea mai mare dreptate. Si tu sti asta. La fel ca si criticii jurnalistii sunt impartiti pe doua tabere. Cei de partea lui Sasuke si cei de partea ta, desi noi avem mai mule persoane care cred in noi.
-Ayumi, este adevarat. Sunt foarte increzatoare acum ca te-am ascultat. Vorbele tale si cei care sunt alaturi de noi acum, m-au facut sa sper si sa cred. Trebuie sa lupt. Pana la capat, asa i-am promis Hinatei.
-Acum haide, judecatorii s-au intors cu un verdict.
-Liniste in sala. Coform tuturor probelor de care am beneficiat, am decis ca de acum in colo clonarea va deveni o stiinta interzisa.

~~~

Dupa doi ani.

-Alesha, pana la urma oamenii au uitat de clonare si de Sasuke Uchiha.. Dar tu?
-Da nici eu. Inca tin la Sasuke. Si imi amintesc privirea lui plina de ura de la proces. Nu imi vine sa cred ca totul s-a terminat asa.
-Oare este posibil?
-Posibil sa ce?
-Sa nu se fi terminat inca. Totusi viata merge inainte si se vor mai ivi ocazii. Poate, poate vei reusi si tu sa uiti cum au facut si ceilalti.
-Ai dreptate. Ayumi, mergem sa o vizitam pe Nana la spital?
-Desigur.
Nana este o prietena care m-a sustinut in aceea perioada grea. Eu si Ayumi am devenit foarte apropiate de ea. Defapt am devenit prietene foarte bune. Acum si-a rupt piciorul in timp ce se plimba cu rolele si doctorii au spus ca o tin in spital din cauza lipsei de calciu pe care o avea. Mergem si o vizitam zilnic pentru ca nu putem sta departe de ea. Tin mult la Nana, ne spunem secrete si avem grija una de cealalta.
-La ce salon era?
-Cred ca la 204. Ma duc eu inainte, pana gasesti tu niste fructe, in regula?
-Bine. Alesha sa nu ii spui ca mi-am gasit un prieten. Vreau sa ii dau eu vestea ce mare.
-Desigur.
Ma indrept lenesa catre salonul 204, dar nu stiu de ce simt o atmosfera apasatoare. Parca ceva ar fi pe cale sa se schimbe radical. Sau se va intoarce lumea cu susul in jos, vorba vine..Deschid usa incet, in caz ca doarme. Ma duc si dau drumul la jaluzele sa intre lumina, stiu cat de mult ii placea sa vada ce se intampla afara.
Din greseala arunc o privire cu coada ochiului si raman stupefiata. O fiinta cu parul roz, conectata la o mare multime de aparate zacea inconstienta pe patul de spital. Ea era..Eu..Adica Sakura.

-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ma trezesc din somn, mai bine zis din cosmar si incerc sa ma dezmeticesc. Incerc sa ma misc din pat dar constat ca sunt prinsa intre multe fire. O masca de oxigen parca ma sufoca. Camera era la fel ca cea din vis. Langa pat statea uimit Sasuke, de parca m-as fi trezit din morti.
-Sakuraa?
-Poftim? Nu sunt Sakura.. Sunt Alesha.
-Despre ce vorbesti? Alesha? Nici macar nu am auzit de numele acesta.
-Se poate sa imi dai o oglinda?
Sasuke imi inmaneaza oglinda si cu o oarecare teama o intorc incet. Imi privesc cristalele verzi ce se oglindesc in ea, parul lung si foarte ciufulit care parca nu isi mai gasea locul. Dar ce s-a intamplat cu latele mele brunete? De cand il aveam atat de lung? Nana, Ayumi? Sasuke aici langa mine, care spune ca nu a auzit de nici un nume Alesha? Am picat oare intr-un univers paralel.
Usa se deschide si isi face loc o bruneta alaturi de Naruto care se tineau de mana. Bruneta nu era nimeni alta decat Hinata.. Dar nu murise? Sau este clona ei? Dar si clona ei a avut un accident. Sau poate a fost clonata din nou. Totul este atat de confuz.
-Sakura, in sfarsit te-ai trezit. O doamne a trecut atat de mult timp de cand nu ti-am mai vazut ochi verzi..
-Dar ce s-a intamplat cu mine?
-Ai avut un accident de masina, si ai fost in coma 1 an de zile, intervine Sasuke.
-Deci nu am murit?
-Nu doamne fereste cum sa mori.
-Daca se poate v-as ruga sa ma lasati sa ma odihnesc.
Sasuke ma saruta scurt pe buze si iese nedumerit cu cei doi. Cat mi-a lipsit acel sarut.
Am avut un accident? Coma? Dar parca murisem si am fost clonata. Despartirea de brunet, apoi procesul. Oare este posibil ca totul sa fi fost un vis?
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#23
Heyz.
Ce lene mi-a fost sa postez pana acum. Dar o fac acum, pentru ca vad ca nimeni nu ti'a dat reply si este pacat. A trecut atat de mult timp decand ai postat ultima data. Daca te rog ceva faci?? Sa postezi putin mai des daca vrei, pentru ca mor aici de curiozitate.
Si acum sa vedem ce ai facut tu pe aici.
In unele capitole am mai observat niste greseli.
Dar de ce este totul atat de scurt? Daca se poate putin mai lung?
Narezi frumos la persoana 1.
Imi place cum redai sentimentele Sakurei.

Citat: Nobu: Alesha spune numai si numai adevarul. Cine suntem noi sa ne impotrivim destinului. Pana la urma asa a fost dat cu un scop anume. Oameni buni, viata merge inainte, un pas inainte si doi inapoi, orice ar fi trebuie sa ne cladim un drum in viata.
Mi s-a parut atat de matura replica.

Am observat ca ai schimbat titlul. Ma intrebam ce naiba se intampla. Cand am citit am ramas cu gura cascata. Nu pot sa cred? Totul a fost doar un vis? Eu zic ca a meritat sa astept atat. Asta da intorsatura de situatie. Sincer eu asteptam sa se termine ficul cine mai stie cum. Dar imi place.
Acum astept sa vad cu ce ne mai surprinzi in continuare.
Kiss u and gambate.:X

#24
Salut. Cat ma bucur ca acum pot sa iti las un comentariu. Mi-a fost foarte lene sa imi fac un cont, dar din lipsa de ocupatie am reusit. Si m-am hotarat ca tu vei fi prima careia ii voi da un reply.
Iti citesc ficul de la inceput si imi place la nebunie.
Ador ideea cu clonatul. Mi-a placut si celalalt titlu, dar asta mi se pare mai..Nustiu. Atrage mai mult privirea si ma face mult mai curioasa.
Oricum sunt fericita ca Sasuke si Sakura sunt inca impreuna.
Imi place mult numele de Alesha. Ma bucur ca l-ai folosit.
Sunt extrem de curioasa pentru ca ai schimbat povestea la 360 de grade. Acum se poate intampla orice. Dar imi place.. Ne lasi in suspans. Te felicit.
Capitolele tale sunt destul de lungi si frumoase, pline de naratiune si descriere. Dialogul nu predomina si acolo unde este nu e sec.
Imi place aerul de maturitate pe care il conferi ficului prin replicile mai dure.
Te felicit pentru fic este superb.
Astept un nou capitol. Numai inspiratie sa ai in cap:))

#25
Nu stiu de ce s-a sters acel reply, dar nu ma intereseaza. Rog un moderator sa inchida sau sa stearga(de preferabil) acest fic.
Nu am sa mai postez la el.
Multumesc anticipat!
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinta devenita realitate kimic 1 2.142 15-06-2013, 02:30 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Fictiune in cuvinte Natsuru 2 3.067 19-11-2012, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Vis sau realitate Daya-chan 2 2.064 21-04-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Vis sau realitate? Elyy 0 1.729 05-09-2011, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Elyy
  Basmele devin realitate Valleee 11 7.310 27-07-2011, 12:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Pura nebunie... Assyria 114 53.481 23-07-2011, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  VIse si Realitate [ + 18 ] Obs3ssion 4 2.774 09-07-2011, 11:18 AM
Ultimul răspuns: Obs3ssion
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.575 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Actori si in realitate - [+18] Miranda. 20 13.454 20-02-2011, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vis sau realitate Daddu 5 4.116 08-09-2010, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Tox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)