Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anunt important

#1
Catre toti userii forumului AnimeZup.


Cativa dintre voi ma cunoasteti: ex-Luli, duduia care era constant indecenta pe chat and so on. Ma stiti ca fiind destul de creativa si sociabila, totusi si mai stiti ca sunt prietena lui cicudaf de 2 ani. Intalnirea noastra a fost cel mai minunat lucru din viata mea. El este cel mai superb baiat, cel mai destept si el s-a uitat la mine, o fata urata, lipsita de principii, de caracter, de fond moral... Nefeminina total. Dar totusi, ne-am iubit timp de 2 ani.
Am trecut prin nenumarate impreuna. Nenumarate. Parintii nu l-au placut niciodata si au facut tot posibilul sa ne tina departe unul de celalalt. M-au trimis pe la spitale de nebuni (Obreja, Voila si Gorgos) doar ca sa-l tina pe el departe, au mintit, m-au lasat nemancata, fara bani, fara cele trebuincioase pentru nevoile feminine... Fara orice. M-au abandonat efectiv. Dar mai exista si persoane bune, care m-au ajutat sa iau legatura cu cicudaf. Mi-au imprumutat telefoane, am sunat de pe unde am apucat si el nu a renuntat nicio clipa. Eram ambitioasa si-mi doream sa fim impreuna. Am renuntat la examenele mele de clasa a 8-a, mi-am pierdut asa-numitii prieteni, am pierdut orice. Tata m-a batut, mama - la fel, iar sora mea mai mica, Mihaela, a suferit enorm. Am fugit de 2 ori de acasa. Si mereu am reusit sa iau legatura cu el. Cum, necum, am reusit. Am furat telefon. Am dormit cu el prin parcuri. Mi-a gatit, a cheltuit milioane cu mine. Obisnuiam sa-l mint la inceput, mostly because era prima mea relatie de genul si el era cumva autoritar. De aici a nascut neincrederea. Am avut parte si de momente grele impreuna, dar am trecut peste mereu. Ne iubeam cum rar se intampla in lume. Eram pregatita sa lupt cu tot ce aveam eu. Si el la fel, caci ma iubea oricum.
Dupa ce am revenit de la Voila, la vreo luna-doua, am inceput sa am ganduri sexuale cu alti barbati. Psihiatrul meu mi-a spus ca as avea o tulburare obsesiv-compulsiva, insa el nu a crezut asta. Si nici eu. Dar nu puteam controla acele ganduri. Ne-am certat foarte tare si am incercat sa ma sinucid, caci voise sa se desparta de mine. Nu am reusit, dar am ajuns la spitatul Grigore Alexandrescu. Ma considera o curva si nu-l condamn. Dar tot il iubeam. Si nu stiam ce sa fac. Ma excitasem chiar la un gand. Si n-as vrea sa va spun ce ganduri scarboase si grotesti am avut.
Dar au trecut luni. Am trecut impreuna si prin asta si, desi oricare alt baiat nu ar mai fi facut-o, el a continuat sa ma vada. Si ma saruta, si ma atingea mai intim. Dupa ceea ce facusem, inca o mai facea. Prin nioembrie, la vreo 2 luni dupa primele ganduri, le-am avut din nou. El se angajase, iar eu continuam curveste sa ma gandesc la sexualitati. Ca o curva proasta. Ca o taratura. Ca o imbecila. Ca cea mai nefeminina fata din lume. Si a aflat - oho, si ce am mai avut atunci... Picioarele mele sunt taiate grozav - imi lipseste o buna bucata de carne, am taieturi si pe fata... Eu le facusem. Era o pedeapsa pentru curvenia mea, caci in Biblie este scris ca acele femei desfranate, curve, sunt omorate cu pietre. Au mai trecut alte cateva luni pline de certuri, de plansete, de taieturi... Dar iarasi, incepusem sa fim bine. Ne intelegeam mai bine. Mi-a daruit lucruri si momente extraordinare, pe care orice persoana si le-ar fi dorit. A fost superb.
Dar el isi pierduse jobul si nu se descurca extraordinar pe plan finaciar. Am incercat sa ajut si, pana la urma am ajuns pe un site unde puteam face bani. El cerea $50 cel putin pe zi. Acolo nu erau chiar asa multe posibilitati, nu mereu puteam face $50. Nu intelegea el asta si incercam sa-i explic si ne certam o gramada pe tema asta: ca nu faceam banii. Si da, ne certam... Si eu injuram ca o femeie deloc nefeminina si-i uram sa-i fie doar rau. Va dati voi seama? Ca o curva, efectiv. Si fara menajamente. El imi promisese sa se insoare cu mine si facusem unele demersuri. Asteptasem sa fac eu 16 ani ca sa ma pot marita fara probleme. I-am facut anul asta. Si pana azi m-am chinuit cu site-ul.
De curand, o colega mi-a povestit de un site de rpg Harry Potter si eu m-am inscris, fara sa-i spun lui. A fost cea mai mare greseala. Mi-am creat un personaj si, cum am crezut eu, aveam nevoie de un 'iubit' pentru personajul meu. Am cunoscut un tip, Skyler, si l-am rugat pe el sa-si asume rolul. Doar ca am intrecut masura si se poate spune ca am flirtat cu el, desi eram intr-o relatie FOARTE serioasa cu cicudaf. Trimiteam pm-uri josnice, in care ma adresam lui cu "lovey" si-i spuneam "ily". Nu pot spune ca eu consideram asta inselat. Stiam ca nu e nimic serios si, intr-un fel, voiam sa ma "integrez". Dar nu conta. Acele pmuri nu aveau multa legatura cu rpgul. Am tinut de-o parte totul pana ieri, cand relatia noastra implinise 2 ani (a mea si a lui cicudaf). El a descoperit lucrurile. Si ne-am certat. Si acum cred ca sunt eu cea mai mare curva din lume.
Si sunt, desi mereu am visat altceva - casatoria cu el si toate planurile de viitor.
Eram suparata foarte pana sa intru pe forumul ala, asa e. Continuam sa ne certam pe tema banilor - cum ca eu nu faceam cei $50. Dar asta nu e o scuza.
Acum totul este distrus. Un om iubeste o singura data in viata. O singura data. Iar el a fost iubirea mea. Si inca este si va fi mereu. Si as face orice pentru el. Caci il iubesc din tot sufletul si cu toata fiinta. Numai pe el.
Vreau sa demonstrez ca nu sunt o curva. Si voi face orice pentru asta.


Imi cer scuze pentru acest topic. Este aberant, dar nu conteaza. Voiam doar sa stiti adevarul.
Multumesc.

Si rog un moderator/admin sa stearga topicul la o adica. Multumesc.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#2
Eu nu o cunosc !? Dar daca mai incerci sa te sinucizi .. dai pe la mine.

#3
._. Treci peste. Oricat de tampit ar suna, treci peste si asta este. Nu-ti mai lega existenta de o singura persoana si nu te mai nenoroci fara rost. Nu mai crea drame inutile. People love - or whatever they feel - and let go. Traieste-ti viata pentru moment, you know, si incearca sa fii recunoscatoare cui vrei tu ca duci un trai decent - asta sper. 21
E doar un sfat pe care l-am auzit si eu si pe care il aplic fara probleme de fieeecaaare data.
Get a life or write a book.
Good luck.

#4
No trolling here guys. Aberati la Llama drama pe subiectul asta daca vreti.
Am sa las topicul deschis o vreme, apoi cred ca zboara pe la Arhiva.

Luli-chan, mai ai de trait si invatat multe. Lupta pentru ceea ce-ti doresti, dar nu transforma lupta in drama.
Si un citat din 'Now and then, here and there', ca tot suntem pe un forum anime: Cat timp traiesti, inca ti se poate intampla ceva bun.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#5
Citat:Imi cer scuze pentru acest topic. Este aberant, dar nu conteaza. Voiam doar sa stiti adevarul.
N-a cerut nimeni adevarul.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Ioi Istenem . . .

22

#7
Ummm... i have no idea what i just read...

#8
(29-12-2012, 03:20 PM)Aly A scris: Ummm... i have no idea what i just read...


Stiu cum te simti... O.O

Umm, my girl, inteleg ca esti devastata, dar sincer, asta nu e metoda cea mai buna. Eu, daca as fi fost your boyfriend acum, cred ca as fi si mai dezamagit de tine. Dar hai sa ne apucam acum toti userii de pe zup sa ne spunem problemele, mai ales cele personale. Puteai incerca sa gasesti un prieten de incredere printre noi. Te asigur ca gaseai. Dar nu sa faci asta, ca nu e frumos. Imi pare rau pentru situatia in care ai ajuns, dar, sincer, asta chiar nu e metoda prin care sa ii demonstrezi ca esti fata de treaba. Si sa stii ca noi toti trecem prin multe, dar incearca data viitoare sa te confesezi altcuiva si nu mai fa gesturi de genul.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#9
Uite, nu trebuie sa te duci la un psihiatru, psiholog or whatever, tu ai nevoie doar de cineva care sa te asculte si sa te inteleaga si sa iti dea si o alta parere. Lucrurile uneori se rezolva singure, nu trebuie sa ajungi la extreme. Nu esti prima si nici unica care are probleme cu parintii, mai ales daca sunt de moda veche si de multe ori isi impun propria vointa in loc sa stea sa asculte problema copilului lor, si chiar nu stiu ce sa iti spun, nu-mi dau seama daca asta e trolling [cand ai venele taiate salvarea te va duce la cel mai apropriat spital nu la alexandrescu, mai ales ca din ce ai spus tu reise ca la vremea aia inca locuiai cu parintii deci erai inca in cragasi] sau e pe bune [desi am fost intrebata odata daca chiar te-ai maritat cu cicu si eu nici nu stiam ca va cunoasteti si am zis ca nu stiu] dar pot sa zic ca am ramas putin socata.

Cu totii avem probleme, unele chiar mai serioase si mai grave, insa, nu stiu, de obicei cand lumea are o problema prima reactie este sa nu spuna la toata lumea, sa se duca sa anunte pe toti cunoscutii si necunoscutii, ci sa o ascunda, sa spuna doar la cei apropiati... Pe toti pe care i-am cunoscut acuma care urlau pe forumuri/facebook ca ce valeu probleme au ei foarte putine cazuri au fost pe bune si restul erau minciuni. Doar parerea mea, nu-mi dati in cap acuma...

Unicul lucru care ti-l pot spune e ca nimeni nu iti va zice cum sa faci si ce sa faci, deciziile le vei lua tu singura si va trebui sa fii destul de matura sa ti le asumi, chit ca pe urma le vei regreta sau nu.

#10
M-am pierdut printre randuri. Am citit foarte putin.
Asta e un nou mod de a atrage atentia? Daca nu, ia in serios ce iti spun: ai probleme.
Citat:Vreau sa demonstrez ca nu sunt o curva.
Hmm...ai 16 ani di ncate am inteles... nu stiu ce sa zic din moment ce... In fine.

Balta e plina de peste. Undita sa fie buna.
Sfat: lasa revistele gen bravo, bravo girl etc.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  READ THIS, IMPORTANT! Falcon 0 2.080 04-07-2009, 11:16 PM
Ultimul răspuns: Falcon
  Anunt foarte important!!! Flaw 7 5.077 20-01-2008, 11:18 PM
Ultimul răspuns: Flaw
  Anunt Inuyasha (2 ianuarie) Chaos Anime 1 2.892 08-01-2008, 08:02 PM
Ultimul răspuns: cicudaf


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)