Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am realizat ca te iubesc

#11
Am adus continuarea spor la citit ;)

Cap V Anna P.O.V.
Dupa ce au terminat antrenamentele baietii au incercat sa ma inveseleasca si in cele din urma au reusit. Am pecat acasa unde desteptu de Neji s-a pus la televizor imbracat doar in boxeri. Cand l-am intrebat daca are de gand sa se imbrace mi-a spus ca ma intimidez prea tare. L-am intrebat ce mananca si mi-a zis ca mai este niste pizza in frigider. Am mancat impreuna si s-a carat in camera lui si m-a lasat pe mine sa curat.
Am lasat vasele in ghiuveta si m-am dus si eu in camera mea. Am dat drumul la muzica si am inceput sa dansez.
Dupa jumatate de ora de sarit si zbenguit pentru ca ce facusem eu nu se putea numi dans, ci mai degraba exerciti fizice si incercari de coregrafi noi,am oprit muzica si m-am pus in pat gandindu-ma la ce s-a intamplat azi la scoala.
Brunetul a intrat in camera fara sa bata la usa -un obicei prost- si s-a pus langa mine pe pat
- Am o veste buna si una rea pe care vrei sa o auzi prima?
- Minunat ce s-a intamplat? A explodat scoala? A murit cainele vecinilor? S-a sinucis directorul? Sau s-a aflat in sfarsit ca Ino trebuie internata la nebuni?
- Am pai nu, nu,nu si ....am nu dar vestea buna e ca maine suntem, invitati la o petrecere organizata de Itachi si Sasuke. Vestea proasta e ca o sa fie si Ino acolo.
"Extraordinar" cu siguranta nu o sa se poata abtine si o sa mai scoata iar prosti pe gura aia a ei mare cat casa alba. Dar avand in vedere ca o sa fie pe acolo persoane care tin cu mine si nu cu ea sa speram ca nu se va isca nici o bataie.
- Ok merg, la ce ora?
- Pai, Sasuke a zis ca in jurul orei unu dupa-masa sa fim acolo.
- Unde acolo?
- La vila parintilor lui din afara orasului, Itachi e cel care o organizeaza dar fiind bun prieten cu ei m-au invitat si pe mine, iar tu fiind prietena mea vi si tu.
- Bine, bine am inteles gata cu legaturile astea de prietenie. Multumesc ca m-ai anuntat acum te rog frumos sa ma lasi singura.
- Noapte buna!
A parasit camere si m-a lasat singura asa cum i-am cerut. Nu era inca ora de somn dar simteam ca sunt obosita si nu mai am chef de nimic. Capul imi bubuia si abia ma mai tineam pe picioare. Mi-am luat halatul de baie si papuci in picioare si am iesit din camera pentru a ma duce la baie. Avusesem de ales intre camera cu baie si cea cu balcon; dar am luat-o pe cea cu balcon si i-am lasat lui Neji baia are mai multa nevoie.
Am intrat in baia cu gresie si faianta de culoare rosie, ghiuveta, wc, cada si dus. Am aruncat hainele dupa mine in cosul de rufe si am dat drumul la apa in cada. Am pus in ea diferite arome si am intrat in apa fierbinte.
Simteam cum ma adoarme si mai tare mirosul de flori din sampon si ma simteam de parca pluteam. Daca as fi avut si o melodie lenta probabil ca as fi adormit de tot si ma inecam in cada plina cu apa.

Dupa o ora am iesit din baie imbracata in pijamale si m-am dus in dormitor.
Nu era inca ora de culcare era undeva in jur de 10 seara dar eram prea obosita si nu mai aveam chef de nimic. Am pus capul pe perna si am adormit imediat.

Neji P.O.V.

Iar era suparata din cauza aleia. Cat imi venea uneori sa o dau cu capul de toti pereti pe Ino, dar nu vroiam sa ajung pe la puscarie din cauza ei asa ca tot ceea ce pot sa fac e sa o injur.
Am lasat-o singura asa cum mi-a cerut si m-am dus in camera mea unde m-am pus in pat uitandu-ma la televizor. Cred ca am schimbat de vreo 3 ori toate programele de la cap la coada incercand sa gasesc ceva pe placul meu dar nimic.
Neavand ce face am luat Iphon-ul si am inceput sa ma joc pe el.
Stand in pat si butonand ecranul tabletei am auzit tipete din camera alaturata.
M-am dat jos din pat cat am putut de repede aproape impiedicantu-ma de covorasul de langa pat si aproape alunecand pe gresia de pe hol. Am deschis usa camerei Annei iar aceasta s-a trantit de perete facand mult zgomot.
Anna se zvarcolea in tot patul gemand si tipand, cred ca avea un cosmar.
M-am urcat in pat si am inercat sa o trezesc strigand-o pe nume si dandu-i usor palme peste fata. In cele din urma a deschis ochii care erau plini de spaima si s-a uitat la mine.
Fara sa mai apuc sa zic ceva ma luat de gat si ma strans asa de tare incat aproape ca am ramas fara aer. Am luat-o si eu in brate si o mangaiam pe spate spunandu-i ca a fost doar un vis urat.
Dupa ce s-a linistit am vrut sa plec dar aceasta m-a apucat de mana spunandu-mi:
- Dormi cu mine, te rog!
I-am spus ca ma intorc imediat si m-am dus in camera mea unde am stins televizorul si telefonul si am revenit. Statea tot in fund in mijlocul patului asteptandu-ma. M-am pus in pat iar ea s-a asezat langa mine punandu-si o mana in jurul meu si cuibarindu-se la pieptul meu. A inchis ochii si a adormit imediat. Am saruta-o pe frunte si am inchis si eu ochii.

A doua zi dimineata m-am trezit cu spatele la ea iar bruneta era lipita cu abdomenul de spatele meu. Sanii ei se presau de spatele meu iar respiratia calda imi gadila ceafa.
Am incercat sa ma ridic usor dar Anna m-a simtit si si-a deschis ochii ei mari de ciocolata. I-am zambit si m-am dus la baie unde m-am spalat pe fata pe dinti si m-am pieptanat.
Am pregatit micul dejun scotand din frigider cam tot ce era posibil si tot ceea ce sar fi putut manca dimineata dupa care m-am asezat la masa in asteptarea colegei mele de apartament.
Nu a durat mult si a aparut si ea. A murmurat un 'neatza si s-a indreptat catre frigider.
Am urmarit-o ca sa vad ce mai face si ce mai scotea din el. A scos laptele a luat un bol si o lingura si cutia de cereale. S-a pus la masa a turnat laptele in castron si cerealele si a inceput sa manance.
Minunat dupa ce ca eu m-am chinuit sa pun masa ea mananca lapte rece cu cereale neinmuiate. Stiam ca nu are chef de nimic si mai ales de povestile mele asa ca am lasat-o sa manance cum vrea, ce vrea si unde vrea.
Eu mi-am vazut de ale mele si am mancat in liniste

Am strans masa si m-am carat in camera mea pentru a ma pregati pentru mica petrecere de pe plaja.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#12
Cam bate vantul pe aici, dar asta e...Am adus next-ul pentru cei care inca mai citesc ficul meu. Spor la citit

Capitolu VI Anna P.O.V.


Dupa ce ca am eu nervi si sunt suparata acum mai am si cosmaruri din care cineva trebuie sa ma treeasca. Bineinteles ca toata noaptea m-am trezit din doua in doua ore fara vre-un motiv anume. Iar de dimineata nu am avut chef de nimic alceva in afara de cereale cu lapte rece.
In cele din urma m-am linistit si m-am trezit mai bine.Urma sa ma pregatesc de plaja.
Chiar aveam nevoie de putin bronz si o zi linistita. Dar daca aparea si Ino pe acolo cu siguranta ca nu o sa fie atat de linistita.
Mi-am facut un dus si m-am imbracat in costumul meu de plaja albastru iar peste o rochita de plaja maronie. Mi-am luat papucii si geanta de plaja din dulap si a inceput sa indes in ea un prosop, crema de soare, ochelarii, telefonul si alte cele.
Dupa ce am terminat m-am indreptat catre camera satenului unde am batut in usa de vreo trei ori dar acesta nu a raspuns.
Am intrat si am constatat ca era in baie. Camera era una putin mai mica decat a mea patul de mijloc era pe peretele de vis-a-vis de usa. Langa usa de la intrare era o mica noptiera cu televizorul pe ea iar in partea cealalta a noptierei usa de la baie. Langa pat era sifonierul pe peretele cu camera mea iar in partea cealalta biroul. Peretii erau vopsiti in alb iar parchetul laminat avea pe el doua covorase de o parte si de alta a patului.
Nici nu am intrat bine in camera ca si am zarit o gramada de tricouri intr-un colt, niste sosete aruncate prin camera, patul nefacut iar in el se aflau latopul, telefonul si doua perchii de blugi.
Am srans si i-am facut patul luand toate hainele murdare si bagandule in masina de spalat de pe holul dintre camerele noatre; unde se mai gasea o biblioteca si un dulap cu fel si fel de chestii: de la mingi de fotbal, volei baschet, pana la schiuri, casti de schi, role,patine si alte jocuri de masa gen remi, sah etc.
Dupa ce am pus hainele in masina de spalat - pentru ca desteptul de Neji era in stare sa arunce o minge in cosul de baschet dar nu si un tricou in ala de rufe- m-am intors la el in camera si m-am asezat pe pat.
Satenul a iesit din baie cu un prosop in jurul mijlocului si cu unul isi stransese parul. A ramas in usa de la baie nemiscat in momentul in care m-a vazut.
- Ce nu ai mai vazut vedete? Sau te-ai speriat prea tare? Am zis asta in timp ce zambeam strengar.
- Ha, ha, ha buna gluma, sa sti ca vedete am mai vazut ca nu degeaba locuiesc in Los Angeles unde exista cartierul Holywood, cat despre speriatura nu ma serii asa de usor fi linistita. Doar ca nu credeam ca iti place asa de mult camera asta.
- Nu imi place dar ma sraduiesc sa o fac sa imi placa, iar asta inseamna sa vin pe aici cat mai des posibil. Ei bine te las sa te schimbi si sa te pregatesti.
M-am ridicat de pa pat si in momentul cand am vrut sa parasesc camera, Neji m-a prins de mana si m-a intors din drum intrebandu-ma:
- Ce ai visat aseara? Tipai asa de tare incat cred ca te-au auzit si vecini. Cine stie ce or fi crezut ca facem.
- Nu ma intereseaza ce zic vecini, cat despre vis...nu conteaza a fost doar un vis.
Am plecat din camera in sufragerie unde am asteptat ca el sa se imbrace.
Cat despr vis, visasem ca in timp ce mergeam catre petrecere o masina a intrat pe sensul nostru si ne-am ciocnit iar Neji a murit. Era doar un vis dar vroiam sa il uit.
Dupa mai multe minute in sfarsit si-a facut si baschetballistul aparitia.
In hol, pregatindu-ne de plecare acesta a intins mana dupa cheile de la masina care erau puse in cuier dar eu l-am oprit si i-am zis:
- Azi eu conduc, oricum mai trebuie sa o scot din parcare altfel acolo ramane.
Nu a mai zis nimic si m-a lasat sa iau cheile de la masina mea.

In parcare am pus geanta de plaja in portbagaj si m-am urcat in masina iar Neji m-a urmat.
- E destul de ciudat sa stau pe scaunul din dreapta dupa atata timp. A zis el in timp ce isi punea centura.
Atunci cand el era la volan nu isi prea punea centura dar avand in vedere ca eu aveam ceva cu viteza mai bine se asigura. Totusi am carnetul de aproximativ doi ani, l-am luat chiar cu a saptamana dupa ziua mea de nastere de saisprezece ani unde am primit si masina.
Am scos masina din parcare si am pornit la drum. Am mers mai incet in oras si a trebuit sa ma opresc la fiecare semafor si trecere de pietoni dar o data ce am iesit pe autostrada nimic nu ma mai oprit. Stiam drumul catre vila si nu mai trebuia sa ma ratacesc ca data trecuta si sa imi ia doua ore pana ajung. Acum trebuia sa imi ia aproximatin patruzeci de minute.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#13
Îmi pare rău că nu am citit ficul tău mai repede pentru că...
Am realizat că iubesc acest fic:X
Nu înțeleg de ce nu ai comentarii la fic pentru că este pur și simplu extraordinar.
Ai tot ce trebuie, după părerea mea. Dialogul nu este deloc sec, narațiunea este frumoasă, iar descrierea este atât cât trebuie.
Ce să mai spun, este un fic foarte original şi eu una îl ador:X
Aştept nextul... Spor la scris pentru că merită.

#14
Multumesc pt comentarii :) si celor care citesc...Am adus continuarea si sper sa va placa fiindca lucruriile se schimba putin.

CapitolulVII Neji P.O.V.

Parca era nebuna in momentul in care conducea. Cred ca tot drumul am stat lipit de scaun cu mainile pe centura si corpul incordat. Nu puteam spune ca e un sofer problema dar nici unul excelent. Viteza era una din obsesiile ei, de aia nu ii imprumut masina mea niciodata.
In cele din urma am ajuns la casuta de pe plaja. In jurul ei era ca o mica padura unde erau plantate mai multe tipuri de pomi. Am luat geanta din masina iar Anna a incuiat masina dupa care am pornit spre plaja. Se vedea de la departare cum mai multe persoane dansuau pe ritmurile muzici, iar altele stateau pentru a prinde un strat de bronz.
Aveam de gand sa fiu in curand si eu una dintre acele persoane. Inca un strat de bronz nu ar fi deranjat pe nimeni, ba din potriva. De fiecare data cand joc baschet la bustul gol atat eu cat si restul colegilor - care arata bine-, se aduna intotdeauna fete care sa admire jocul.
Cand am ajuns toti cei de acolo ne-au intampinat, erau in jur de douazeci de persoane si mi s-a zis ca vor mai aparea.
- Hei Neji, ma bucur ca ai reusit sa vi. Itachi isi facu aparitia din spatele meu si ma intampina.
- Deasemenea ma bucur ca ai reusit sa vi si tu. A spus asta in timp ce ii arunca priviri Annei.
Anna nu a avut nici o treaba cu saluturile baiatilor si s-a dus sa se aseze pe un sezlong langa Konan, iubita lui Pein, un membru al echipei de fotbal cu parul portocaliu, pirce-uri si destul de increzut. Celelate persoane erau Sasuke, Naruto, Deidara, Hidan caruia i se mai spune si mortul-viu pentru ca are pielea foarte alba, Sai, fratele lui hidan aceeasi problema cu pielea, Nagato, kabuta si altii pe care nu ii cunosteam.
Mi-am dat jos pantalonii si tricoul si am ramas in boxeri de plaja. Anna a facut la fel iar in momentul in care si-a dat rochia jos toti baieti s-au oprit din alte activitati. Au ramas toti cu gura cascata de parca nu mai vazusera in viata lor o fata in costum de baie. Bine nu mai vazusera o fata asa de frumoasa ca ea dar tot e exagerat.
Am plecat cu Itachii pana in casa pentru ca mi-a spus ca are ceva important de discutat cu mine si ia-m lasat pe restul sa se distreze. Cine stie ce mai are de zis.

Anna P.O.V.

Stateam intinsa pe sezlong cu fata in jos si lasam razele soarelui sa imi mangaie pielea si sa ma incalzeasca. Se auzea cum valurile se izbeau de tarm si cum pasariile cantau si vantul batea miscand frunzele palmierilor.
Vorbeam cu Konan o fata de la noi din liceu de nouasprezece ani cu parul albastru de marime medie si cu ochii de aceeasi culorare. Purta un costul de baie simplu de culoare rosie si parul strans intrun coc intr-o parte.
In timp ce discutam cineva a venit langa sezlongul meu si s-a pus in dreptul soarelui:
- Hei, imi iei soarele te poti muta un metru mai incolo?
- Scuza-ma speram ca putem vorbi!
M-am ridicat in fund si l-am vazut pe Deidara.
- Buna! Am zis eu cu juma' de gura. Credeam ca nu ai voie sa vorbesti cu mine. Am zis straimband din nas.
- Atata timp cat Ino nu e prin preajma pot sa vorbesc linistit nu ma paraste nimeni de aici.
Uite ce e imi pare rau despre tot ce ti-a zis ea ieri.
- De unde sti? Am spus incet si atintindu-mi ochii si mai mult asupra lui varnd sa aflu raspunsul.
- Ieri cand am iesit de la antrenament Sakura vorbea cu Sasuke si aceasta m-a vazut si ma luat deoparte spunandu-mi. Si vreau acum sa imi cer scuze in numele ei.
- In primul rand: nu e vina ta, in al doilea: scuzele ar trebui sa fie de la ea nu de la tine. Si in al reilea rand: ma doare in cot de ea de persoana ei si de tot ce tine de ea. Vreau doar sa ma lase in pace si pe mine si pe tine.
- Sunt cu ea fiindca nu vreau sa patesti tu nimic. Sti foarte bine de ce e in stare si nu m-ar mira sa gasesc prin geanta ei un cutit sau ceva de genul.
Am lasat capul in jos dar acesta ma luat de barbie si mi l-a ridicat cu doua degete. Priveam din nou in ochii lui albastri care ma inebuneau. S-a apropiat de mine incet dar in momentul in care buzele noastre erau cat pe ce sa se atinga am simtit cum cineva ma trage de par.
Era Ino tipa si facea crize si istericale iar ceilalti o tineau dar ea ma tine pa mine de par. Ma tregea asa de tare incat ma tineam de par fiinca nu vroiam sa raman fara. Restul i-au dat drumul fiindca era prea greu sa ti o fiara ca ea.
Incercam sa ii desfac dejetele dar nu reuseam de niciun fel. Tipa la mine si incerca sa ma tranteasca pe nisip. Imi venea sa inebunesc cand vedeam ca ceilalti erau doar spectatori. Singurul care facea ceva era Deidara dar nu putea face nimic.
- Proato ce crdeai ca poti sa mi-l iei? Crezi ca poti sa faci ce vrei cand nu sunt prin preajma? Las' ca vezi tu ce patesti daca te dai la iubitul alteia.
Eu nu ziceam nimic si doar incercam sa ma eliberez.
In cele din urma a aparut Neji care ia- dat o palma de a cazut pe nisip punandu-si mana la obraz si uitadu-se urat la el.
Blondul si alti doi s-au dus la ea ca sa fie siguri ca nu se mai ridica iar restul au format un cerc in jurul meu si al lui Neji care incerca sa ma linisteasca.
Satenul m-a intrebat daca sunt bine si m-a luat in brate ducandu-ma pe un sezlong pentru ca eram pra ametita sa vad pe unde merg.
M-am asezat iar eu s-a pus langa mine. Mi-am pus mainile in jurul sau imbratisandu-l.
Am observat cum si restul au venit langa mine oferindu-mi niste gheata. Am luat-o si mi-am pus-o in cap. Desi nu aveam niciun cucui mergea pentru aenuarea durerii. Cred ca a reusit totusi sa imi smulga cateva fire de par. Am murmurat un "multumesc" lui Neji dupa care am ramas putin timp cu el povestindu-i ce s-a intamplat.

costumul de baie al Annei
Masina Annei
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#15
Am venit cu next-ul am vrut sa il pun mai devreme dar nu am avut curent :)) Spor la citit si merci de coment MerciD :X

Capitolul VIII Neji P.O.V.

Dupa ce am discutat cu Itachi despre cateva probleme am iesit din casa cu gandul la inot si distractie dar zambetul de pe buze mi-a pierit imediat. Am vazut-o pe Ino tragand-o de par pe Anna si pe ceilalti cum priveau. Se auzeau tipete din casa dar am crezut ca doar se distreaza.
Mai mult Ino era si cea care dadea din gura.
Am intervenit dandu-i blondei o palma si trantind-o pe jos dupa care am luat-o pe bruneta in brate si am pus-o sa imi povesteasca ce s-a intamplat.

Dupa o ora am trecut toti cu vederea incidentul iar Deidara isi potolise bestia asa ca am decis sa ma bucur si eu putin de petrecere. Am luat-o din nou pe Anna in brate si m-am indreptat cu a spre apa. Aceasta striga :
- Hei ce faci, lasa-ma jos. Vrobea dar nu dadea din maini sau picioare ba chiar se tinea strans de mine.
Am lasat-o jos in momentul in care aveam apa pana la gat. Dar ea nu s-a miscat mai departe ci si-a lasat mainile in jurul gatului meu.
- Desteptule ai uitat ca nu stiu sa inot? A zis in timp ce isi putea picioarele in jurul taliei mele si se tinea strans de mine.
- Nui nimic de aia sunt eu aici, ca sa te invat. Am luat-o de talie si i-am spus sa traga are adanc in piept dupa cate ne-am scufundat amandoi. Cand am simtit ca nu mai pot tine aerul in plamani am iesit amandoi iar Anna a zis ca vrea inapoi pe mal. Am dus-o pe mal iar eu m-am intors sa mai inot puin.

Cand am iesit din nou din apa am observat ca baietii se apucasera sa faca un gratar.
Mi-am luat prosopul si m-am indreptat si eu catre curtea cabanei fiindca incepuse sa se racoreasca. In gradina fiecare avrea diferite ocupatii. Itachi, Sasuke si Pein se chinuiau sa aprinda focul. Konan pregatea carnea, Deidara statea cu ochii pe vipera astfel incat sa nu mai faca vreo miscare, Naruto era langa laptop cautand muzica iar Anna citea o revista pe banansoarul de pe veranda cabanei..
- Va ajut cu ceva? Am zis eu in timp ce puneam e mine tricoul?
- Nu e nevoie poti doar sa te duci pana in bucatarie cu Naruto sa luati bauturile, tacamurile si paharele. L-am luat pe blondul numarul unu- numarul doi era Deidara- in bucatarie si am adus bautura si restul lucrurilor pe care le-am pus pe masa de pe veranda.

Dupa o ora gratarul a fost gata iar noi ne-am apucat sa mancam si sa bem. Am inceput pe rand sa ne imbatam si sa nu mai vedem pe unde mergem.

Anna P.O.V.

Baietii au pregatit un gratar iar dupa ce au mancat dupa cateva sticle de vin si bere s-au imbatat toti. Cei care mai ramaseser inca treji eram eu, Sasuke, Deidara si Konan.
Mai multi plecasera in momentul in care au vazut ca se intuneca.
Am decis impreuna cu restu sa nu le mai dam nimic si sa ii bagam in casa in camere.
Sasuke l-a dus pe fratesu intr-o camera la parter iar Konan pe Pein, dupa care m-au ajutat sa il duc pe Neji la etaj intr-o camera. L-au dus si pe Naruto in camera cu Itachi iar pe Ino am lasat-o pe canapeaua din sufragerie. Noi aia treji ne-am apucat sa jucam carti in bucatarie.

Dupa cateva jocuri i-am lasat si m-am dus sa ma plimb pe plaja sa observ stelele.
Vantul adia usor si se auzeau greieri cantand si valurile care se izbeau de mal. O briza mai rece m-a facut putin sa tremur si ca ma iau singura inbrate.
Mergeam pe marginea plajei si lasam apa rece sa imi atinga picioarele.
Mergand pe plaja am simtit la un moment dat niste brate in jurul meu ,m-am speriat si ma-m intors sa vad cine e. Nici nu am apucat sa ma intorc bine ca l-am si vazut pe Neji care se apropia de mine. M-a adus aproape de el si si-a lipit buzele de ale mele. Am ramas socata dar nu m-am impotivit. Am simtit cum si-a deschis gura lasand limba lui sa imi mangaie buzele mele. Nu puteam rezista si nu stiu ce ma impiedica sa ii desfac mainile si sa rup sarutul. Nu stiu dece...: imi placea. Mi-am intredeschis si eu buzele lasand limbile noastre sa se atinga si sa formeze astfel un sarut pasional care a durat cateva minute.
Simteam cum o mie de fluturasi zburau in stomacul meu si cum fiecare atingere a lui ma facea sa tresar. Dar ce faceam?
Mi-am dezlipit buzele de ale lui si l-am luat inauntru pentru ca se facea mai frig.
Am mers impreuna spre cabana dar satenul abea se tinea pe picioare asa ca a trebuit sa mergem mai incet.
Cand am intrat in casa la masa mai erau doar Deidara si Sasuke privind stirile. S-au uitat la mine si la Neji intrebandu-se cum ne-am intalnit. Le-am raspuns simplu:
- Ratacea pe plaja. Nu stiu cum a coborat dar cert e ca nu o va mai face.
Dupa asta am urcat si m-am dus cu el in camera si l-am lasat pe pat. S-a dezbracat pentru a dormi in boxeri ar eu am luat pe mine un maieu lung pe care mi l-a dat Konan.
M-am pus langa el in pat si i-am intors spatele dar acesta s-a apropiat de mine si m-a luat in brate incepand sa ma sarute pe gat.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#16
Imi place cum va inghesuiti sa dati comuri dar nu e nimic asra e.... Sper sa va placa ;)

Capitolul IX Anna P.O.V.

- Hey... ce naiba faci? I-ati mainile si tot ce mai ai de pe mine.
- Dar...am crezut ca, eu, tu...
- Niciun dar esti mort de beat si habar nu ai ce faci! Acum te rog sa te pui in partea ta de pat si sa te culci.
Desi era ametit si nu stia ce face, s-a intors cu spatele la mine si a adormit pe marginea cealalta a patului. Ce naiba facusem? Ma sarutasem cu Neji. Dar cum? Ne cunoastem de atata timp, suntem cei mai buni prieeni, oare am inceput sa am sentimente pentru el?
Eram prea obosita sa ma gandesc la ora aia, iar ochii imi picau in gura asa ca am urmat exemplul satenului si am adormit pe marginea mea de pat.

Firicele de lumina isi facura aparitia prin perdeaua de la camera. Incet, incet toata camera s-a scaldat in razele soarelui care tocmai iesea din mare.
Pasarile cantau si ele si zburdau pe cerul fara nori iar vantul care adia usor ducea cu el mirosul de sare a oceanului.
Am deschis ochii usor, clipind de mai multe ori pentru a ma obisnui cu lumina puternica. M-am intors spre Neji care inca dormea ghemuit pe marginea patului cu perna in brate. Privindu-l mi-au revenit in minte imaginile sarutului de pe plaja. Oare a fost doar un vis? Nu, nu a fost. Inca ii simteam bratele puternice stranse in jurul meu, buzele moi atingandu-le pe ale mele, respiratia calda inca imi da fiori si ma face sa tremur. Am tresarit, am scuturat din cap usor dupa care m-am ridicat si m-am indreptat spre baie.
Am intrat in cabina de dus pentru a imi revigora trupul. Picaturile mai mult reci decat calde alunecau pe trupul meu facandu-ma sa vreau sa stau acolo pentru totdeauna. Mi-am curatat corpul si am iesit din baie doar cu lenjera intima pe mine si un prosop peste. In momenul in care am pasit in camera am inghtat si la propriu si la figurat. Racoarea din camera imi facea pielea de gaina, dar ce ma \\\\\\\"inghetat\\\\\\\" si mai tare afost faptul ca Neji era treaz si ma studia din cap pana in picioare. Nu ca nu ma mai vazuse doar in prosop pana acum dar niciodata nu ma mai privise cu atata interes cu cat o facea acum. Isi mai amintea oare ce s-a intamplat ieri?
- Hey neatza! Ce stai acolo asa? Doar nu ai vazut fantome nu?
Pe fata lui avea un zambet mare si larg care parca imi dadea si mie o dispozitie mai buna.
Am zis si eu un neata, care nu a iesit atat de convingator ca al lui dar a fost deajuns. Acesta a intrat si el in baie iar eu mi-am luat pe mine rochita de plaja din lipsa de alte haine. Am facut patul si am mai aranjat putin prin camera. Dupa ce am terminat m-am intreptat spre fereastra pentru a lua o gura de aer.
Priveam ingandurata si absorbita atat depeisaj cat si de gandurile mele. Oare chiar il iubesc? Ma iubeste si el sau a fost doar un rezultat al faptului ca a baut prea mult? In fine nu mai conteaza se pare ca nu exista nimeni pentru mine. Absorbita total de realitate nu am realizat ca satenul si-a terminat dusul. Am simtit din nou cum cineva ma imbratiseaza pe la spate si mi-am adus din nou aminte de ce s-a intamplat pe plaja. Fara sa ma intorc am tipat fara sa vreau:
- Lasa-ma in pace!!
Acesta si-a luat mainile de pe mine speriat, iar eu m-am intors. Avea pe fata o expresie care parca intreba \\\\\\\"Ce am facut?\\\\\\\".
- Scuze nu am vrut sa te sperii. A spus el ridicand mainile parca predandu-se.
- Am.. a... Vroiam sa spun ceva dar nu stiam ce. Cuvintele se blocau in momentul in care incercam sa le rostesc. De ce sunt asa de proasta?
Nu am realizat ca acest lucru nu a durat foarte mult si am auzit cum mai multe persoane dau buzna pe usa intreband ce se intampla.
La usa erau Deidara, Itachi si Konan care intrasera asa de repede pe usa incat aproape ca s-au blocat incercand sa intre toti trei deodata.
Nu stiu de ce dar ma bufnit asa de tare rasul vazandu-i incat nu am putut sa ma abtin si am explodat. Toti, inclusiv Neji se uitau la mine confuzi.
- Hei pot sa inreb de ce razi? Si de ce mai devreme tipai? A intrabat Konan apropiindu-se de mine.
In acel moment m-am oprit din ras devenind serioasa. Upsii am dat-o in bara. Ce aveam sa le spun? A...pai stiti nu imi place ca Neji sa ma ia in brate si tip ca apucata sa ma lase, de parca m-ar omora.
- A... o musca....! am zis eu aratand un zambet fortat. O musca ma tot enerva si fara sa vreau am tipat.
Parca toti s-au relaxat si au scapat la unison un oftat. Dar totusi nu credeau povestea mea idioata.
- Mda....asta da motiv de a tipa! A spus blondul uitandu-se urat la Neji. Dar de ce?
Au plecat toti din camera spunand ca micul dejun e gata si sa coboram si noi.
Mi-am luat geanta repede si cheile de la masina spunandui lui Neji ca vom pleca fara a lua micul dejun. Acesta a aprobat din cap si a coborat in urma mea in bucataria de la parter. Eram furioasa si vroiam sa ajung cat mai repede acasa.

Dupa ce ne-am luat ramas de la toata lumea am plecat spre casa conducand cu viteza.
Aveam ochelarii pe ochii si fata intreptata spre drum iar satenul se tot uita la mine. De cate ori incerca sa zica ceva ii spuneam simplu:
- Nu vreau sa aud, vorbim cand ajungem acasa.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#17
Am venit cu next-ul care e mai lung de data asta pentru ca a pun pe asteptat. Am sa fiu plecata vreo doua sapamani si sper ca acesta sa va placa. Poate mai primesc si eu comentarii ;;) Dci spor la citit:)

Capitolul X Neji P.O.V.

Cat mai avea de gand sa aiba nervi? Cam cat timp o sa mai tipe la mine cand incerc sa deschid gura si sa ii spun sa micsoreze viteza? Avand in vedere ca cele patruzeci de minute de drum s-au transformat in douazeci si ceva, trebuia sa ii spun ceva. Ma bucur ca nu am facut nici un accident si nimeni nu e ranit.
Dupa ce si-a parcat masina facuta pentru viteze mari am coborat cat mai repede aproape imbratisand pamantul. Bineinteles ca nu am facut-o. Dupa ce am luat tot din automobil - geanta de plaja - am intrat in bloc si am urcat spre apartamntul nostru.
Cum a intrat pe usa apartamentului s-a dus direct la ea in camera si s-a incuiat acolo. Eu mi-am vazut linistit de treaba mea, aveam o zi frumoasa si nu aveam de gand sa o \\\"inorez\\\" din cauza ei. Am intrat in camera mea unde mi-am facut un dus, m-am schimbat si am inceput sa butonez telecomanda.
Totusi ma intreb de ce e asa nervoasa. Eu sunt oare de vina? Nu imi mai amintesc nimic de ieri seara. Tot ce stiu e ca am baut putin cam mult si m-am imbatat. Nu stiu cum am ajuns in camera, cine m-a adus sau cat am dormit. Si in dimineata asta ce a avut de a tipat la mine? Nu am voie sa glumesc sau sa imi imbratisez prietena?
Am lasat televizorul in pace si m-am indreptat catre bucatarie. Vroiam sa mananc ceva si vroiam sa fie ceva gatit. Cand am intrat pe usa bucatariei am vazut-o pe Anna vorbind la telefon. Cand am pasit mai aproap de ea a inchis telefonul si s-a indreptat spre usa. Am apucat-o de mana si am lipit-o de cel mai apropiat perete. Eram mai puternic decat ea dar nu am aplicat forta, nu vroiam sa o ransc sau sa o sperii.
S-a uitat in ochii mei iar eu in ai ei. Puteam zari pe fata ei ca ii era frica.
- Te rog sa imi spui ce s-a intamplat in dimineata asta. Sau mai bine ce s-a intamplat seara trecuta.
A lasat capul in jos. Nu spunea nimic iar asta ma ingrijora, ce putea fi asa de rau incat sa nu spuna?
- Da-mi drumul, te rog. A spus ea cu o voce moale si cu fata tot in pamant.
Am lasat-o sa plece si cum i-am dat drumul a fugit in camera ei. Nu mai aveam pofta de mancare, trebuia sa imi amintesc cumva ce s-a intamplat. M-am dus in camera mea si m-am apucat de teme.

Pe la ora sase seara temele mele erau gata, iar pofta de mancare revenise. Am iesit din camera si am auzit cum usa de la intrare se tranteste. M-am repezit in camera Annei dar nu mai era inauntru. Am luat repede cheile din cuier m-am incaltat am inchis aartamentul si am plecat dupa ea. Niciodata nu pleca fara sa ma anunte si imi era frica sa nu faca vreo prostie. Am coborat in parcare si am vazut ca nu isi luase masina. Am avut noroc cand am vazut un vecin pe care l-am intrebat in ce parte a luat-o.
Am alergat dupa ea pana pe plaja unde valurile erau foarte mari din cauza vantului puternic. Nimeni in afara de ea nu mai era in apa. Era nebuna, stie foarte bine ca habar nu are sa inoate. M-am descaltat si mi-am scos hainele si le-am aruncat cat colo.
Am inceput sa o strig si sa o caut dar era foarte greu din cauza valurilor. Vroia cumva sa se sinucida? In cele din urma am vazut-o. Se chinuia sa isi mentina corpul la suprafata apei dar cand un val venea ea era dusa in adanc.
M-am dus la ea si am luat-o in brate. Era deja lesinata. Am dus-o pe mal mi-am luat hainele si am pornit spre casa. Mai toata lumea care trecea pe langa nime se uita ca la martieni. Avand in vedere ca eram la ustul gol cu hainele in brate si o fata uda tot in brate aveau la ce sa se holbeze.
Am intrat in casa si am dus-o direct in camera ei. Am pus-o pe pat dar nu puteam sa o las asa, era uda din cap pana in picioare. Mi-am luat inima in dinti si am dezbracat-o. I-am dat usor tricoul si pantalonii jos si am lasat-o in lenjerie. Oricum o vazusem de mai multe ori doar in costum de baie sau lenjeri deci nu mai conta. Am pus peste ea o patura si m-am pus langa ea pe pat asteptand sa se trezeasca. Nu imi venea sa cred ce avusese de gand sa faca. Daca as fi pierdut-i cred ca as fi murit si eu.

Anna P.O.V.

Am deschis usor ochii si am clipit de cateva ori pentru a ma obisnui cu lumina din camera. La inceput nu am realizat unde sunt dar am simtit cum cineva sta langa mine.
M-am ridicat in fund si m-am uitat in jur: eram in camera mea iar Neji era cel care statea langa mine. L-am vazut cum a deschis ochii iar cand m-a vazut a facut ochii mari.
- Anna! A zis asta in timp ce si-a infasurat bratele in jurul gatului meu. Vocea ii era plina de entuziasm.
- Hey mai usor ca ma sufoci! Ce s-a intamplat?
- Asta eu trebuie sa te intreb, ce a fost in caput tau, puteai sa te ineci si acum sa nu mai fi aici.
- Imi pare rau. Am lasat capul in jos si l-am luat in brate.
- Lasa, tot ce conteaza e ca esti bine.
Am dat din cap aprobator si mi-am lasat capul pe pieptul lui. Ii auzeam inima care batea destul de repede si simteam respiratia lui calda. Puteam sa stau asa inca o mie de ani, nu ma deranja, cel putin acum stiu ca il iubesc stiam cu adevarat ce simt pentru el dar oare el ce simtea pentru mine?
- Cat este ceasul?
- Ai stat trei ore inconstienta si ai vrut sa te sinucizi pe la sase deci fa si tu un calcul.
- Ok, ok am inteles. Ma duc sa imi fac o baie.
- Ai grija ce mai faci! Imi apune dupa care pleaca din camera lasandu-ma sa ma pregatesc. Abea acum am observat ca sunt doar in lenjerie intima.
Mi-am luat pijamalele si m-am indreptat spre baie. Am lasat apa sa se stranga in cada si am pus spuma dupa care m-am privit in oglinda. Paream mai palida decat de obicei iar cearcanele se accentuasera. Dupa ce apa s-a strans in cada, am intrat si m-am intins in cada. Maine e luni o noua saptamana incepe, ura...abea astept vacanta de vara. Poate anul acesta vom merge in sfarsit in Japonia tara de origine a parintilor mei si al lui Neji. Si ca tot veni vorba, ce or mai face nu am mai primit un telefon de la ei de aproape o saptamana. Dar asa se intampla mereu uneori nu sunau cu saptamanile, e bina ca inca se gandesc sa ne trimita bani.
Nu am ralizat cand a trecut timpul dar apa incepuse deja sa se raceasca asa ca am iesit.
M-am sters cu un prosop si mi-am imbracat pijamalutele mele. M-am spalat si pe dinti si eram deja gata de culcare. Am iesit din baie si am intrat in camera mea. Trecuse cam o ora de cand intrasem in baie si vroiam sa ma culc pentru a putea sa ma trezesc in dimineata urmatoare. M-am pus in pat si am stat cu ochii pe pereti inca o ora. Somnul nu ma lua de nici o culoare. M-am dat jos din pat si m-am dus catre camera lui Neji. Nu stiam daca doarme sau nu dar nu se auzea nici un zgomot. Am intrat incet si am constatat ca doarme. M-am pus in pat langa el si l-am imbratisat. Puteam sa il vad in penumbra datorita luminilor ce intrau pe fereastra. Dormea linistit, cu buzele putin intredeschise. Corpul ii era dezvelit si era doar in boxeri asa cum dormea deobicei. I se vedeau si smteau muschii pentru care a lucrat din greu si care atragea multe fete.
In cele din urma nu am mai rezistat si mi-am lipit buzele de ale lui. Erau la fel de dulci si moi ca si data trecuta. A fost un pupic nevinovat dar in momentul in care m-am indepartat de el, acesta si-a deschis ochii. Am ramas uimita de faptul ca nu m-a dat la o parte. Nu a mai zis nemini nimic. Tacerea domnea in incapere iar tot ce se auzea era zgomotul masinilor de afara. Ne priveam in ochii unul pe altul ca si cum am fi lipiti. In cele din urma brunetul m-a luat in brate iar eu am pus capul pe pieptul lui. Nu stiu cum si in ce fel dar am adormit.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#18
ce sweeet:x

in sfarsit si\'a dat seama ca il iubeste...cam dintr\'o data dar si\'a dat seama:x
am vazut si cateva greseli de tastare...da las k se mai intampla;)
mi\'ar fi placut sa descrii putin mai mult sentimentele celor 2...adik aveai niste ocazii sooper ca sa faci asta...nervi de dimineata...cum a reusit sa se decida ca e mai bine sa moara...ce\'a simtit neji cand a vazuto in mare...ce\'i trecea prin cap cand astepta sa se trezeasca...si scena din pat...prin toata aceasta descriere pe care nu ai pus\'o mai lungeai si capitolu si era mai interasant...asa putea si cititoul cat si tu care compui sa reimti acele sentimente..;)

m\'am lungit raw:)) ...spoor la scris si sa ma anunti cand pui nextu\' :*:*
da sa nu uiti sa\'l pui;)
Cine iubeste trandafirul trebuie sa suporte si spinii .

#19
Hey :) am revenit dupa o absenta cam lunga dar am fost si eu in vacanta. Oricum nu am prea multe de zis multumesc de comentariu stylish.lov3 :x si pentru numarul de vizualizari care a mai crescut putin de cand am plecat eu.
Sper sa va placa urmatorul capitol si spor la citit ;)

Capitolul XI Neji P.O.V.

A fost un vis, o iluzie, nimic alceva. Acum cand voi deschide ochii voi vedea doar pusiietatea camerei si patul gol langa mine. A fost doar un vis frumos pe care nu am sa il mai visez vreodata. Si acum ii simt buzele peste ale mele, respiratia calda, mainile mici si moi; ii vad ochii mari ciocolatii cum ma privesc si zambetul larg care dezvelesc dintii ei albi ca nise perle. Degeaba ma mai chinui sa imi amintesc, ea nu va fi niciodata a mea.
Imi deschid ochii usor acomodandu-ma cu lumina puternica din camera, stiam eu ca trebuia sa trag draperiile. Ma uit la ceasul de pe noptiera de langa pat si constat ca este dabea ora sase jumatate. Am vrut sa pun capul inapoi pe perna dar ceva mi-a atras atentia. Cearceaful meu nu mai era pe mine, ci in partea cealalta a patului iar cineva era infofolit in el. Am dat cearceaful la o parte si am vazut-o pe ea. Deci nu a fost un vis, chiar a dormit cu mine, chiar mi-a dat acel pupic? Inca dorm si visez. Incerc sa ma rezesc dar nu reusesc, inseamna ca totul e real.
Nu am vrut sa o trezest asa ca m-am ridicat usor din pat si am iesit pe usa dormitorului. Trebuia sa pregatesc masa si sa ma pregatesc pentru scoala.
Ca de obicei am scos aproape tot frigiderul pe masa si le-am intins. Trebuia sa fac n dus dar nu vroiam sa mai intru in camera sa o deranjez asa ca am intrat in baia ei. Un dus scurt si cald trebuia sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma gandesc la antrenamentele pentru meciul de sambata.
Singurul gel de dus pe care l-am gasit a fost cel cu miros de trabdafiri - sper sa nu persiste mirosul pentru ca nu vreau sa miros ca o tufa in fata colegiilor-. Am iesit din dus si mi-am pus un prosop in jurul taliei. M-am privit in oglinda ca de obicei: aceeasi ochii lila, acelasi par lung si castaniu -cred ca ar mai trebui sa tund putin din el-, si aceeasi muschii bine formati. Stand si privind in oglinda am observat ca usa se deschide usor si singura care putea sa fie era Anna. Cand usa s-a deschis complet am vazut ca si ea era in aceeasi imbracaminte ca si mine: u prosop lung infasurat in jurul capului.
Cand m-a vazut si-a cerut scuze si s-a intors pentru a iesi din baie. Dar nu vroiam sa plece, am apucat-o de mana si am tras-o in baie. Am lipit-o cu spatele de faianta si m-am apropiat de ea. Am luat-o in brate si mi-am pus buzele peste ale ei. Mi-am intredeschis buzele si inceput sa ii caut limba. Am gasit-o si am inceput sa ne jucam, formand un sarut pasional si adanc.
- O sa intarziem daca mai satam mult asa. A spus Anna cu un zambet, ceea ce inseamna ca ii placuse.
- Ok, am sa te las sa faci un dus si pe urma plecam.
Am dat sa plec din baie dar aceasta m-a oprit pentru a imi zice ceva.
- A...poti sa imi faci si mie ghiozdanul? Orarul e pe birou
- Bine
I-am mai dat un pupic si am iesit din baie pentru a ma imbraca.
Am intrat la min in camera mi-am luat o pereche de blugi si o camasa cu maneca scurta si ghiozdanul. Mi-am lasa ghiozdanul in hol si m-am indreptat spre camera brunetei pentru a ii face si ei ghiozdanul. Am gasit orarul ,oo se pare ca prima ora are chimie cu Orocimaru. In timp ce puneam cartile in ghiozdan usa s-a deschis si ea a intrat pe usa imbracata doar in lenjerie intima. Nu am vrut sa par nesimtit asa ca mi-am vazut de treaba dar tragand din cand in cand cu ochiul.
In cele din urma am fost gata si eu si ea. M-am intors si am privit-o: era imbracata intr-o fustita pana la genunchi alba, un maieu albastru simplu si niste sandale asortate. Mi-a zambit usor si a luat ghiozdanul. Am iesit din casa indreptandu-ne spre masina.
- Azi luam masina mea, am chef sa conduc si azi am putina treaba dupa scoala.
- Pai si pe mine cine ma ia?
- Azi stai la antrenament nu? Eu plec inainte de antrenamentul tau si am sa ma intorc sa te iau.
Am intrat in masina si Anna a pornit-o. In mai putin de jumatate de ora am fost in fata scolii. Am coborat si am plecat fiecare catre clasa in care avea prima ora.
Aveam de suportat o ora de istorie cu profesoara Anko. Iar avea sa ne vorbeasca toata ziua despre cum ne-au atacat japonezii la Pearl Harbour in Al Doilea Razboi Mondial, ceea ce ma face uneori sa disper pentru ca ai mei sunt din Japonia.
Am intrat in clasa si m-am pus in ultima banca asteptand sa treaca ziua si sa o strang din nou in brate pe Anna.

P.S. unde au disparul chestiile alea cu bold, italic, ad hiperlink etc ca nu imi apar :(
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#20
Hey :* Am revenit cu next-ul proaspat si chiar proaspat fiindca abea ce am terminat de scris si partea a2a din capitol si l-am corectat. Cu dedicatie pentru stylish.lov3 :* Spor la citit;)

Capitolul XII Partea 1 Anna P.O.V.


Dupa o zi de scoala ingrozitoare si niste antrenamente obositoare stateam si ma relahan in cada plina cu spuma. Nici nu a inceput bine saptamana ca deja vreau weekend, asa se intampla mereu. Nu stiu cum sunt persoanele acelea obsedate de scoala care ar vrea pana si sambata si duminica ar vrea sa se duca la scoala, chiar nu pot sa le inteleg. Stai jumatate de zi izolat intre patru pereti, mai iei cate o pauza mica, pe care o petreci in toaleta, curtea scolii sau mai stiu eu pe unde, dupa care se hotarasc sa iti dea drumul acasa ca s-au saturat si profesorii de tine. Zau ca e mai rau ca la puscarie, macar acolo ai tv, aer conditionat si paturi.
Ies din cada lundu-mi pe mine halatul de baie dupa care ma pun in fata oglinzi. Ma pieptan dupa care imi strang parul si il leg cu un prosop pentru sa se usca. Ies pe usa baii si intampin aerul putin mai rece decat in baie - avand in vedere ca am facut sauna acolo-.
Eram singura acasa desi dupa ce avusesem cateva treburii de facut prin oras rebuia sa il iau pe Neji, acesta a zis ca mai sta cu baieti si iese la un suc cu ei.
Mi-am ales din sifonier o pereche de pantaloni scurti care imi pun in evidenta picioarele mele lungi si un maieu putin decoltat. Desi stateam prin casa asta nu inseamna ca trebuie sa nu fiu atenta cu ce ma imbrac.
Dupa ce am terminat sa ma imbrac am plecat catre bucatarie pentru a pregati ceva de mancare. Am pornit radioul cautand ceva pe placul meu si am inceput lucrul.
Nu sunt priceputa intr-ale bucatariei dar nici varza nu sunt, adica normal ca nu sunt varza ca nu sunt verde si nu cresc nici in grdina la bunica dar intelegeti voi.
Habar nu aveam ce sa gatesc asa ca am scos un pache de spagetti si l-am pus la fiert. Am pregatit doua farfurii, tacamuri si pahare pentru suc. Am facut o salata cu ce am gasit prin frigider si am asteptat sa se fiarba minunatele paste. Stand si astaptand ma uitam pe fereastra la cei cativa nori albi, pufosi si catifelati care brazdau cerul albastru. Se auzea ciripitul catorva pasarele din copacii din imrejurimi, masinile care treceau pe strada si copilasii care se jucau in parcul de vis-a- vis. Ce nu as da sa mai fiu si eu copil, sa ma joc in groapa cu nisip, sa impletesc parul papusilor sau sa le dau de furca lui mami si tati. La gandul acesta un zambet mi-a aparut pe fata. Oare ce mai fac mama si tata? Nici cand eram mica nu prea aveau multa grija de mine, ramaneam cu vre-o bona sau vecina. Dar cand aveam cinci ani langa noi s-au mutat niste vecini noi, pe atunci nu stiam ca acei vecini vor fi cei care vor calatorii alaturi de parinti mei peste tot si nici ca cel mai mic membru al acelei famii va deveni cel mai bun prieten al meu. Ne-am imprietenit rapid si nu vroiam sa ne mai despartim, uneori plangeam cand eram luati unul de langa altul pentru culcare, asa ca ai nostri ne lasau sa dormim acasa pe la care apucam.
Il iubeam si il indrageam mai mult de cat parinti mei. Foarte rar ne certam dar ne impacam repede cu o imbratisare sau un pupic pe obraz. Erau copilari, nu stiam ce facem, eram doi copi cu o viata lunga in fata.
- Oh Spaghetele! Prea tarziu.
Pana sa imi dau eu seama jumatate din apa si cateva paste erau intinse pe aragaz.
Am luat oala de pe aragaz si am curatat. Ce putin inca mai erau bune de mancat. Am pus in farfurii spagettele si am curatat vasul. Acum nu mai ramane decat sa astept sa apara si Mr. Baschetball.

Era undeva in jurul orei sapte seara deci chiar intarziase avand in vedere ca am pregatit masa la trei. Imi terminasem si teleme si acum ma uitam la televizor desi numai atenta la el nu eram. Imi era frica ca poate a patit ceva, dar daca Doamne fereste se intampla ceva nu primeam si eu macar un telefon de la unul din desteptii aia din echipa? Incercam sa ma calmez dar tot nu imi puteam scoate din cap lucrurile rele care s-ar fi putut intampla. Daca l-a calcat o masina, daca a fost rapit sau daca... gata cu daca, sau, poate, a intarziat pentru ca a pierdut notiunea timpului. Nu vreau sa ma gandesc la lucruri tampite si nici sa ma sperii degeaba.
Cum stateam cu genunchi la piept telefonul intr-o mana si teleceomanda in cealalta am auzit cheia rotindu-se in iala. Am sarit din pat ca arsa si mam dus sa imi intampin prietenul. Zambetul mi-a pierit in momentul in care i-am vazut alaturi de el pe Naruto si Sasuke ducandu-l de brat. Era vanat la un ochii, buza sparta, hainele patate si rupte in anumit locuri si parul desprins si ciufulit.
- Ce naiba ati facut? Puteam observa cum si ceilalti doi erau putin sifonati dar nu asa de rau ca Neji.
- E...poveste lunga. Zise Sasuke. Acum ajuta-ne sa il ducem in pat.
Am deschis usile in fata lor pana la camera lui si intins asternuturile pe care l-au asezat pe saten. Cei doi au dat sa place dar i-am luat la intrebari.
- Spune povestea aia lunga ca am timp sa o ascult.
- A pai vezi... sti... eu trebuie...am putina....mama ma cheama...si...
- Trebuie sa mergem si noi acasa fiindca avem treaba de facut si ai nostrii poate se intreaba pe unde suntem. Spuse Naruto si in trase si pe Sasuke afara din casa inchizand usa dupa ei. O fi Naruto blond dar stia sa iasa din belele.
Am inchis usa cu cheia si m-am dus sa vad ce fate desteptu si sa vad ce naiba a patit.
- Sper ca nu esti suparata, adica sper ca nu te-ai ingrijorat.
- Suparata? Ingrijorata? Ba bine ca nu, cada nu ai fi acum in starea in car esti ti-asi mai da si eu vreo doua. Am zis astea repede gesticuland ca o nebuna si aproape urland.
- Imi..imi pare rau. A lasat capul in jos iar expresia fetei arata ca ii pare rau cu adevarat.
- Hai sa te ajut sa te dezbraci.
Si-a dat adidasii jos, iar eu m-am pus in genunchi langa el ajutandu-l sa isi scoata tricoul. L-am scos cu greu fiindca mana il durea si abea putea sa o ridice. Cand a scapat de toate articolele vestimentare ramanand in boxeri am putut observa mai multe vanatai pe corpul plin de muschii.
- Ai de gand sa imi spui cum de ai ajuns in halul asta?
A oftat usor dupa care s-a apucat sa povesteasca:

P.S. Poate am sa pun maine si partea a2a daca am dispozitie buna.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.985 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 33.867 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.400 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 28.555 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.020 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.701 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.725 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.085 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.055 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  M-ai invatat sa iubesc din nou ! Tsubaki 13 9.173 06-02-2010, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)