Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alege... lupta sau mori

#1
Atentie! Limbaj vulgar, scene foarte sadice, cu descriere amanuntita, scene sexuale si violente

[center]Prolog[/center]

Ce se intampla daca esti baiat bun? Ajungi iubit de toate fetele, sa ai faima si tot ce iti doresti. Ce se intampla daca esti baiat rau? Ajungi la inchisoare, unde vei fi folosit drept "femeie" de alti mai puternici decat tine. Ce se intampla cu baieti ce nu fac grozavi, nu le pasa de nimeni si nimic si nu se dau inlaturi de la nimic? De acei baieti ar trebui sa ne ferim, fiindca ei sunt cei mai periculosi decat criminali in serie, mai letali decat cea mai puternica otrava existenta, mai... inocenti decat... tine...
De mici incep sa fie invatati asa, de catre un parinte ce ucide in fata lor, iar ei il asculta si cand cresc, vor fi ca si parintele lor. Inocenti, dar daca ii provoci, va fi ultimul lucru care il vei face...
Unde se duc acesti baieti?...
Sau fetele de acest gen?...
Nimeni nu a traiat sa vada, dar mai sa povesteasca...
Pana acum, cand a ajuns el in acel loc, de care si baieti rai se feresc de acel loc, dar el nu...

[center]Capitolul 1[/center]

- Kyle esti prezent? Aud vocea profului de istorie ce ma trezi din somn.
Deschid ochii de un albastru-violaceu, foarte somnorosi si privesc in jurul meu buimac, pana imi fogalizez atentia pe proful de istorie, care statea in fata mea foarte nervos. Il intreb unde arde si proful mai adauga un trei, la colectia mea frumoasa de note mici. Barbatul reincepu sa predea in continuare lectia, iar eu m-am culcat inapoi, dar am fost trezit de un biletel, ce ateriza in capul meu. Imi ridic capul, iau biletul si ma uit in clasa, sa vad lu' cine dracu trebuie sa il pasez. Sora mea geamana-siameza, imi facu semn spre mine. E a treia oara cand primesc un bilet adresat mie, in doua zile. Il desfac sub banca si parcurg rapid cele trei randuri scrise:

"Brunetule Popo, tu esti singurul care a scapat de initierea de aici, dar nu pentru mult timp, fiindca nimeni nu poate sa scape la Sf. Narcis. Nu uita, ca esti intr-un sanatoriu cu copii, care sunt adevarati criminali in serie. Sorata s-a lasat fututa de toti, asa ca fi si tu un dulce si vino in spatele cantinei in pauza aceasta si poate scapi de umilinta fata de intregul sanatoriu... Sano si gasca"

Mesajul lui Sanosuke aproape ma facu sa izbucnesc in ras. Baiatul asta are niste lipsuri grave la cap. Daca esti ruda cu nu stiu ce idiot din Yakuza, trebuie toti sa te linga la fund si sa faca plecaciuni in fata ta? Nu tata, nu cred ca si-a gasit omul potrivit pentru ai da la dos. Il vad pe brunetul decolorat in cap ca si Lady FalFal, care statea in prima banca, ranjind pervers la mine si imi facu semn cu degetul mijlociu spre gura, dandu-mi de inteles ca o sa ma puna sa le-o si sug. Tipul ala era Sanosuke Tse, un idiot de bani-gata, trimis aici dupa ce si-a cam macelarit sora, care a scapat cu viata, dar fara o mana, un picior si o parte din obraz. Imi trec degetul mare peste gat, dandu-i lui de inteles, ca il fac sushi cu prima ocazie, cand se va atinge de mine. Cand se suna, toti o zbughira pe usa, in afara de mine si de blond. Deci, acum e acum. Imi trec degetele prin parul negru, ca pana de corb, ce imi atingea usor umeri, ce era cam in toate partile. Il vad pe idiot cum vine spre mine cu maini pe langa el, cu un mers de mare macho si cu un zambet pervers pe fata aia a lui de parazit imputit. Daca eram eu si el, va ramane fara burta. De ce? Mi-am luat manusa mea neagra, care avea pe degetul mijlociu si mare, fosfor rosu, cel care se gaseste pe pachetele de chibrituri. Scot din buzunarul de la spate o petarda micuta si rotunda, care o aveam de gand sa faca cunostinta cu stomacul blondului, fiindca in petarda era explozibil, incat sa arunci o incuietoare si ceva din usa.
Parca citindu-mi gandurile ucigase, in clasa intrara Ray si Tao, doi din gasca lui de tot cacatul adunat de pe drum, dupa ce a trecut o turma de vaci pe acolo. Tao radea ca un retardat mintal, iar Ray se dadea mai in spate, cand vazu pe cine au in meniu de viol saptamana asta.
- Sa nu imi spui ca tie frica de Popo? Il intreba blondul, atitindu-si ochii de un verde-galbui, asemenea sarpelui, spre asa zisul prieten al lui.
- Tu iti bati joc de mine, Sano? Vrei sa il aranjam pe Kyle? Kyle Hitogoroshi? Tu esti nebun! Tipa Ray panicat, iar ochii sai caprui, erau mariti de groaza, cand Tao se opri langa mine, razand ca idiotul.
- Sa inteleg ca mi-ai citit dosarul, de faci mutra aia sau ti-a povestit Layla despre mine? Il intreb curios pe un ton calm, lasandu-mi capul pe o parte si privindu-l senin, ca si cand as discuta cu sora mea, despre copil care urma sa gustam putin de el, inainte sa ne gandim la retete culinare.
- I-am citit cazierul. E nebun de legat, acum o luna l-a ucis pe Max, disecandu-i gatul in fata profesoarei de biologie, murmura satenul, tremurand ca varga de frica si tresari cand am scos un fel de sunet asemenea catului.
A, da, uitase-mi de saracul Max si de besinile sale de la bio, cand ne punea sa avem grija de cobaiul nostru. O data i-am spus sa nu se mai partaie atata, ca acel animalut nu il musca pe nimeni si el m-a jicnit, alegandu-se cu gatul despicandu-l in doua in fata profei, folosindu-ma de un bisturiu sterpelit din infirmerie. Simt cum cineva isi pune mana in gatul meu si imi atintesc privirea calma spre Tao, care inca mai radea asemenea unui porc. Ii spun sa imi dea drumul, dar boul nu prea vroia asta, asa ca am pus fitilul petardei pe degetul mijlociu, care l-am frecat rapid cu cel mare, aprizand-o.
Ii bag petarda in gura, obligandu-l sa o inghita, apoi ma smucesc din mana lui. Deodata se auzi un bum infundat si pe tricoul alb al tipului aparu o pata mare de sange, care continua sa se mareasca si cand apuca marginile tricoului - in locul sau nu as face asta - peste picioarele sale se revarsara maruntaiele sale. Acesta mari ochii, apoi ii dadu peste cap, picand ca o papusa moarta pe jos. Cei doi s-au dus sa il ajute, iar eu profitand de acest lucru, m-am strecurat afara din clasa. In timp ce ma indreptam spre cantina, mai multi curiosi s-au adunat sa se razgaiasca la cadavrul lui Tao, care era purtat afara de Sano si de ala care mi-a citit cazierul. Ba, Ray i-a avertizat in legatura cu ce imi poate pielea, dar nu au vrut sa il asculte sub nici un chip. Ridic din umeri si pornesc mai departe spre cantina, ca si cand nu s-a intamplat nimic.
Cantina era uriasa, cu mese lungi si tineri pana in douazeci si doi pe aici, misunand de colo-colo, dandu-se mari si tari, ca sunt Voda din Loboda. Eu avea saptesprezece ani, iar la opt ani am fost adus aici. De ce? Ca parinti mei s-au cam jucam de-a Hannibal Lecter cu niste oameni. De fapt tata s-a jucat asa si eu am invatat de la el, tot ce e normal pentru mine, iar mama mea s-a jucat de-a papusa si croitoreasa impreuna cu soramea. Imi iau o tava si ma duc sa imi iau de mancare, ca era cu autoservire. O depistez pe Layla cum statea la o masa si trancanea linistita cu Tania si gasca ei de parasute la deschidere. Ma asez la masa lor si cand ma vazura, Tania se ridica si isi lua parasutele ce si-au primit-o non-stop de la Sano si gasca lui de rahaturi de au ajuns pesteri intre craci.
- Mersi mult frate! Marai bruneta, mijindu-si ochii, dati in exces cu negru, care acum ii dadea un aer vampiric si bolnav de psihopata.
- Nu vreau sa ajungi tarfa ca ele, Lay. I-am promis lu' tata ca o sa am grija de tine..., dar am tacut, vazand cum expresia fetei ei se schimba de la nervozitate la tristete.
Imi cer scuze, apoi incep sa mananc linistit din salata cu cartofi pai si cotlet de porc - imi era dor de carnita umana, pe care tati o pergatea pentru noi - , in timp ce ea se juca cu budinca, arucandu-mi priviri posomorate. Am simtit un impuls sa o intreb ce are, dar am tacut, stiind ca imi va spune cand se va simti pregatita. Termin de mancat si imping tava intr-o parte din fata mea. Imi pun coatele pe masa, imi impletesc degetele si imi pun barbia pe ele, privindu-mi geamana atent.
- Se spune ca Sano si-a incendiat colegul de camera din nou - asta nu era o noutate pentru mine -, dar camera de data aceasta - asta era o noutate pentru mine. E vorba sa il mute cu tine in camera, imi spuse, plecandu-si privirea.
Aprob din cap, apoi ma ridic de la masa. Imi las tava pe un raft si ies din cantina, indreptandu-ma spre dormitoare. Ies din cladirea principala, strabat pavajul de beton, care traversa drept, curtea interioara cu iarba si mese de picnic, dar de fapt bucati din ele, fiindca le foloseam in luptele dintre noi. Vad un grup de tineri mai mari si mai mici, decat mine, stransi in cerc. Mda, asa se intampla cand se paruiau doua fete, pentru vreun baiat sau ca una are bluza ca cealalta. Chesti de fetite cu fite. Cand vreau sa deschid usa, aceasta se deschise si dau nas in nas cu Sano. Ne priveam ochi in ochi, abia acum dandu-mi seama ca suntem de aceeasi inaltime, unu saptezeci si sapte.
- Felicitari pentru focul din camera, spun calm, bagandu-mi mainile in buzunarele de la blugi negri.
- Multumesc, sunt cu adevarat onorat ca marele Kyle Hitogoroshi - vad cum ridica mainile spre umeri si scot din buzura bisturiul, indreptandu-l spre burta lui, pregatit sa i-o spintec usor, dar indeajuns de mult, incat sa ii curga matele pe afara - a auzit de acest insignifiant act al meu, dar tu ar trebui sa fi fericit ca o sa ai un coleg de camera in sfarsit, spuse, sugandu-si burta, cand vazu bisturiul, apoi imi aranja capisonul de la maioul rosu-sangeriu, ce il purtam.
Las in jos arma, fiindca nu putea sa imi faca rau, cand era singur, fara sa isi piarda ceva din corp. Vazand ca nu este amenintat de bisturiu, ma prinde cu o mana de ceafa si isi lipi funtea de a mea, incat varfurile nasurilor noastre se atingeau intre ele.
- Tot o sa te am pana la urma, fie ca o sa ma inec in sange, tot o s-o ti-o trag, imi sopti, apoi imi dadu drumul, impingandu-ma usor si se indeparta de mine.
Trecu pe langa doua persoane ce se futeau de zori pe iarba, in vazul tuturor, ducandu-se la bataie, in timp ce eu m-am dus in camera mea. De ce aveam vaga senzatie ca acest prim coleg de camera era chiar el?
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Heeei! >:D<
Fic nou, deci.:>
Ce nesimtire pe acel prof' de istorie, cum isi permite sa-i deranjeze somnul lui Kyle? =))
Destept tipul acela Ray, stie cu cine nu trebuie sa se puna, nu ca acel Tao care n-a stiut unde sa se opreasca(ma refer cand a incercat sa-l sugrume pe Kyle, dar a ajuns sa bubuie putin :)))
Mi sa parut al naibii de dragut acel "juramant" al lui Sano in care ii spunea lui Kyle ca ori ce ar fi tot il va face al sau. :))
Multa bafta in continuare! Si anunta-ma cand postezi next-ul!:*

hugzz!

#3
[center]Capitolul 2[/center]

Deschid usa camerei mele cu cheia si apoi o trantesc plictisit. Ma asez la biroul, care era cam gol, exceptand un laptop personal, niste pixuri si coli de hartie ministeriala, albe. Camera mea nu era cine stie ce. Pereti erau albastri, acoperiti - pe partea mea de pat - cu desene, aratandu-l pe Ezio Auditore, personajul principal din Assassin's Creed 2. Imi placea arma lui, care incercam acum sa o reproduc in atelierul de lucru manual, dar momentan, eram la aparatoarea din piele cu catarame. Mai aveam un dulap cu o usa, un pat de o persoana si vis-a-vis de patul meu se afla patul asa zisului coleg. Cearceafurile erau albastre, dar vor fi incurand murdare. Ma descalt de adidasi si ma intind pe spate in pat. Deodata usa fusese data in perete si pe ea intra directorul sanatoriului - un pervers si jumatate, ce nu inceta sa se dea la mine sau la soramea, fiindca pe noi doi si inca cativa nu i-am trecut prin pat - urmat de blond - Sano, cea ce era de asteptat - care avea in mana lucrurile intr-un sac de gunoi.
- Hitogoroshi, de azi inainte Akira iti va fi coleg de camera, spuse domnul Calest si il lovi pe tanar peste fund, facandu-l sa inchida ochii si sa se roage sa aibe nervi, apoi imi trimise mie o berezea, trantind usa dupa el.
- A dat domnul si sfantul Petru sa dispara de aici! Marai baiatul, arucandu-si boarfele pe pat, apoi se descalta, ca pe jos era covor.
- Ma mir ca nu te-a mangaiat la "nuci", spun si incep sa chicotesc.
Il aud cum mormai ceva, apoi incepe sa isi despacheteze lucrurile ce au scapat de la incendiul iminent. Hainele ce le avea - cred ca vreo cincisprezece la numar, dar pot pune pariu, ca numarul se va mari pana saptamana viitoare, cand primeste micutul magazin din incinta haine - fura aranjate in dulap, iar restul de lucruri, puse pe rafturile de deasupra patului. Trebuia sa admir un lucru la tip: era ordonat, nu ca fosta colega de camera a Laylei, o adevarata scroafa. Deodata ma trezesc cu Sano, cum se urca peste mine, dar punandu-se calare peste mijlocul meu, stand cu fundul pe barbatia mea. Intind mana stanga spre noptiera de langa pat, unde se odihnea un briceag, dar el a fost mai rapid decat mine si mi-a prins incheietura. Imi prinse si cealalta mana de incheietura si le tintui de o parte si alta a capului meu.
Blondul imi zambi pervers, trecandu-si varful limbi peste buzele sale. Isi apropie fata de a mea, pentru a vrea sa ma sarute, dar imi intorc capul intr-o parte, pentru a nu ma saruta pe buze. Se pare ca nu vroia sa renunte asa usor la buzele mele, dar pe mine ma enerva ca insista ca idiotul.
- De ce nu ma vrei? Ma intreba deodata baiatul, facandu-ma sa il privesc direct in ochi, foarte mirat.
- Ce ai tras pe nas? Il intreb cat puteam de calm si de rabdator, fiindca mai aveam putin si il zburam pe geam.
- Sa inteleg ca nu sunt destul de bun pentru tine? Ma intreba, facandu-ma sa scot un hohot de ras.
Se pare ca blondul a aflat ca sunt bi si ii s-a pus pata destul de bine pe mine, devenind un obsedat si jumatate. Vazand ca nu ii raspund, s-a dat jos de pe mine, s-a incaltat si a iesit din camera, trantind usa, mai putin sa o scoata din balamale. Daca o scotea, ce mai ramanea din usa, testam pe corpul sau. Inchid ochii, incercand sa adorm, dar usa fu data in perete pentru a treia oara in perete, facandu-ma sa ma ridic in fund sa il injur pe Sano de toate evanghelile si Pastile. Ma uit mai bine si o vad pe Tania - aceasta era roscata, creata, cu ochii indigo, cu fusta de cincisprezece centimetri cu tot cu tiv si sutien negru din dantela si atat - cu gasca ei de tarfulite. Intra in camera cu un mers de parada de panarame, oprindu-se in fata mea. Ma ridic in picioare, vrand sa ii spun sa se descalte, dar ea ma impinse inapoi.
- Camelie, ai grija sa nu vina Sano, cat timp rezolv aceasta bunaciune, ordona roscata, apoi se puse in genunchi in fata mea.
Vad cum imi departe picioarele si incepe sa ma mangaie pe interiorul coapsei, provocandu-mi greata. Incepe sa imi mangaie prin pantaloni barbatia, care cam cu greu incepu sa se intareasca. Vazand ca ii provoc greata, se ridica in picioare si ma facu poponar imputit, dar deodata o mana o apuca de par si un cutit de macelar ii taie gatul, iar sangele incepu sa ii curga cu repeziciune. Cand vru sa isi duca mainile la gat, m-am ridicat rapid, prizind-o de incheieturi si privind-o calm, cum murea in bratele colegului meu de camera. Dupa ce o lasa sa se prabuseasca la pamant, o trase si pe Camelie, care ne privea cu ochi sticlosi, semn ca a fost ucisa, iar pata de sange din dreptul inimi, arata ca a fost injunghiata. Inchid usa si scot din dulapul meu niste saci de gunoi si ii arunc blondului in brate.
- Ce ai de gand sa faci cu astea? Ma intreba, in timp ce eu am scos un satar.
Ridic o spranceana si ma duc spre Sano, care se pregati sa ma ucida cu acel cutit, daca ii fac ceva. Arunc satarul care se infipse in corpul fara viata al Taniei si il apuc pe baiat de guler, tragandu-l spre mine. Buzele noastre aproape se atingeau, dar nu aveam de gand sa il sarut inca, ci sa il mai intarat putin, sa vad pana unde e capabil sa mearga.
- Ai ucis pentru mine, ii spun pe un ton soptit si ii frec putin buzele intredeschise de ale sale, indepartandu-ma rapid, cand vru sa ma sarute ca lumea. De ce? Il intreb pe un ton normal, incepand sa le dezbrac pe fete.
Imi spuse ca nu ii place cand cineva ii se atinge de ceva ce este a lui. Oftez si ii spun ca nu sunt al lui si aceste cuvinte, il facu sa ma impinga - parca am fi doua fetite, care s-au certat pe lopatica din ladita cu nisip - si apoi ma facu tarfa masculina. Dupa ce imi reprosase asta, se ridica fain-frumos si iesi ca o furtuna din camera pentru a doua oara, trantind usa. Iau cutitul lui si il arunc in usa, infigandu-se dept in mijlocul tintei de dars. Jur ca de acum, care mai da cu usa mea de perete, am sa dau cu el de la etajul sapte a dormitoarelor de pamant. Pun Marlin Mason - This is Halloween la laptopul meu, la care era poza pe ecram, eu cu soramea si parinti mei, de Craciunul trecut, cand i-am vizitat inchisoare. Ma ocup de fete si dupa ce termin cu ele, ies cu saci de gunoi la sub solul caminului. Am asteptat pana s-a dat stingerea si apoi am carat patru sacii negri, in cantina. Mi-am pus pe cap o lanterna pentru mineri si am inceput sa redecorez cantina, pentru dimineata. Abia asteptam sa vad cine se incumeta sa mai intre aici...

Cam pe la ora unu m-am intors in camera si l-am gasit pe blond, dormind in boxeri, pe patul meu. Asta chiar e obsedat bine. Ma dezbrac, pana raman in boxeri negri si cand vreau sa ma pun in patul sau, dar vad o tipa ce umbla cu Tania, dezbracata si cu pieptul despicat, iar ochii scosi. Dimineata trebuie sa am o discutie cu ametitul asta. Ma urc in pat langa el si cum ma simti, ma lua in brate, lipindu-mi spatele de pieptul sau. Avea muschi, dar si eu ma puteam mandri cu muschi mei. Imi dadu un pupic pe gat, dar eram prea obosit sa imi mai pese, adormind bustean...

This is Halloween
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
Heeeei!>:D<
Nu-mi vine sa cred, Sano are sentimente [ ma refer la faptul ca inca din primul capitol mi sa parut a fi genul tipului indiferent, care nu pune la suflet chestii de genul - acea respingere - , si ca va incerca iar, si iar pana va obtine ceea ce isi doreste, cum si probabil va fi >:) ]
Mi sa parut oarecum dragut faptul ca a ucis pe cineva pentruel!:x [Nimeni n-a uici pe cineva pentru mine:( ] =))
Abea astept urmatorul capitol sa vad ce se va mai "auzi" de opera de arta a lui Kyle. :>
Multa bafta in continuare, si anunta-ma cand postezi!

hugzz!

#5
[center]Capitolul 3[/center]

Am fost trezit de harmalaia de nedescris din curte, fiindca geamul din camera mea, dadea in curtea interioara si puteam sa vad cantina, fara sa iesi pe coridor si sa merg pana la capatul sau, ca sa ma asigur ca e cineva in fata cantinei sau nu, pentru a putea sterpeli mancare. Imi ridic capul, cu o claie de par tot ciufulit si ma uit adormit prin camera. Vad ca Sanosuke scapase de cadavrul din patul sau si acum punea alte cearceafuri. Purta o pereche de jeansi albastri-decolorati si taiati prin genunchi, ce ii punea fundul in evidenta. Prima data nu mi-am seama, dar cand am simtit ca a inceput sa mi se intareasca usor barbatia, mi-am dat seama ca excitatia e produsa de fundul blondului. Trebuia sa recunosc ca avea un fund de milioane. Ah! Doamne, ce as face eu cu el. L-as mangaia si atinge non-stop.
- Vezi ceva ce iti place? Ma trezi din salivat vocea colegului de camera si abia atunci constientizez, ca m-am holbat ca idiotul la curul sau.
- Ce se intampla afara? Il intreb, schimband subiectul.
- Pai, incepu si se urca peste mine in pat, dar intre noi era patura, eu am crucificat-o pe Annika Foster pe usa de la cantina si nu nimeni nu poate intra, pana nu o muta, imi raspunde si apoi incepe sa ma mangaie prin patura.
- Sano te rog, ii rog cu glas scazut, privindu-l gales.
- Lasa-ma sa te ating putin, nu o sa ni-o tragem neaparat, vreau doar sa te satisfac. Nu vrei sa fi satisfacut de mine? Sunt chiar atat de urat, incat te resping? Ma intreba, parca ar fi un copilas mic.
- Nu am chef de tine, ii raspund sincer la intrebare.
Cand auzi, se ridica de pe mine si am putut sa jur, ca am vazut lacrimi in ochii blondului. Se intoarse cu spatele si am putut sa vad pe omoplatul un dragon tatuat, foarte bine desenat, incat parea foarte real, mai ales ca acel dragon japonez, avea ochii de un galben-auriu, incat ma facea sa ma gandesc ca sunt vi si ma privesc in acel moment. Dragonul fusese acoperit de un tricou alb, semn ca vroia sa iasa din camera, cea ce se si intampla. Oftez, apoi ma ridic din pat si ma duc la micuta baie, ce o aveam in camera, dar fara dus. Astia sunt nebuni, daca cred ca eu sau Layla vom face dus la comun, asa ca am confectionat un dus si cum aveam deja scurgere in mijlocul micutei bai din camera, profitam de asta. Conectez furtunul la robinet si apoi reglez apa si incep sa ma spal, in timp ce fluieram linistit o melodie de la un anime, preferat mie. Dupa vreo cinci minute de scaldat la furtun, am orpit apa si m-am sters pe trup, apoi am tras o pereche de boxeri negri pe mine. In timp ce imi cautam tricoul cu Mandragora Scream, care mergea la blugi negri, largi si cu o multime de lanturi, in camera navali soramea cu Annika Strauss, prietena ei cea mai buna.
- Unde arde? O intreb pe bruneta, in timp ce trageam tricoul pe mine si imi puneam pe bratul drept o curea cu tinte.
- Pe Sano... il duc... la izolatoriu..., ma instiinta cu intreruperi, aratand ca alergase pana la mine.
Cand aud raman uimit, apoi ies din camera, alergand ca un nebun pana la parter. Cand ies din camin, il vad pe director cum il lovea pe colegul meu cu sete, spunand ca el a agatat toate organele si membrele in cantina si apoi a crucificat-o pe Foster.
- Eu am fost! Tip, uimandu-ma pe mine insami, dar si pe restul.
- Mai repeta o data Hitogoroshi! Ce ai facut in cantina si cu usa ei? Marai barbatul, lasandu-l pe baiat in pace, pe iarba usor insangerata.
Ochii mei ii intalni pe cei al blondului, care imi soptea pe muteste, sa tac din gura sau sa dau vina pe altcineva. Fata ii era tumefiata, iar buzele se umpleau de sange, de fiecare data cand mima cuvintele, aratand ca nu se invatase minte de data trecuta sa nu isi mai deseneze initialele langa cadavre. Cum spunea o veche zicala: "Numele prostilor pe toate gardurile". Imi mut privirea de pe colegul meu de camera pe director. Trag aer in piept si repet inca ce a spus, pentru al lasa pe Sanosuke in pace. Veni la mine si imi futu doua perechi de palme peste obraz, de mi-a spart nasul si buza, dintr-un foc. Il privesc pe sub sprancene, in timp ce mi-am incordat maxilarul, pentru a ramane calm si sa nu il ucid, cum faceam de obicei cand cineva avea curaj sa ma carpeasca peste fata sau asa in general. Imi spuse ca voi petrece o saptamana in Izolatoriu, doar cu paine si apa. Mda, o fi ca Layla nu stie cum sa imi strecoare mancare in Izolatoriu sau cum sa fac timpul sa treaca mai usor.
Directorul isi baga degetele alea slinoase in parul meu - jur ca o data am sa-l injunghi ca pe porc - si incepu sa ma tarasca spre cladirea administrativa, care se afla in stanga caminului, fiindca curtea interioara, era un deptunghi cam micut sa spun asa, cam cat un teren de fotbal, aici intrand doar gazonul de joc. Cladirea era cam micuta, vopsita intr-un gri-negricios, dar pe alocuri se vedeau urme de lapte sau mai stiu-eu-ce, semn a treceri a multor generati de infractori adevarati si nu panarame de amatori, ce aratau pe la stiri. Intram in cladire si ne indreptam spre sub-solul cladiri, unde se aflau sase celule, asemenea celor din puscarie, numai ca astea, aveau un singur pat, o galeata unde sa iti faci nevoile si o usita de caine, pe unde iti dadeau mancarea. Deschise o usa de fier si ma impinse inauntru, apoi inchise usa dupa mine cu putere. Noroc ca aveam un bec, care l-am aprins imediat. Ma pun pe patul de fier, cu salteaua mancata, imi strang picioarele la piept, inconjurandu-le cu mainile, imi pun fruntea pe genunchi si inchid ochii, adormind asa...

M-am trezit rapid, cum am auzit voci de deasupra mea, pe unde trecea o conducta de ventilatie, dar destul de incapatoare pentru un adult mai dolofan, deci nu incape indoiala, unul subtire. Ma ridic din pat si aprind becul din camera, apoi ma duc la gaura de ventilatie. Era prea sus, ca sa ajung asa la ea si nu puteam sa mut patul, ca era tintuit in podea. Aud din nou vocile, pardon, o voce cunoscuta, cum injura de toate natile o surubelnita si suruburile. Grilajul sufese indepartat, iar la gura lui isi facu aparitia un cap cu par blond si cu fata mai vanata. Sanosuke?! Ce dracu cauta aici? Vad cum imi intinde un sandvici impachetat frumos, apoi se intoarce si coboara cu picioarele prin gaura, urma corpul si aproape de podea, isi dadu drumul, aterizand pup.
- Ce cauti aici? Cat e ceasul? Il intreb impancientat, mai ales ca era imbracat intr-un trening din panza negru, cu capison.
- E doisprezece noaptea si mananca tot, ca sora-ta la facut, apropo, mi-a placut cum ai decorat cantina. Au recunoscut-o pe javra aia de Tania, dupa tatuajul in forma de p***, dintre sani, imi spuse si buzele fura din nou acoperiti cu sange proaspat.
Ii fac semn ca incepe din nou sa scuipe sange, apoi incep sa mananc ca un nehalit mancarea adusa de tanar. Dupa ce o termin, ma asez pe pat si el veni langa mine, privid pereti in liniste. Nu stiu ce dracu m-a apucat, dar i-am luat picioarele si le-am pus peste ale mele, apoi i-am apucat barbia si l-am sarutat scurt pe buze. sano ramase uimit, apoi imi lua fata in maini si ma saruta apasat pe buze, nepasandu-i ca, crusta de pe buza ii se crapase si amandoi gustam din sangele sau...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
Mersi ca m-ai anuntat!>:D<
Lacrimi?! Sano sa planga imposibil, dar totusi adevara, hmm...ciudat!:-?
Nu ma asteptam ca Kyle sa-i ia apararea lui Sano si sa fie el cel pedepsit si pana la urma de ce a facut-o ca n-am inteles? A fost atat de dragut finalul:x acel prim sarut dintre ei nu ma asteptan sa fie din initiativa lui Kyle.;))
In capiolul urmator astept o scena yaoi, te rog fa-mi pe plac!
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi iar!;;)

*hugzz!*

#7
[center]Capitolul 4[/center]

Ii simteam limba cum se freca cu o frenezie absoluta de a mea, iar eu m-am lasat in voia sarutului sau, lasandu-ma pe spate si tragandu-l peste mine. Se urca deasupra mea, dar scanci rapid, cand facu o miscare mai brusca.
- Cate coaste rupte ai? Il intreb, privindu-l calm, chit ca in interiorul meu eram foarte agitat, fiindca nu vroiam sa moara din cauza unui idiot.
- Sorata a spus ca le am doar doua fisurate, dar am o gramada de vanatai pe intregul corp, imi marturisi, apoi imi mai dadu un mic sarut pe buze si se ridica de pe mine.
Ma ridic din pat si imi fac mainile caus, dandu-i de inteles ca voi fi scara, pana cand poate sa se catere in siguranta inapoi in gaura de ventilatie. Dupa ce se cara din camera mea, am luat pachetul ce mi l-a adus si am inceput sa il mananc pe tot, apoi m-am pus in pat, scufundandu-ma intr-un somn lenes si cu aspect mortuar, din care ma trezeam doar sa imi fac nevoile si sa beau putina apa, in rest, somnul de voie, ca nevoie nu este niciodata.

- Fratioare, primul lucru care o sa-l faci este un dus fierbinte, ca puti a transpiratie si excremente umane, apoi mananci ceva. Daca te deranjeaza Sanosuke, ii spui ca il futi mai tarziu in gura cu un bisturiu si gata, imi spuse Layla, mergand alaturi de mine, cu o mana tinandu-se de nas.
Imi dau ochii peste cap, fiindca nici in halul acesta nu miroseam de urat. Este adevarat ca nu am facut de ceva timp dus, dar nici in halul acesta incat sa nu poti sa stai langa mine. Trec pe coridorul internatului pe langa Sanosuke si inca un tip ce incepu sa faca misto de mine, dar inainte sa apuc sa faca ala doi pasi, blondul ii lua gatul cu un briceag, infigandu-l in maini, cand acesta si le duse la gat pentru a-si opri sangerarea cat de cat, pana la infirmeria scolii asteia de nebuni. Ii fac colegului meu de camera cu ochiul, apoi pornesc mai departe izbucnind intr-un ras sadic alaturi de Layla, facandu-i pe toti sa se dea la o parte din calea noastra. Descui usa de la camera si ma duc direct in baia micuta, unde imi dau jos hainele, imi reglez apa si incep sa ma spal pe trup, indepartand orice urma de transpiratie si de jeg, pe care l-am acumulat in acea celula infecta si nenorocita. Aud usa camerei mele cum se deschise, apoi se inchise cu putere, semn ca Sanosuke era nervos din cauza directorului sau ceva de genu.
- Aici erai hotule, spuse el putin mai vesel, deschizand usa baii, iar privirea ii se imblanzi imediat, cum imi vazu trupul gol, spalat de apa de la dusul improvizat, atarnat intr-un carlig, deasupra capului meu.
- Ce crezi? Ca sunt prost sa folosesc dusul comun? Il intreb, apucandu-l de mana si tragandu-l sub dus, lipindu-mi trupul de al sau. Ti-a fost dor de mine? Il intreb soptit, sarutandu-l apasat pe buze, muscandu-le usor, apoi dand cu limba contur lor.
Il dezbrac de haine, lasandu-l in pielea goala, asa cum la facut masa. Isi aseza mainile dupa gatul meu, iar eu l-am lipit de trupul meu, incepand sa ma frec de el, incat barbatiile se atingeau intre ele. Am mai fi continuat, daca nu as fi auzit vocea sorami cum ma striga, ca trebuie sa imi spuna ceva important. Ii mai dau un mic sarut lui Sano, apoi iau un prosop ce il pun in jurul taliei mele si altul dupa gat, pentru a nu uda pe jos.
- Ce s-a intamplat? O intreb usor ingrijorat, fiindca era toata alba la fata, aratand ca o stafie.
- Directorul a spus din cauza ta si a lui Sanosuke, dar nu numai a voastra, el va face o lista cu toti copii ce nu dau semne de vindecare si ii va duce intr-un depozit, unde vor fi vreo zece criminali in serie, gen ca aia din filmele alea de groaza, toti sunt canibali si saprofagi, imi spuse facandu-ma sa maresc ochii de uimire, apoi sa oftez usor.
- Si daca eu cu tine si cu Sanosuke am fi pe meniul principal pentru aceste brute, crezi ca ii voi lasa sa imi guste din carne? O intreb ironic, apoi ii fac cu ochiul colegului meu de camera, ce iesi proaspat de la dus.
Incepem sa radem toti trei ca niste nebuni, apoi Layla pleca din camera, spunandu-ne ca listele incurand se afiseaza la avizierul principal. Imi dau ochii peste cap, apoi incep sa ma imbrac, sarutandu-ma din cand in cand cu blondul, ca avea niste buze, al dracului de dulci.

Ma plimbam alaturi de surioara mea si Sanosuke, pe coridoarele internatului, razand si vorbind cate una alta, gandindu-ne la nefericiti care au fost alesi sa plece de aici, pentru a ajunge meniul principal al brutelor alora.
- Dar stiu ca se vinde mai ceva ca painea calda, stirile, mormai blondul de langa noi, iar toti ne-au facut culoar pana la avizier.
Ma duc la foaia kilometrica, pe care erau trecut numele la cincizeci de elevi, iar noi trei eram in top trei, cu litere ingrosate, ca sa iesim in evidenta. Pufnesc usor si imi dau ochii peste cap, fiindca eu aveam un plan pe care ii includea pe ei doi si ... Un tipat de groaza veni din dreapta mea, facandu-ma sa ma intorc, dand cu ochii de Annika Strauss, prietena si iubita surori mele, cum ramase masca, vazandu-si nunele sub al surori mele pe acea lista. Vreau sa pun mana pe ea sa o linistesc, dar bruneta ma pocni peste mana, maraind draceste, apoi pleca de acolo cu pasi apasati, mormaind injuraturi si blesteme.
- Deja imi pare rau pentru idiotul sau idioata, care va pica in mainile Annikei, aud cum sopti o voce de langa mine, facandu-ma automat sa fiu atent, fiindca am ceretat dosarul Annikei si nu am gasit nimic sadic sau nebun.
- Vrei sa spui ca iti pare rau pentru Annika, spuse o alta voce, usor bajocoritoare, pufnind usor.
- Nu boule, vreau sa spun ca Annika, chit ca arata asa inofensiva, este exact ca si Kyle si Layla, dar la un nivel mult mai mare, incat te ucide, folosindu-se de mainile goale. De crezi ca directorul mereu o obliga sa poarte manusi si sa isi taie unghile? Intreba ironic baiatul, iar eu am plecat de acolo, fiind inca mirat de dosarul fetei, care o credeam ca din greseala a ajuns aici.
Deci asa se explica de ce Maya a fost ucisa cu toate coastele rupte in asa fel incat sa sfasie organele interne si nu pieptul. Zambesc sadic. Lumea asta e o enigma...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
[center]Capitolul 5[/center]

Vestea ca eu cu cei trei prieteni ai mei suntem in topul listei se raspandi cu viteza luminii, incat oriunde imi intorceam capul, vedeam grupuri de copii adunati in grupuri de cinci si susotind usor, apoi tacand subit, cand traceam eu sau Sanosuke sau Layla sau Annika. Pufnesc usor. Aveam sa ma folosesc de acest lucru, ca sa evadez din prostia asta de institurie. Inca mai simteam mila pentru Annika, ce tresarea la fiecare sopata sau un zgomot mai puternic, aratand cat de fragila poate sa fie acea fiinta.
- E doar de fata, fiindca nici Annika nu o cheama, ci e un pseudonim pe care l-au scris F.I.B.-ul cand au adus-o din Alcatraz. Numele ei real este Artemis Lecter. Ea este tipa ce a bagat toata Grecia in sperieti prin uciderile ce le facea cu atata usurinta, incat s-ar putea sa ajungem sa ne luptam cu ea pentru a putea fugi, fiindca lui Artemis ii place jocul Cel mai bun asasin, ma informa Layla, mirandu-ma ca nu ii pasa aproape defel de iubita ei.
Oftez si ma intind pe spate si inchid ochii, cu speranta sa adorm, dar i-am deschis, cand usa camerei se deschise si ramase pentru cateva minute deschisa, apoi se inchise. Il vad pe Sanosuke urcandu-se in pat langa mine si imi inconjura mijlocul cu bratele sale, punandu-si capul pe pieptul meu. Incep sa il mangai pe cap absent, in timp ce fredonam in surdina o melodie de a lui Enrique Iglesias. Blondul isi ridica capul si imi dadu un mic sarut pe buze, facandu-ma sa il apuc de ceafa si sa imi apas buzele peste ale sale, strecurandu-mi limba in gura lui, invitandu-i limba la un joc pervers si plin de sexualitate.
- Sti, sopti, cand am inceput sa ne dam pupicuri pe buze, ca si copii de gradinita. Peste trei zile, noi trebuie sa plecam, ce ar fi sa lasam in urma noastra niste amintiri, ca sa nu fim uitati? Ma intreba, ridicand pervers si ranjind sadic, facandu-ma sa rad ca un nebun.
- Din cate am auzit, Annika sau Artemis a inceput deja. Azi la pranz l-au gasit pe Michael suspendat in carlig si cu craniu si spinarea scoasa din trup si puse frumos sub ele, il informez in legatura cu tanara, care si-a schimbat culoarea parului in visiniu cu suvite mov.
Niponul fluiera ca la oi cand auzi, apoi imi spuse ca ar fi vrut sa fi vazut spectacolul, fiindca idiotul ala de Michael ii datora niste bani. Auci! Daca cineva se impumuta de la Sanosuke, putea sa plateasca in trei moduri. Primul: toti bani jos, doi: in natura si trei: cu viata. Zambesc usor, apoi ii dau un mic sarut pe buze, apoi ma ridic in picioare, facandu-i semn sa ma ajute sa trag patul. Scoase un sunet de uimire totala, cand am dat la o parte carpeta albastra, ce ascundea gaura falsa in perete, unde se aflau armele mele pentru a ucide persoane. Iau un stilet cu canal pe mijloc si lama zimtata, foarte mortal in mainile mele. Pun la loc carpeta si patul, apoi eu ma incalt, facandu-i cu ochiul si iesi din camera pregatindu-ma sa seman moartea printre anumiti colegi.

- Ce frumos arata asa curva asta de Tammy, spun usor ironic, cand imi gasesc sora, mutiland-o pe viu pe o tarfa ce mintea intr-una ca era impreuna cu mine.
- Asta nu e nimic, ma atentiona sora mea, luand sare si ii turna in gaoaiele goale ale ochilor, facand-o sa geama adanc de durere, fiindca buzele ii erau cusute. Stai sa ii pun pe spate, mai spuse si incepu sa o frece pe spate cu sare, facand-o pe tanara sa isi desprinda buzele - rupandu-le practic - pentru a urla de durere.
Aud niste pasi si langa mine, aparu Artemis si Sanosuke, fiind atrasi ca fluturi de noapte in mansarda veche si prafuita a scolii pentru a vedea spectacolul sadic si fara mila al surori mele. Trebuia sa admir ca Layla stia cum sa ucida si sa faca spectacol macabru, fara sa duca lipsa de inspiratie defel. O vad pe visinie cum se duce la Tammy si ii apuca barbia la intersectarea antebratului cu bratul si isi misca fulgerator mana, rupandu-i gatul rapid. Ma incrunt, dar fata ne informa, ca directorul a pus elevi sa ne urmareasca ce facem, ca sa fie sigur, ca nu vom raspandi moartea pe coridoarele sanatoriului asta de nebuni.
- Si atunci cand ai vrea sa ucidem? O intreba Sano, destul de revoltat, mergand apasat spre ea si oprindu-se in fata ei, incat visinia a trebuit sa isi lase capul pe spate pentru a-l privi in ochi.
- Noaptea iti spune ceva? Il intreba ironica si fara frica, facandu-ma sa chicotesc usor, fiindca ultima persoana care i-a vorbit pe tonul asta blondului, acum e tocanita.
Se pare ca lui Artemis nu ii este frica de moarte...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Craciune fericit! >:D<

[center]Capitolul 6[/center]

Mergeam ca o umbra dupa cei care bantuiau pe la doispe noaptea coridoarele internatului, ucigandu-i fara sa imi pese cine erau. Norocul nostru a fost, ca ne-am repartizat pe etaje, pentru a ucide, sa nu ne omoram intre noi din greseala. Tocmai transam o ghinionista, cand am auzit pasi indreptati spre mine, facandu-ma sa o las acolo pe jumatate terminata, alergand spre camera, pentru a ma preface ca dorm. Imediat usa camerei se deschise si se inchise incet, iar niste brate cunoscute, mi se incolacita in jurul taliei, simtit respiratia fierbinte a lui Sano. Ma intorc spre el si ranjesc usor.
- Pisica are chef de joaca? Il intreb, ridicand pervers din sprancene, iar baiatul ranji la randul sau.
- Si inca cum, imi raspunse, ridicand la randul sau din sprancene. Kyle, poate par un obsedat, dar vreau sa o facem. In aceasta chestie, poate voi muri, dat atunci vreau sa mor, ca macar o data m-ai avut, dar sa ai grija, ca tu imi iei floarea, imi mai spuse blondul, lasandu-ma usor uimit, ca nu ma asteptam ca tanarul sa mai fie virgin.
Aprob din cap, apoi il sarut pe buze, spunandu-i ca trebuie sa iau ceva din noptiera, iar el se intinse, cautand in primul sertat, luand de acolo o cutie cu crema pentru a aluneca mai usor in interiorul sau, fara sa folosesc prezervativul. O iau din mana lui, punand-o sub perna si ma pun deasupra lui, incepand sa il sarut cu o foame nebuna dupa buzele sale minunate, in timp ce il deschideam la hanoracul negru, subtire ce o purta, dandu-l jos si aruncandu-l prin camera. Incetul cu incetul ne-am dat jos hainele ce ne acoperea corpurile, incepand sa ne frecam unul de celalalt ca disperatii. Cobor cu saruturile pe pielea gatului, gustand din prospetimea sa, in timp ce limba facea conturul tatuajului in forma de sarpe, de un verde-vernil, ce il avea tatuat pe partea dreapta a gatului. Il aud cum ofteaza de placere, ce ma facu sa cobor mai jos cu buzele, luandu-i un sfarc intre ele, incepand sa il sug lacom, sa il invart jucaus, sa il musc delicat si sa il ling apasat, pana l-am intarit. Ii aplic si celuilalt sfarc acelasi tratament, in timp ce mi-am coborat mana intre picioarele, incepand sa il desfac la pantaloni. Dupa ce ii intaresc ambele sfarcuri, cobor cu buzele, spre bazin, in timp ce trageam de boxeri negri in jos. Apas cu degetul aratator capul penisului, apoi ii dau un sarut si imi trec limba peste el, facandu-mi fratele sa se arcuiasca si sa geama adanc, prizindu-mi cu mainile parul. Incep sa ii sug mandria ca pe o acadea, in timp ce ma jucam cu testicolele sale. Sanosuke gemea si icnea de placere, arcuindu-si spatele si strangand in pumn cearceaful plin de cute. Cum se elibera in gura mea, il sarut pe buze, dandu-i sa se guste pe el insasi, in timp ce imi dadeam jos.
- Ce faci? Ma intreba cu glas ragusit, cand l-am rugat sa se intoarca cu spatele la mine. Ahh, gemu cand am inceput sa ii sarut ceafa si muscandu-l usor de piele, lasand muscaturi rosi, dar vagi.
Am inceput sa ii apas cu limba fiecare vertebra, facandu-mi fratele sa geama din ce in ce mai adanc. Ii ling gaurica micuta si rozalie, facandu-l sa tipe de placere, mai ales cand mi-am bagat putin limba in interior, facand miscari de du-te-vino. Il intorc din nou cu fata spre mine si iau crema de sub perna si incep sa il und acolo jos, pentru a nu simtit nici o durere. Pun crema pe noptiera si ii pun picioarele pe umerii mei, zambindu-i incurajator.
- Nu ne protejam? Ma intreba, cand m-am potrivit la intrarea in trupul sau, facandu-ma sa ma sprijin cu mainile de capatul de fier al patului si imi las capul in jos, simtindu-i respiratia fierbinte si repede pe buzele mele, intredeschise.
- Niciodata nu am facut-o neprotejat. N-am nici o boala cu transmitere sexuala, deci imi permit sa o fac neprotejat, ii spun, zambindu-i din suflet, apoi ii trimit o berezea. Relaxeaza-ti bazinul si abdomenul si te va durea mai putin asa, mai adaug, apoi il patrund usor, inaintand cu grija in interiorul sau stramt.
Sanosuke se arcui, scotand un sunet nearticulat si apuca cearceaful in pumni, strangandu-l si mai tare, iar la colturile ochilor aparura lacrimi cristaline de durere. Ii iau acele lacrimi pe buzele, in timp ce m-am adancit cu totul in interiorul sau stramt, simtind cum pulsez acolo. Incep sa fac miscari de du-te-vino cu grija sa nu il ranesc, in timp ce ii lingeam pielea infierbantata a gatului. Peste trupurile noastre se asternu un strat fin, sclipitor, lipicios si alunecos de transpiratie, incat parul nostru ni se unse si se uda, datorita eforturilor ce le depuneam impreuna. Simt cum imi vine si il patrund dur, eliberandu-ma in interiorul sau. Imi lipesc fruntea de pieptul sau pentru cateva secunde pentru a-mi reveni, apoi ma dau jos de pe brunet, acoperindu-ne cu plapuma calda si pufoasa. Il trag in bratele mele si il sarut apasat pe buzele acelea apetisante si moi.
- A fost nemaipomenit! Exclama extaziat blondul, stand cu capul pe pieptul meu, jucandu-se cu mana mea.
- Esti cel mai bun din lume si esti doar al meu. Ai auzit? Il intreb, sarutandu-l trandru pe frunte, incepand sa il mangai pe brat, apoi pe spatele transpirat. Esti doar al meu si cel care se atinge de tine il ucid! Incep sa tip, ca sa stie tot mapamondul.
- Gura Kyle! Se auzi tipatul lui Artemis, ce razbatu prin pereti pana la mine. Stim ca il iubesti pe Sano, dar mai incet dobitocule sau te omor! Mai tipa, apoi tacu, probabil, adormind.
Ma uit cu ochii mariti la tanarul scump din bratele mele, iar el se uita cu aceeasi expresie la mine, apoi inghiti in sec, fiindca Artemis, este destul de letala, chit ca arata foarte inofensiva. Trag aer in piept, il sarut pe buze de noapte buna si inchid ochii, scufundandu-ma intr-un somn adanc si fierbinte...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
[center]Capitolul 7[/center]

Dimineata veni mai devreme decat vroiam si sitam asta, din cauza bociferari lui Sano, ca a cazut din pat. Deschid ochii adormit si il vad pe scumpetea mea, gol pusca, cum isi masa capul, din cauza ca s-a lovit la el, de noptiera.
- Vino aici, puiut mic, spun, deschizandu-mi larg bratele si blondul se cuibari in ele, dandu-mi un mic sarut pe gat.
- Kyle! Trezirea! Azi plecam! Se auzi glasul Laylei, urmate de bubuituri in usa.
- Cand ajungem acolo, stai aproape de mine si de Layla, ii soptesc, dandu-i un mic sarut pe buze.
Ne ridicam din pat si dupa un dus scurt, eu mi-am luat rucsacul cu fund fals si mi-am invelit intreaga munitie in panza, sa nu faca zgomot. Maresc ochii, cand Sanosuke scoase de sub pat doua pistoale semi-automate si o katana, cu lama retractibila, ascuzand-o in ciorapul din piciorul drept. Sa parea ca el vroia cu tot dinadinsul sa scape cu viata, din acel loc. Ma uit la iubitul meu si ii dau un mic sarut pe buze, apoi ies din camera, dand nas in nas cu Artemis, ce era imbracata in negru si parul prins ca la indieni, dar facut coc, cu niste ace de par. Layla era imbracata cu o fusta lunga pana in pamant si un hanorac larg si negru. Ma incrunt usor, apoi ranjesc, dandu-mi seama, ca sub hainele alea nepotrivite pentru chestia asta, se ascundeau o multime de arme de ucis. Coboram in curte unde mai erau patruzeci si sase de copii, toti cu ranjete si increzatori in fortele proprii sau pregatiti sa fie ucisi si macelariti ca niste animale. La intrare in autobuz, directorul ne dadea cate un briceag si ne futea una peste fund, incat Artemis ii taie obrazul stang pe diagonala, aproape scotandu-i ochiul.
- Ei, ca sa vezi, nu e de jucarie, spuse satena, inaintand spre locurile din spate, in timp ce alti ii faceau culoar, fiindca tipa era foarte periculoasa.
Se aseza langa sora mea, dandu-i un mic sarut pe buze, apoi isi scoase o pila de unghi, incepand sa le pileasca. Mi-am asezat capul pe umarul blondului, iar acesta imi dadu un mic sarut pe buze. Am inchis ochii, conservandu-mi energia pentru ce va veni.

Autobuzul opri in curtea unor depozite uriase de cherestea, abandonate mai bine de douazeci si ceva de ani. Idiotul de director ne obliga sa ne dam jos din autovehicol si sa ne ascundem.
- In sfarsit, spuse soramea si isi dadu hanoracul jos de pe ea si fusta, aratand echipamentul negru si armele albe ce le avea pe ea.
- Oricum unul dintre noi patru va muri, spuse deodata grecoaica destul de calma si porni spre intrarea principala spre o hala, iar noi am urmata.
Deodata aud sunetul unei teve aruncate si un icnet de suprindere, venind din spatele meu. Ma intorc si casc ochii, cand imi vad sora geamana, cu o teava in mijlocul pieptului ce tracea dintr-o parte in alta a corpului ei plapand. Sanosuke isi scoase unul dintre cele doua pistoale si trase in cineva, fiindca se auzi un corp prabusindu-se pe cimentul curtii. Imi iau sora geamana in brate si pornesc dupa ceilalti doi in hala, ascuzandu-ne in vestiarul angajatilor.
- Layla, te rog, stai cu mine, murmur pe un ton ragusit, in timp ce Artemis ii scoase teava din trup, apoi apasa peste rani, ca sangele sa nu curga atat de repede.
- Kyle, jura-mi ca o sa scapi de aici..., incepu sa imi spuna surioara mea, dar incepu sa tuseasca cu sange. Ca o s-o iei pe Artemis si pe Sanosuke... asta daca... scapa..., iar lumina din ochii ei inceta pentru totdeauna.
In acea clipa am simtit cum totul mi se prabusea in cap, strivindu-ma, iar demoni pe care i-am inchis cum am ajuns la sanatoriu, au evadat, aducand cu ei nebunia si setea ucigasa, de a vedea sange si moarte. Nimeni nu stia ca eu eram nebun in unele situati, incat doar Layla putea sa ma calmeze sa nu fac masacru, asa cum am vrut sa fac, cand am ajuns la sanatoriu, dar acum...
- Nimic nu ma mai opreste sa scald locul asta in sange! Marai, iar in ochii mei caprui-violacei, aparu acea scanteie de nebunie, atragand automat atentia asupra mea.
- Te sprijin cu toata nebunia mea, spuse fosta ei iubita, luand un pumnal cu silc, ce putea sa faca masacru in masa cu el si arcul cu tolba de sageti, de langa scumpa mea surioara ce isi dormea somnul de veci.
- Imi bag p*** si coaiele in unchiumiu si Yakuza lui, care se lauda ca ma salveaza. M-a salvat o p***! Iubire, se intrerupse, dandu-mi un sarut fugar pe buze, sunt alaturi de tine cu toata imaginatia mea macabra, mai adauga luand doua cartuse de gloante de rezerva si katana de pe piciorul sorami.
O scoase, ii privi manerul, apoi incepu sa rada nebuneste si sadic, fiindca acea katana avea in maner otrava de cobra si taisul zimtat, iar daca sucea manerul intr-un anumit sens, dadea la cativa mililitri de otrava pe tais, ca apoi sa taie oameni cu ea. Ma ridic in picioare, arunc niste benzina si ii dau foc, ca nu vroiam sa ii fie profanat trupul. Mai arunc o privire la valvataia ce i-a cuprins trupul fara viata, apoi ies din incapere alaturi de cei mai periculosi ucigasi-adolescenti de pe fata pamantului, formand un trio mortal. O instabila-psihica cu o imaginatie foarte bolnava, un razbunator pe tot si pe toate, ce ii place sa se joace cu armele de foc si un nebun ce ucide fara macar sa clipeasca. Ce mai, un trio de succes incununat cu sange si moarte...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.281 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Libertatea de a alege AncysSu 2 2.179 07-02-2012, 11:56 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Memento Non Mori Lucifer 29 17.273 21-01-2012, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Leontina
  Alege instant ! Focul sau apa ? [naruto] Ҝa-вοοm!™ 12 5.823 31-07-2011, 08:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Lupta noptilor wasp 4 3.812 18-05-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Vernis
  Vrei sa Mori? What's my NaMe?? 1 2.268 21-04-2010, 02:44 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Lupta pentru iubire Shadow. 24 17.800 24-05-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Lupta Pentru Dragoste buono_airi_momoko_miyabi 5 4.535 28-09-2008, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Shilpa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)