Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar sau provocare

Da, total adevărat. Încă fumez, mă rog, nu câte un pachet pe zi, una sau două in spatele liceului cu nişte prietene, pe acasă când sunt singură...deşi mi-am propus să încerc să mă las după morala mamei T^T Da, are şi ea dreptate, sunt cam micuţă pentru chestii de genu` ăsta.

Next: Este adevărat că există un motiv pentru care ziua de mâine va fi un calvar? *lipsă de inspiraţie*
I'm Kira.

Ei bine există cel puțin un motiv pentru care ziua de mâine să fie foarte aiurea, și să nu placă multora dintre noi. În primul rând pentru faptul că vremea a început să se strice rău de tot. Adică, au anunțat chiar că o să ningă în anumite părți ale țării și cică o să plouă, o să bată vântul nu știu pe unde și în fine o să fie foarte frig. Și asta înseamnă că e total nașpa având în vedere că mâine e școală.... și un motiv mai personal ar fi pentru orarul pe care îl am mâine, și că o să trebuiască să fac sportul la sală și eu nu , nu , nu vreau. deci da, o să fie un calvar. pe o parte.

Next : provoc următorul user să facă o descriere a unui personaj horror imaginar : ))

Bun .... asta provocare 15
Un personaj horror imaginar ... la mine ar fi un clown, imbracat tot in rosu, si la ochi in loc sa aiba stelute cum ar fi normal [ pictate ] sa fie sange care-i curge din ei [ X_X ]. Apoi palaria pe jumatate taiata si sa-i fie capu` putin cam prea spart65 . Sa aiba o drujba in mana *kyaaaaaaaaa* si un picior de lemn pe care sa-l traga dupa el asemenea oamenilor aia care au fost taiati/impuscati in picior X_X si sa aiba si un ras d'ala malefic 22

*aolo am ce visa la noapte -_-*

Next:

E adevarat ca ai baut ieri Pepsi ? 24
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Nuh, nu e adevarat. Ieri chiar nu am baut Pepsi, desi mi-as fi dorit. Am baut Prigat de capsuni si banane. Azi, in schimb da, chiar am baut Pepsi si a fost asa de bun. Ah, as bea in fiecare zi. Imi da multa energie si stiu ca nu e sanatos, dar asta e, cum nu suport cafeaua, singurul lucru care-mi ramane de baut [vorbesc de cele ce contin cofeina] ramane Pepsi sau Colam desi Cola nu mai e asa de buna. Oh, nu bagati in seama restu', de la raspuns incoace. Trebuia sa umplu postu' cu ceva 21.

Pai... este adevarat ca simti cateodata ca pur si simplu nu mai poti tine in tine supararile si incepi sa te descarci prin "terapia plansului" ?

Ce...? O_O Eu şi "terapia plânsului"? Sunt două cuvinte care nu au ce căuta în aceeaşi propoziţie 78 . N-am plâns de o mie şi una de ani şi nu o să încep acum această "terapie" . Când sunt nervos, am obiceiul de a strânge ceva-n mână sau, dacă mă bate cineva la cap, să încep să urlu la el. Nu plâng pentru că lacrimile vărsate sunt inutile. Şi atunci când sunt nervos, nu-mi vine să plâng, ci, mai degrabă, să stâng pe cineva de gât 21

Next: Este adevărat că, măcar o dată, ai vrut să fumezi sau ai fost tentat?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



Am fumat şi uneori mai fumez, dar nu am mai fumat din vacanţa de iarnă.Nu fumam excesiv, doar câte o ţigară pentru ca tipele să nu mă creadă fraieră.Ăăă, mi s-a părut foarte urât din partea mea să merg la biliard cu 2 tipe şi 2 tipi, doar una cunoscându-mă şi ceilalţi 2 să aibă 24 respectiv 18 ani şi ei toţi să fumeze şi eu să stau „hihihi, nu fumez ^^ ”.Deşi, am gânduri mai morbide decât fumatul.De fumat, nu mai fumez.

Te provoc să-ţi spui cele mai groaznice defecte.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

Sincer, habar nu am care sunt cele mai groaznice defecte pe care le am. Cred că toate defectele pe care le am ( lungă lista ) sunt groaznice. Cred că o să menţionez câte ceva, în mare, deşi eu aş zice că toate non - calităţile ( = )) ) pe care le am sunt îngrozitoare. Whatever.
Unu la mână ar fi egoismul, pentru că sunt o persoană extrem de egosită şi câteodată ( de multe ori ) în loc să mă bucur pentru unele persoane, mă simt aiurea rău de tot ( aici apare şi invidia ) pentru că nu îmi convine : why that good isnt for me ? Da, sunt o persoană oribilă dar chiar aşa gândesc ( deşi NU îmi place , but what can I do ) mă gândesc doar la mine. La ce îmi aduce mie beneficiu, deşi nu aş călca pe oricine în picioare pentru binele propriu, trebuie să recunosc - nu aş face asta. Dar, chiar şi aşa, mă gândesc doar la mine. Rareori să îmi zboare gândul şi la alte persoane. Când sunt într-o situaţie critică, mai întâi mă gândesc cum să scap eu, ce să fac pt mine - şi ceilalţi... well, my bad i am a horrible person. Apoi, sunt narcisistă. Practic, mă iubesc. Nu că mi-ar păsa ce cred ceilalţi, aş sta ore în şir să mă uit în oglindă şi să mă admir : )) deşi nu sunt deloc specială, extraordinară or whatever. Sunt o persoană oarecum normal, frumuseţe oarecum medie, or kinda low : )) sexy a bit, stuff like that. Şi totuşi, mă supraevaluez. My bad, again. So : egoism, invidie, narcisism.
hai că m-am vorbit destul de rău : )) de subliniat faptul că mai sunt o grămadă ...

next : provoc următorul user să ne descrie una din fanteziile sale amoroase : )) dar nu prea porno please.

24 Cum de am picat eu la rând?

Fantezie amoroasă? Cred că cea mai recentă e aia cu băiatul îmbrăcat în asistentă medicală. Deja ştiţi la ce mă gândesc, nu? Mai are nevoie de detalii?

Next: Este adevărat că porţi blugi?
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





Well ... în momentul de faţă nu port blugi.
De fapt acum sunt îmbrăcată la pijama, având în vedere cât e ceasul 21 şi oricum eu stau o grămadă în pijama. Dar, revenind.. De obicei port blugi . Ador să port blugi .Sunt pur şi simplu prea confortabili. Cui nu îi place să poarte blugi? Ok e prea mare generalizarea.
I just like jeans.

Then, next : provoc următorul user să îi dea o reputaţie pozitivă unei persoane cu care nu a vorbit niciodată. Şi apoi să pună link către pagina persoanei respective, să vedem şi noi xD

http://animezup.com/forum/reputation.php?uid=4137

Na, că m-ai lăsat şi fără reputaţii pe azi. 21

Next: Este adevărat că ai vrut să-i scrii o scrisoare de dragoste unei vedete?
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]








Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)