Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

2012

#11
Am văzut filmul de vreo trei ori, prima dată la cinema, apoi pe HBO, dacă nu greşesc. Ce pot spune ? Filmul a fost unul foarte bun, a avut efecte speciale, dar din păcate sfârşitul a fost -oarecum - previzibil. Nu sunt o fană a filmelor de genul, dar acesta a fost o excepţie în toată regula, căci m-a lăsat cu zâmbetul pe buze.
Actorii au ştiut să joace, şi e chiar bine că n-au avut romance, probabil ar fi stricat filmul cu o poveste de dragoste, don`t know. *smile*
Dar, în concluzie, mi-a plăcut, a fost un film bun, care, dupa mine, chiar merită vizionat.
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#12
Sincer? Mi-a plăcut la nebunie filmul ăsta. Plin de acţiune, doar la început cam muştă vorbăraie... când citeam ce ziceau ăia la început mă şocam şi mă apucase plânsul, fiindcă mă gândeam că aşa o să se întâmple şi la noi : |. Totuşi, e un film excelent. Mi-au plăcut mult toate efectele, păreau a fi atât de reale şi mă captivau. Neah, chiar nu am ce să mai comentez, au comentat userii de deasupra mea şi pentru mine ;; ). Genial, de nota 10 hug !
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#13
Deci iubesc acest film. E unul din preferatele mele, daca nu, chiar preferatul. L-am vazut mai demult la scoala cand se linisteau profii. M-am indragostit la prima vedere de acest film. Cum mai zicea cineva, e foarte bine ca nu a avut romance. Strica tot. Finalul destul de dragut, parerea mea. Nota 10 ar fi o jignire, as da 11. Nu are vocabularul meu suficiente cuvinte de lauda pentru cat respect si iubesc acest film. Cred ca acum il caut pe net si ma mai uit odata la el.

:bye:

#14
Dupa parerea mea a fost suuuper tare chiar daca unele faze sun putin cam exagerate
A si apropo tu cel care a facut topicul chiar moare un personaj principal [ala care piloteaza avionul]
Nu sti faza cand e prins intre rotile ale 2 cand incearca sa intre pe nava?
Ma rog una peste alta ramane un film extraordinar dupa parerea mea.
I just entered this brand new world
And I'm so open hearted
I know, I've got a long way to go
But I'm just getting started!
[Imagine: 394937777_454837.gif?4]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)