Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18)

#21
M-am apucat sa-ti citesc ficul si am decat un cuvant: minunat! Nu pot sa cred ca esti o incepatoare, sincer. Imi place felul in care ai descris personajele si le-ai conturat personalitatea.
Singura intrebare e: Ce pedeapsa va primi Dylan? Sunt chiar foarte curioasa , deci astept cu nerabdare next-ul. Multa bafta la scris!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#22
Am observat că vorbeai la feminin şi ai avut unele greşeli, îţi dau un sfat - verifică de trei ori înainte să postezi, că nu e mare lucru şi vei primi mai multe laude, nu se va lega nimeni de nimic.
Îmi place cum arată Jonson şi mai bine nu mi-l imaginez cu cămaşă, loool.
Am mai recitit încă o dată şi expresiile alea la genul feminin mă intimidează, chiar să corectezi, te rog.
A fost frumos să vedem şi din privinţa lui Dylan cum simte plăcere, vrea mai mult, dar adoarme. Încă nu îmi vine să cred că a adormit, dar poate-i spre bine aşa, cine ştie ce era să se întâmple.
Dylan s-a trezit şi credea că e acasă, în pătuţul lui călduţ, învelit cu plăpumioara sa proprie şi aşa mai departe, loool. Cea mai tare fază a fost când s-a speriat de la bubuitură, când Randy a trântit în perete deşteptătorul, ce-am mai râs. Ai descris aşa, încât mi-am imaginat fără probleme, sincer.
A fost frumos.
Ora a fost stranie. Şi am impresia că Dylan şi-a schimbat caracterul, doar nu era chiar aşa îndrăzneţ. Bun, tot ce vreau să văd - ce pedeapsă e aia. Şi tipul, Jonson - e proful, da? Oh, deja îmi imaginez ce pedeapsă va urma. Sper să fie ce vreau eu.

#23
Dylan is BAD, BAD, BAD, BAD, BAD BOY GAGA! OH, SORRY, DYLAN :]]
Nici pe aici n-am lasat un comentariu, defapt n-am lasat la niciun fic pe care-l citeam pana acum, daca tot m-am pus pe comentat, hai sa comentez la toate cat timp liber am >__>
Ai avut greselute, dar e greu sa stau si sa le iau pe toate la ran, deci scuze T~T ma abtin de data asta ^_^"
- Futu-ti mortii matii de retardat! Ti-a cumparat mata teren, mah? Retardatu’ dracului. Cum puii mei sa faci asta? Du-te si fa spectacol in alta parte, ca eu mi-am uitat portofelul acasa. Asa ceva n-ai sa vezi ma! O___O Sunt socata si foarte foarte foarte surprinsa :| Oh, i love you Dylan, e un baiat normal cum s-ar zice...adica nu e genul timid, are momentele sale, dar nu dese, imi place ca totusi ca are un asa comportament, desi e uke >_<
- Mai vedem noi. Spuse acesta zambind pervers si parasind clasa bine dispus. OMG! O sa-l violeze?!!! :X:X:X <3333 Scuze :"> Sunt fana cand vine vorba de viol :-"
Mersi ca m-ai anuntat si succes in continuare >;d<
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#24
Va multumesc pentru comentarii fetelor. De data aceata am postat doua capitole, pentru ca dupa cum puteti observa, saptele este cam mic. Asa ca m-am gandit ca ati vrea sa cititi mai mult :d. So...Nextul si scuzati-ma daca vor fi greseli! Revin maine cu edit.

Capitolul 7 (Randy)


Ma uitam la el si debea puteam sa ma abtin din a nu rade. Nu credeam ca poate scoate asemenea prostii pe gura, si totusi…Statea in picioare in fata asprului nostru profesor de engleza, asteptand aprigul verdict. Cat timp Jonson se gandea, Dylan statea rezemat cu mainile de marginea bancii, uitandu-se prin clasa si chicotind odata cu colegii despre cele intamplate acum 5 minute. Se uita si la mine, expunandu-si dintii albi ca multe perle recent descoperite, printer acele buze senzuale, rosii si dulci, formand un zambet de sapte stele. Era atat de dragut. Statea in picioare cu spatele la mine, inca privindu-l pe profesor. “Am o priveliste de invidiat!” Formele erau vizibile si atent conturate, stiam eu de ce i-am dat blugii aceia stramti de un albastru deschis. Am ranjit cand se tot balanganea, miscandu-si fundul intr-un mod ametitor. Frate, daca nu eram in clasa saream de mult pe el. Baiatul asta trezea ceva in mine. Un sentiment ce ma durea, dar era si placut. In piept, foarte adanc. Oare poate fi ceva mai mult intre noi? Sa ma uit la el intr-un fel si sa stiu ca ma intelege? Ca simte acelasi lucru? Ca suntem unul? Deja ma lasasem dus de val. Noroc ca ma trezise din visare un anumit idiot pe nume Eric Jonson, ce voia sa-mi pedepseasca iubitelul. Ia spus sa ramana dupa ore sa-si primeasca pedeapsa. Sa nu fuga? Da’ ce naiba pedeapsa poate fi incat sa-i zici elevului sa nu cumva sa fuga. Nu-mi placea deloc mutra si zambetul acela de pe fata lui, sigur nu aducea nimic bun. Observ ca si Dylan era putin confuz de spusele profesorului. Nu intelegea mai nimic, iar eu aveam o presimtire ca pedeapsa asta nu va fi asa de blanda.
Dupa ce Eric parasi clasa, ne-am schimbat locurile in banca, mutandu-ma din nou cu Dylan, in a treia banca de pe randul de la geam. Mi-am luat rucsacul aproape gol din banca si m-am apropiat de locul liber din banca noastra. M-am asezat langa el, privindu-l amuzat.
- Mi-a placut faza! De unde le-ai scos? il intreb amuzat, asezandu-mi lucrurile si repetand cuvintele spuse de el, am bufnit iar in ras. Chiar nu ma puteam abtine. Insa mie imi era teama de urmarea cuvintelor sale. Nu-l voi lasa! Se uita la mine zambind si apropiindu-se de urechea mea, i-am simtit respiratia calda ce-mi trimitea fiori placuti in tot corpul. “Tu sigur o cauti cu lumanarea. Nu cred ca vrei sa faci cunostinta cu animalutul meu neimblanzit, Alfa! Sau vrei?”
- Am invatat de la cel mai bun! Tot ce stiu acum este invatat de le el, mai mult sau mai putin.Cuvintele lui ma excitau la maxim, mai ales spuse asa de senzual si la o distanta atat de inexistenta. Ce reactie placuta. Simturile mi-o luau razna. Mi-am dat seama ca se referea la mine, nu ma intrecea nimeni la “comentat”, dar in preajma lui nu vorbeam asa.”De unde o fi auzit asta?” Ma apropi si eu la randul meu de urechea lui, soptindu-i incet dar clar.
- Nu numai la asta sunt bun! Mai am si alte calitati. Te-ai cruci sa afli la cate prostiuare ma pricep. Poate, si sigur vei afla candva. Mai devreme sau mai tarziu! Ii spun argintiului si ii ling lasciv lobul urechii, avand grija sa nu avem spectatori -asta nu ar fi deloc bine, nici pentru mine dar nici pentru el-. Dylan tresarise ca ars privindu-ma uimit, apoi inrosindu-se tot.

Capitolul 8 (Dylan)

Simteam cum sangele imi urca in obraji, eram tot rosu si-mi era cald. Aratam ca un clovn in timpul unui spectacol cu mult prea multi spectatori. Dupa acea “marturisire” nu am mai scos vreun cuvintel. Stiam la ce facuse apropo si eram jenat. Stateam potolit in banca, intorcandu-mi capul spre geam, privind meciul ce tocmai luase sfarsit. “Am castigat! Na vezi mah, tot am castigat. Sa te inveti minte!” imi spun in minte mandru si zambesc. Imi intorc capul spre tabla, vazand ca deja era fraguta profesoara la catedra, scotandu-si cartea de istorie si deschizand catalogul. Striga trei nume ale colegilor mei pe care avea de gand sa-i asculte din lectia de zi. Nu am invatat si nici nu aveam de gand. Eram prea plictisit si nu aveam chef sa-mi cada capul de la atata invatat. Nu-mi amintesc sa fi…eu sa fi…Tocmai mi-am auzit numele printre acei elevi. Eu credeam ca am nota si n-am invatat nimic. “Ca ma mai fac acum?” Era putin agitat si nu stiam de unde sa incep. “Sa-mi iau caietul cu carte sau fara?” Le-am luat de pe banca si i-am facut lui Randy sems sa ma lase sa trec. Nu reactiona deloc. A adormit sau ceva? Incep sa-l zdruncin putin gandindu-ma ca-si revine.
- Hey! Esti atent? Date! Trebuie sa ies la tabla. Randy, date la oparte! Nici acum nu prea intelegea de ce nu-l las sa motaie. Il tot impingeam, nu brutal, mai mult sa-i atrag atentia. Cand in sfarsit a inteles ca printre cei trei colegi scosi la lectie trebuia sa ma aflam si eu, a iesit intr-o viteza facandu-mi loc, nedorind s-o enerveze pe profesoara cu neatentia sa. Imi face loc sa treac si simt cum imi urmareste mersul de la spate spre catedra. Nu am prea invtat. Defapt deloc. De obicei o fac. Acum ma voi baza pe intuitie la intrebarile ei. Eu eram primul ascultat, simteam cum toata lumea era atenta la mine. Chiar si Randy ma urmarea atent. Cred ca nu a fost mai atent si mai cuminte ca acum la nici-o ora. Asculta cu atentie fiecare propozitie, urmarind pe caiet si dandu-mi dreptate. Era corect! Ii uramaream buzele in miscarea lor senzuala de a da frau liber cuvintelor. Imi soptea unele lucruri pe care nu le stiam, sau pe care nu puteam sa le inteleg, astfel ajutandu-ma. Ma pierdeam, ramanand cu privirea in acelasi loc, auzind de fiecare data cu totul alte cuvinte. Dau de cateva ori din cap pentru a-mi reveni. Trebuia sa ma concentrez la lectie, nu la trupul lui. Ma concentrez si iau totul in serios.

Dupa ce am fost ascultat de roscata, si din fericire a fost nota mare, un noua luat pe nedrept. Asta e! Am fost poftit sa iau loc in banca. Mi-am luat caietul si cartea de pe catredra – caietul ni-l cerea mereu la corectat- si m-am indreptat spre Randy, zambind. Ma apropii de el si negandindu-ma pe moment ce fac, “am sarit” pe el si l-am luat in brate multuminsu-i de zor. Piepturile noastre erau asa de apropiate, ca puteam sa-i aud inimioara cum bate. Si ce mai batea! Revenindu-mi, am tresarit din bratele lui care deveneau din ce in ce mai stranse. M-am asezat cum trebuie pe scaun si m-am ascuns putin chipul sub bretonu-mi argintiu.
- Multumesc, serios! Nu luam noua fara ajutorul tau. Ii spun rascatului si-mi intorc putin privirea spre el, aratandu-i un zambet sincer.
- Cu placere! Si tu ma cam ajuti pe mine. Un pic cam mult daca ma intrebi. Oricum. Mie-mi convine! imi zise cun zambet jucaus pe fata, mijind ochii
- Era si culmea sa nu-ti convina. Mandreste-te, iti iese noua la istorie. Si sa stii, te ajut pentru ca imi esti prieten. Dar data trecuta cand ai primit opt, eu n-am putut sa-ti zic nimic. Iar tu la cum ai spus lectia, de zici ca aveai prune-n gura si un bat in cur, nu cred ca luai optul. E ceva cu profesoara asta. A scos cam greu cuvintele din gura ta. Si crede-ma anul asta vreau sa treci mai departe. Macar acum. Ce zici? muream de ras alaturi de Randy. Bine ca si-a dat seama ca era o gluma, pentru ca nu cred ca mai ajungeam intreg acasa…
Ora a trecut repede, iar in timp ce eu ma straduiam sa gasesc raspunsul unui exercitiu la matematica pe care ni-l ceruse profesoara ca tema, el se juca pe telefon. Adica eu ma chinui sa rezolv prostia asta de exercitul cu patru picioare: inmultire, impartire, adunare si scadere, iar el statea cu p**a-n sus, mai tarziu nu avea decat ca in pauza sa copieze cateva randuri de la mine fireste. “Nu-i corect!” imi spun in minte si-mi indrept din nou atentia spre caietul din fata mea.
- Pentru data viitoare pregatiti aceeasi lectie caci voi asculta toata ora. Buna ziua! mai adauga domnisoara Sinda -asta s-o creada masa- si iese din clasa, nu inainte de a-mi face cu ochiul si de a-mi adresa niste cuvinte pe care le-am perceput greu. Cinuindu-ma sa le gasesc sensul…”Motanel, fermoarul ti-e desfacut. Ai marfa noua?” Inteleg acestea de pe buzele ei si observ ca incepe a chicoti. Era o bunaciune de femeie. Este cam atenta cu mine in ultimul timp si asta ma face sa banuiesc anumite lucruri. Ma intorc si-mi privesc blugii, trag de fermoarul lor si ma indrept rapid spre usa, trecand ca un fulger pe langa ea si pe langa colegi, ba ciar lovind unul dintre ei. Nu mi-am cerut scuze si nici nu am privit inapoi. Alerg pe hol cautand a doua usa pe dreapta. Intrand in baie imi trag putin sufletul, sprijinandu-ma de faianta rece de culoarea mierii. Linistindu-ma, inaintez spre chiuveta, privindu-mi chipul in oglinda. Eram putin obosit. Aveam probleme cu somnul in ultima vreme. Pur si simplu pierdeam notiunea timpului noaptea, insa nu aveam cearcane, ceea ce era bine. Dau drumul robinetului, lasand apa sa curga cu putere. Imi adapostesc palmele sub jet, umplandu-le cu acel lichid transparent, ridicandu-l la nivelul chipului meu si apoi curatandu-l cu atingeri blande. Ma racorisem. Nu stiu de ce , dar imi era asa de cald. Simteam ca am sa lesin, insa acum imi era mult mai bine. Continui sa fac asta de cateva minute. Conduc apa cristalina spre fata, curatand-o. Bucurandu-ma de acele senzatii, aud usa deschizandu-se, pe ea intrand o silueta destul de solida. Nu vedeam prea bine din cauza apei ce se scurgea pe ochii mei albastrii. Se apropie, tot mai mult, asta pana cand observ ca este Randy. Se uita fix in ochii mei ranjind din coltul gurii. Iubeam acel zambet.
- Randy! Ce faci? il intreb atintindu-mi iar ochii pe oglinda. Il privesc atent cu coada ochiului, vazandu-l nelinistit, enervat de ceva. “Ce-o fi cu el?”
- Ai sa vezi! Nu intelegeam la ce se referea. Continuam sa-l privesc confuz, cand, imi simt mana trasa, impreuna cu tot corpul intr-o cabina de WC. “Way?”

Astept pareri, si sa nu credeti ca scapati asa repede de Sinda. :>

[attachment=1801] Sinda
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#25
Hello sweety :* In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat, iar in al doilea rand, sa stii ca si eu tot pe randul de la fereastra stau ( adica stateam xD ) in a treia banca :>
In primul capitol, adica sapte, la sfarsit, mai, mai, dar ce pervers mai e si Randy. Nu se poate abtine?! Pai da bine, mai, in clasa? [-x Adica, ehh =P~ ce tot vorbesc, de parca nu mi-ar placea. xD
Bine ca ai pus doua capitole, eu nu ma saturam doar cu saptele :))
Oh, Jeez, saracul Dylan, e ascultat ... si... si... O_O Nu stie NIMCI! Pff ~_~ Ce ghinion. Pun pariu ca Randy a reactionat asa tarziu pentru ca se tot gandea la micul argintiu :". Yup, sunt sigura. Nu ai folosit prea mult dialog, incearca sa pui mai mult, ca actiunea sa nu fie pre monotona. ( Stiu cum e , uneori si eu ma chinui sa scot din minte cateva linii de dialog ca sa nu plictisesc cititorii xD ). Era doar un sfat!
Acum, sa revenim ^^
Citat: Era o bunaciune de femeie. Este cam atenta cu mine in ultimul timp si asta ma face sa banuiesc anumite lucruri.
CEE?! Cum poate spune Dylan asa ceva despre profesoara lui? Nu, nu, el va ramane cu Randy, nu cu Sinda aia, care arata destul de bine din poza xD Pff, la ce se gandeste el :|
Ha! Ce cauta emoticonul ala pe acolo prin capitol? Anyway, nu conteaza. Btw sper ca nu ai uitat de pedeapsa, chiar vreau sa vad ce ii pregateste profesorul ala. Si... umm... ce e cu Randy? Nu imi spune ca-i veni cheful, asa, dintr-o data?! :))

#26
Multumesc pentru anunt si scuze ca nu am mai trecut pe aici , dar nu am mai intrat pe zup. (desteapta de mine >.< uf!)
Super capitolele! Saracul Dylan s-a inrosit tot cand i-a zis Sinda aia ca are fermoarul desfacut. Da ce incearca tipa sa faca??!!!Sa-l ia cumva pentru ea? no ,no, no way! Dylan e al lui Randy. Sincer sunt foarte bucuroasa ca ai pus 2 capitole. Si finalul capitolului 8 te lasa in suspans. Multa bafta si vino repede cu next-ul!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#27
Hey! Multumesc de comentarii fetelor! Apreciez! :)
Am un nou capitol de postat, si sper sa nu va dezamagesc cu modul in care am explicat intamplarea. Sper sa ma intelegeti, avand in vedere ca scriu asta prima data. He,he,he...:d
Ow, nu am uitat de pedeapsa, numai ca nu am ajuns acolo. Ziua nu s-a terminat inca.
Sper sa va placa si promit ca in capitolul urmator veti afla mai multe. Lectura placuta!

Capitolul 9 (Randy)

Stateam cu bratele pe banca, rezemandu-mi capul in ele si privind oarecum nervos cum scumpul meu Dylan statea de vorba cu tarfa aia de Sinda. Nu stiu ce vorbeau si ce ii spunea, dar banuiam foarte usor intentiile pe care le avea cu el. “Sa nu crezi ca ai sa te apropii de el, ca ai s-o incurci cu mine rau de tot. Poate chiar mai rau ca data trecuta.” Imi spun in minte, apoi observandu-mi argintiul cu iese in viteza din clasa. Fara sa mai stau pe ganduri ma ridic din banca urmarindu-mi iubitul, insa nu inainte de ai arunca Sindei o privire fulgeratoare. Il urmaresc pe coridoarul lung pana ce ajung in fata usii de la baie. Pasesc pe gresie cu pasi marunti, privind drept inainte. Dylan era acolo, inviorandu-si chipul cu apa rece. Picaturile de apa isi gaseau drum pe fata sa firava, conturand formele chipului sau cu atata blandete si gingasie. Ochii sau albastrii isi intalneau reflexia in oglinda curata de pe peretele din fata noastra., iar eu fara pic de abtinere imi plimbam ochii plini de dorinta pe intreg trupul sau. Nu ma puteam abtine. El privindu-ma de ceva timp ma intreba ce fac, intorcandu-si privirea spre mine afisand un zambet cum numai lui ii iesea asa de bine. Stiam ca nu voi reusii sa ma abtin la nesfarsit, dar nici sa o dau in bara din prima. Imi pierdeam controlul pe zi ce trece alaturi de el. Stiam ca odata si odata va fi al meu, si ne vom simti asa bine impreuna, dar ca in orice relatie…Se porneste totul de la zero. “Inca putin. Mai rezista inca putin! Asteapta sa ies macar. Nu te azvarli ca boul, cu capul inainte!... Nu pot! Macar atat sa fac.”
- Ai sa vezi! Ma privea confuz. Nu cred ca avea idee ce se va intampla. Il prind pe argintiu de insheietura si-l trag dupa mine in una din cabinele de WC, tragand cu putere usa in urma noastra. Il lipesc de perete, ducandu-mi mana pe obrazul sau stang, atingand si stergand picaturile de apa ce inca isi faceau veacul acolo. Ochii sai imi urmareau fiecare miscare, miscandu-se odata cu mainile mele ce se plimbau nerabdatoare pe pieptul sau. Mi-le strecor pe sub tricaul lui alb, atingand fiecare portiune. Ajungand la mugurii sai intariti am uizit primele sale gemete de placere. I-am prins cu doua degetele incepand sa-i ating, sa-i mangai si sa-i frec. Am observat ca de la inceput dorea sa spuna ceva, insa buzele sale nu se dezlipeau de nicio culoare. Parca erau lipite. Nu putea scoate nici un sunet, da’ sa mai lege trei cuvinte. Imi cobor palmele pe bratele sale, ajungand sa ne tinem de ambele maini si apropiindu-mi chipul de al sau, la o distanta destul de mica, imi lipesc cu grija buzele de ale sale, atingandu-le si gustandu-le dulceata. Pentru putin timp ramase socat. Nu reactiona in niciun fel. Deja ma speriasem eu. Dupa cateva secunde se trezii si el la realitate, incepand sa se agite si sa ma stranga de maini. Si le retrase asezandu-le pe pieptul meu, incercand sa ma indeparteze. Ma amuza situatia. Sta foarte bine ca aveam mai multa forta decat el. De cate ori nu l-am batut la scandenberg, si totusi ma infrunta cu capul sus. Metaforic vorbins. Deoarece Dylan avea chipul aplecat si daca nu ma insel, era si rosu tot. I-am ridicat capsorul, apucandu-l cu doua degete de barbie, facandu-l sa ma priveasca fix in ochi. Se ferea pe cat se poate de a-mi privi chipul. Fara al prevenii intr-un fel, i-am prins buzele intr-un sarut apasat si provocator, strecurandu-mi limbuta in gura sa si incepand sa fac ravagii. Nu indraznea sa se alature, desii eu doream asta din toata inima. Ma incalzisem deja, semn sigur ca mi s-a cam sculat. Nici el nu statea prea rau la capitolul asta. Motanasul sau debea astepta sa iasa la joaca, aratandu-si gherutele de frelina feroce. Nu doream sa-l chinui prea mult, asa ca m-am apucat imediat de treaba. M-am lasat in jos prinzandu-i cureaua pantalonilor, desfacand-o. Apoi desfacand si nasturele lor si tragand fermoarul ii las la iveala boxerii albi prin care nu era atat de greu sa observi ceea ce te interesa, mai ales la o astfel de marime si unflatura. Il priveam de jos, ducandu-mi mainile pe abdomenul sau, indepartand materialul ce-mi bloca privelistea. Ii las la vedere muschisorii, revenind iar cu ochii la “zona problema”. Imi duc mainile pe soldurile sale, mangaind locul. Mainile mi-le plimbam cu tandrete pe pielea sa, strangand anumite portiuni. Se uita la mine inca uimit de ceea ce fac si probabil si de ceea ce voi face in continuare. Ling elasticul boxerilor, apoi urc mai sus lingand si acolo intr-un mod pervers, revin iar in acel loc cu limba, tragand putin de acel elastic si privindu-i ochii de un albastru superb. Eram in genunchi in fata lui, cerandu-i din priviri permisiunea de a continua. Mereu aveam senzatia ca avea ceva de spus, si desii incearca din rasputeri sa se faca auzit, nu reusea. Ii vedeam buzele miscandu-se, mimand ceva, iar nu dupa mult se facu si vocea sa auzita.
- …huh…Te rog! Nu-i binea, asta…Eu…Ah! se balbai argintiul si-si acoperi chipul cu bratul.
- Calmeaza-te, ok? Iti va placea la nebunie iar dupa ma vei cauta si pentru ore suplimentare! Tu relaxeaza-te si lasa profesionistul si actioneze.
- Eu...Nu!...Nu parea a se calma deloc, ba din potriva, incepu sa tremure si mai tare. Isi baga mainile in parul meu, tragand cu putere facandu-ma sa-mi iau privirea de la jucaria sa in erectie, obligandu-ma sa- i privesc chipul in extaz. Sunt sigur ca nu era prima data. Auzisem la un moment dat niste zvonuri -am avut grija ca tipul ala sa nu mai raspandeasca si altora cele intamplate- cum ca are experienta, si ca se descurca nemaipomenit deasupra, numai ca de acum in colo nu va mai avea ocazia. Isi tranti capul pe spate, rezemandu-se de faianta rece cand i-am atins organul intarit, masandu-l. Apoi dandu-i boxerii jos i-am aruncat si pe ei langa perechea de pantaloni ce zacea langa noi. Imi trec degetele dea lungul barbatiei sale facandu-l sa geama scurt. Fac cateva miscari de acest gen, incalzindu-l un pic. Ii iau tot organul in mana, sarutandu-i capul si lungimea, apoi incepand sa il sug pofticios. Imi strange parul in pumni, respirand greu si sacadat. Imi trec limba peste toata barbatia sa, lund-o pe toata in gura si incepand sa o ling si sa o sug ca pe o bomboana. Dupa cateva minute bune in care i-am auzit gemetele de placere si implorarile de a continua simt cum se elibereaza in gura mea de acel lichid sarat si albicios. Am grija sa curat bine locul si ma ridic in picioare sarutandu-i buzele, facandu-l sa scape un alt geamat ce mie imi provoca multa placere si imi gadila urechile. De data asta si-a deschis buzele, participand si el sarutului. Ma surprinse putin acest lucru, dar ma bucuram nespus. Il ajut sa se imbrace cu fiecare articol pe care l-am indepartat mai dreveme, punand totul la punc. Ii aranjez si parul, ce acum era cam ciufulit. Dar nu la fel de ciufulit ca al meu. Cred ca de fiecare data cand facea acea miscare de jos-sus imi rupea cateva fite de par. Nici acum nu-mi dau seama daca mai am macar jumatate din podoaba mea capilara. Dylan era rosu la fata. Ma privea cu ezitare si spre uimirea mea facu si el acelasi lucru. Isi duse mainile spre parul meu, aranjandu-mi bretonul care acum era pe ochi. Cand eram amandoi imbracati si aranjati, il iau de mana si iesind amandoi din cabina si ne indreptam direct in fata oglinzii. Ne-am mai aranjat putin, pentru a nu da de banuit dupa care am pornit spre clasa.
Mergeam amandoi pe coridorul lung, la o distanta destul de mare unul de altul, zic eu. Pasii lui erau grabiti, indepartandu-se mult de mine. “Cu ce ajutau toate astea?”
- Hai grabeste-te! Cred ca deja am intarziat. Se auzi vocea pustiului parca revenindu-si din socul de mai devreme. Ca si cum imi pasa mie de dirigentie. Eu unul fac ceva pe dirigu, si il iau si la bataie daca ma mai enerveaza mult cu notele lui la purtare. Ce ma enerveaza poponarul asta! Ajunsi in fata usii, Dylan se grabi sa apese clanta care debea statea agatata acolo -sa zicem ca eu si cu inca cativa prieteni nu aveam ce face ei si ops-, dar dintr-o singura miscare i-am prins mana si l-am lipit de usa, prinzandu-i mana dreapta la spate, destul de strans, dar nici incat sa ii rup bratul. Ar fi o mare pierdere, avand in vedere cate poata sa faca. “Perversule!”
- Te grabesti undeva, motanel?

Cam atat. Astept pareri!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#28
Multumesc ca m-ai anuntat. In sfarsit! Sunt prima! Am onoarea de a te felicita pentru un nou capitol nici mai mult nici mia putin decat splendid! Sincer la final nu am inteles cine a spus propozitia, Randy nu? (m-ai cam incurcat cu explicatia cu prietenii) Sincer ma asteptam ca Randy nu se mai abtine , dar de abia astept sa vad si mai mult yaoi! Multa bafta la scris si sa aduci repede nextul.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#29
Oh my god!!! :x :x :x Huh! It's gotten hot in here! :hot: but in a god damn perfectly fine way :perv:. Scuze c-am dat-o pe engleza, dar asa patesc when I'm really excited about something :x.

Nu stiu daca ti-am mai dat comm pana acum, sincer nu cred, dar citesc cam de pe la inceput, de fapt sunt la curent cu toate noutatile de pe acest subforum si citesc tot ce mi se pare bun. Iar, draga mea, ficul tau intra fara doar si poate in categoria asta.

Huh... Inca mi-e cald, si e doar vina ta! (si nu ma refer la caldura de afara)>.< Scena a fost superba, nu stiu, poate eram putin cu capul in nori si inainte sa ma apuc de citit, dar capitolul asta pur si simplu m-a incins. Citeam absorbita fiecare cuvintel si abia astept sa ma duc sa o mai citesc o data. Ce pot sa spun... Randy e un pervers, ador baietii perversi (that's kinda kinky, but I recently turned more that way). Replica lui Dylan la sfarsitul celuilalt capitol ("Way? ") m-a facut sa am mari sperante care, crede-ma, nu mi-au fost dezamagite, dimpotriva chiar. Ai surprins atat de bine detaliile, urmaream totul in fata ochilor fara sa am nevoie sa fac eu insami completari, cum mai patesc uneori. Bravo, fato, esti buna la asta, asa ca da-i bataie si scrie mai mult! Me wants lots of it.

Sh*t, mi-l imaginam pe Dylan acolo, cu bratul acoperindu-i chipul, incercand sa-si inabuse gafaielile... Magnific. deja mintea mea o ia razna rau de tot. Nici nu-mi imaginez cat de euforic se simtea Randy, desi stiu ca e euforica ma simt eu dupa ce-am citit si cred ca mi-e deajuns (neah :P). A auzit ca Dylan ar avea experienta... oh, da , ce bine-ar fi sa nu mai pastreze atatea secrete intre ei, fir-ar! >.< And the hell to business already! Sorry, I'm really over-heated and my brain's malfunctioning ^.^

Vreau, vreau, vreau mai mult, mai mult decat noaptea aia cand ingerasul cu cornite de Dylan aproape si-a luat-o, dar a adormit. Vreau sa se intample ceva mai mult decat deliciul *:">* de azi, din baie... I admit it, I'm an addict and that's all I want. So don't let me go into withdrawal, I'm begging you!

Cred ca ar fi timpul sa ma opresc din acest nonsens si sa mai adaug cate ceva si despre celelalte capitole cand voi mai "treaza". Dar hei, nu e vina mea, remember? You're the one to blame and hell if I don't love you for it! >:D< (btw, i haven't drunk anyting but cold and hot mineral water, so blame it on it if you can, otherwise it's all you :))). So that's about it for tonight, but I'm expecting a lot more where that came from. Good night! :*
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#30
Yeah, ajung cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata.

Imi place cum i-ai descris sentimentele lui Randy si cum il vede el pe Dylan atunci cand isi spala fata. Frumos 8-> !
Citat:“Inca putin. Mai rezista inca putin! Asteapta sa ies macar. Nu te azvarli ca boul, cu capul inainte!... Nu pot! Macar atat sa fac.”
Cat m-a putut amuza asta. Oare cu cine vorbea el acolo, eh? *blush* Amuzanta replica... adica replici xD
Ha, nu imi vine sa cred ca deja a fost prima scena. Si eu care ma gandeam ca va mai dura... Il cred pe micut ca nu stia pe ce lume traieste prima data. Uh, cat poate fi de sweet tipul asta!
Nu mi-l pot imagina pe Dylan cu experienta, mai ales si deasupra. Sigur ala a dat informatii gresite. Da, da. Ultima faza a fost... pff... suuper uper duper zuper xD Myamy, sunt curioasa urmatoarea roplica :3 Hurry up with the next chap. ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.293 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 8.727 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  TendinÈ›e Interzise (+18) Wolves 255 54.241 02-09-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.956 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.369 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.466 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)