Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care personaj principal va place?
Anthony
42.86%
3 42.86%
Sebastian
57.14%
4 57.14%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Prin ochii visatorului

#13
Va multumesc pentru pareri si va rog sa nu-l omorati pe Anthony, nu este chiar vinovat, dar nu zic nici ca este nevinovat.
Bun , sa nu mai lungim vorba si sa aveti lectura placuta pentru ca sunt ceva surprize, multe...

Capitolul 4: Spune-mi ca ma vrei si-ti dau si luna de pe cer

Deschid usa de la intrare si liniste. Tot apartamentul este pustiit. Doar un suflet umple golul, eu. Imi las cheile pe o masa si ma duc la frigider. Iau o doza de bere si ma asez pe canapeaua din piele neagra, din sufragerie. O desfac si iau o gura. Nu m-a ajutat prea mult. Anthony este diferit fata de cum ma asteptam. Nu-l inteleg. Parca vrea ca se abtina de la ceva, iar cand nu mai rezista lasa ca demonul interior sa-l devore.
Il cunosc de doi ani si nu am avut astfel de situati. Poate nu am observat. Stiu ca ma place, dar de ce ma refuza? Nu-l urasc pentru asta, insa ,a face sa-l vreau mai mult si asta ma pune in dificultate.
Scutur din cap sa ma trezesc din ganduri. Am reusit si primul lucru pe care l-am putut face este sa scap de stres. Mi-am dat hainele jos unde intru in cabina de sus. Am dat drumul la apa calda sa-mi mangaie trupul de incarcatura din suflet. Nu era de ajuns doar asta, insa ma relaxa.
De ce trebuia ca mereu sa-mi amintesc de ochii lui stralucitori, de parul ciufulit de culoarea ciocolatei negre? Pana si buzele lui usor rozalii ma cheama. Trupul lui sculprat si vibrand la fiecare atingere, atunci realizez si raman surprins. Ma gadneam la el chiar si in locul in care totul devine in ceata. Se vede ca nu sunt in apele mele. Opresc apa, imi iau prosopul si-l infasor in jurul taliei. Am vrut sa ies cat mai repede din abbie, insa am dat cu ochii de oglinda. Tenul imi este complet alb, as putea spune ca sunt chiar vampir, dar ochi-mi calzi dau de gol orice trasatura masculina. Picaturile din par imi aluneca in jos pe piele si-mi provoca fiori parca simtindu-i deja lipsa. Cum era posibil acest lucru?
Nu mai privesc oglinda, ci merg sa-mi iau hainele din dulap.
Cum ajung in pat acest vis, al meu, nu-mi da pace si nu am ce-i face. Cum este posibil sa-mi place asa de mult? Devin obsedat ca un copil de o jucarie si nu vreau sa inebunesc de pe acum. Imi asez perna sub cap, da rnu pot dormi. Nu din cauza agitaitei de afara, ci mai degraba dorinta mea de a avea imposibilul. Oftez lung deoarece nu mi s-a parut o aventura. Din contra, sunt sigur ca este ceva mai mult. Imi arata asta prin privirile lui ascunse in timpul filmarilor, in pauzele dintre secene. Zambea de fiecare data cand imi zarea chipul vesel. Astepta sa plece toti din platou ca sa-mi lase o cutie cu bomboane langa oglinda.
Inchid ochii doar visand la chipul sau senin ca ma analiza din cap pana-n picioare, la vocea lui sunand ca o coarda de chitara groasa. Atat de dulce si melancolica.
Ajunge. Vreau sa dorm si asta am reusit, in cele din urma.
Cand m-am trezit am constatat ca este sambata. Am cam lenevit pana la pranz, dupa acea am coborat la sala. Nu sunt cien stie ce pachet de muschi, dar trebuie sa-mi intretin silueta
Acasa m-am trezit cu David. Un pustan rasfatat, dar cu un corp de invidiat, mai ales in combinatie cu ochii aia verzi ca frunzele de cires in lumina soarelui. O adevarata minune asortat cu parul ca spicul graului.
-Ce faci, iubire? Ma priveste ca si cum m-ar intinde imediat pe masa.
-Parca ti-am luat cheile, ridic o spranceana devenind ironic.
-Sunt baiat destept si le-am recuperat, zambeste stand comod pe scaunul de la masa din sticla.
-Ai facut o copie sa-nteleg, aproba din cap, iar eu ii casc plictisit. Si ce vrei?, intreb vazandul cum se uita ca un T-Rex la mine.
-Pe tine sub mine, spune umezindu-si buzele.
-N-am chef, raspund dandu-mi maieul jos si mergand spre baie.
A vrut sa riposteze cumva, dar a renuntat analizandu-ma ca un caine dupa un covrig. Nu-l condamn, arat destul de bine si de ce sa nu ma mandresc cu asta?
Inchid usa la baie si-mi indepartez restul hainelor apoi intru in cabina de dus. Imi pun gelul de dus pe un burete si dau drumul la apa. Chipul lui iar imi invada mintea si trupu-mi vibra doar gandindu-ma la atingerile acelea. Din nou nu mai scapam de prezenta lui sufocanta. Era tentatie prea mare. Si-a impregnat imaginea cu grafiti in mintea-mi sufocata de catatea complexe ale vieti. Dar pana cand?
Doua maini se infasoara in jurul taliei mele astfel ca tresar. Si-a lipit trupul de al meu simtindu-i caldura. Respiratia de la ceafa si un sarut m-au infiorat.
-Esti frumos cand faci asta, imi sopteste la ureche in timp ce mana sa mi-a luat membrul strangand usor astfel ca scot un geamat. Abi m-am apropiat si deja te-ai excitat.
-Mai bine taci, spun ridicand capul si inchizand ochii.
Simteam cum un val de caldura imi inunda fata. Am strans din dinti lasandu-l sa-mi sarute gatul si mainile sale sa-mi cerceteze trupul. Simteam placerea, insa nu la fel ca atunci cand iubesti.
M-a lipit de perete si m-a penetrat rapid astfel scot un tipat ascutit si scurt. L-a auzit, iar miscarile le-a incetinit. Si-a intins bratele in jurul meu si a inceput sa sa miste usor in lateral si adancindu-se tot mmai mult. Il simteam cu totul, iar sunetele provocatoare imi iesea involuntar. Respiram din ce in ce mai greu, da rnu-l lasam sa plece. Nici el nu era mai prejos ca mine. Gema la ureche mea si-mi psunea numele. Ma provoca mai tare cerandu-i o sarutare pe care nu mi-o refuza. I-am simtit buzele presandu-le peste ale mele, dar nu au avut nici un gust. M-a lasat complet rece si totusi era in mine pulsand tot mai tare. Pre multa presiune acumulata, transpirasem chiar daca apa imi spala corpul. M-am lasat prada si-mi arcuiesc spatele dintr-o data eliberandu-ma. Dupa aceea il aud si pe el cum nu mai resita si o face in mine.
Iese i cand ma intorc spre el se sprijina de mine. L-am luat in brate si a inceput sa planga. Nu stiu de ce, dar am banuit. In cele din urma mi-a dat drumul iesind si eu uramandu-i pasi. Si-a schimbat hainele si eu am luat altele.
-Imi pare rau, il aud soptind usor asezandu-se langa mine.
-Sa nu-ti para, ii ciufulesc parul privindu-i expresia trista a fetei.
-Si ce ti-a mai placut, surade asezandu-si capul pe umarul meu.
-Ce s-a intamplat de ai venit?, intreb curios.
-Ne-am certat, ofteaza inchizandu-si ochii.
-Cu Amanda?, intreb si el neaga hotarat. Atunci cu Nicolas, imi aproba si oftez. Cam greu cu dragostea asta.
Si rau, chiar daca zilele au trebuit sa treaca si cum era marti aveam un eveniment la o emisiune. La fel de bine am si uitat incidentul cu David. Exact cum a spus si Anthony, doar o aventura. Nimic personal.
Am oprit masina si am intrat intr-o cladire inalta, acolo unde aveam si interviul.
Ne aflam pe canapeaua de la "True stories" , gazda fiind Aaliyah Green. Eu cu Isabelle si Anthony eram invitati pentru a le raspunde la intrebarile legate de noul film, iar cu ocazia asta lansam si micul clip introductiv.
-Seba, dupa ceva timp de la serialul Flower boy it's here , cum te simti cu noul rol?, intreaba aceasta cu un zambet politicos.
-De la stadiul acela de baiat rebel acest rol este unul impresionant, raspuns surazand. Personajul este foarte precis in tot ceea ce face.
-De fapt este serios si frica de ce a devenit, ma completeaza Anthony, decat de ce fost, isi continua propozitia.
-Sa inteleg ca Paolo, personajul, este de partea celor buni, nu?, surade si noi aproband din cap.
-Premierea filmului va fi anul viitor, iar incepand din acest moment puteti vedea introducerea, spune Anthony zambind.
-Isabelle, rolul tau de femeie fatala, cum ti se pare?, intreaba din nou Aaliyah indreptandu-si privirea catre actrita.
-Nu este chiar o femeie fatala, surade, doar un vampir ratacit printre oameni. Ea isi gaseste sprijinul intr-un om pe care-l transforma.
-Adica Paolo, personajul meu.
-Am inteles, adauga prezentatoarea. Cum ti se pare Isabelle, personalitatea lui Seba? Va intelegeti?
-Totul este bine, zambeste. Este un om extraordinar, iar cu Anthony regizand acest film, cu siguranta va iesi impecabil.
Au urmat mai apoi niste rasete si priviri pe ascuns dintre mine si Anthony. Avea un zambet atat de dulce incat cu greu mi-am astamparat nebunia de a ma ridica sa le curpind in buzele-mi uscate.
Slava Domnului am scapat in cele din urma, insa cand sa-mi pornesc masina sa plec acasa nici de nebuna nu pornea. Si-a ales o zi buna, ca ningea. Sunt un mic geniu. Am coborat din masina si am sunat un mecanic sa vina sa-mi ia masina.
-Ce faci?
Tresar la soapta de la urechea mea. Vocea lui, cum s-o uit, cum sa nu stiu cine este.
-Mi s-a stricat masina, surad indepartandu-ma de el. Am sunat mecanicul si va veni in curand.
-Te duc eu acasa atunci.
Se apropie de mine usor si ma ia de mana, iar in secunda urmatoare ma aflam in masina lui mergand spre apartament. De ce nu am avut puterea sa-l opresc? Cum as putea? Doar privindu-l ma trec toate apele.
Am deschis usa si l-am poftit inauntru. Nu a refuzat, ci s-a asezat pe canapeaua din sufragerie.
-Ce vrei sa bei?, intreb vrand sa fiu o gazda buna.
-Apa, daca ai, surade privindu-ma.
-Am vin, spun luand sticla din dulap si apoi din bucatarie doua pahare cu picior.
A protestat ceva, dar totul a iesit cum am vrut eu. Ce mandru ma simteam. Dar stralucirea asta asupra mea nu a durat mult pentru ca ma holbam la el. Imi umezeam buzele cand el atingea vinul cu buzele. Vroiam si eu o bucatica. Cred, nu, sunt sigur ca facusem ochii de catelus pentru ca la un moment dat surase. Inghitisem in sec si atunci el face miscarea si ma saruta. I-am raspuns cu pofta, mai aveam putin si-l devoram.
Mi-am apropiat corpul e al lui si m-am urcat deasupra lui. Mana mi-am pus-o sub capul lui continuand jocul pana cand mi-am simtit buza inferioara muscata de el.
-Nu-i corect, fac un botic de suparat si il sarut din nou.
Imi ridica putin bluza si mana si-o strecoara atingandu-mi pielea. Tresar pentru ca mana ii era putin rece si il privesc fiind deasupra lui presandu-mi greutatea corpului pe el. Ce mandrie pentru mine. Am ranjit privindu-i fata surprinsa si mi-am pus buzele peste ale lui cautandu-le savoarea. A venit si am scos un sunet asemanator cu cel al unui geamat.
Aveam o mana libera, deci, mi-am stercurato usor pe langa trupul lui si mi-am pus-o peste pantalonii lui in zona sensibilia si in camera s-a auzit in geamat. Nu era al meu, ci al lui. Si-a astupat gura cu mana si m-a dat la oparte.
-Ce s-a intamplat?, intreb privindu-l confuz.
-Nimic, se ridica agitat si merge spre usa. Trebuie sa plec.
-Dar de ce?, ma ridic de pe canapea venind spre el. Ce s-a intamplat?, imi pun mana pe obrazul lui privinu-l ingrijorat.
-Nu este bine ce facem, ma priveste serios, dar in ochii lui am putut citii tristetea.
Apoi a plecat lasandu-ma pe mine in urma. M-am uitat dupa el, insa nu am indraznit sa mai fac un pas si sa-l opresc. Am lasat un oftat sa-mi iasa din gura si nimic altceva. Vroiam sa-i aud vocea cum imi spune la ureche ca ma vrea, dar... in suflet ma simt pustiit.
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”




Răspunsuri în acest subiect
Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 06-03-2013, 03:50 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Katsu - 06-03-2013, 06:27 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Lain - 08-03-2013, 01:23 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Michee - 08-03-2013, 07:41 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Sushi - 11-03-2013, 09:54 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 15-03-2013, 07:25 PM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 15-03-2013, 08:00 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Katsu - 16-03-2013, 06:02 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 17-03-2013, 06:08 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 24-03-2013, 09:34 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Katsu - 24-03-2013, 10:08 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 31-03-2013, 12:22 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 31-03-2013, 06:01 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Yuki. - 02-04-2013, 05:02 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 03-04-2013, 11:35 AM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 05-04-2013, 08:13 PM
RE: Prin ochii visatorului - de daddy's Girl - 05-04-2013, 09:23 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 17-04-2013, 05:43 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 18-04-2013, 08:50 PM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 25-05-2013, 01:46 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 07-06-2013, 06:43 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 08-06-2013, 05:16 PM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 08-06-2013, 11:04 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 11-07-2013, 03:12 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 11-07-2013, 09:01 PM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 13-07-2013, 12:37 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 22-07-2013, 06:17 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 11-08-2013, 01:51 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 20-08-2013, 02:13 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 20-08-2013, 05:04 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Michee - 20-08-2013, 09:04 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 30-08-2013, 03:48 PM
RE: Prin ochii visatorului - de RosetteFoxy - 08-09-2013, 05:12 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 11-09-2013, 10:33 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 13-09-2013, 01:54 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 13-09-2013, 04:52 PM
RE: Prin ochii visatorului - de ohaio_angel - 23-09-2013, 06:18 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Kira's Scarlet - 28-09-2013, 06:29 PM
RE: Prin ochii visatorului - de Michee - 29-09-2013, 02:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Singuratate prin cuvinte Zyklon 1 1.937 02-03-2012, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 8.940 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Dragoste prin praf de pusca Pคnđค. 4 3.117 05-01-2012, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.346 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 3.679 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Pierduta prin vise Miss Serenity 26 17.370 24-06-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Paty.Paty
  FluturaÅŸi de prin capul meu Ada 4 2.333 04-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ceva ce mi-a trecut prin minte. Ryuu 0 2.251 25-07-2010, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Eclipsa din ochii săi Flash 2 1.971 16-07-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Ash.
  Captivi in libertate.Desculti prin zapada white angel 11 7.899 15-02-2009, 12:46 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)