Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Singuratate prin cuvinte

#1
Well, aici vor fi niste oneshot-uri de-ale mele. Acum cateva minute l-am scris pe primul si mi-am zis sa postez. Sper sa va placa si sa va spuneti parerea despre ele ^^

Varsta minima: -
Gen: mister, psihologic (cred)
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: avansata


Tacere

In cadrul tabloului era o masa mare, imensa mi-as permite sa spun. Iar oaspetii… sa zicem doar ca pictorul ce s-a ocupat de acel desen a ales sa isi testeze imaginatia. Erau oameni, in diferite costumatii si din diferite timpuri. Fiecare, banuiesc ca avea povestea sa descrisa in alte creatii. Omul… sau creatura din mijlocul mesei m-a intrigat cel mai tare. Era ceva special si banuiesc ca il infatisa pe privitor… pe cel ce privea tabloul. Mi se parea sau semana cu o papusa? O papusa in mainile infernului, cred ca e corect. Nuantele tabloului erau destul de intunecate, lucru ce m-a convins sa folosesc “infern”. Nu exista un verde, albastru sau rosu deschis, ci toate erau inchise inteintionat. In peisajul din spate… nu se observau prea multe. Doar nuante aruncate la nimereala pentru a face un abspect abstract tabloului.
-Va place tabloul? Si-a estimat directorul muzeului de arta curiozitatea.
Mi-am mai aruncat o data privirera asupra tabloului. Eram gata sa ii raspund, dar mi-am mai justificat alegerea in mintea mea. Am mai repetat o singura data tot ce gandisem si dupa am rostit cu o voce palida:
-Nu.
Si atat. Tacerea s-a lasat, iar pe chipul directorului erau schitate mai multe expresii, formand o paleta de sentimente.
-Cum asa? In calitate de critic, credeam ca vei fi incantat. E unul din cele mai reusite!
-Da… dar e o singura problema.
-Care? A rostit in graba in momentul cand mi –a parut ca dialogul nostru pornea spre unul sec, ceea ce ma enerva.
-Oamenii din tabloul acela, cu exceptia celui din mijloc ce pare ca plange… am spus si am oftat lasand o tacere inmormantala sa isi faca prezenta. Am chicotit un pic, fiindca tabloul imi amintea de Tipatul de Edvard Munch. Dupa alte cateva minute in care imi aminteam trasaturile acelui tablou, mi-am luat haina din umeras si am apasat clanta usii. Inainte de a pleca si a inchdie usa am zis: ... sunt morti.

#2
Hi, am trecut si eu pe aici! Pai in legatura cu oneshot-ul, imi place felul tau de a descrie fiecare detaliu in parte astfel incat creezi imagini vizuale, iar cititorii pot "intra" in poveste foarte usor. Trebuie sa spun ca personajul principal al acestui oneshot este cam mofturos din punctul meu de vedere, dar presupun ca asa ar trebui sa fie un critic de inalta clasa. Verdictul pe care l-a dat la final m-a lasat chiar muta. Si bineinteles raspunsul negativ m-a surprins deoarece din prima parte a descrierii mi se pare ca-i place tabloul. Well, bafta la scris si anunta-ma cand mai aduci un alt oneshot. Ja ne!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prin ochii visatorului ohaio_angel 38 18.764 29-09-2013, 02:02 PM
Ultimul răspuns: Michee
  Dragoste prin praf de pusca Pคnđค. 4 3.041 05-01-2012, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.276 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 3.640 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Pierduta prin vise Miss Serenity 26 17.125 24-06-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Paty.Paty
  FluturaÅŸi de prin capul meu Ada 4 2.296 04-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ceva ce mi-a trecut prin minte. Ryuu 0 2.201 25-07-2010, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Captivi in libertate.Desculti prin zapada white angel 11 7.772 15-02-2009, 12:46 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)