Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dincolo de adevar

#22
Scuze. De fapt ala era contul surorii mele, dar povestea e a mea. A ramas logata ea si eu nu am mai dat Log out. Daca stie cineva cum se sterge un mesaj de aici, sa-mi spuna.

Hei! Unde sunt toti?
Oricum, o sa pun partea urmatoare.


Partea a XIII a: La un pas de moarte

Tysiah isi duse mana la sold, cu intentia de a-si lua pumnalul.
-In locul tau nu as face asta! Nu as vrea sa va treziti cu o gaura in frunte, continua strainul.
Baiatul apuca din nou hatul.
-Buna alegere! Acum jos!
Tysiah ezita putin, dar, gandindu-se mai bine la optiunile pe care le avea, cobara de pe cal dintr-o saritura. Nu avea de ales. Risca sa ii puna atat Sahrei viata in pericol, cat si a lui.
Fata, vazand ca acesta descaleca, ii urma exemplul si cobora din sa.
Strainul se apropie de ei, cu mana pe barbie si cu gandul in locuri indepartate. Isi indrepta privirea spre baiatul ca statea nemiscat inaintea lui si incepu:
-Parca te cunosc! Ai ceva familiar! Chipul acele mi se pare ca l-a vazut undeva, dar imi scapa acum. Eu nu uit niciodata fetele persoanelor. Da! Acum imi amintesc! Esti Tysiah, fiul lui Raytek. Ce onoare! Data trecuta ai reusit sa-mi scapi printre degete ca um melc lipicios, dar nu si de data asta.
Apoi isi muta privirea asupra Sahrei.
-Dar cine esti tu?
Fata se ascunse in spatele lui Tysiah si acesta ii sopti:
-Totul va fi bine! Nu-ti fa griji!
Barbatul se apropie si mai mult de ei, astfel incat baiatul putea simti un miros intepator ca de alcool ce venea de la barbat.
-Si tu ai ceva familiar! vorbi strainul, invartindu-se in cerc in jurul lor, examinandu-i din cap pana in picioare.
-Nu se poate! izbucni el, facand ochii mari. Ai privirea lui Ryhard si farmecul foarte usor de recunoscut al Lannei. Esti fiica pierduta a lui Ryhard si a Lannei, Sah'ra.
Auzind numele parintilor ei, fata tresari, strigand curioasa:
- Ii cunosti pe parintii mei?
-Cum sa nu! Erau cele mai inventive persoane pe care am avut ocazia sa le cunosc vreodata. Mi-au scapat ca prin urechile acului. Incapatanati foc!
-Cand i-ai vazut untima oara?
Nestiind unde vrea sa ajunga fata, o privi cu suspiciune.
-Stai putin! Nu sunt obligat sa-ti raspund la fiecare intrebare. Pe de alta parte, tu trebuie sa raspunzi la intrebarile mele. Gata cu vorba! Nu am timp de pierdut cu voi! Miscati-va, viermilor!
Ceilalti doi barbati se apropiara de Sarah si Tysiah, cu teava pustilor batand amenintator in dreptul lor.
Pornira cu totii inainte. Unul din ei se apropie mai mult si le sopti:
-Nu va faceti griji! Sunte-ti in siguranta cu mine.
Era diferit de ceilalti. Parea mai scund, cu privirea de copil si hainele ii erau prea largi pentru o persoana de varsta lui. Arma ii tremura in maini si transpiratia ii curgea neincetat pe fata.
Trecura prin padurea deasa, urmand o carare care se pierdea printre copaci ca un labirimt de nepatruns. In jurul lor, cantecul pasarilor rasuna vioi si zgomatos prin coroanele dese ale copacilor si ecoul acestora umplea aerul cu un calm de nedescris. Iarba crestea pretutindeni in jurul lor, ridicandu-se putin peste genunchi. Tysiah inchise ochii, savurand din plin linistea naturii, dar un foc de arma facu dumbrava sa amuteasca brusc. Timpul parca se opri in loc. Barbatul care le vorbise cu cateva minute inainte ii privi nervos si din teava armei se ridica lenes un firicel de fum negru. Tot grupul se opri. La semnul acestuia, totul reveni la viata si pasii celor cinci siluete alinau parca singuratatea dumbravii.
Ajunsi in fata unei cabane mici, grupul se opri.
-Luati-va bagajele! ordona cel care trase cu arma.
Tysiah isi scoase lucrurile de la saua calului si o indemna pe fata sa faca la fel. Dupa multe momente de neliniste si nesiguranta, fata ii urma exemplul, pornind pe urmele lui.
Usa cabanei se deschise si barbatul intra inauntru, spunandu-le celorlalti sa il urmeze. Cladirea avea o singura incapere care servea drept baie, bucatarie si sufragerie. Pe podea, gramezi de farfurii pline cu mancare putrezita, doze de suc si bere, ambalaje de ciocolata si haine mucegaite asteptau sa fie stranse. Toate ferestrele erau zabrelite, acoperite cu hartie neagra prin care nu putea intra un fir de lumina.
Imediat ca pasira in pragul usii, mirosul de putregai le umplu narile.
-Aici miroase mai rau decat in oricare din inchisorile din TAKAR, vorbi baiatul.
-Liniste! O sa va obisnuiti voi, pui de nobili! Dar ce vroiai, un hotel de lux cu incalzire centrala si apa calda, plus room-servise si masaj? Aici nu sunte-ti la voi acasa ! se rasti barbatul la el.
In mijlocul camerei era o masa de lemn, pe care stateau deschise cateva stricle de bere, o tava cu negrese pline de furnici si cateva pahare goale de plastic, cu un strat de zat negru pe fund.
Asezandu-se pe un scaun din apropierea mesei, barbatul chema langa el un barbat sceletic,cu parul tuns neregulat si barba pana la genunchi. Ochii ii erau de un alb imaculatStatea. Mergea lent, parca analizand fiecare fir de praf de pe podea. Statea cocosat si avea o privirea sinistra, plina de ura. Isi deschise gura intr-un ras oribil, aratandu-si cei cativa dinti, si aceia negri ca smoala. Toti ii spuneau Kenas.
Tysiah il privi nelinistit. Nu ii placea cum se uita acel monstru la ei, mai ales la Sarah. Kenas se apropie de el si le puse in jurul picioarelor cate o pereche de catuse de fier, legate cu un lant lung de o bara metalica din podeaua de ciment.
Sarah il privea dezgustata. Kenas incerca sa-i puna mana pe umar, dar vocea barbatului il opri:
-Kenas, ajunge! Acum dispari, sobolan imputit!
Cel strigat se departa, chitaind subtire.
-Scuzati comportamultul slujitorului meu, Maiestate! Sper ca va simtiti bine in noul vostru apartament imperial! rase el badjocoritor.
Tysiah si Sarah se asezara in coltul cel mai indepartat al incaperii, in dreptul unui morman intreg de haine nespalate, roase de molii.
Un sobolan de marimea unei pisici siameze trecu pe langa el. Fata se sperie, apropiindu-se mai mult de Tysiah, astfel ca ii putea simti respiratia pe obraz. Baiatul o privi cu dragoste. Fata isi lasa capul pe pieptul lui, sptind:
-Bine, dar numai de data asta! Sa nu crezi ca situatia in care ne aflam va schimba ceva intre noi.
Inchise ochii si adormii in bratele protectoare ale salvatorului ei, a printului ei.
Cateva ore mai tarziu,baiatulcare le spusese sa nu-si faca griji ii trezi, dar numai Tysiah deschise ochii.
-Poftim! incepu strainul, dandu-i o farfurie cu doua pulpe de pui pe ea. Asta e tot ce am putut lua. Toate lucrurile voastre sunt la barbatul care v-a vorbit. Eu sunt Thernep. Cel la care au ramas bagajele voastre e Ragnor, conducatorul grupului. Acum a plecat la vanatoare impreuna cu oamenii lui. Cred ca l-ai cunoscut deja pe Kenas! Nimeni nu stie ce e cu el. Cei doi barbati care ii sunt mereu in jur sunt Maris si Girat, garzile lui. Eu sunt doar un observator.
Deodata, in spatele lui se auzi un fasait.
-Poftim! Cheia asta e singura voastra cale daca vreti sa plecati de aici pana se gandeste Ragnor ce sa faca cu voi. Deseara, toti vor petrece si vor fi adormiti pana maine dimineata. Lucrurile voastre le-am dus in fata cabanei.
Dupa o scurta pauza, continua:
-Mai am ceva! Cred ca e pentru Sarah! Tatal ei mi-a spus sa i-o dau daca o vad vreodata.
Tysiah lua bucata de hartie si o ascunse in buzunarul de la piept.
-De ce ne ajuti? intreba curios acesta.
-Simt ca locul vostru nu e aici. E mai bine sa plecati cat mai departe.
-Multumesc! vorbi baiatul, privindu-l prietenos.
Se indeparta si iesi afara.
Dupa cateva momente, Sarah isi deschise lenesa ochii.
-Mananca! ii vorbi grabit Tysiah.
-Poftim?
-Nu avem timp! Avem nevoie de energie sa putem pleca.
Spunand asta, ii arata cheia de la catuse pe care o ascunsa in maneca bluzei.
Fata lua pulpa si musca lacoma din ea. Nu mancase de cateva ore si foamea pusese deja stapanire pe ea.
Curand se lasa seara. Tysiah ii povesti intamplarea cu Thernep.
Asa cum le spusese si baiatul, Ragnor se lasa prada bauturii. " Petrecerea " tinu pana la miezul noptii si cei trei barbati dormeau dusi.
Cand primul soare rasarise slab, Tysiah desfacu lanturile si iesira amandoi nevazuti si neauziti afara. Caii erau in fata cabanei, parca asteptandu-i pe ei. Dupa ce isi luara bagajele, incalecara, pornind la galop, urmand sfatul " baiatului-observator ".

***

Cand Ragnor se trezi, Kenas era in locul unde trebuiau sa fie prizonierii. Inca ametit de atata bautura, barbatul se ridica, dar se prabusi pe podea. Cateva ore mai tarziu, se trezi din nou, cu o durere groaznica de cap. Nebunul era langa el.
Asezandu-se pe scaun, intreba nedumerit:
-Ce s-a intamplat?
- " Puii de nobili " au disparut, rase Kenas. Viermii au parasit cladirea.
Rase pana barbatul il lua de gat.
-Ce ai zis, sobolan imputit?
Nebunul se ineca si tusi de cateva ori.
-Ther ... Ther - nep ... cheia. Sarah dormit ... baiat mancat pulpe ... pui ... Noi petrecut, baut ... Dimineata tu ametit, ei plecat ... PA, PA ... Ei plecat si luat ... caii. Plecat! PA, PA!
Respira adanc. Pieptul i se umfla si scadea la fel de repede.
Barbatul isi retrase mana si nebunul cazu in genunchi, mangaindu-si gatul.
-Maris, Girat, aduce-ti baiatul! urla inebunit conducatorul.
Cei doi intrara cu baiatul pe jumatate adormit pe usa. Ragnor se ridica si il prinse de par. Ii arunca um pumn dupa ceafa, strigand:
-Tradatorule, i-ai lasat sa scape!
Un alt pumn il atinse in preajma ochiului stang. Dupa inca cateva lovituri, barbatul ii dadu drumul si Thernep cazu in genunchi. Nu putea sa respire si inspira lacom oxigenul din incapere, parca vrand sa-l ia pe tot. Ricandu-si privirea, il scuipa direct in frunte pe Ragnor.
Furios pana peste cap, barbatul il injura in gand, aruncandu-i inca o palma grea peste ceafa.
-Ti-a ajuns, vierme? Baieti, legati-l de trunchiul unui copac din apropiere. Sa petreaca o noapte in mijlocul naturii, poate se mai potoleste.
Dupa ce Thernep fu legat de trunchiul unui copac, cei doi barbati intrara inapoi in cabana.
Uitandu-se in jurul lui, nu vedea decat codrul. In curand, banditi plecara din nou la " vanatoare " si uitara parca de saracul baiat legat de copac.
Ca in fiecare dimineata, nebunul Kenas ramase in csa si il privea pe Thernep de la fereastra care nu fusese acoperita.
Baiatul isi lasa capul in piept si ofta adanc. Parea ca nu ii pasa de pedeapsa pe care i-o aplicase Ragnor, parea obisnuit cu bataia. Dupa ce nebunul pleca sa aprinda focul in semineu, Thernep auzi un fosnet in spatele unei tufe din apropiere.
" Ragnor? Nu, de obicei se intoarce la pranz. " gandi baiatul.

Atat pentru astazi. Ne vedem mai tarziu pentru urmatoarea parte: Cea Batrana.

See you![posturi unite]
Imi pare rau pentru incurcatura de mai sus. Sper ca a-ti inteles ca nu ma vrut sa iasa asa. E doar o simpla neintelegere intre conturi. Trebuia sa ma fi uitata pe ce cont sunt logata. Nu mai stiu ca sa spun ca sa umplu trei tranduri.

See you later![posturi unite]
TOTUL E BINE ACUM. dUPA CUM AM ZIS, IGNORATI ACEL MESAJ SCURT ( DE UN RAND ) CE SE AFLA DEASUPRA POVESTI. AM GRESIT, DAR TOTUL S-A REZOLVAT. SPER SA IERTATI GRESEALA MEA. SE MAI INTAMPLA.

NE VEDEM MAI TARZIU!
SEE YOU LATER!
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym



Răspunsuri în acest subiect
Dincolo de adevar - de Lanna - 26-08-2010, 07:03 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 27-08-2010, 07:59 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 30-08-2010, 06:51 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 31-08-2010, 06:48 PM
RE: Povestea mea - de Akane Hime - 01-09-2010, 06:17 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 02-09-2010, 04:27 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 09-09-2010, 11:18 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 12-09-2010, 02:49 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 17-09-2010, 07:04 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 22-09-2010, 12:19 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 27-09-2010, 08:59 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 09-10-2010, 08:45 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 12-10-2010, 08:51 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 13-10-2010, 09:38 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 15-10-2010, 07:52 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 16-10-2010, 02:04 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 07-11-2010, 07:30 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 14-11-2010, 02:51 AM
RE: Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) - de Lanna - 08-12-2010, 11:35 PM
RE: Dincolo de adevar - de IceCat - 28-02-2011, 07:35 PM
RE: Dincolo de adevar - de madalyna_girl - 24-04-2011, 11:32 AM
RE: Dincolo de adevar - de Lanna - 29-08-2011, 03:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de hartie si creion +18 Nywa 12 8.201 17-07-2013, 12:51 PM
Ultimul răspuns: aidutza
  [Yaoi] Dincolo de intuneric Yuki. 18 9.659 28-06-2013, 12:22 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.634 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.831 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna
  O iubire dincolo de lume Sibel. 7 3.736 25-10-2010, 07:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.282 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dincolo de evantai coral 5 4.171 09-02-2010, 10:08 PM
Ultimul răspuns: coral
  Dincolo de aparente Erina Ozaki 2 2.915 04-08-2009, 01:40 AM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Dincolo de Paradis karitz 1 3.207 13-12-2008, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Pure Love
  Un fals adevar Music_Maniac 1 2.949 06-08-2008, 11:57 AM
Ultimul răspuns: Music_Maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)