Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Final Fantasy]Totul se rezuma la iubire

#3
Astept multe coomuri:)

Cap. 2: Lucruri neasteptate…..
Deschid incet ochii, fara sa aud soneria enervanta a ceasului. Cred ca era pentru prima data. Ma frec de cateva ori la ochi, si ma intreb daca e adevarat. Este? Cred ca da….Ma aflam singura intr-o camera imensa. Dumnezeule, cat spatiu. Singura, pe un pat extreme de comod si moale, cu asternuturi albe. In fata mea se aflau cateva fotolii si o masuta mica, alba. De asemenea se afla si un semineu. Intotdeauna mi-am dorit sa am unul in camera. In partea de catre ferestre a camerei, se afla un pian negru. Ei bine, pot spune ca mama chiar stia de ce am nevoie. Ferestrele inconjurau camera, facand-o extrem de luminoasa. Fara sa imi dau seama, pe pat vad o gramada de puf negru, formand un cerc neperfect. Duc incet mana pe acel puf, si incep sa apas incet. Puful acela se ridica si…stai, nu era un puf ce m##tii mei, era o pisicuta. S-a frecat usor de umarul meu, eu fiind in sezut. De unde masa aparuse? Probabil ca asta a fost mama, care a stiut cat de mult o urasc pentru ca ea a venit cu idea de plecat. M-am dat jos din pat, avand doar un gand, sa-mi fac siesta. Paseam cu pasi inceti, fara nici o graba. Doar era ora 6:30, mai aveam timp. Dar ceva ma facuse sa ma opresc. Ei bine, eu crezusem ca dormitorul meu se termina aici, dar se pare ca nu. In fata mea era o canapea roz cu o masuta mica in fata ei. Pe peretele din fata mea se afla un televizor subtire asezat in perete. Sub ecran, se afla un DVD dar si un sistem home cinema. Peretele in care era televizorul, era alb, cu doua dungi roz late. In partea mea dreapta se afla un birou alb. Acesta era format din doua dulapioare albe, iar dedesubt se aflau patru patrate libere care erau ocupate de patru saculeti roz. In partea dreapta la fel, doar ca erau trei saculete roz, nu patru. Sub cele patru patrate se mai afla un spatiu pentru reviste, si multe altele. Pe masuta de birou se afla un laptop alb Apple, cateva agende, un caiet pentru diferite desene, si un suport pentru pixuri. Dumnezeule, cate lucruri, era extraordinar. Se facuse deja 7 fara 10, iar eu nu imi facusem siesta. Trecusera doar cateva minute, si eram gata. Dar stai, nu pot pleca la scoala fara haine nu? Ma indrept catre un dressing imens de asemenea. Ei dr##ia dr###lui, ce sa imi iau acum pe mine? Erau atatea haine, incat nu mai stiam ce sa aleg, cand m##tii mei o avut timp menajera sa le puna? Intrbare fara raspuns. Ma uit rapid dupa ceva, orice. Aleg o bluza fara maneci, de culoare alb si negru, cu imprimeuri florare. Aceasta era tip bolero cu maieu, doar ca erau cusute una de cealalta. Aleg si niste blugi negri si sunt gata. Dar stai, aveam nevoie si de niste cercei. Off…pe astea unde ii mai gaseam? Am inceput sa caut prin niste sertare si…evrica! Exact ce-mi trebuia. Exact cand am incept sa imi aranjez parul, vocea mamei ma striga. Ce moment…
- Tifa! Ai oaspeti!
Cine m##tii mami lui era?! La ora asta? Doamne, n-are de lucru sau ce?!
- Vin acum…Spun fara vlaga, dandu-mi ochii peste cap
Cobor incet scarile de lemn. Oau, ce casa mare! Din pacate nu aveam timp de cascat ochii, trebuia sa ma grabesc. Vroiam sa tip in gura mare ,,ce e?!” , dar am ramas socata. In fata mea se aflau cele patru fete cu care facusem echipa de breakdance: Kirara, Katy, Sashira si Maya. Pur si simplu ramasesem fara cuvinte, nu ma asteptam la asta.
- Fetelorr! Nu pot sa cred! Ce cautati aici?
- Pai, ne-am mutat si noi in Tokio ca sa continuam cu break-u….ce zici? Te bagi?
- Logik, doar eu sunt sefa.
Am inceput sa radem toate cu pofta. Mama imi spusese sa ma grabesc, pentru ca nu mai aveam prea mult timp. Arunc o privire rapida la ceas. Era si 20. Cum m##tii mei nu mai aveam timp? E nebuna? Mai e destul ce naiba. Mama ma orientase catre o camera in care se aflau numai pantofi. Doamne, cred ca mi-ar lua o zi intreaga ca sa umblu prin toata casa, si o alta zi ca sa tin minte fiecare camera. Mi-am ales o pereche in graba, apoi am incaltat-o. Vroiam sa plec, dar mi-am amintit de ceva.
- Cu ce mergem?
- Cu limuzina domnisoara. Spuse o voce din spate.
In spatele meu se alfa un domn in varsta de vreo 40-50 de ani, imbracat in costum. Era clar soferul.
- Mama... esti sigura?
- De ce nu as fi?
- Yuffe unde e? Nu vine?
- A plecat cu …
- Un baiat?
- Da…
Nu am mai intrebat nimic, doar m-am indreptat catre limuzina.
- Si pe mine nu ma luati aaa?!
Spre surprinderea mea, Zack coborase de la etajul 1. Deci statea si el aici?
- Normal ca te luam, dar trebuie sa te grabesti. Am zis eu sarcastica.
Intr-o clipa, ajunsesem toti in limuzina cea neagra. Am inceput sa ne uitam unii la altii, si sa decidem cine coboara primul. Eu una nu vroiam sa cobor, asa ca le-am dat prioritate fetelor. Timpul zburase prea repede, nu era corect, deja eram in fata scolii. Fetele au inceput sa coboare din limuzina. Intr-un final, venise si randul meu. Am intors incet capul catre Zack, iar acesta imi facuse cu ochiul. Am dat din cap, parca raspunzandu-i la ,,hai ca poti”. Pot in m##tii lu mamasa, care lo facut si lo trimis in FBI, habar n’are cum e. In fine, cu chiu cu vai, m-am dat jos din limuzina, nu puteam sta toata ziua nu? Coborase si Zack, apoi am pornit la drum. Eu eram in fata cu Zack, iar fetele in spate, ca la armata. Simteam cum toate privirile sunt atintite catre noi. Intr-un fel ma simteam cam incomod, desi nu stiu de ce, doar mai avusem si concerte, in care nu ma simteam asa. Din intamplare, trecusem pe langa un grup de baieti. Erau in jur de sapte, sase baieti si-o fata. Patru le priveau pe prietenele mele. A…ma scuzati, nu le priveau, le doreau din priviri. Salivau doar la privirile formelor lor. Sa revenim, si au mai ramas doi, din care unul ma privea cat toate privirile celorlalti la un loc. Acesta avea parul blond, ca spicele de grau, si ochii albasti ca oceanul. Doamne, cum ma privea in ochi. Asa de insistent, asa de pasional, dar tot odata asa de sigur pe sine. Mi-a zambit usor, iar eu am facut la fel. Mai era inca un baiat, brunet, cu ochii putin negri. Acesta privea pierdut prin multime, mai exact privea o anumita persoana. Nu am mai intors capul sa vad cine era. Ei bine, mai ramasese o fata. Avea parul maroniu, prins intr-o coada cu o funda la spate. Ei bine, pot spune ca acea fata ma privea cum nu m-a mai privit nimeni pana acum. Atata ura, atata gelozie. Am intors capul, continuandu-mi drumul.


Poze: O parte din dormitor: https://www.decorpad.com/photos/2009/06/...69e8f1.png
O alta parte din camera: http://www.addcompany.ro/Images/Products...VELVET.jpg
Pisica: http://fc02.deviantart.com/fs21/f/2007/2...idonyx.jpg
Biroul: http://www.furniturestoreblog.com/images...NITURE.jpg
Pantofii: http://www.cevacecauti.ro/gal_shopping/2117.jpg
Limuzina: http://www.lalimita.ro/user/content/medi...mini6l.jpg
Blugii: http://2.bp.blogspot.com/_LQYVfqn6sN8/SS...75+LEI.jpg
Bluza: http://www.starshiners.ro/produse/1137/b...black.html
Kiara: http://i45.tinypic.com/2ut6hox.jpg
Katy: http://i48.tinypic.com/ndwnk6.jpg
Sashira: http://i47.tinypic.com/vr4z0n.jpg
Maya: http://i47.tinypic.com/2cgc1lx.jpg
Baiatul blond: http://i46.tinypic.com/11ak8kn.jpg
Baiatul brunet: http://i49.tinypic.com/x3v611.jpg
Fata bruneta: http://continuousfire.files.wordpress.co...erith1.jpg
Eu: http://img.hexus.net/v2/gaming/screensho...ckhart.jpg



Răspunsuri în acest subiect
RE: Totul se rezuma la iubire - de Denny - 07-02-2010, 01:14 PM
RE: [Final Fantasy]Totul se rezuma la iubire - de La Minor. - 07-03-2010, 04:48 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Final Attraction ReneePheonix 6 5.173 05-12-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.627 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.035 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Actul final. Dama, As-ul si Juvetele M3aw sau Mrrr XD 3 3.190 31-01-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: ultimate wulf
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.279 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Nu totul se rezuma la putere [+16] ☻vαмpιхυ`☻ 2 2.649 24-11-2010, 10:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Totul sau nimic Acadea' 3 3.018 31-10-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Dragostea invinge totul Stefy Sayuri Cassie 0 2.040 30-10-2010, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Stefy Sayuri Cassie
  Dragotea invinge totul(sasusaku) Roney 7 5.888 15-07-2010, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.366 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)