Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#12
In salonul brunetei, aceasta se pregatea pentru a parasi spitalul. S-a imbracat cu o fusta pana la genunchi alba, un tricou roz si s-a incaltat cu o pereche de sandale albe. Dupa ce a terminat, a iesit din incapere, pasind pe holul luminat. In fata liftului era asteptata de prietena ei si Noah. Cei trei au pasit in ascensor si au coborat la parter, unde adolescenta si-a semnat biletul de externare. A parasit cladirea si a observat ca la intrare era asteptata de o masina, iar aceasta si-a dat seama ca era trimisa de Julian. Tanara a oftat usor si si-a luat la revedere de la prietenii ei, dorind sa se urce in automobil, insa a fost prinsa de brat de catre roscata.
- Luna, doar nu ai de gand sa te intorci la Ipori nu e asa? Vino la mine acasa. Luna nu trebuie sa uiti de promisiunea pe care i-ai facut-o tatalui tau!
- Ximena, nu voi uita niciodata de acea promisiune. Stai linistita ne vedem maine la firma.
Fata s-a urcat in masina si i-a privit pe cei doi, in timp ce soferul ii inchidea portiera. In timp ce masina mergea pe strada, adolescenta se gandea cand la tatal ei, cand la Ipori. Era pusa intre ciocan si nicovala. Daca Julian ar iubi-o, ar renunta la orice dorinta de razbunare si s-ar lasa pe mana lui, dar cum miracolele se intampla rar, trebuia sa isi continue promisiunea pe care i-a facut-o tatalui ei. O durea sa stie ca blondul o dorea doar pentru trupul ei si afacerile tatalui ei. A observat ca a ajuns in fata apartamentului si a coborat din automobil si a patruns in interiorul cladirii. A urcat cu liftul pana la ultimul etaj si a ajuns in fata apartamentului. A tras aer adanc in piept si a apasat pe clanta, intrand in interior. A vazut-o pe Lina stergand praful de pe mobila. Servitoarea a lasat laveta jos si s-a apropiat de stapana ei, imbratisand-o puternic. A intrebat-o cum a fost in calatorie, iar tanara nu intelegea ce se intampla, dar a preferat sa o minta pe femeie. I-a spus sa inceapa sa isi faca bagajele, pentru ca vor pleca chiar astazi. Tanara s-a dus in camera baiatului si a incuiat usa, apropiindu-se de dressing. Si-a scos valiza si a lasat-o pe pat, luandu-si toate hainele din dulap, incepand sa le impacheteze si sa le aseze in troller. Dupa ce si-a terminat bagajul, si-a cautat cheile de la masina si telefonul. Dupa ce le-a gasit si-a luat valiza si a iesit din camera, indreptandu-se spre living, unde l-a vazut pe Ipori. Fata a crezut ca baiatul o va retine langa el, insa tanarul i-a spus ca vrea sa vorbeasca cu ea. Tanara i-a dat valiza ei Linei si i-a spus sa o astepte jos, langa masina. Bruneta s-a intors cu fata catre blond si a fost luata prin surprindere, cand acesta a sarutat-o. Limba lui s-a strecurat cu usurinta printre buzele fetei, atingand-o pe a ei si incepand sa exploreze in voie lacasul umed. Brusc bruneta l-a impins pe tanar, vrand sa ii dea o palma peste fata, insa blondul a fost mai rapid si i-a prins incheietura, facand-o pe tanara s-a scoata un geamat. Ranile ei inca o dureau.
- Nu ma vei mai lovi din nou!
- Nu inteleg ce vrei de la mine. Sa iti intre bine in cap! Afacerea tatei nu o vei avea niciodata, iar pe mine, m-ai pierdut pentru a doua oara. Acum incepe razboiul intre noi si aliatii tai. Si eu voi fi cea care va castiga, pentru ca nu ma voi lasa niciodata invinsa de un gunoi ca tine.
- Vrei razboi, razboi primesti. Dar razboiul a inceput din clipa in care ai repus firma lui Cesar pe picioare. Te-am lasat sa te dezvolti, iar Barios a facut prima miscare, in prima lupta. Tu ai facut-o pe a doua si ai pierdut prima lupta.
- Am pierdut o lupta, dar voi castiga razboiul!
Fata si-a smucit mana si a iesit din apartament, trantind usa in urma ei. Blondul a zambit usor si s-a asezat pe canapea. << O sa te doara atat de tare, toate astea Luna. Nu trebuia sa il omor pe tatal tau! Trebuia sa il las in viata sa mi te vanda, apoi sa il omor. Am fost un prost! Am actionat impulsiv, dar de data asta voi fi atent la fiecare miscare. O sa regreti ca l-ai provocat pe Julian Ipori, Luna Dellakeza!>>
In parcarea cladirii, tanara si-a pus bagajele in portbagaj si a urcat in masina, asteptand sa se urce si servitoarea. A pornit automobilul, calcand pe acceleratie si plecand in viteza din locul in care se afla. In timp ce conducea si-a luat telefonul si a sunat-o pe prietena ei, spunandu-i sa fie maine la prima ora la firma. A inchis telefonul si a oftat usor. Ajungand la blocul ei, a oprit in fata, dandu-se jos din masina. I-a spus portarului sa ii aduca bagajele in apartament si sa ii duca automobilul in parcare. S-a dus la lift si a urcat la ultimul etaj. A deschis usile apartamentului si s-a dus in camera ei. A aruncat o privire prin camera si s-a dus in baie, unde a dat drumul la apa. Si-a indepartat usor hainele, intrand in cada. Si-a lasat trupul sa alunece in lichidul transparent si si-a sprijinit capul de margine. << Nu a facut nimic ca sa ma impiedice sa plec. La ce ma asteptam? El vrea doar sa profite de trupul meu si sa preia afacerea tatei. M-am inselat in tot acest timp, crezand ca s-a schimbat. Acum mai mult ca niciodata trebuie sa ma razbun.>> Fata s-a scufundat, lasand apa sa ii acopere intreg trupul. Dupa cateva secunde, s-a ridicat. Dupa jumatate de ora, bruneta a iesit din cada, infasurandu-si trupul intr-un prosop alb. A parasit incaperea si a observat ca hainele ei era puse in dressing. Adolescenta a zambit usor si si-a luat o pereche de boxeri negri si un sutien negru, apoi s-a imbracat cu pijamalele. S-a bagat in pat si a adormit cu gandul la tatal ei si la razbunare.
A doua zi si-a facut aparitia repede. Soarele stralucea pe cer, luminand fiecare coltisor intunecat. Bruneta se afla in dressing, nestiind cu ce sa se imbrace. Observand ca e in intarziere, tanara si-a luat o pereche de pantaloni de blugi, un tricou bleu cu fata unei fete si s-a incaltat cu o pereche de sandale albe. S-a apropiat de oglinda si si-a pieptanat parul, prinzandu-l intr-o coada, apoi s-a machiat. Si-a luat geanta si cheile de la masina si a parasit incaperea. Si-a anuntat servitoarea ca pleaca, apoi a iesit din apartament. A coborat in parcare si s-a urcat in masina ei, pornind spre firma. A oprit la un semafor si a recunoscut masina lui Julian. Acesta avea geamul deschis, iar un fum cenusiu se ridica in aer. Tanara si-a dat seama ca baiatul fuma. Cand culoarea s-a schimbat, bruneta s-a bagat in fata masinii tanarului, facandu-l pe soferul lui sa puna o fana brusca.
In zece minute, fata a ajuns la firma. S-a dat jos din automobil si s-a dus in biroul ei, unde era asteptata de Ximena si Noah. Adolescenta s-a asezat pe scaunul ei si si-a chemat secretara la ea.
- Asculta-ma bine, pentru ca nu o sa repet de doua ori. Vreau sa chemi aici bodyguarzi, pentru ca am de gand sa angajezi doi. Si vreau sa imi faci legatura cu Barios. Acum dispari si fa ce am spus!
- Luna ai innebunit? De ce vrei sa il suni pe Barios?
- Pentru ca aseara am realizat ceva. Ai avut dreptate Noah, nu pot sa il pacalesc pe Ipori, dar Barios! Hm! Se vede cu ochiul liber ca prostul ala vrea sa ma bage in patul lui. Am de gand sa ma apropii de el si sa ajung la afacerile lui cu Ipori. Acum sunt mai hotarata ca niciodata sa ma razbun. Ii voi lovi, unde ii doare mai tare.
Deodata telefonul a inceput sa sune, semn ca secretara a facut legatura cu barbatul. Bruneta a luat receptorul si l-a dus la ureche, tragand aer adanc in piept.
- Nu imi vine sa cred, ca Luna Dellakeza vrea sa vorbeasca cu mine. Vrei sa ma impusti si in celalalt picior? Sau de data asta nu vei rata?
- Jacob, m-am lasat condusa de razbunare. Nu am vrut sa te ranesc. Voiam doar sa te intreb daca pot trece pe la firma ta sa discutam.
- Daca vrei sa vii trebuie sa vii la firma lui Julian, pentru ca eu aici am biroul. Te astept azi, la pranz?
- Mi-ar face placere! Ne vedem la pranz.
Bruneta a inchis convorbirea, privindu-i pe cei doi roscati. S-a intors cu fata catre geam si a inceput sa zambeasca. Ximena si Noah dezaprobau din cap. Nu era deloc incantati cu planul fetei. Se juca cu focul si putea sa arda.



Răspunsuri în acest subiect
Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-09-2009, 02:24 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 16-09-2009, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-09-2009, 06:37 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-09-2009, 04:26 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de ellamanu - 19-09-2009, 05:03 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 23-09-2009, 05:49 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 26-09-2009, 07:09 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Amelia_Angel_Devil - 30-09-2009, 11:55 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 30-09-2009, 01:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 30-09-2009, 02:35 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 02-10-2009, 04:54 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-10-2009, 07:17 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de fake_fate - 18-10-2009, 09:07 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 24-10-2009, 05:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 24-10-2009, 09:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 29-10-2009, 08:19 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 07-11-2009, 06:21 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 08-11-2009, 08:33 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-11-2009, 01:14 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 23-11-2009, 08:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-12-2009, 05:31 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-12-2009, 01:40 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 27-12-2009, 08:10 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 01-01-2010, 01:06 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 08-01-2010, 06:58 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 21-01-2010, 06:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-02-2010, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-02-2010, 09:41 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Adri@n@ - 04-03-2010, 03:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.097 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.187 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.162 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.557 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.251 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.540 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.833 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 2.969 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)