Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#2
Orele treceau, iar ora intalnirii fetelor cu persoana misterioasa se apropia. Cele doua au lasat deoparte dosarele si si-au inchis computerele. S-au ridicat de pe scaune si au parasit biroul indreptandu-se spre lift si coborand pana in parcare. S-au urcat in masina brunetei si au pornit spre restaurant. Ajunse in fata localului, fetele s-au dat jos din automobil si au intrat in restaurant. Au fost intampinate de un chelner, care le-a condus la o masa, unde se afla un baiat de vreo 20-21 de ani, cu parul roscat si ochii negri. Tanarul le-a invitat pe cele doua sa stea jos.
- Acum sa facem prezentarile, domnisoarelor! Numele meu este Noah Shenae. Sunt incantat sa va cunosc.
- Shenae? Ai legatura cu corporativa Shenae care a dat faliment anul trecut?
- Sunt fiul presedintelui firmei. Nu stii cat te-am cautat Luna! Tu esti singura care intelege prin ce trec si esti singura care ma poate ajuta sa ma razbun pe Ipori.
- Deci Ipori mai nou se ocupa cu falimentarea altor firme nu?
- Ipori e un om fara scrupule. Se asociaza cu firmele care ii stau in cale si le distruge, doar pentru a fi el numarul 1. Singurele firme care rezista de patru ani sunt cele ale lui Barios si Lekari. Trebuie sa iti spun un lucru, Luna. Barios te-a invitat la petrecerea aia stupida, doar pentru a te atrage in capcana. Tu esti singura care ai ridicat firma tatalui tau de la pamant si sunt sigur ca Ipori vrea sa o distruga din nou. Nu trebuie sa te duci la evenimentul lor. Nu trebuie sa te intalnesti cu ei.
- Si preferi sa ma ascund? Niciodata! I-am facut un juramant tatalui meu si am de gand sa il indeplinesc, chiar daca ma costa viata. Ceea ce mi-ai spus acum stiam. Stiu ce planuri au cei trei, insa nu am de gand sa ii las sa ma infunde. Am muncit foarte mult pentru a ma ridica la nivelul la care sunt acum si nimeni, nici macar un om influent ca Ipori nu ma va invinge. Ma voi duce la cockteil si il voi atrage pe Ipori in capcana mea. Cand voi sti ca va fi indragostit pana peste cap de mine, il voi omora. Exact cum el l-a omorat pe tatal meu.
- Nu te baza pe sarmul tau Luna! Sora mea a incercat acelasi lucru cu el si a platit cu viata. Nu trebuie sa te joci cu unul ca Ipori, pentru ca el e focul si daca te joci cu el, te arzi.
- Dar eu voi fi apa care va stinge focul. Nu ar trebui sa ma subestimezi Noah. Nu ma cunosti, asa ca nu ar trebui sa imi spui ce sunt sau ce nu sunt capabila sa fac. Ne vedem la cockteil, Noah. Ximena ma duc acasa, te ocupi tu de restul treburilor.
Roscata a aprobat din cap, in timp ce prietena ei a iesit din restaurant si s-a urcat in masina. S-a oprit la o florarie, de unde a luat un buchet de trandafiri rosii si a pornit spre cimitir. A lasat masina in fata intrarii si a observat ca o masina era lasata putin mai in fata. S-a dat jos din automobil si s-a dus la mormantul tatalui ei, unde a vazut o persoana necunoscuta. In timp ce se apropia de acesta, tanarul si-a intors privirea spre ea. Fata a lasat trandafirii pe mormant si s-a intors cu fata catre necunoscut. Daca putea sa isi dea ochelarii jos sa ii vada ochii, poate l-ar fi recunoscut. Brusc tanarul a tras-o in bratele lui si a sarutat-o apasat pe buze. Fiind luata prin surprindere, bruneta nu a reactionat si s-a lasat condusa de baiat. Limba acestuia a reusit sa se strecoare printre buzele fetei, explorand in voie gura acesteia. Adolescenta si-a inchis ochii si a raspuns sarutului, ajutandu-si limba sa se dueleze cu cea a tanarului. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-au desprins. Fata a vrut sa ii dea ochelarii jos, insa baiatul i-a prins mainile. Si-a apropiat buzele de urechea ei si a muscat-o usor de lobul urechii.
- Imi vei vedea chipul, cand voi dori eu sa il vezi. Pana atunci te las pe tine sa incerci sa descoperi cine sunt.
Tanarul a plecat, lasand-o pe bruneta cu un mare semn al intrebarii. Aceasta si-a atins buzele cu doua degete. I-a placut sarutul si si-ar fi dorit sa mai fie sarutata. Lasand gandurile la o parte, Luna s-a lasat in jos si a atins usor crucea de piatra. << Tati cat de mult imi lipsesti. As vrea sa fii langa mine si sa imi dai sfaturi. Imi pare rau ca nu m-am indragostit si ca nu am copii asa cum ti-ai dorit, insa iti promit ca dupa ce voi termina cu cei trei, iti voi implini si visul.>>
Bruneta s-a ridicat si a parasit cimitirul. S-a urcat in masina si a pornit spre casa, insa nu stia ca misterioasa persoana avea de gand sa o urmareasca. Tanara era prinsa in gandurile ei si nu si-a dat seama ca era urmarita. Ajunsa la blocul unde locuia, a lasat ,masina in parcare si s-a dus la lift. A urcat la ultimul etaj si a deschis usa apartamentului ei. S-a descaltat si si-a lasat geanta pe masuta din living. S-a trantit pe canapea si a deschis televizorul. Din bucatarie si-a facut aparitia o servitoare bruneta. A intrebat-o pe stapana ei daca doreste sa manance ceva, insa tanara a refuzat. In timp ce butona televizorul a dat peste canalul de stiri. S-a ridicat de pe suprafata moale, a luat imediat telefonul si si-a sunat prietena.
- Ximena da repede pe canalul 10. O sa vezi ceva care o sa te uimeasca.
Omul de afaceri Francissco Lekari a murit in urma unui accident de masina. Martorii oculari spun ca importantul om de afaceri a pierdut controlul masinii , intrand intr-o statie de benzinarie si a provocat o explozie. Trupul domnului Lekari a fost carbonizat, iar acum se afla la morga, unde medicii ii fac exfumarea cadavrului. Nu se stie daca accidentul a fost provocat sau daca omul de afaceri a incercat sa se sinucida. Mai multe detalii la stirile de la ora 19.
- L-au omorat pe Lekari! Se pare ca Noah a avut dreptate. Luna nu trebuie sa te intalnesti cu Ipori sau Barios. Au fost in stare sa il omoare pe partenerul lor. Iti dai seama ce iti pot face tie?
- Ximena nu ma sperii de o crima. Macar unul dintre ei e mort, mai raman doi. Daca Ipori e in spatele acesteia, fii sigura ca il va termina si pe Barios. Ne vedem maine la firma.
Bruneta a inchis telefonul si a cazut pe canapea. Nu isi putea opri tremuratul care a cuprins-o, cand a vazut vestea. << Cine sa fie in spatele accidentului? Ipori sau Barios? Barios e un batran senil. Probabil are vreo 50 de ani si nu cred ca are sange sa omoare pe cineva. Singurul care ramane e Ipori. Oare cum e acum? Acum patru ani era un adevarat print. El a fost si este prima mea iubire. Abea astept sa il revad.>>




Dupa accidentul lui Lekari, zilele au trecut pe furis. Maine era ziua de 21 noiembrie, iar Luna se pregatea pentru a se reintalni cu asasinii tatalui ei. Bruneta era la cumparaturi impreuna cu prietena ei. Si-a cumparat o rochie lunga, neagra pe gat si despicata pe ambele picioare, acompaniata de o pereche de sandale negre. Dupa ce au terminat cu cumparaturile, cele doua s-au dus la firma, pentru a se ocupa de unele lucruri, pe care le-au amanat. Ajunsa la birou, secretara le-a spus celor doua ca sunt asteptate de un barbat. Cand au intrat in incapere si-au dat seama ca cel care le astepta era Noah. Roscatul le-a salutat, in timp ce fetele si-au ocupat locurile.
- Ce mai vrei de data asta? Serios Noah incepi sa ma plictisesti.
- Stai calma Luna! Vreau doar sa iti spun sa ai grija maine. Ai vazut accidentului lui Lekari de luna trecuta nu? Nu iti este frica? Daca as fi fost in locul tau as fi fugit.
- Noah, nu sunt o gaina si nu imi este frica de niste lupi fara colti. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca a murit nenorocitul ala. Dupa el o sa urmeze si ceilalti doi. Daca nu mai ai de spus ceva poti sa pleci.
Roscatul a dezaprobat din cap si a parasit camera. Ramase singure, cele doua s-au ocupat de lucrurile firmei. In timp ce rasfoia niste documente, bruneta se gandea intens la ziua de maine. Ii era frica. Ii era frica sa nu se indragosteasca de Ipori si sa nu isi duca la sfarsit razbunarea.
- Luna! Luna, Luna!
- Ce e? S-a intamplat ceva?
- Asta ma intrebam eu. Ce e cu tine? Te comporti ciudat de dimineata! Iti este rau? Vrei sa te duc la spital?
Bruneta a dezaprobat din cap si i-a spus prietenei ei ca trebuie sa plece. A parasit biroul, indreptandu-se spre lift. A coborat in parcare, de unde si-a luat masina si a plecat spre casa. Ajunsa la apartament s-a dus in camera ei, unde s-a trantit pe pat. Camera tinerei era spatioasa. In mijlocul incaperii era patul, in in fata lui baia. Langa pat se afla dressingul si fereastra. Adolescenta si-a pus o mana pe frunte, in timp ce privea tavanul. << Tata mi-e frica. Mi-e frica sa nu ma indragostesc de Ipori. Tu stii mai bine ca orice cat de mult l-am iubit si inca il iubesc pe Julian. Nu, Luna! Oricat de mult ti-ar cere inima ta tu trebuie sa iti urmezi mintea. Mintea vrea doar sa il distrugi pe Julian, nu sa il iubesti.>> Fata s-a lasat cuprins de somn si a adormit.
A doua zi si-a facut aparitia repede. Luna lua micul dejun in living, in timp ce butona televizorul. Cand s-a trezit a sunat la firma, pentru a anunta ca nu vine la munca si nu au decat sa se descurce. Dupa ce si-a terminat micul dejun, s-a dus in baie, unde cada era plina de spuna si petale de orhidee. Si-a dat pijamaua si lenjeria jos si s-a bagat in cada, lasandu-si trupul inundat de lichidul transparent si aroma florilor ei preferate. Bruneta si-a sprijinit capul de marginea cazii si a inchis ochii. In mintea ei se derulau amintirile cu tatal ei. Era atat de fericita in trecut. Avea mereu zambetul pe buze si nu exista nimeni care sa ii umbreasca fericirea, pana cand tatal ei a cazut in capcana mortii. A adormit in baie, cu gandul la tatal ei. Orele treceau, iar bruneta nu se mai trezea. In baie si-a facut aparitia roscata, care era imbracat cu o rochie mov, lunga si era incaltata cu o pereche de sandale albe. Aceasta a miscat-o usor pe tanara, reusind sa o trezeasca. Dandu-si seama ca au intarziat, fata s-a ridicat repede din baie si s-a dus sa se imbrace. Si-a luat o pereche de bikini si un sutien negru, apoi si-a luat rochia si s-a incaltat cu sandalele. S-a apropiat de cutia de bijuterii, de unde si-a luat un lant din argint cu o inimioara ca pandantiv si o pereche de cercei acelasi model ca lantul. Si-a pus o bratara din argint si s-a dus la baie pentru a se machia. Si-a dat cu putin fard alb, rimel, creion dermatograf si un gloss transparent. Si-a prins parul intr-un coc si a iesit din baie. A parasit impreuna cu roscata apartamentul, urcandu-se in masina brunetei. In timp ce se indreptau spre local, cele doua discutau despre cum se va desfasura evenimentul. Mai mult vorbea roscata, pentru ca prietena ei era cu capul in nori. Adolescenta s-a trezit la realitate cand au ajuns la restaurant. S-au dat jos din masina, lasand unul dintre personal sa parcheze masina. Au tras aer adanc in piept si au intrat in interior. Au fost placut impresionante de atmosfera calda, dar si de decorul localului. In centrul salii se afla o masa rotunda din lemn, inconjurata de alte masute mai mici, pe care se aflau cate un buchet de trandafiri. Unul dintre chelneri le-a adus fetelor cate o cupa de sampanie. Toti si-au indreptat privirile catre cele doua, insa un barbat cu parul brunet s-a apropiat de fete.
- Luna Dellakeza, Ximena Morgan, ma bucur ca ati acceptat invitatia mea. Voi da-ti culoare acestei seri. Luna ai crescut!
- Ultima oara cand ma-ti vazut aveam 15 ani, domnule Barios.
- Spune-mi Jacob. Acum daca a-ti vrea sa ma insotiti, este cineva care vrea sa ma cunoasca.
Cele doua s-au privit cu coada ochiului si au acceptat din cap. Barbatul le ducea la un grup de barbatii, in fruntea carora se afla Ipori. Blondul s-a apropiat de bruneta si i-a luat mana dreapta, sarutandu-i-o galant, apoi a facut acelasi lucru si cu roscata. Luna a ramas uimita de aspectul blondului. Tanarul era imbracat intr-un costum negru, cu o cravata neagra. Acesta s-a schimbat foarte mult in patru ani. Pur si simplu fata nu isi putea lua privirea de la el, in timp ce barbatii din jur nu puteau sa isi ia privirea de la ea. Ximena l-a observat pe Noah si s-a scuzat, apoi s-a apropiat de el. L-a luat usor de brat, sarutandu-l pe obraz. Bruneta a zambit usor si i-a facut din mana baiatului. Observand acest lucru, blondul a strambat din nas si a invitat-o pe adolescenta sa il insoteasca in gradina. Fata a aprobat din cap si s-au dus in gradina, unde nu era nimeni. Aceleasi mese din interior, se aflau si in gradina. Brusc usile restaurantului s-au inchis, iar asta i-a captat atentia fetei.
- Cand vreau sa fiu singur cu cineva, nu trebuie decat sa pocnesc din degete. Te-ai schimbat mult Luna. Imi amintesc ca erai o copila visatoare. Inca iti mai astepti printul?
- Asa ceva nu exista! Dar sa stii ca nu te mai recunosteam, Julian! Te-ai schimbat foarte mult! Dar nu mai adus aici doar de curtoazie. Cauti ceva la mine! Ce vrei?
- Am uitat ca mereu ai fost o fata desteapta. Ai dreptate vreau ceva de la tine.
Tanarul a lasat paharul de sampanie pe masa si i-a luat galant cupa din mana, brunetei. A tras-o in bratele lui si i-a pus o mana pe spate si una in par, dandu-i drumu la coc.
- Te vreau pe tine!
Blondul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Si-a strecurat limba printre buzele adolescentei, determinand-o pe aceasta sa tremure usor. Limba baiatului explora in voie lacasul umed al fetei, in timp ce mainile lui se plimbau in voie pe spatele tinerei. Ii impingea trupul, in corpul lui, sanii fetei fiind presati de pieptul tanarului. Bruneta si-a pus mainile pe pieptul blondului, raspunzandu-i sarutului. Limbile celor doi se ciocneau una de alta. Dupa un sarut lung, buzele celor doi s-au despartit.
- Vino cu mine Luna. Vei avea tot ce ti-ai dorit vreodata. Bani, putere si pe mine. << Daca accepti, nu te vei bucura de aceste lucruri mult timp.>>
<< Dar nu l-as avea pe tata inapoi!>>
- Imi pare rau Julian, insa i-am promis tatei ca voi avea grija de afacerile familiei. Nu am timp pentru dragoste. Si in legatura cu propunerea ta: bani am destui, puterea nu ma pasioneaza si tu, nu esti potrivit pentru mine.
Blondul a amutit. Bruneta si-a prins din nou parul, luandu-si cupa de sampanie si indepartandu-se de baiat. Acesta strangea cu putere din pumni si si-a scos telefonul din buzunar. Dupa ce s-a asigurat ca fata a intrat in restaurant, a apelat un numar.
- Aici e Ipori, am o slujba pentru tine. Vreau sa rapesti o fata si sa o aduci la mine acasa. Adresa pustoaicei e: str Guliver, nr 52, blocul Y2. Ajungi acolo intrebi de apartamentul Lunei Dellakeza.
Baiatul a inchis convorbirea , luandu-si paharul de sampanie. << M-a refuzat! Pe mine? O sa am grija de tine, Luna. O sa te tin langa mine pana ma vei accepta. Te voi forta sa ma iubesti, te voi obliga sa fii a mea. Nu am pierdut niciodata si mereu am obtinut ce am vrut, iar tu vei fi a mea cu orice pret. Asa spune Julian Ipori.>>




Plictisita de atmosfera, bruneta si-a luat prietena de mana si i-a spus ca vrea sa plece. Si-au luat la revedere de la ceilalti si au iesit din restaurant. S-au urcat in masina si au pornit spre casa roscatei.
- Deci ce s-a intamplat intre tine si Ipori?
- Pai, dupa ce am ramas singuri, m-a sarutat si mi-a spus sa ma duc cu el, insa l-am refuzat si nu prea i-a placut.
- Dupa privirea ta, ai fost mai mult decat incantata.
- Se vede ca ma cunosti! Sa il vad frustrandu-se ca nu il consider suficient de bun pentru mine, sa il vad agitandu-se doar pentru a ma atrage in cursa lui, aceeasi cursa in care a cazut tata atat de usor. Ador sa il chinui si asta e doar inceputul.
Roscata a zambit usor si a observat ca a ajuns in fata casei ei. Si-a luat la revedere de la bruneta si s-a dat jos din automobil, intrand pe poarta. Luna a pornit spre casa, nestiind ce o astepta acolo. Se gandea la sarutul dintre ea si Julian. A constat cu stupoare ca Julian a fost cel care a sarutat-o la cimitir. Ajunsa la blocul ei, a lasat masina in parcare si s-a dus in apartamentul ei. A deschis usa si a ramas cu gura cascata cand si-a vazut servitoarea pe jos. S-a apropiat repede de ea si si-a simtit gura acoperita. Narile ei au fost inundate de un miros puternic, care au facut sa isi piarda cunostinta. Misterioasa persoana a pus-o pe fata pe umarul lui si au iesit din apartament. A bagat-o intr-o masina neagra si a pornit din parcare. In cateva clipe automobilul a oprit in fata unei bloc urias. A luat-o pe bruneta in brate si s-a dus in lift, apasat butonul pentru ultimul etaj. A batut la singura usa de la etaj. Imediat usa s-a deschis, iar Julian a iesit din apartament zambind usor. Barbatul i-a dat pe fata, in timp ce baiatul i-a dat un pachet de bani. A intrat cu bruneta in casa, inchizand usa cu putere. Apartamentul blondului era de doua ori mai mare decat cel al fetei. In fata usii era livingul, care era situat langa peretele de sticla al apartamentului. O canapea si doua fotolii incadrau masuta de sticla, iar pe peretele din fata canapelelor se afla o plasma neagra. In dreapta usii se afla bucataria, iar in stanga o masa mare, dreptunghiulara din lemn, inconjurata de sase scaune. Langa living se afla o scara in forma de spirala, care ducea la un etaj superior. Baiatul a urcat scarile si a intrat in camera din partea dreapta. Camera tanarului era spatioasa. In mijlocul incaperii se afla patul dublu, langa care se afla o noptiera, pe care statea o veioza. In partea dreapta era peretele de sticla, care oferea o imagine fermecatoare, asupra orasului. In fata patului se afla dressingul baiatului, iar in partea dreapta, se afla un fotoliu, tapitat cu piele. Blondul a lasat-o pe fata pe pat si s-a asezat pe fotoliu, punandu-si coatele pe genunchi si privind-o pe adolescenta. Luna incepea sa isi miste pleoapele. Si-a deschis ochii si si-a intors capul, observandu-l pe Julian. S-a ridicat brusc in sezut si intreba ce s-a intamplat, iar blondul i-a spus tot ce s-a intamplat. Tanara s-a ridicat de pe pat si s-a apropiat de usa, insa inainte sa puna mana pe clanta, tanarul i-a prins mana, a intors-o cu fata catre el si a trantit-o puternic in usa, punandu-si mainile pe umerii ei. Fata il privea speriata, nestiind ce i se va intampla.
- Ju..Julian de..ce..de ce sunt aici?
- Ti-a placut sa ma refuzi nu? Iti place acum, sa ma vezi nervos? Vrei sa stii ce am de gand sa iti fac? O sa te fac a mea cu forta.
Tanarul a luat-o in brate si a trantit-o pe pat, napustindu-se asupra ei.
- Nu Julian, lasa-ma! Te rog nu imi face rau. Lasa-ma in pace.
- Nu!
Blondul i-a rupt rochia, lasand-o doar in lenjerie intima. I-a legat mainile cu materialul si a inceput sa ii sarute abdomenul plat. Tanara a lasat lacrimile sa se prelinga pe obrajii fini, in timp ce se zbatea si il implora pe baiat sa o lase in pace, insa acesta nu o asculta. Tanarul si-a dat jos sacoul, cravata si camasa, ramanand in pantaloni. Si-a strecurat mainile in spatele fetei, deschizandu-i sutienul si indepartandu-l, lasand sanii sa se reverse. A zambit usor si a inceput sa ii maseze unul dintre sani, in timp ce limba lui facea cercuri in jurul sfarcului, celuilaltui san. Luna scoatea mici geamate de placere, in timp ce isi musca buzele, pentru a nu tipa. Observand acest lucru, blondul a sarutat-o apasat pe buze, strecurandu-si o mana in bikinii fetei, incepand sa se joace cu zona ei intima. Limba lui explora fiecare coltisor din gura tinerei, in timp ce aceasta incerca sa ii invinga limba. Baiatul si-a strecurat un deget in interiorul fetei, miscandu-l destul de brutal. L-a retras usor, retragandu-l din lenjeria fetei si i-a dus-o la gura adolescentei, bagandu-l gentil in cavitatea bucala.
- Desi inima ta nu ma va accepta, trupul tau o va face.
- Te rog Julian, nu ma forta! Nu vreau ca prima mea relatie sa fie un viol. Te implor.
- Trebuia sa te gandesti la asta, atunci cand m-ai respins. Niciodata, nimeni nu m-a refuzat. Acum pregateste-te sa ma cunosti!
Tanarul si-a dat jos panalonii si boxerii, indepartandu-i si bikinii adolescentei. S-a pus peste ea, sprijinindu-se in maini. A patruns-o brutal, facand-o pe bruneta sa tipe tare. Se impingea cu putere in ea, provocandu-i multa durere. Lacrimile nu se mai opreau, curgeau incontinuu. Blondul i-a ridicat picioarele, patrunzand-o cu mai multa ferocitate, iar miscarile erau din ce in ce mai rapide. I-a lasat picioarele jos, dezlegandu-i mainile si intorcand-o cu spatele la el. A patruns-o din nou, facand miscari dute-vino, intr-un ritm alert. Bruneta strangea cu putere cearceaful si tipa, implorandu-l pe baiat sa o lase in pace. Dupa mai multe ore de tortura, tanarul s-a dat jos din pat, luandu-si pe el un halat din matase. S-a pus pe fotoliu si a privit reactiile Lunei. Aceasta plangea, in timp ce strangea cearceaful in pumni, iar doua firicele de sange se prelingea pe coapsa tinerei. Blondul a observat acest lucru si si-a acoperit chipul cu palmele. << A fost virgina! A fost virgina si eu am violat-o. La asta se referea cand a spus ca nu vrea un viol in prima ei relatie. Dar merita ce i se intampla! Asta o va invata sa nu ma mai refuze niciodata!>> S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de noptiera, de unde a scos un flacon cu pastile. A luat una in mana si s-a apropiat de fata. A ridicat-o usor si i-a bagat pastila in gura, spunandu-i sa o inghita. In cateva clipe, bruneta a inchis ochii, lasandu-se prada somnului. Baiatul a intins-o pe pat si a invelit-o, apoi s-a culcat si el.



Răspunsuri în acest subiect
Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-09-2009, 02:24 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 16-09-2009, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-09-2009, 06:37 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-09-2009, 04:26 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de ellamanu - 19-09-2009, 05:03 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 23-09-2009, 05:49 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 26-09-2009, 07:09 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Amelia_Angel_Devil - 30-09-2009, 11:55 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 30-09-2009, 01:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 30-09-2009, 02:35 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 02-10-2009, 04:54 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-10-2009, 07:17 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de fake_fate - 18-10-2009, 09:07 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 24-10-2009, 05:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 24-10-2009, 09:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 29-10-2009, 08:19 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 07-11-2009, 06:21 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 08-11-2009, 08:33 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-11-2009, 01:14 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 23-11-2009, 08:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-12-2009, 05:31 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-12-2009, 01:40 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 27-12-2009, 08:10 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 01-01-2010, 01:06 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 08-01-2010, 06:58 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 21-01-2010, 06:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-02-2010, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-02-2010, 09:41 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Adri@n@ - 04-03-2010, 03:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.097 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.187 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.162 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.557 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.251 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.540 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.833 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 2.969 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)