Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj va place?
Ovidiu sau Dan
33.33%
4 33.33%
Madalin sau Alex
33.33%
4 33.33%
Mihai sau Victor
25.00%
3 25.00%
Altii
8.33%
1 8.33%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Furtuna numita "adolescenta" (+18)

#18
Capitolul 10


(Victor)

Am adormit in bratele lui Ovidiu, nici nu-mi vine sa cred ca am dormit amandoi in garsoniera asta! L-am strans in brate, iar mangaierile lui mi-au alungat orice teama de a fi respins de oameni, de societate in general. "Artistii sunt apreciati dupa moarte. Viata lor personala nu are nicio relevanta atata timp cat au creat opere." Asta imi spune mereu domnul profesor Preda. Nu stiu daca e un fapt general valabil sau asta e parerea lui, dar ce mi-a spus Ovidiu m-a pus pe ganduri. Inainte sa adorm mi-a promis ca nu o sa aiba niciodata secrete fata de mine, dar ca intai de toate trebuie sa stiu ca el a fost impreuna cu domnul Preda?!
- A fost dragoste la prima vedere. Imi spunea Ovidiu in timp ce ma mangaia pe cap. Tatal meu a aflat si mi-a interzis sa ma mai vad cu el. M-a mutat de la facultate, ba chiar in alta tara, crezand ca a fi bi e doar o faza sau un trend. Cand am implinit douazeci si doi de ani am decis ca e timpul sa nu mai fiu pe banii tatei si din cauza ca era violent am luat-o si pe Maya cu mine. "Slujba de noapte" si cabinetul de psihologie m-au facut sa fiu precaut, calculat, sa invat sa nu mai fiu slab. In relatia cu Razvan eram tipul usor de dominat, el avea controlul relatiei. El era "barbatul", asa cum se spune in zilele noastre despre o relatie gay.
- Si nu te-ai intors la domnul Preda dupa ce ai ajuns pe banii tai? Am intrebat in timp ce ma uitam dragalas la Ovidiu.
- Nu, el isi gasise deja o prietena, mai mult de atat, deja avea planuri de viitor impreuna cu ea. Am plecat din tara cu sora mea, am devenit Dj Electro si cand am revenit in tara Razvann m-a sunat si m-a intrebat daca nu vreau sa fiu profesor la liceul la care preda el.
- Nu ai mai simtit nimic fata de el? Intrebam la fel de nevinovat.
- Nu ma intelege gresit, l-am adorat pe Razvan, dar faptul ca el a trecut de relatia noastra m-a facut sa ma gandesc bine inanite sa iau decizia de a ma muta la liceul asta. De dragul prieteniei noastre am acceptat, si bine am facut...pentru ca altfel nu te-as fi intalnit pe tine. Ovidiu m-a strans in brate si asa am adormit. Cred ca l-a iubit sincer pe domnul Preda. Nu vreau sa plec de langa Ovidiu...nu vreau...
Dupa ce ne-am trezit am plecat amandoi la liceu. M-a dus cu masina pentru ca vremea de afara era groaznica.
- Pisoias, ti-ai luat medicamentele? Ma intreba Ovidiu in timp ce fredona Ice cream de la Borgore unduindu-se lasciv pe melodie.
- Da, Ovi. Il alint asa cum o face si sora lui. Ma lasa sa ies primul din masina si sa intru in liceu si porneste in urma mea spre clasa.
Toti se aseaza in banci, iar Ovidiu striga ca de obicei catalogul.
- Tudor Madalin. Tudor, de ce nu esti atent cand se striga catalogul? Il mustra Ovidiu pe Madalin care statea in ultima banca, randul de la fereastra.
- Nu o sa se mai repete...Se scuza Madalin vizibil adancit in gandurile sale.
- Astazi o sa facem inpreuna "Personalitatea". Continua domnul Radulescu ora.
Dupa ce a sunat clopotelul Ovidiu mi-a intins un biletel cu un mare semn la exclamarii la inceput.
"Trebuie sa discutam despre ceva foarte important care poate schimba totul in viata NOASTRA!" Cuvantul noastra era scris cu majuscule si astfel Ovidiu imi dadea de inteles ca era vorba despre noi doi si ca trebuia sa ma vad urgent cu el.
Astepta in fata cancelariei si se tot uita la ceas in timp ce-si potrivea ochelarii. Imediat ce m-a vazut, m-a indreptat spre cabinetul de psihologie.
A descuiat usa si m-a lasat sa intru primul. Am luat loc pe canapeaua crem de langa ficus si recipientul cu apa si am asteptat ca el sa inceapa conversatia.
- M-am gandit foarte mult la asta. Spunea domnul Radulescu.
- La ce? Il intreb eu nevinovat.
- Ah, la naiba, uita. Nu e asa de important acum. Singurul lucru pe care vreau sa-l stii e ca tin enorm de mult la tine. Ovidiu se uita pe deasupra ochelarilor la mine si ma facea sa ma simt ciudat. Pieptul mi se strangea si simteam ca nu mai am aer si nu era din cauza astmului. Ovidiu m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute nebuneste. Nu l-am mai vazut niciodata asa pe Ovidiu. Isi plimba mainile peste tot pe corpul meu si imi ridica tricoul ca sa ma mangaie pe abdomen. Roseata imi inunda obraji, iar el se aseaza pe canapea indemnandu-ma sa stau pe piciorul lui. Pantalonii lui Ovidiu sunt facuti dintr-un material foarte subtire pentru ca pot sa-i simt caldura corpului si ma face sa ma rusinez si mai mult.
- Ingeras, aseaza-te mai comod. Imi sugereaza el. Intotdeauna mi-am dorit sa te tin asa in brate. Imi spunea barbatul.
- Stau comod. Ma pisicesc eu si ma foiesc in bratele lui. Ovidiu imi atinge umerii si ma pune in poala lui cu fata spre el razand.
- Asa stau cel mai comod. Lungea Ovidiu silabele si ma saruta muscandu-ma de buza inferioara. Ma facea sa raman mut de uimire, dar il adoram. Cand ma gandesc la faptul ca am sarutat buzele statuii, iar acum adevaratul arhanghel e in fata mea, inima mi-o ia la galop. Il sarut timid si ii simt barbatia cum se ridica sub mine. Ovidiu isi misca un picior si pantalonii lui devin din ce in ce mai stramti cu fiecare sarut si mangaiere pe care mi-o aplica. Limba lui se joaca cu a mea intr-un mod care ma face sa simt o arsura in dreptul pieptului si sa mi se faca din ce in ce mai cald. Ovidiu isi da jos ochelarii si-i aseaza pe masuta. Isi desface primii nasturi ai camasii si imi trec usor degetele peste partea dezgolita mangaind cu varful degetelor in treacat alunita micuta de pe piept. Pielea lui era fierbinte si el imi mangaia bratele facandu-mi piele de gaina. Era superb, cu ochii limpezi, buzele rosiatice din cauza saruturilor si cu parul ravasit de degetele mele. I-am sarutat barbia, la fel de timid ca de obicei ,iar genunchii mei erau sprijiniti pe canapea de o parte si de alta a corpului care se afla sub mine. Simteam ca roseata din obraji e de nesuportat daca imi asezam fundul pe Ovidiu.
-N-nu mai am aer. Spun eu dupa ce-l sarutasem un timp si zambeam pentru a-mi ascunde rusinea de a fi cu el in aceea pozitie si mai ales in liceu, in cabinetul de psihologie.
- Atunci ia-o mai usor cu saruturile astea foarte pasionale. Zambea Ovidiu la randul lui si-mi facu cu ochiul. Imi ridica tricoul si ma saruta cu buzele lui fierbinti si umede pe piept si cobora din ce in ce mai jos, ca dupa aceea sa urce din nou sa-mi sarute sfarcurile si sa se joace cu limba pe clavicula mea. In timp ce-mi saruta gatul imi musca in joaca si pipaia cu grija cu limba partea ridicata a marului lui Adam de pe grumazul meu. Ii desfac nepriceput nasturii de la camasa si ii vad trupul perfect ca cel al statuii mele. Imi pun capul pe pieptul lui si emotionat ca un copil ii aud bataile inimii. Ma fac sa realizez ca ce facem acum nu e un vis. Imi mangaie posteriorul ridicat cu mainile lui puternice in timp ce eu ii trasez cu degetul aratator conturul fin al muschilor de pe abdomen. Scot un oftat de placere si ma imbujorez din nou. Iti place asta? Ma intreaba Ovidiu in soapta. Nu am timp sa-i raspund pentru ca mainile mele ii strabat parca necontrolat distanta pana la partea umflata a pantalonilor. Mangai zona tremurand de placerea de a descoperi organul tare si cald de dedesubt. Ingeras, te ador. Imi spunea el, iar eu ma jucam nesigur cu slitul de la pantalonii lui. Spre surprinderea mea, Ovidiu facea acelasi lucru cu slitul de la pantalonii mei incercand parca sa ma imite, ceea ce ma face sa fiu si mai rusinat de gesturile mele. Vede ca mainile mele tremura si nu ma mai asculta si isi pune palma peste a mea indemnadu-ma sa masez zona ridicata. Scoate un sunet de incantare cand ii strang usor locul in care era strans organul lui in boxeri.
- Mi-a placut asta. Spun eu, iar Ovidiu face acelasi lucru pentru mine. Cu mana libera imi prinde barbia si ma saruta, iar limba lui e mai umeda si mai fierbinte ca inainte, rezultat al tratamentului pe care i-l aplicam.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 23-08-2012, 01:54 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 06-09-2012, 12:24 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 05-10-2012, 11:33 AM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 26-11-2012, 09:20 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 18-02-2013, 08:52 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 02-05-2013, 12:43 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 14-06-2013, 07:36 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de YuneSugihara - 14-08-2013, 02:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 7.018 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Iubirea in adolescenta Ana 3 2.978 12-01-2011, 01:14 AM
Ultimul răspuns: Jasmine
  O adolescenta plina de distractii Ella06 6 3.961 08-05-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Lori.
  Furtuna celei de-a douazecea primaveri Ops! 7 4.331 02-05-2010, 05:39 PM
Ultimul răspuns: Ops!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)