Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18]

#11
hello.. am aparut si eu cu vesnicul comentariu, cu intarziere dar sunt aici... :D
pai, e un capitol bun, te-ai imbunatatit fata de inceput, descriere este in mare, mai mult fizica, daca ai ales sa scrii din perpectiva Hinatei ar trebui sa te concentrezi mai mult pe starile ei, sa-i descrii mai mult starile de nervozitate, in special pentru ca i-ai schimbat caracterul destul de drastic as zice
ortografia si asezarea in pagina sunt in regula, ai putea scrie "Hinata pov. " si nu doar numele ei, dar pana la urma nu prea conteaza asta
in rest, astept sa vad ce urmeaza :P
4

#12
draga alinutzza iti multumesc pentru comentariu,insa as vrea sa-ti spun k relatia dintre Sasuke si Sarah nu era de lunga durata,ci doar ceva trecator pentru Sasuike,asa ca nu prea conta pentru el decat sa-si satisfaca poftele:-j,dar totusi iti multumesc ptr comm,andrra de altfel iti multumesc pentru sfaturi>:D<
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#13
Hellow
Well, trec si eu pe aici, desi vad ca am cam intarziat:]] probleme cu "un membru al familiei" daca ii pot zice asa;))
Dar totusi sa revin la oile noastre, deci, pot zice ca m-am bucurat cand am citit ca povestesti din perspectiva lui Hinata. Ai cam aruncat la gunoi personalitatea ei originala, nu zic ca nu-mi place, dar poateo sa te inspiri putin de la Kishimoto sau daca nu tot aia, adica tot Hinata-chan va fii. Tatuaje:X stii adevarata semnificatie a tatuajelor? Daca nu, iti recomand sa citesti Cronici din Tinuturi Intunecate de Michelle Paver nu ii toata cartea despre tatuaje dar sa sti ca merita citita:-)(spuneai ca-ti place sa scri, m-am gandit ca-ti place si sa citesti) Si uite cum am parasit lumea:]] Din nou la fic, da? Pot spune ca ma bucura faptul ca ai folosit comparatii, era bine daca foloseai si metafore.
Actiunea pare ok, inca nu stim personajul principal masculin, sau nu-i romance?
Descrierea, destul de bine, cam seaca dar poate mai bagi si niste sentimente pe acolo. Sper ca nu esti si tu ca profu' meu de religie, care crede ca numai iubirea e sentiment=)) (asta imi miroase a subiect pentru urmatorul cap la ficul, asta dupa ce-l termin pe asta, ce inseamna sa n-ai net pe un calculator:]]) (Ahem) cum spuneam mai sus, puteai descrie nerabdarea fetei, nervii ei, poate agitatia ei cand o vazut ce fac cei doi, apropo, este virgina? ca pare cam calma la chesti de genul asta, sau e normal, sau ma insel eu?
Imi place ca nu iti rupi singur/singura din libertatea de exprimare, ma refer la limbaj, eu ma feresc de genul asta de scene in ceea ce scriu, dar nu si de cele de dinainte, adica in planul povesti stii, ca sa nu dau de naiba pe viitor ca m-am blocat singura:)) (poti sa-l iei ca pe un sfat caci nu vreau sa vad ca te lasi de fic :-w)
Era sa uit sa zic ca imi place titlul ales, arata ca ai imaginatie, nu stiu daca ii chiar potrivit dar imi pare destul de profund, filozofic chiar: "Chiar si dupa cele mai groaznice si infricosatoare intamplari amintirile si dragostea pe care mi-ati dat-o raman in sufletul meu." Ceva mai parintesc nu-i asa? App. sunt curioasa de aceea intamplare sumbra de care ai pomenit;) (pot ffi al naibii de curioasa uneori, dar nu-i de mirare, presupun)
Nu prea mai am ce zice, scuze de vorbirea asta asa directa:"> dar faceam spam la cat de neinspirata is...
Spor la scris si anuntama cand vine nextul:o3
P.S. Scuze de ora... dar n-am putut dormi de griji si deci am dormit ziua si a doua noapte ii imposibil sa pot dormi, poate doar daca ma loveste cineva in cap, daca reuseste...
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

#14
Twisty Emerald,iti multumesc mult pentru sfaturi si de comentariu,la fel si andrrei si alinutzei,uitati urmatorul capitol:D:D


Capitolul IV:
Hinata:

Dupa ce am iesit din dus,m-am retras in camera mea pentru ca sa-mi aleg hainele pentru diseara.Intre timp am ales o melodie pentru ca sa fiu mai activa si pentru ca sa-mi revin din moleseala dusului.Melodia cuprindea incet camera,sporindu-mi dorinta de a dansa.Eram nebuna dupa dans,mereu acest sport imi aducea zamebtul pe buze,insa odata cu trecerea timpului,si cu grijile tot mai mari pe capul meu ,m-am lasat.Insa nu scapam nici o ocazie pentru a demonstra ce pot.
Intre timp,am gasit ce imi trebuia pentru club,ceva ce nu trebuie sa fie nici prea "chici"deoarece orice rochie simpla pe corpul unei femei cu o personalitate puternica si increzatoare in sine facea ca imbracamintea sa fie fenomenala.Asta imi spunea si prietena mea Yamino,una dintre cele mai bune prietene care le-am avut in America si care m-a ajutat in timpul sederii mele.
M-am uitat scurt la poza cu o rama albastra,in care eram eu,ea si tot restul grupului din "N.Y Ink".Nu ii pot uita pe acei oameni,erau cu totul si cu totul extraordinari.
"Imi lipsiti.Foarte mult..."imi spusesem in timp ce o lacrima imi curgea usor pe obraz.Ei m-au ajutat,si m-au sfatuit in acest domeniu.Fara ei as fi fost un simplu nimic,un om oarecare.Yamino mi-a facut jumatate din tatuaje,doarece in ea aveam cea mai mare incredere insa avea si un talent incerdibil.Imi lipseau glumele ei,sfaturile ei,dar si zambetul care ma scotea din dispozitiile mele proaste.Chiar si in zilele ploioase,zambetul ei te facea sa te simti bine.
Golul din suflet nu disparea,insa trebuia sa ma acomodez,deoarece am nevoie ca sa am grija de ceea ce am lasat in urma atata vreme.Cu cat priveam pozele de pe birou,cu atat golul era din ce in ce mai mare,insa trebuia sa fiu puternica.Nu puteam sa ii dezamagesc,fiindca le promisesem ca voi fi tare,si imi voi indeplini scopul aici.Mi-am sters lacrima de pe obraz si ma gandeam cam de cat timp n-am mai plans.De vreo trei ani?Pare greu de crezut,am si uitat cum e sa plangi.
"Cam asta este senzatia,de parca ti-ar fi fost dor de ea",imi spusesem cu repros.
Nimic nou,imi reprosam cate ceva zilnic.
Intre timp imi gasisem de imbracat,pentru ca sa-mi alung supararea din cap,ma concentram cat mai mult la asta.Mi-am gasit o rochie neagra si scurta,simpla cu decolteu, pe ea avand cateva strasuri mici .Ca sa ma asortez mi-am gasit o pereche de pantofi cu toc,ce pareau a fi din dantela neagra,ce ii faceau foarte eleganti.Ca sa ma asortez mi-am ales un lant din margele negre lungi,ce le-am inconjurat de doua ori in jurul gatului pentru ca sa pot dansa in voie.Intre timp,mi-am ondulat parul incat dupa ce terminasem,buclele mele pareau a fi mici arcuri ce erau pe cale sa sara.
"Pacat ca a doua zi,parul meu e drept de parca ar fi calcat de tren"imi spusesem sec in sinea mea.Insa nu aveam timp de critici,trebuia sa ma grabesc ca sa nu intarzii.
Mi-am machiat pleoapele cu negru,pentru ca sa creez efectul de smokey eyes,favoritul meu de altfel.M-am dat cu putin luciu de buze rosu aprins,pentru ca sa ofer un aer glam pentru costumatia mea.
Cand am coborat treptele,toata lumea era prezenta insa numai Sarah parea ca va fi in intarziere deoarece nu-l gasea pe fratele ei.Intre timp ma uitam la Neji care era imbracat intr-o camasa neagra si in niste pantaloni negrii,eleganti de seara iar parul lui era lasat desprins,ce ii dadea o aura misterioasa.Ino era imbracata intr-o rochie mov scurta,cu paiete,si era incaltata cu niste pantofi lungi de piele intoarsa,ce ii ajungeau aproape pana sub genunchi.Neji nu putu sa reziste de foarte multe ori,deoarece privirea ii cadea uneori si pe decolteul lui Ino insa mereu se uita jenat in alta parte.Cand am coborat scarile,am trecut pe langa el si i-am dat un ghiont pe sub coaste.El se uita la mine nedumerit,insa eu ii facusem cu ochiul si imi vazusem de drum.Cand m-am dus pe veranda,nu mi-am crezut ochilor pe cine am vazut.
-Hina,hey girl!Mi-a fost dor de tine,spusese Temari in timp ce ma imbratisa.La randul meu o imbratisam strans,bucuroasa de revedere insa nu ma puteam opri incat sa o admir indeajuns.
Ochii ei de o culoare de un bleumarin inchis,iti trezeau curiozitatea,in timp ce buzele ei subtiri,erau patrunse de un piercing in coltul gurii.Parul ei era de un blond-spic,prins in patru cozi.Era imbracata intr-o bluza neagra care era taiata fasii,iar pe sub ea se vedea suteinul ei din dantela,insa declteul era vizibil.Era intr-o fusta neagra plisata simpla iar picioarele ei erau acoperite de o pereche de ciorapi lungi plasa.Pantofii cu toc inalt o faceau mai matura.Langa ea era un tip inalt,plictisit,cu parul prins intr-o coada,ce era imbracat intr-un tricou cu cei de la "Metalica",si cu o perche de blugi rupti in genunchi,in timp ce shoes-ii lui negrii intregeau vestimentatia.
-Shika,Temari,ma bucur sa va revaaad,le spusesem printre imbratisari.Shikamaru ma imbratisa calduros,insa isi afisa din nou aerul lui plictisit.
-Hinata,ce tatuaje faine ai!imi spusese Temari in timp ce imi admira umerii si tamplele in care erau cateva grupari mici de stelute.Ma urmari pana in cel mai mic detaliu dar apoi eu o intrerupsesem:
-Scuze Tem,insa ne vedem la club,trebuie sa ma vad cu un proprietar in vedere cu locul unde vom deschide salonul.Ne vedem la club ok?
-Sigur,sa ma anunti de indata ce rezolvi,spusese in timp ce il tara pe Shikamaru dupa ea.
Intre timp,in fata casei aparu Sarah,imbracata intr-o rochie mini,cu imprimeuri de leopard,si era incaltata cu o pereche de pantofi simpli.In spatele ei era un tip,cu parul rosu ca focul,imbracat intr-un maieu verde inchis si in niste blugi deschisi la culoare rupti la genunchi.
-Hinata,el e fratele meu Sasori,Sasori ea este Hinata,spusese Sarah.
-Ma bucur sa te cunosc Hinata,haide sa te conduc la salon ok?ma intrebase el,in timp ce ma privea atent.
-Ok...insa vom merge cu motocicletele?intrebasem in timp ce ma uitam la cele doua motoare nemtesti.
-Da,te deranjeaza?ma intreba curios.
-Nu,deloc chiar imi era dor de motoarele astea,spusesem in timp ce zambeam viclean.El s-a urcat pe motor,in timp ce m-am urcat in spatele lui,tinandu-ma de abdomenul lui.La dracu' daca mi se rupea rochia,il iau la bataie pana moare.
Asa am pornit rapid spre locul cu pricina.
In scurt timp am ajuns in centru,unde am gasit un spatiu de vanzare fix intre o patiserie si un cinematograf.Avem noroc,cand ni se facea foame puteam sa mergem la patiserie sa mancam ceva ori sa ne relaxam la un film.Era perfect.
Cand ne-am dat jos de pe motociclete,Sasori mersese sa deschida usa.Imediat,o camera mare si alba,spatioasa se afisa in calea noastra.Era foarte incapatoare,iar geamurile ce dadeau inspre strada luminau destul de bine camera.In capatul camerei era un hol lung ce dadea spre iesirea din spate.Arata destul de bine,pretul era acceptabil cat de cat,iar eu vroiam sa incep cat mai devreme pregatirile.
-Iti place locul?ma intreba Sasori.
-E perfect.Il iau,cand semnam actele?intrebasem nerabdatoare.
-Maine,in seara asta vom petrece,spusese el intr-un zambet.
Sarah chicotea langa noi doi si spusese usor:
-Fratioare,bate palma cu ea,tocmai ati incheiat o afacere.
Imi lua mana si o stranse puternic,sfarsind astfel afacerea.Am mers inspre iesire si am asteptat sa inchida usa.El imi dadu cheia,iar eu o pusesem in siguranta la mine in poseta.Dupa ne-am urcat pe motociclete,si am mers inspre Sunshine.Ironic sau nu,soarele apusese cu vreo ora inainte

Imi pare rau ca este cam lung si cam plictisitor,astept critici,multumesc:D
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#15
Hey buna, scumpo:*
Ti-am citit ficul decand a aparut dar se pare ca dabea acum ma incumat sa-ti scriu ceva, sper sa nu te superi pe mine
O sa-ti spun despre capitolul actual pentru ca celelalte consider ca sunt bune deci nu mai am comenta.
Imi place foarte mult ca ai schimbat-o pe Hinata este diferita, e ciudata, e altfel asta mi-a placut. Descri foarte bine locul si mai ales partea cu imbracamintea. Despre dialog ce pot sa spun, nu e sec deci e inregula. Greseli nu am observat dar te sfatuiesc ceva: dupa ce ai terminat o propozitie dau cand pui virgula sa lasi un spatiu, am impresia ca e prea aglomerat. Ohh da si eram sa uit, mi-ar placea daca ai pune mai mult accentul si pe sentimente ar fii grozav dupa parerea mea.
In concluzie mi-a placut foarte mult si te astept cu next cat de curand si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine.
Sper ca nu te-am suparat asta este parerea mea, spor la scris in continuare:*

#16
hello my dear, ms ca mai anuntat, pastreaza-ti obiceiul :))
pai, nu mare lucru de comentat, un capitol dragut, reusit de altfel
ti-am mai zis ca te-ai imbunatatit, evoluezi spre bine cu fiecare capitol in parte
dialogul a fost putin, imi place
pe viitor incearca sa eviti exprimarea " pentru ca sa", adica poate e doar parerea mea dar mi se pare ca suna urat, de exemplu "...m-am retras in camera mea pentru ca sa-mi aleg hainele pentru diseara" puteai exclude acel "pentru" macar, sau puteai scrie "pentru a-mi alege", mai direct dar suna si mai bine parca...

"Pacat ca a doua zi,parul meu e drept de parca ar fi calcat de tren", si aici puteai incerca o alta exprimare, din anumite motive nu-mi place cum suna
"pacat ca pana maine parul meu o sa arate de parca a fost calcat de tren", suna mai potrivit asa in context

cam atat, stiu ca am fost cam directa dar vreau sa te ajut sa scapide acele micute minusuri pe care inca le ai, nu mare lucru in orice caza pentru ca dupa cum ti-am mai zis de vreo doua ori te-ai imbunatatit mult :P
ok, take care :*
4



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Furtuna numita "adolescenta" (+18) YuneSugihara 17 11.632 14-08-2013, 02:11 PM
Ultimul răspuns: YuneSugihara
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.914 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Yaoi] Bolnavii cronici de cerneala onu' 15 9.423 16-06-2013, 03:59 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Trăind după propriile reguli Leontina 34 9.250 03-03-2012, 03:26 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Nu judeca o carte dupa coperta Fallen Angel 1 2.687 25-01-2012, 10:27 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Sângele tău este cerneala mea Me†al. 135 52.107 01-12-2011, 12:20 PM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Flori de cerneala . Biscu' iz back ^^ 7 3.747 26-07-2011, 01:33 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  [split] Sângele tău este cerneala mea sorynyk 2 1.506 15-07-2011, 12:47 AM
Ultimul răspuns: sorynyk
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 4.001 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar este posibil?! Mrs. Lovett 8 4.298 07-11-2010, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Sorynna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)