Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj va place?
Ovidiu sau Dan
33.33%
4 33.33%
Madalin sau Alex
33.33%
4 33.33%
Mihai sau Victor
25.00%
3 25.00%
Altii
8.33%
1 8.33%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Furtuna numita "adolescenta" (+18)

#9
CAPITOLUL 5


Acum chiar ca am terminat-o cu Andreea. Imi pun in aplicare "Planul de distrugere" pentru ca nimeni nu-si bate joc de mine si scapa nepedepsit. Eu, Piko si Madalin am fost dispusi sa o iertam, dar dupa ce mi-a mai facut inca o faza urata am decis ca ea chiar nu mai merita o alta sansa. Chiar si Ionut se despartise de ea din cauza comportamentului. Asa ca am decis sa o excludem pe ea, dar sa iesim incontinuare cu Ionut. Ii facuse rau si Valentinei, Vally din gasca de rapperi, ii spusese bunicii ei o tona de lucruri, numai ca sa o faca sa o trimita din oras, ii furase gasca de prietene, iar acum era si ea pornita sa o distruga. Noi nu i-am spus niciodata fratelui sau tatalui ei ce face ea si pun pariu ca nu ar mai face in veci rau nici unei muste, sau ar fi mai rau de atat? Nu cred ca s-ar invata minte.

(MADALIN)

Am iesit in skate ca de obicei, dar dupa aia ne-am intalnit cu EMO, pardon Muie Roackera. Ne-am straduit sa nu o bagam in seama, iar ea si teroristele ei au facut cale intoarsa spre niste scari de la intrare in parc, vai, acum "e cool sa stai acolo..." Tot "bancutele" raman cele mai tari.
Am ocupat cu gasca bancutele si i-am vazut si pe Dan si Mihai ca au venit sa se dea cu rolele. Dan purta un short verde cu flori albe, un tricou alb si rolele agresive, iar Mihai purta un short albastru cu flori albe, un tricou alb si aceleasi role. Se asortau azi. Stiam ca ei aveau o relatie mai speciala, stateau unul langa altul inainte sa coboare pe pista. Ei le-au salutat pe Piko si pe Yune, dar pe mine nu, nu avusesem prilejul sa fac cunostinta. Am batut-o la cap pe Yune sa ma prezinte si dupa aia abia am intrat si eu in conversatie cu Dan, care e un tip foarte de treaba. Mihai imi pare timid, insa o sa reusesc sa il fac si pe el mai deschis.
Soc, dupa cateva minute in care s-au dat cu rolele, Dan si-a scos tricoul. Am tipat cand l-am vazut si am inceput sa zic "Domnu' Doctor Bogdan"- pentru ca asa era numele lui intreg, Dan era doar prescurtarea. El chiar m-a auzit si venea mai aproape de bancute ca sa-mi faca in ciuda. Numai Yune, Piko si cativa prieteni mai stiau ca eu sunt gay, dar era prea de tot. Dan era prea bunaciune si se plimba in fata mea cu pieptul lui binefacut. Ma macina gelozia cand Mihai il atingea pe spate, s-au cand il mai tragea de mana din cand in cand. De ce trebuiau sa fie impreuna?? Nu ma mai gandesc la el pentru ca eu deja simt ca fac parte din ceva minunat cu Alex.
Dupa ce am servit dimineata micul dejun impreuna, el a facut dus, am facut si eu si am plecat spre liceu cu masina lui. M-a lasat in fata, toata lumea s-a intors sa vada cine e tipul ce coboara dintr-o masina scumpa, cine e la volan si tot restul. Am intrat la ore si toata ziua m-am gandit doar la el, la cat de perfect e, din toate punctele de vedere.


(OVIDIU)

Cand l-am atins mi-am simtit inima in gat. Momentul parea atat de tensionat pentru mine, el a acceptat ca fiind un gest amical. Azi la liceu mi-am tinut orele ca de obicei, dar la a XI-a B nu puteam imi iau ochii de la Victor pe tot parcursul lucrarii de control. Imi sprijineam capul in ambele maini si ma uitam in jos spre orar ca sa-mi distrag atentia. Mi se parea ca tinea si pixul cu gratia cu care sculpta. L-am vazut la atelier cand Razvan m-a chemat sa vad "cel mai talentat elev al lui". Tinea in mana dalta si privea toata opera sa vada daca nu cumva a ratat vreun loc, lemnul prinsese forma, un inger cu aripi minutios lucrate, insa fara chip.
Dupa ce terminasem cumparaturile mergeam spre casa. Il vad pe Victor peste strada, parea adancit in ganduri. I-am facut semn cu mana sa vina spre mine, mi-am coborat geamul si i-am zis ca daca vrea sa o vada pe sora mea poate sa urce in masina.
- Cum o cheama? Ma intreaba el sfios a doua oara.
- Maya, asa a vrut mama. Raspund eu.
- Aveti o mama cu bun gust la nume penru copii. Imi vorbea facand ochii mari in timp ce-si zburlea parul brunet.
- Am avut. A murit. Ii atrag eu atentia.
- Imi pare rau sa aud asta, iertati-ma domnule, nu am vrut sa va fac sa va amintiti lucruri dureroase.
- Nu-i nimic. Raspund cu o figura impasibila. Ca sa clarific si despre tata, el ne-a parasit cand Maya avea trei ani, iar tatal vitreg a plecat de langa noi cand a murit mama. As fi vrut sa mai traiasca sa vada ce om josnic si-a ales langa ea. I-am promis ca o sa am grija de Maya si asa am facut. Ea e totul pentru mine. Vedeam cum privirea lui Victor se schimba cand a auzit ultima mea propozitie. Vroiam ca si el sa insemne ceva pentru mine. Poate ca-mi doream un copil ca el.
Intre scoala, cabinet, Maya si casa nu-mi mai ramane decat clubul. Nu prea flirtez cu fetele in club. Imi place sa le privesc cum danseaza, cum le flutura parul in lumina reflectoarelor, cum baietii incearca sa le curteze. E ca si cum de la butoane imi urmaresc piesele de sah, dar nu stiu ce miscare vor face incontinuare, caci joaca dupa altfel de reguli. Ultima oara cand am adus o fata la mine a fost cu trei zile in urma. Incuiasem usa dormitorului si ma asigurasem ca o pusesem pe Maya in pat. Parul fetei, brunet si ochii albastrii m-au fascinat de cand am vazut-o intrand in club. Eram dornic sa o am in patul meu. Nu parea trecuta de optsprezece ani, dar nici nu m-am deranjat sa o intreb daca era virgina. Mi-a dat camasa jos in timp ce-i tremurau mainile si si-a trecut de asta data degetele peste pieptul meu fara sfiala. S-a asezat in poala mea si am inceput sa ne sarutam. Credeam ca o partida o sa ma faca sa scap de stres. Mi-am strecurat mainile sigur pe mine sub bluza ei cu volanase si i-am desfacut sutienul. I-am mangaiat bratele, dar cand i-am privit a doua oara mainile, imaginea degetelor lungi, cu unghii ovale imi rascolea inima. Degetele ei erau asemanatoare cu cele ale lui Victor.
- Nu vreau sa o facem daca tu nu vrei. O asigur eu. Poate doar o sa ne jucam putin astazi si ne mai intalnim.
- Da. Imi placi mult, dar as vrea sa vad cine esti sub toate astea. Facea ea semn spre lentilele de contac si toate lucrurile care ma faceau sa devin Electro, nu Ovidiu Radulescu.
- Daca o sa devenim mai apropiati probabil ca o sa scap de ele. Glumeam eu in timp ce ma jucam cu o bretea de-a sutienului ei negru.
Am sarutat-o intre sani si i-am dat jos lenjeria intima, in timp ce fusta a ramas pe ea. Tot ce am facut a fost doar sa-i masez cu degetul aratator clitorisul. Era umeda, iar erectia mea nu a intarziat sa apara. Nu am vrut sa mai continui pentru ca imaginea mainilor lui Victor impreunate cu ale mele la cocktail ma facea sa ma simt prost. Ea a inteles ca probabil trebuia sa ne mai cunoastem si am facut schimb de ID-uri si numele de telefon inainte sa se imbrace si sa mai vorbim in sufragerie.
Acum cand sunt cu Victor acasa, parca nici nu s-a intamplat. Eu sunt bisexual, dar nu am mai avut relatii cu baieti de prin clasa a X-a.


(VICTOR)

Domnul Radulescu mi-a promis ca o sa ma ia intr-o zi sa o cunosc pe sora dansului, dar nu am crezut ca va fi atat de curand. Cand am intrat in apartament, micuta l-a intampinat cu o imbratisare, iar domnul Radulescu a sarutat-o pe frunte.
- Uite, Maya, el este Victor. Este unul dintre elevii mei de anul acesta. Spunea dansul.
- Ce degete frumoase are! Exclama fetita.
- E sculptot. Lucreaza mult cu mainile.
- Eu sunt Victor. Ii spun intinzandu-i mana.
- Eu sunt Maya si o sa fac opt ani. Vorbea vesela. Ovi, ma ajuti si pe mine la teme dupa ce pleaca Victor? Il intreba ea pe domnul Radulescu. Ovi, ce alint simpatic pentru domnul profesor.
- Te ajut, ca de obicei. Zambea profesorul.
Dupa asta, am vazut-o pe Maya cum fuge la etaj. Domnul Radulescu a venit din bucatarie cu doua cesti de cafea cu ornamente complicate.
- Nu trebuia sa va deranjati domnule. Spun eu, gesticuland mult.
- E placerea mea Victor. Mi se adresa dansul. Apropo, vreau ca de acum in colo sa-mi spui Ovidiu cand discutam in particular. Le permit elevilor sa ma tutuiasca in timpul liber pentru ca nu sunt foarte in varsta. Chestia asta cu "domnule" ma depaseste. Chicotea "el".
Am vorbit si am ras mult cu el, ba chiar am reusit sa beau toata ceasca de cafea. Eu nu beau cafea aproape deloc si e o minune ca am terminat-o.
- Stii, vreau sa stiu ce parere ai tu despre asta, fiind inca adolescent. Spunea Ovidiu serios. Ce crezi despre relatiile homosexuale?
- Pai, au existat inca din antichitate si nu cred ca este ceva gresit. Pana si Michelangelo a avut probabil inclinatii spre asa ceva. Chicoteam eu. Multi artisti si personalitati de seama au fost gay. Raspund eu surprins de intrebarea lui Ovidiu.
- De exemplu, tu, ce orientare sexuala ai? Ma intreaba domnul Radulescu.
- Nu cred ca am asa ceva. Raspund eu. Daca exista vreo orientare care sa ma lege de arta mea, atunci pe aceea o am. Eu nu am avut prietena sau prieten. Ma simt apropiat de cineva acum. Ii spuneam rusinat, uitandu-ma in ochii lui superbi.
- Iti spun si eu, dar asta va ramane doar intre noi. Nu imi e rusine sa recunosc, dar daca ma va intreba altcineva ii voi spune probabil. Uite...Se codea el. Eu sunt bisexual. Mi-a spus el in timp ce se uita la buzele mele. Mi-am ferit privirea de a lui si am luat ultima inghititura de cafea. Si eu ma simt apropiat de cineva. Continua el. Ma simteam prost ca a spus asta. Mi-am luat rucsacul de langa canapea si m-am ridicat.
- Cred ca trebuie sa plec, am o sculptura neterminata la atelier. Spuneam eu. La revedere. Probabil l-am facut sa creada ca m-am speriat ca e bi, dar nu e asa! Nu mai puteam sa suport sa ma uit la el. Ma ardea pieptul si imi imaginam ca buzele lui se apropie de ale altei persoane. Ma sufocam pur si simplu in drum spre usa si nici cand am iesit afara nu am putut sa ma eliberez. Adia vantul, dar respiratia nu vroia sa-mi devina normala. Imi tremurau picioarele, vedeam in ceata totul si nici nu aveam o destinatie in minte. Vroiam doar sa ma indepartez de casa domnului profesor. Mergeam repede, cu inima batandu-mi tare, respiratia neregulata. Am ajuns la atelier la liceu, iar domnul Preda era sa faca un soc cand m-a vazut in ce stare sunt. Nu am putut sa-i zic nimic, am cazut in pragul usii, nu mi-am mai amintit nimic dupa aceea cand m-am trezit in camera de spital.
Domnul Preda era langa pat, pe un scaun si astepta nerabdator sa ma trezesc.
- Victor! Striga el bucuros. Tocmai atunci un medic a intrat in camera si i-a dat fisa mea. Scrie ca ai suferit un atac de astm. Eu nu stiam ca tu ai asa ceva. Spunea el potrivindu-si ochelarii.
- Nici eu nu am stiut ca am asa ceva. Ii zaspundeam mirat. Adica, am mai respirat greu inaninte, dar nu mi s-a intamplat asta niciodata.
- Ti-a prescris niste medicamente si scrie ca trebuie sa-ti cumperi un tub din ala. Ai astm. Imi spunea profesorul de sculptura. Iti cumpar eu tot ce ai nevoie. Se oferi el. Maine iesi din spital. Imi da el vestea care ma rascoleste din nou. Vroiam sa termin cat mai repede sculptura. Nu i-am mai spus nimic, m-am intors in pat pe o parte si am asteptat sa plece.
Se facuse intuneric afara si am luat pe mine un halat de spital, m-am strecurat prin spate si acum sper ca nu o sa trimita pe cineva dupa mine. Am fugit cat m-au tinut picioarele, se lasase racoare, vantul imi brazda fata si eu stiam ca o sa o fac chiar daca voi cadea lat pe drum. Tremuram, aveam febra probabil si respiram prost, din nou. Am intrat in atelier, am izbit usa de perete, iar apoi am incuiat-o ca sa nu ma deranjeze nimeni. Stiam ca intr-o zi ce am pus bine, o sa-mi fie de folos. Am scos din sertar cateva lumanari groase si le-am asezat pe marginea mesei langa statuie. Aveam cam patru ore sa termin ce vroiam sa fac pana sa se stinga. Mi-am luat dalta si capete foarte subtiri si am inceput sa sculptez un chip. Am lucrat cele patru ore, dar nu am reusit sa definitivez ochii si buzele Arhanghelului meu. Lumanarile s-au stins una cate una si am inceput sa pipai orbitele si lini dintre buze. Am sculpat pe intuneric, cu doar o raza a lunii intrand pe geam in atelier, dupa ce am considerat ca am terminat am asezat pe jos trei foi de ziar si m-am culcat acolo cu dalta in mana, cu betonul rece sub mine, plangand ca un copil mic. Nu stiu cum va reactiona domnul Preda maine dimineata cand va intra aici. Mi-am zcrijelit numele pe soclu si am adormit instantaneu.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 23-08-2012, 01:54 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 06-09-2012, 12:24 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 05-10-2012, 11:33 AM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de YuneSugihara - 26-11-2012, 10:37 AM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 26-11-2012, 09:20 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 18-02-2013, 08:52 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 02-05-2013, 12:43 PM
RE: Furtuna numita "adolescenta" (+18) - de Katsu - 14-06-2013, 07:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 7.036 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Iubirea in adolescenta Ana 3 2.987 12-01-2011, 01:14 AM
Ultimul răspuns: Jasmine
  O adolescenta plina de distractii Ella06 6 3.962 08-05-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Lori.
  Furtuna celei de-a douazecea primaveri Ops! 7 4.361 02-05-2010, 05:39 PM
Ultimul răspuns: Ops!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)