Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18)

#11
Multumesc de comuri fetelor. Apreciez ca treceti si pe aici, avand in vedere ca sunt incepatoare, si am la fiecare capitol greseli. Sper ca nu v-am enervat pana acum :d….Aici e nextul!

Capitolul 4 (Dylan)

http://img1.lln.crunchyroll.com/i/spire3...0_full.png -Daniel
http://s699.photobucket.com/albums/vv354...le%20anime -Chris

Chiar nu stiu cu ce sa ma imbrac, parca nu gasesc nimic sa-mi placa din ditamai dulapul ce ocupa tot peretele din dormitor. “Te am degeaba aici sau ce?” Ma uit si pur si simplu nu stiu ce sa aleg. Dusul acela m-a relaxat, dar acum chiar sunt al naibii de molesit, sa nu fiu in stare sa gasesc nimic! M-am gandit ca daca ma duc intr-un club, sa ma imbrac specific, asa ca….Am luat un tricou negru cu un imprimeu mare de culoare rosu ca sangele, blugii de un albastru inchis, apropiat de negru cu lanturi si buzunare mari, si tenesi negrii cu rosu. Mi-am cautat cateva lantisoare asemanatoare cu cele de pe pantaloni si multe bratari,-dar nu exagerate- pe care le-am insirat pe maini. Parul pieptanat iar bretonul asezat pe ochi si gata. Aratam ca un adevarat emuist. Asa le spuneam noi, -eu si prietenii mei- celor care erau imbracati ciudat, negru peste negru, mai pe scurt emo, deci “EMUISTI”. Mi-am luat ce aveam nevoie, adica telefonul si banii si m-am grabit spre usa. Off….Am iesit val-vartej, primind mesaj de la Randy ca a ajuns. Trag usa dupa mine, scotand cheile din buzunar si o incui grabit. Coborand scarile, privirea mi-se atinti pe frumosul BMW din fata vilei. M-am apropiat de Randy cu pasi fugari, observandu-i privirea atintita asupra unor mucosi ce treceau pe strada fluierand. Unde se cred astia, pe maidan? Imi venea sa-i rup in noua, si pe ei, si tupeul lor infect. “Stai calm, fi indiferent…...Le-a facut cu ochiul…I-l distrug.” Imi pun mana, putin apasata pe umarul lui, zambindu-i fortat si se intoarce rapid spre mine, analizandu-ma tot, dupa care imi lauda tinuta facandu-ma sa inrosesc. I-am multumit si ne-am urcat amandoi in masina. A pornit masina si ne-am indreptat spre club cu o viteza destul de mare, zic eu. Ma uitam ca un copilas mic pe geam, necunoscand traseul. Nu mersesem niciodata in acel club, era destul de departe, insa cu masina faceai in jur de o jumatate de ora. Nu-i mult. Mi-am intors privirea spre el, cautandu-i chipul. Era vesel. Radia. “Ce ciudat.” Ma facea si pe mine sa zambesc. Mi-am intors capul spre geam, privind strazile pustii, unde doar cateva persoane mai misunau, si ele destul de grabite. Acum nici nu stiam ce subiect sa deschid. Ce as putea sa-i spun? Mi-am intors a doua oara privirea spre el, dorind sa-i vad iar chipul. Era concentrat la drum, dar intr-o fractiune de secunda s-a intors si m-a privit cu niste ochi blanzi si cu un zambet larg, spunand:
-Hei, de ce esti asa abatut? Calmeaza-te un pic! imi spune roscatul inca privindu-mi chipul cufundat in negrul noptii.
-Nu am nimic. Debea astept sa ajungem….Si sa-ti cunosc prietenii.
Auzindu-mi explicatiile revenii cu ochii la sosea, oftand, de parca ar incerca sa spuna ca nu este o idee asa de buna.
-Doar pe unul dintre ei il cunosc, celalalt…Este noua sa achizitie. S-au cunoscut de ceva timp. Eu nu am avut timp sa-l cunosc dar am auzit ca-i de treaba. M-au invitat odata la ei acasa, sau ma rog, la Daniel, insa nu am putul ajunge. Dar iata, azi e ziua cea mare! Spune cu o urma de amuzament in voce, lasandu-ma putin socat.
-Adica ei….Locuiesc impreuna??? Nu puteam concepe asta. Adica eu eram in aceeasi situatie, gay, dar nu-mi aduceam “iubitul invizibil”acasa,-asta a sunat cam ciudat, asa-i?- insa ei nu prea se omoara cu pastrarea secretului. “Oare ar trebui sa fiu si eu asa?Sa nu-mi pese de ce zic altii? Sa-i spun adevarul? Neea, nu-i cazul.” Nu dupa mult timp am si ajuns in fata unui club destul de mare, cu peretii vopsiti in negru si rosu. Super!
Am iesit din masina, indreptandu-ne spre usa clubului, unde, stateau doi baieti sprijiniti de zid. Unul parea mai mic decat noi, iar celalalt de aceeasi varsta, poate chiar mai mare. Inaintand spre ei si pozitionandu-ne in fata lor, am inceput sa ne salutam si sa ne strangem mana barbateste. Poate chiar exagerat de barbateste. Auu…am scancit in momentul in care mana dreapta mi-a fost stransa de cea a blondului cu o forta incredibila.
-Asta-i un test de rezistenta, sau ceva de genu` asta?? Mi-am intrebat prietenul imediat ce mana mi-a fost eliberata si scturand putin din ea pentru a-si revenii, am auzit rasetele celor trei.
-Avem o papusa sensibila aici, faceti loc! mi-se adresa blondul, despre care aflasem ca-l cheama Daniel. Am tresarit la auzul acelor cuvinte pline de dispret si badjocora. Ma privea cu zambetul ala de idiot pe fata, apoi lingandu-si buzele intr-un mod al dracu de pervers.“Ooooo…Asta o cauta cu lumanarea.” Trebuia sa i-o intorc cumva, dar cum? Ce sa-i zic? Eu nu sunt genu…Bingo!
-Ha-ha! spun putin nesigur de ce va urma. Asculta aici scumpete, cheful tau de mistocareala si agatat ma lasa rece, deci incearca-ti norocul la altcineva. De unde-atata! A, si inca ceva, bagati limba aia in gura, ca daca nu ti-o bag eu in cur, si aici nu vorbesc despre limba. Priceput? “Eu am spus alea??? Cum?” Se facu liniste. Daniel si ceilalti clipeau uimiti, avand gura cascata de ma buvnea rasul. Dar m-am abtinut incercand sa par autoritar, mai ales in fata lui. Nu stiu daca am reusit, insa speram. Nu dupa mult se auzi mult iubita voce a lui Randy, gadilandu-mi jucaus urechile.
-Se pricepe baiatu` la vorbe!
-Da, am observat!
-Si???
-Ma tenteaza si mai mult. “W-what? Ce fel de discutie e asta? Sa fiu socat sau nu?”
-Owowow…Stai asa ca acum esti pe teritoriul meu. I se adresa Randy amuzat dar si serios. “Teritoriul lui, eu eram teritoriul lui?”
-Termina cu glumele astea, Daniel! se auzi in sfarsit vocea “iubitelului” intrerupandu-mi gandurile.
-Stai calm, iubire! Intram? “A dat Domnul sa zica si el odata ceva ce are sens.”
Nu am mai stat sa ma cert cu el si am deschis larg usile clubului -nu stiu de ce dar erau foarte grele-. Am pasit inauntru alaturi de Randy, fiind urmati de aproape, de Daniel si Chris, actualul iubit. Inaintand, am devenit din ce in ce mai curios. Ochii deja nu mai ascultau de mine, stiau doar ca trebuie mai mult, si mai mult si mai mult….Pana ce vor fi intradevar satisfacuti. Muzica rasuna super tare, lasand in urama un ecou asurzitor. Era multa lume, si la bar si pe ringul e dans. Ne-am inrdreptat si noi spre barul pe care se dazmatau animatoarele, Randy intrebandu-ne pe fiecare ce bem.
-Hai, ziceti! Dylan, tu ce vrei pisoias? La apelativul lui m-am inrosit a nu stiu cata oara pe ziua de azi. Se uita la mine intrebator, dar vazand ca nu sunt hotarat si-a indreptat atentia spre ceilalti doi, intrebandu-i acelasi lucru, lundu-l pe Daniel de gat si apropiindu-se cu buzele de urechea lui, ii sopti ceva in asa fel incat numai ei sa auda. Un val de caldura i-mi traversa corpul fulgerator, insotit si de unul de gelozie. “Ce parere ai daca ti-as da una in freza aia blonda de lacusta? Ia zi, ti-ar convenii futangiule? Ia distanta!” Chiar daca arata bine, -par lung si blond, trecut de gat, ochii de un albastru ceresc, mai inchis decat culoarea ochilor mei, corpul asemanator lui Randy iar chipul de ingeras- asta nu-i da dreptul sa se dea la altii in timp ce prietenul lui este de fata….Cum s-o simti el? Am stat putin deoparte si m-am mai gandit la asta…De ce reactionam asa? Nu era normal. Nu trebuia sa fie normal. Tot ce stiu este ca trebuie sa am grija, in ce privinta…Nu stiu!
-Un pahar de Wisky! spun hotarat si ma asez pe unul dintre scaunele de langa bar. Ceilalti urmandu-mi si ei gestul, ocupand trei locuri din jurul meu, incepand sa comande diferite bauturi alcolice. Plin de nervi, am inceput sa torn paharele unul dupa altul. Deja le pierdusem numarul, si de fapt, nici nu ma interesa. Ma simteam bine, totul…Era roz.
Cei trei se uitau la mine ca la masini straine, atentionandu-ma ca-m sa ma imbat rau de tot. Daca nu stiau ei…Eu chiar asta voiam, sa ma fac muci. Sa uit de toate. Si probabil cu putin ajutor, voi ajunge intreg acasa, iar dimineata, nu-mi voi mai aminti nimic din cele intamplate pana acum si cele ce vor urma.

Lectura placuta!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) - de alexutzy97 - 28-06-2011, 10:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.320 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 8.770 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  TendinÈ›e Interzise (+18) Wolves 255 55.811 02-09-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.998 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.383 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.517 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect: