Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Accidentally in love [SasuSaku] +15

#1
Hei ! Este primul meu fic , deci am incercat sa abordez un subiect clasic care a prins bine in randul adolescentilor din cate am observat :D. Sunt putin neincrezatoare daaar .... Sper totusi ca o sa va placa. Astept toate criticile si sfaturile .
~Enjoy~
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din Naruto sau Naruto Shippuden, si nu fac profil de pe urma acestuia.

1.Inceputul

Vineri....ultima zi de scoala a saptamanii...ultima ora....ultimele minute.....ultima secunda....!ZBARRR!. Soneria ce anunta ultima ora a ultimei zi de scoala din saptamana facu ca toate clasele sa tipe in urale. Clasele incepura sa se goleasca una cate una. Elevii liceului fugeau in toate directiile, sperand sa scape cat mai repede de scoala. Totusi, in clasa 11 D , etajul 1 sala 12, mai ramasesera doua persoane care pareau sa discute ceva important :
-Liceul Konoha este un liceu onorabil cu o pregatire aparte. Multi elevi de acolo au ajuns in marile universitati ale lumii. Schimbul de elevi de anul acesta este unul important, deoarece relatiile dintre liceele noastra au inceput sa se cam raceasca. Intelegi?

-Ingeleg. Dar, tot nu inteleg ce legatura asta asta cu mine .
Profesoara lua un dosar de pe catedra, pe care`l studie timp de cateva secunde.
-Dupa cum era de asteptat, Konoha trimite un elev model, cu mari calitati intelectuale, Shikamaru Nara. Deci, si noi va trebui sa ne intrecem anul acesta, sa trimitem si noi un elev model, asa ca , eu impreuna cu celelalte cadre didactice, am decis ca tu sa ne reprezinti liceul anul acesta.
-Voi fi mai mult decat onorata sa fac acest lucru.
Acesta isi desfacu buzele carmine intr`un zambet larg, plin de bunatate ce transmitea o caldura sufleteasca, o liniste profunda, o armonie cu ea insasi.
-Perfect! Plecarea va avea loc duminica in jurul orei 7 a.m. . Vei sta acolo o luna. Gazda ta va fi familia Hyuuga, o familie respectata in Konoha. Sunt sigura ca te vei simti bine, si ca ne vei pune intr`o lumina mai mult ca perfecta.
-Asa voi face, va asigur :).
Sakura isi lua ramas bun de la profesoara, si pleca cu pasi repezi spre casa. Nu fusese niciodata in Konoha si isi doarea asta inca de cand era micuta. Auzise multe zvonuri cum ca padurile din imprejurimi ar fi bantuite sau ca ar exista extraterestrii, dar acestea o faceau sa rada sau chiar sa "ia peste picior" persoana care spusese asa ceva. Deja isi imagina liceul plin cu elevi bine-voitori, draguti cu persoanele necunoscute, asa cum era la ea la liceu.
Ajunsa acasa, ii spuse mamei sale despre aceasta plecare, iar aceasta a fost deacord in aceasta privinta. Tarziu fiind, cazura deacord sa vorbeasca in ziua urmatoare despre tot ce era de vorbit. Sakura urca scarile la mansarda {acolo era "zona"ei, dupa cum ii placea sa o numeasca :))} in pasi lenesi, obositi. Cum ajunse sus, isi arunca geanta cu carti intr`un colt si se tranti in pat, uitandu`se visatoare prin incapere. Probabil ca nu-si dete seama , dar somnul o cuprinse usor , ducand`o in tara visurilor. In acea noapte, Sakura a avut un vis bizar, cu un baiat pe care niciodata nu`l mai vazuse, tinandu`se de mana sub un cires inflorit , vantul alunecand usor pe ale lor chipuri fara nicio imperfectiune.Visul ii fusese intrerupt de o bufnitura asurzitoare, care o facu sa tresara speriata. Uitandu`se panicata prin camera isi dete seama ca geamul fusese inchis de o rafala de vant. Acesta isi puse mana in jurul gatului masandu`si usor durerea provocata de pozitia incomoda in care adormise. Se uita la ceas si vazand ca este 6 a.m. isi dete seama ca adormise fara sa se schimbe, fara sa`si faca dus si chiar fara sa se descalte. Se ridica gratios din pat si se duse spre oglinda. Fata ei albicioasa, parul ei roz[natural :))], ochii ei d`un verde pur si neatins, toate acestea se oglindeau intr`o reflexie a unui chip angelic. Isi desprinse cu grija parul din coada, lasandu`l sa curga pe umeri ca o cascada. Isi dete jos hainele lasand sa se vada un trup perfect, cu forme apetisante, si intra in baie pentru dusul de dimineata. Stropii de apa care`I mangaiau corpul o facura sa se simta de parca ar fi fost privita de acel baiat cu ochii negrii ca abanosul . Nu`l cunostea in realitate, dar in sufletul ei parea sa stie atat de multe despre el.
Cand termina dusul se facuse deja ora 8 a.m. . Se mira, vazand cat a stat sub dus, aproape doua ore. Si`a tras repede o rochita simpla alba pe ea si a coborat jos,pentru micul dejun. La masa o asteptau deja tatal ei, mama si fratele ei mai mare, Takumi. Se aseza pe scaunul ei si incepu sa serveasca micul-dejun. Au inceput sa discute despre plecare, mama ei incepand sa turuie despre cum sa fie atenta, ca acolo sunt numai necunoscuti, sa nu intre in paduri singura, sa nu raspunda vreunei ofense din partea vreunui baiat [sau al unei fete :))] etc.
Ziua a trecut mai rapid decat de obicei,iar, seara se asternu pe nesimtite, lasand sa invaluie tinutul in mirosul placut al ierbii ude.
Sakura se uita la ceas, era ora 8 p.m. , se ridica din pat si se duse spre dulapul alb cu modele negre-roz, si scoase un geamantan mare si un rucsac putin mai mic si incepu sa puna in el haine, incaltaminte, isi lua chiar si doua costume de baie, trusele pentru make up, incarcatorul pentru telefon, produsele pentru par si cele folositoare. In doua ore jumatate atat geamantanul cat si rucsacul erau pline cu varf si indesat. Se baga in plapuna si cu ochii la un film de pe HBO, somnul o fura…

2. Bun venit, Sakura !

Dimineata a sosit rapid si ceasul a inceput sa sune anuntand ora 05:30 . Aceasta se trezi rapid , isi facu igiena de dimineata , isi alese o pereche de jeansi verzi , un tricou simplu roz,o pereche de tenesi galbeni, isi prinse parul intr`un coc usor ciufulit lasand cateva suvite zburdand in pace [ :))], isi facu make up`ul rapid si fara sa`si fi dat seama se facuse 06:25. Cobori cu bagajele printr`un efort supraomenesc , iar jos o astepta mama ei si Takumi.
-Ma conduci tu,Takumi? Intreba aceasta analizandu`l din cap pana in picioare , observand cat de adormit parea.
-Mda…..
Din fata portii se auzi un claxon, care ii instiinta ca sosise taxiul.
-Ai grija de tine scumpo . Si ti`am zis , mama acesteia se apleca usor spre ea, ai grija cu baietii .
-Mama… Chiar nu cred ca scopul vizitei mele in Konoha ar fi sa am vreo treaba cu baietii.
Mama sa ii zambii prietenos si o conduse spre portita, vorbindu`i in continuare despre baieti, in timp ce Takumi injura de mama focului pentru ca ramasese cu toate bagajele de carat.
Acestia se urcara in taxi, Sakura lundu`si ramas bun de la mama sa. Tot drumul pana la gara au glumit pe seama unor chestii banale pe care le vedeau pe drum . Ajunsi la gara, au observat ca erau asteptati de directorul scolii si de profesoara Sakurei de japoneza.
-Ohayo gozaimasu ! spusera intr`un cor Takumi si Sakura aplecandu`se usor, lasand sa se remarce un respect urias.
-Aaaa ! Takumi ! Cum iti mai merge tinere? Am inteles ca ai intrat la universitate , spuse directorul strangandu`i mana intr`a lui.
-Intr`adevar. Am reusit sa intru . Este foarte frumos , iar cursurile sunt foarte interesante , pline de informatii utile chiar si in viata de-zi-cu-zi.
-Ma bucur sa aud asta . Sakura , esti gata?
Aceasta incuvinta din cap , deabi acum simtind emotia plecarii.
Trenul isi facu aparitia in gara la 06:55 . Isi ua ramas bun de la director , de la profesoara si de la fratele sau si ii asigura inca o data pe cadrele didactice ca ii va reprezenta cum stia ea mai bine.
Cerceta putin biletul sa vada unde trebuia sa se aseze. Se duse la locul ei , isi baga castile in urechi si astepta in tacere plecarea trenului din gara. Printr`un suierat puternic acesta anunta ca in max 5 min va avea loc plecarea mult asteptata de Sakura. Incepuse sa se joace un joc pe telefon pentru a trece timpul mai repede, cand primi un SMS. Inchise repede jocul si se uita rapid sa vada ce contine acel mesaj . Era de la un numar pe care nu`l cunostea si in care scria : “Sa fi cuminte … Doar nu vrei sal inseli pe iubitelul tau , nu? Mike “ .
Aceasta arunca telefonu usor pe masuta din fata ei , evident deranjata de mesaj . ‘’Pff…Mai are si tupeul sa`mi trimita mesaj ‘’ . Mike era fostul ei prieten care nu putea sa se obisnuiasca cu gandul ca o fata se putea despartii de el pentru ca era genul care statea cu fete doar pentru a le da papucii.
Trenul deja pornise , dar Sakura nu simtise , fiind prea tulburata de acel mesaj parsiv pe care tocmai il primise. Tocmai in acel moment se asezase in fata ei un baiat cam de 17-18 ani , inalt , saten , cu ochii putin ciudat de ascutiti , dragutel totusi. Sakura isi ridica usor ochii din podeua trenului parca prea prafuita si se uita timp de cateva scurte secunde la persoana din fata ei. Nu`i acorda insa prea multa atentie, aceasta revenind la privitul in podea . din cand in cand isi mai aducea aminte si mai ridica ochii vazand de fiecare data ca acesta o privea intens si cand isi dadea seama ca se uita la el , isi muta privirea in alta parte . Chestia asta se repeta de cateva ori pana cand , chiar daca nu`I prea statea in fire , fata ii spuse pe ton taios :
-Care`i problema ta prietene?
-Poftim?
-Numai pofti ca ti se apleaca /:). Stii foarte bine la ce ma refer . Inca decand te`ai asezat aici, te tot uiti la mine.
-Este cumva privitul interzis?
-Nu , dar….
-Bun. Deci am voie sa ma uit unde doresc.
Sakura paru putin socata de raspunsul acestuia si de faptul ca ii taiase vorba . Dar numai zise nimic , mutandu`si privirea pe geam. Stand putin si analizand , isi dete seama ca reactionase asa doar pentru ca era putin nervoasa din cauza mesajului primit.
-Imi cer scuze ! spuse aceasta inrosind putin la fata.
-Nu… Eu imi cer scuze. Nu ar fi trebuit sa fiu atat de grosolan . Motivul pentru care ma uitam asa de insistent este ca mi s`a parut ca te cunosc de undeva… Dar m`am inselat in mod evident. Apropo. Numele meu este Kiba.
-Sakura , incantata . Unde calatoresti?
-Acasa . Locuiesc in Konoha , dar am venit pana aici pentru a lua un lucru … Ceva personal .
-In Konoha? Si eu tot acolo ma duc ! Schimb de elevi … Doar pentru o luna din pacate.
Tot restul calatoriei au discutat despre diverse chestii , ascultand muzica , decoperind ca aveau multe lucruri in comun.
Timpul trecu trecuse pe nesimtite si la un moment dat , o voce de barbat anunta ca urmeaza stati Konoha , cu peronul pe partea dreapta [ :))] . Un scartait si o franare aproape brusca reprezenta faptul ca au ajuns in gara. Cei doi se ridicara si se indreptara spre usa. Cand coborara isi luara ramas bun , asigurandu`se ca se vor mai intalni si cu alta ocazie. “Bun. Si acum? Cum stiu eu care`I familia Hyuuga?” gandea ea privind multimea de oameni. Deodata ii aparu in imagine un barbat si o femeie cu ochi unici , d`un alb spre mov fantastic, avand amandoi parul lung si negru, tinand in mana un carton pe care scria ingrijit “SAKURA HARUNO”. De cum vazu , aceasta se indrepta spre ei , chinuindu`se cu bagajele . Cand ajunse in dreptul lor, lasa bagajele jos si se aresa cu un zambet larg pe buze :
-Konnichi wa! Sunt Sakura Haruno din partea liceului “Kaze”.
-Konnici wa , Sakura . Eu sunt Hanabi Hyuga iar el este tatal meu Hiashi Hyuga. Dupa cum probabil ai fost informata , vei sta cu noi in aceasta luna. Speram din tot sufletul sa`ti facem o sedere cat mai placuta.
Aceasta ii zambi placut , iar tatal aceteia se apleca pentru a lua bagajele, neparand ca ii este greu sa faca acest lucru. Cu totii se indreptau spre o masina destul de luxoasa si spatioasa. Domnul Hiashi ii puse bagajul in portbagaj, dupa care se urca in fata la volan.
Sakura privea pe geamul masinii , privind cu admiratie imprejurimile si locuitorii.
-Pentru prima oara in Konoha?
Sakura isi indrepta privirea spre barbat si vazu ca acesta zambea.
-D-da.
Aceasta se imbujora putin in obraji reatintidu`si privirea spre fereastra.
Dupa scurt timp, au ajuns la o casa imensa , viu colorata, cu o peluza impresionanta, cu o statuie in mijloc ce era defapt o fantana arteziana . Sakura ramase cu gura cascata. Numai vazuse asa ceva decat in filme. Dar dintr`o data se gandi doar la faptul ca era de capul ei la 500 km distanta de parinti. “Am pus`o ! “ se gandi ea in timp ce inainta pe aleea pavata ce despartea gradina in doua parti. Cand ajunse in fata celor doua mari usi de la intrare , acestea se deschisera si lasa sa se vada interiorul luxos , dar facut cu bun gust , dupa modelul japonez. Observa ca sus era o pancarda pe care scria “Bun venit Sakura”. O femeie, o fata si un baiat cam de varsta Sakurei aranjau o masa in mijlocul camerei. Femeia ii vazu stand in usa , se ridica si veni spre ei.
-Bine ai venit , Sakura . Suntem incantati sa fim gazdele tale in aceasta luna. Sper sa te simti ca acasa.
Fata incunvinta din cap si se indrepta sper masa unde stateau cei doi adolescenti.
-Da`mi voie sa ti-i prezin pe fiica mea Hinata si nepotul meu Neji. Sunteti de aceeasi varsta deci sper ca o sa va intelegeti bine.
-Sunt sigura . spuse aceasta zambindu`le celor doi.
Si ei aveau aceeasi ochi si parul negru. “Par de treaba. Ma mir ca nu par fitosi avand in vedera ca stau intr`un loc ca asta”. Doamna Hyuga o conducea la etaj spre camera ei. Se afla pe un coridor lung cu mult usi. Se opri la o usa lila, o deschise si vazu o camera superba. Avea un pat alb cu lemn negru , pe jos era un fel de parchet rosu cu un covor mic in mijloc negru cu alb , un dulap mare negru cu desene artistice rosii , o plasma nu exagerat de mare , o masuta din sticla neagra , un scaun pe care te legani [am uitat denumirea :)) SRRY!] rosu si o baie personala deasemenea stilata.
-Doresti sa te odihnesti putin sau cobori chiar acum la festin?
-Cobor imediat. Doar sa fac un dus si sa ma schimb.
Doamna ii zambi, lasand`o in camera.
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.



Răspunsuri în acest subiect
Accidentally in love [SasuSaku] +15 - de Search - 04-06-2011, 04:23 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 04-06-2011, 10:30 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de hiimera - 05-06-2011, 10:25 AM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Flash - 05-06-2011, 10:32 AM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 06-06-2011, 03:55 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 07-06-2011, 11:19 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de DiamondZ - 08-06-2011, 10:49 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 12-06-2011, 06:15 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 12-06-2011, 08:18 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Daria - 13-06-2011, 12:23 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Rose ^^ - 13-06-2011, 06:20 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 19-06-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 20.328 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  This is love? [SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 3 2.807 18-07-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Love at first sight[SasuSaku`] Zuzulici 5 5.038 11-07-2010, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Flash
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 43.522 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  School love*Sasusaku fic* Andrutza 15 14.322 20-06-2009, 11:18 AM
Ultimul răspuns: !i! K o K o !i!
  SeXy LoVe [ SasuSaKu ] nimeni 29 34.302 19-06-2009, 09:25 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Accidentally in love Silverrose 33 26.699 26-05-2009, 07:28 PM
Ultimul răspuns: ***candy bar***
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 7.531 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly
  SasuSaku -- Missing love ShyLie 4 18.450 31-08-2008, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Obsession.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)