Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasuSaku -- Missing love

#1
poi....sunt o mare fana Sasusaku si asta spune tot



1. Un nou inceput

Era o frumoasa zi de mai, soarele stralucitor si atintea razele spre academie, elevi zambind intra in clase. O studenta bruneta cu parul scurt ce sta in ultima banca priveste rosind un baiat blond ce nici macar nu pare a o observa; in fata clasei o fata cu parul prins in doua cocuri flirteaza cu un baiat cu par lung si ochii de culoare aproape alba. In ultima banca o fata blonda cu parul strans in patru codite scurte incearca sa trezeasca un baiat brunet. Toti aveau o ocupatie dar cel mai mult ieseau in evidenta doua fete: una cu parul roz si alta blonda, cele doua se bateau pe catedra profilor (profii nu erau acolo ca inca era pauza).
-Ti-ai cumparat aceiasi rochie ca mn Ino!!! zise rozalia.
-Ba nu!!! Eu am luat-o prima Sakura!!!
Nimeni nu parea uimit de acesta bataie....cele doua se certau in fiecare zi.
Deodata pe usa intra Kakashi, un tip cu parul gri si cu un ochi acoperit.
-Haideti fetelor, in bancile voastre.
Din nefericire cele doua nebune stateau in aceiasi banca...elevii mai vechi spun ca au fost odata prietene bune.
-Bine, vad ca voi doua nu va mai suportati deloc, asa ca am sa va mut! Ino, treci langa Shino iar langa Sakura va sta studentul cel nou, intra Sasuke!
In clasa intra un baiat brunet cu ochii negri. Acesta avea mainile in buzunare si parea nepasator fata de toti.
-Copii, el e Sasuke Uchiha, mostenitorul puternicului clan Uchiha, si ultimul supravietuitor.
Baiatul nu a schitat nici macar un zambet, toate fetele erau deja innebunite dupa el dar brunetului nu ii pasa. Sasuke s-a dus in banca langa Sakura, dar nu a salutat-o.
Rozalia, entuziasmata ca cel mai dragut baiat din lume sta langa ea, s-a hotarat sa-l salute:
-Buna, eu sunt Sakura Haruno...
-Nu ma intereseaza numele tau ok? Fetele de varsta ta de obicei se gandesc numai la baieti si sunt slabe cand vine vorba de lupta. Deci lasa-ma in pace!
-Hei, eu incercam doar sa te ajut sa iti faci prieteni, oricum, daca nu vrei cel putin puteai sa spui frumos.
-Ma rog....zise baiatul intorcandu-se catre tabla.
In pauza toate fetele stateau i jurul lui Sasuke incercand sa smulga o privire dar brunetul nici nu le baga in seama, pentru el toate erau lafel-niste batai de cap.
Sakura si Ten Ten vorbeau in spatele clasei urmarind cu coltul ochiului multimea de oameni ce il sufoca pe noul venit.
-Imi e si mila de el...zise Ten Ten....acum tot ce ii mai lipseste e Ino care sa-i sara in brate!
-Ai dreptate, dar mie nu mi-e mila de el, e un mare mare nesuferit....am incercat sa il salut si a inceput sa-mi tina predici spunand ca pe el nu-l intereseaza numele meu...
-Stai calma draga, probabil ca se lasa greu! chicoti bruneta.
-Nu mi se pare amuzant....oricum e un tip norocos deoarece va scapa pauza asta de Ino, e la director pentru ca l-a lovit pe Shino. rase Saku.
-Chiar ca norocos....deci, ce parere ai despre noul venit?
-N-am mai vazut pe nimeni asa de dragut si in acelasi timp si asa de arogant ca Sasuke!!
-Ai spus cumva "dragut"? spuse Ten Ten aratand o urma de interes in voce.
-Nu!!! Auzi in gura draga....am spus d-d-d-drogat!!!...
-Aha....hai draga recunoaste....ti-a cam picat cu tronc Uchiha...zise bruneta indepartandu-se. Apropo...sa ma anunti cand gasesti o alta minciuna cu care sa-ti scuzi sentimentele....una mai plauzibila daca e posibil.
Sakura a inceput sa roseasca, amica ei avea dreptate....noul ei coleg de banca era super dragut...dar ca sa il impresioneze si sa ii castige cel putin respectul, nici nu isi putea imagina cat avea de muncit!!!!
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
"Era o frumoasa zi de mai, soarele stralucitor si atintea razele spre academie, elevi zambind intra in clase." - mi se pare mie sau chiar nu are nici o legatura ultima propozitie cu restul frazei? Mi se pare c-ar fi fost cu mult mai bine daca ai fi spus "... razele spre academie. Elevii, zambind, intra in clase." caci nu-i neaparat sa introduci propozitia aia in fraza fara sa aiba o sonoritate buna >.>

"-Ti-ai cumparat aceiasi rochie ca mn Ino!!! zise rozalia.
-Ba nu!!! Eu am luat-o prima Sakura!!!" - omg si-asa ma enervau astea cu schimburile lor patetice de replici in anime, mai trebuia sa le introduci si tu aici >.< ... Plus ca ... "mn" ?! Te rog, data viitoare incearca sa corectezi prescurtarile astea de mess. Si un singur "!" era de-ajuns.

Asta-i numa o monstra din ce m-a cam scos din minti. Pe langa faptul ca e "SasuSaku" - un cuplu ce m-a enervat din prima clipa, desi pe Sasuke il suport, la Sakura-i total opus - ai atata dialog cata putere am eu in mana dreapta. Plus ca seamana cu dialogul pe care-l faceam in clasa intai >.> ... Altceva ar fi sa mai renunti la "!".

Ok, trecem la fic in sine ... Likeh OMG Kakashi a venit in locu' lui Iruka? O.O Kakashi nu era Jounin ?! O.O

Altceva ... Likeh double-OMG and triple WTF ce-i cu dialogul acela lipsit de substanta a Sakurei cu TenTen? 0.0

Plus ca puteai alege un titlu mai bun decat "SasuSaku" ...

Voi mai trece pe-aici sa vad daca-i ceva de capu' fic-ului ...

#3
Darth Aikad...remember ca asta e un fic si daca l-am pus pe Kakashi sa le fie prof atunci asta a fost decizia mea, intr-un fic nu trebuie sa respect neaparat linia anime-ului



2. Triunghiul amoros

A doua zi elevii urmau sa afle echipele. Bineinteles ca orice fata din academie dorea sa fie in aceiasi echipa cu mostenitorul clanului Uchiha, dar numai una sau in cel mai bun caz doua se puteau bucura de acesta onoare.
Lui Sasuke nu ii pasa ca o suta de fete suspina pentru el, baiatul statea tacut si nepasator fata de tot ceea ce se intampla in jur…el pur si simplu trebuia sa fie puternic…nimeni insa nu stia de ce.
Aerul molcom al unei noi dimineti imprastie in aer o mireasma imbatatoare. Sakura se lasa si ea in voia misteriosului parfum. Fata si-a luat repede pe ea rochia rosie cu modele albe aranjandu-si bandana pe cap.
La scoala toti copii se inghesuiau la catedra profesorilor sa vada lista cu echipele insa nicunul nu a putut sa afle nimic, Kakashi, Kurenai si Gai aparand in cateva momente.
-Acum, asezati-va toti in banci va rog! Zise bruneta usor frustrata de multime.
-Bun, acum ca toti sunteti la locul vostru, Kakashi, vrei sa faci onorurile! Spuse Gai caruia vizibil nu ii convenea ceea ce zicea.
-Desigur, voi incepe cu echipa mea, echipa 7. Aceste nume au fost alese la intamplare dar am fost siguri ca nu exista nici o echipa mai putin dotata decat alta. Deci…echipa 7: Sasuke Uchiha…
Toate fetele din clasa si-au inclestat degetele in speranta ca vor fi in aceiasi echipa cu misteriosul brunet. Sakura si Ino isi aruncau priviri fulgeratoare ce spuneau totul despre rivalitatea veche dintre cele doua.
-…Ino Yamanaka si…
Ino incepuse deja sa-I faca in ciuda Sakurei spunand ca ea si Sasuke sunt facuti unul pentru celalalt si ca Sakura este doar o musca neinsemnata in povestea lor de amor. Blonda sustinea sus si tare ca ea are legaturi celeste cu Uchiha, spuse care vizibil o afectau pe Sakura ce incerca din rasputeri sa para indiferenta.
-…Sakura Haruno! Termina Kakashi.
-Chaaa!!!!! Ce spuneai Ino??? Cred ca “legatura mea celesta” este mai puternica decat vointa ta. Rase rozalia in timp ce blonda mai avea putin si scotea flacari pe nari.
-Ai avut doar noroc “frunte-lata”!
-Daca a fost cineva care a avut noroc, aceea ai fost tu graso! Raspunse Saku.
-Terminati amandoua! Intrerupse Sasuke conversatia. Va comportati de parca ati castigat la loto, sunt sigura ca acesta echipa ma va trage in jos!
-Ai dreptate Sasuke!! Voi fi mai “lucratoare”, iti promit! Spuse Ino luandu-l de brat pe brunet.
-Asculat Sasuke!! Noi nu suntem doar niste fete cu gandul la baieti tot timpul, suntem mai presus de atat…sau cel putin eu. Eu nu am vrut sa fiu cu tine in echipa doar pentru ca, cum spune sau mai bine zis inventeaza Ino ca te plac, eu am vrut sa fiu in aceiasi echipa cu tine pentru ca am aflat ca esti puternic, foarte puternic! Asta sa sti Sasuke Uchiha! Zise Sakura nervoasa.
Brunetul a dat-o pe blonda la o parte rapid si cu nepasare plecand. Sakura il impresionase un pic,acest lucru se vedea in ochii lui.
Celelalte echipe au fost: Naruto-Hinata-Choji; Neji-TenTen-Rock Lee; Temari-Shikamaru-Shino.
Florile de cires infloresc si se deschid, incet lasand cate o petala in vant sa desfete cu al lor miros calatorii si satenii obositi si ingrijorati.
Ciresul din fata casii Sakurei era cel mai mare, mai extravagant si mai frumos din oras, lusru destul de ciudat deoarece era cel mai tanar. Acesta fusese plantat in ziua nasterii ei si crestea cu fiecare realizare pe care fata o facea. Ramurile pomului acopereau geamul fetei lasand doar cateva ramuri pribege sa treaca prin a lor plapuma parfumata pana in camera.
Din strada nu putea zari decat un colt de geam, lucru care era deajuns deoarece rozaliei ii placea sa stea acolo des si sa priveasca cum infloresc ciresii sperand ca intr-o buna zi va putea ajunge si ea si infloreasca complet, asemeni florilor.
Chipul fetei zarit printer flori parea si mai tandru si delicat decat era in mod normal, pana a o cunoaste multe personae crezand ca in acea casa isi are veacul un inger. Intr-adevar, Sakura era un inger, un inger ce avea sa aduca lumina in multe vieti si sa gaseasca si dezghete inimi neatinse si demult pierdute.
Lasa ca va tin eu minte ca nu mi-ati dat comm :-w

3. Furtuna dinaintea furtunii.

Era o dimineata frumoasa ce imprastia o mireasma necunoscuta, o mireasma a schimbarii.
La casa familie Yamanaka o tanara blonda cu ochi albastrii se invarte prin casa asemeni unei furnicute cautand cu disperare perechea de pantofi rosii pe care si I-a cumparat cu o zi inainte si care erau singurii ce mergeau cu noul ei kimono rosu cu mici modele negre. Ino era foarte agitata de cand aflase ca va fi cu minunatul brunet in echipe si cu rivala ei , singurul lucru care o impiedica sa ajunga imediat la inima brunetului: Sakura Haruno. Acesta credea ca Sasuke o placea mai mult pe Sakura decat pe ea chiar daca ea considera ca este mai frumoasa, adevarul era ca Sasuke nu o placea pe niciuna dintre ele. Studenta si-a gasit in sfarsit pantofii si a plecat in graba spre terenul de antrenamente, loc in care era sigura ca il va gasi pe Sasuke…si bineinteles loc in care Kakashi a cerut sa se intalneasca toti.
Pe drum cele doua eleve ale omului care a copiat peste 100 de tehnici s-au intalnit. Sakura, stiind ca Ino isi va lua o rochie noua, se hotarase sa faca si ea o schimbare, nevrand sa fie asemanata cu cea cu ochi albastrii din cauza culorii rochiei. Rozalia purta un kimono albastru cu modele negre crapat in lateral si cu un decolteu prins cu snururi negre, eleva avand pe sub rochie o pereche de pantaloni scurti negri. Coechipierele se examinau atent cautand fiecare cusurul celeilalte.
Pana ca vreuna dintre ele sa apuce sa zica ceva au ajuns la terenul de antrenamente. Acolo brunetul statea rezemat de un copac gandindu-se. Fetele s-au apropiat incet de el. Sakura s-a asezat si ea langa baiat pe cand Ino a incercat sa I se arune in brate:
-Pot sa te intreb ce vrei? Zise Sasuke dand-o pe Ino la o parte.
-Vroia sa te trezesc din acesta visare draga Sasuke, nu e nevoie sa te mai gandesti la mine pentru ca deja sunt aici. Zise blonda incercand sa transforme acesta respingere intr-un flirt.
-Crede-ma, este o singura chestie la care ma gandesc eu, si aceea nu esti TU!
-Atunci la ce te gandesti? Intreba Sakura incercand sa mai destinda atmosfera.
-Ce te intereseaza pe tine la ce ma gandesc eu? Nu e treaba ta! Raspunse brunetul incercand sa termine si acesta conversatie.
-Esti colegul meu de echipa, normal ca ma intereseaza. Daca tu ai o problema vei trage echipa inapoi! Spuse Sakura uimindu-si coechipierii cu usurinta ei de a gasi un raspuns perfect pentru ceva ce pe altii I-ar fi lasat fara cuvinte.
Inainte ca Sasuke sa poata raspunde Kakashi a ajuns, intarziind o jumatate de ora.
-Sensei, ati intarziat!!! Strigara fetele.
-M-am ratacit pe drumurile vietii. Spuse barbatul incercand sa le calmeze pe domnisoare. Si ce schimbare de look ati facut fetelor, aratati minunat! Complimenta Kakashi afundandu-se cu privirea in legendara lui carte “Vino, vino paradis”. Tu ce parere ai Sasuke, le sta mai bine?
Fetele evident se simteau flatate si parca uitasera de intarzierea tipului cu par gri si asteptau cu nerabdare raspunsul brunetului, unele aratand-o mai mult decat altele. (Sakura incercand sa para mai indiferenta pe cand Ino spargandu-se in figuri ca sa poata obtine un comentariu pozitiv din partea baiatului)
-Mda….parca mai bine ca ieri. Spuse brunetul indiferent.
Pe Sakura a enervat-o acest comentariu spus in sila, doar ca sa fie ceva zis pe cand pe Ino a facut-o sa roseasca. Acum se vedea cel mai bine diferenta dintre cele doua fete si atitudinile lor fata de noul venit la academie.
Kakashi uitase ca trebuia sa le dea ceva de facut studentilor lor dar Sasuke a avut grija sa ii aminteasca, numai gandul ca va sta toata ziua sa o asculte pe Ino flirtand cu el si pe Sakura criticand-o si comentand la tot ceea ce spune el ii dadea fiori pe sira spinarii.
Kakashi, amintindu-si, le-a spus studentilor lor ca treaba lor este sa ia de la el 3 clopotei pana la ora 4, deja fiind ora 12. De asemenea o persona putea pica sau chir 2, eventual 3 in cazul in care unul dintre studenti ia mai mult de un clopotel si nu vrea sa-I imaparta cu ceilalti, sau daca niciunul nu poate lua clopoteii.
-Din acest moment puteti incepe! Striga barbatul intorcand fila minunatei lui carti.
4.Evolution

Din momentul in care Kakashi a spus start toti cei trei studenti s-au ascuns, Sasuke s-a ascuns printer crengile stufoase ale celui mai mare si cu o bolta mai voluptoasa copac de pe terenul de antrenamente, Ino s-a ascuns in tufisurile de trandafiri, acestea intepand-o foarte tare, dar nimeni nu stia unde era ascunsa Sakura.
Brunetul deja se gandea ca fata putea fi ascunsa in apa, sau in podurea din apropiere, insa nimeni nu s-ar fi gandit la ascunzisul rozaliei, nimeni in afara de ea evident.
Un aer ce inspira pericol colinda locul in care studentii dadeau testul, o presiune imensa statea pe umerii fiecaruia, toti asteptand momentul potrivit pentru a insfaca unul dintre mult doritii clopotei.
Kakashi cites in continuare din cartea sa, gandind ca acest lucru ii va determina pe elevii sau sa atace. Brusc din tufisurile de trandafiri a iesit Ino ce nu mai putea sa suporte intepaturile. Kakashi incepu sa rada afisand in final un zambet sarcastic:
-Se pare ca unii dintre noi nu au stofa de ninja…
Acesta se apropie de blonda ce sari in copac langa Ssuke luandu-l in brate, curand Kakashi ii descoperii pe cei doi spre norocul lui Ino ce daca nu se dadea de pe brunet avea sa fie aruncata din pom.
-Mai, mai….uite unde erau porumbeii… surase senseiul.
Chiar cand Kakashi era gata sa atace, de sub pamant a sarit Sakura distragandu-I atentia de la coechipierii ei. Sasuke rapid agata doi clopotei de la cititorul cartii legendare “Vino vino paradis”, unul dintre ei dandu-I rozaliei spunand:
-Ia-l, il meriti!
Fata zambi, fata ei era aprope de a deveni rosie fiind vizibil faptul ca acesta incerca din rasputeri sa se stapaneasca. Cei doi norocosi ce deja puteau considera ca au trecut testul au constientizat ca blonda nu poate lua valorosul obiect asa ca s-au hotarat sa o ajute. Acest lucru nu putea insemna pentru Ino nimic altceva decat o declaratie de dragoste din parte celui pe care il indrageste.
Sasuke o lua in brate pe Sakura, ce cum simti mana baiatului cuprinzand-o se inrosi toata, ajutand-o sa sara pana la creanga pe care se afla Kakashi. Cand acetsa statea atent rezemat de trunchiul solid al copacului privind-o cercetator pe fata imbracata in albastru inzestrata cu o privire ametitoare. Astfel, senseiul crezand ca va fi atacat de Saku lasa garda jos in lateral, concetrandu-se pe blocarea atacului ce credea el ca va veni din fata, din dreapta lui a sarit Sasuke ce a prins pe degetul mic si ultimul clopotel, acesta fiind primit de Ino.
Toti cei trei genini au trecut testul, unii remaracandu-se mai mult decat altii. Sasuke si Sakura I-au atras atentia senseiului prin abilitatile lor superioare.
Dupa ce Ino a plcat acasa, bineinteles fara a uita sa adauge un mic flirt la simplul “La revedere”, cei doi imbracati in albastru au continuat sa mearga, ambii locuind in aceiasi parte a satului. Rozalia nu s-a oprit la casa sa, acest lucru ridicand un semn de intrebare. In curand avea sa se insereze iar o fata nu prea avea ce cauta in Konoha singura la o ora asa tarzie, chiar si o fata destul de puternica.
-Unde te duci? Intreba brunetul.
-Te intereseaza? Raspunse fata tot cu o intrebare.
-Asculta, nu prea am chef sa ne certam acum! Imi spui ce ai sau nu?
-Ce ciudat, tu niciodata nu ai chef de “inca o bataie de cap”! se enerva fata. Si ca sa nu mai lungim vorba prea mult am sa-ti spun ca ma duc in padure, sa ma antrenez cu Naruto.
-Naruto?!? Ce cauti tu cu el? Raspunse brunetul cu o usoara urma de gelozie in voce.
-Gelos cumva Sasu? Zambi sarcastic rozalia.
-Nici pe aproape…incerca baiatul sa o dea la intors. Vroiam doar sa te felicit pentru cum ai luptat azi…destul de bine….aproape lafel de bine ca mine! Zise Sasuke in stilul lui propriu.
-Nu mai enerva fata!!! Se auzi o voce puternica din spate.
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#4
pai tu ce crezi...ca nu dau comm(*)...Bine ideea este buna..dar nu chiar originala deoarece au facut multi ficuri cu Naruto.Capitolul a fost bun dar ai cam grabit actiunea...mai multa descriere.A fost amuzant ca si celelalte capitole...acum ce pot sa mai zic..doar felicitari si...nu ai avut greseli de tastare. nu le-am vazut...sper ca la next chapter sa nu existe nici una bine:bye:

#5
te rog sa pui cintinuare.eu am citit ficul si pe alt forum si tot 4 cop ai pus.e supe ficu mai ales ca ino si sakura sunt in aceeasi echipa q sasuke...astept q nerabdare continoare.te rog sa nu renuntiar fi gresala sa abandonezi ficul deoarece e super si u ai talent.

[edit] topic inchis pentru ca au trecut 4 luni de la ultimul cpitol da-i pm nui global sau lui aly ca sa il deschida in caz ca vrei sa continui
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Accidentally in love [SasuSaku] +15 Search 21 14.658 16-12-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 20.203 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  This is love? [SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 3 2.798 18-07-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Love at first sight[SasuSaku`] Zuzulici 5 5.019 11-07-2010, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Flash
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 43.399 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  School love*Sasusaku fic* Andrutza 15 14.294 20-06-2009, 11:18 AM
Ultimul răspuns: !i! K o K o !i!
  SeXy LoVe [ SasuSaKu ] nimeni 29 34.197 19-06-2009, 09:25 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 7.500 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)