Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SeXy LoVe [ SasuSaKu ]

#1
da stiu ca am alt fic dar eu sunt uituca si asa e bn
sa scriu acum ca imi uit ideile si acest fic e parca mai complicat ca primul

disclaimer :nu detin nici un personaj din anime-ul Naruto (decat cele inventate de mine) si nu fac profit de pe urma intamplarilor sau personajelor

Salut , numele meu e Sakura Haruno , porecla : Kitty . Bun venit in lumea mea , o lume plina de probleme si foarte complicata , unde te lupti pentru putere si faima. Dar sa incepem cu inceputul , m-am nascut intr-un orasel mic numit Konoha . Parinti mei erau si sunt miste persoane instarite asa ca la varsta de cinci ani , m-au luat de langa cea mai draga fiinta din viata mea . Un baiat pe nume Sasuke Uchiha, familia lui era la fel de instarita ca a mea , probabil de aceea ne intelegeam asa bine cand eram mici . Uneori cred ca ,,intelegeam bine" e putin spus sau cel putin pentru mine asa era, eu il iubeam cu adevarat pe acel baiat. Cand am fost despartiti am suferit foarte mult , dar acomodarea in capitala Japoniei era destul de usoara pentru mine.
In prezent sunt cantareata , si sunt una din cele mai ravnite fete din Tokyo. Lumea intoarce capul dupa mine pe strada , cea ce sincer ma face sa ma simt bine , dar desi eu ajunsesem asa datorita relatiilor mele cu persoane importante eram destul de talentata. Nu va pot da detali despre relatiile mele amoroase dar pot spune ca erau de multe ori persoane mai nepotrivite pentru mine sau orice fata de varsta mea. Varsta la care ma aflu e destul de periculoasa , 16 ani . Acum primeam tot ce imi doream , nu era obiectiv de neatins sau cel putin asa credeam pana azi.
Azi e prima zi a anului scolar . Voi fi in clasa a 11-a , ca in fiecare zi m-am trezit mi-am facut siesta , m-am imbracat in uniforma si am pornit inpreuna cu soferul meu spre scoala. ( cu masina ) Parea o dimineata obisnuita , i-am luat pe Hinata si Naruto de la casele lor si am mers la scoala. Acolo am aflat ca vom avea un coleg nou pe care , o sa radeti , il chema Sasuke Uchiha. Prima data cand am auzit am crezut ca e pura coincident , dar cand a intrat in clasa mi-am dat seama ca nu era. Ochi lui negri erau aceiasi, parul lui negru era acelasi si bineinteles i-am zarit lantul , el trebuia sa fie asa ca m-am dus sa-l salut.
- Salut sunt Sakura Haruno. Bine ai venit in colectivul nostru. spun eu sigura ca ma va recunoaste
- Ce te bagi in seama , usuratico? imi raspunde el cu atata raceala in voce.
La auzul acestor cuvinte am ramas paralizat, nu numai ca nu ma recunostea ci credea ca sunt usuratica. Parca toate visurile mele mele se terminasera atunci. El s-a indepartat de mine indreptandu-se langa catedra. Eu doream sa plec , dar a intrat dirigintele nostru in sala . El e un barbat invarsta cu copi acasa dar nu se dadea in laturi dupa o aventura . Stiam bine , doar pe mine a sarit int-o dupamasa. Numele dirigintelui era Kakashi , sau cel putin atat retinusem eu din numele lui.
Acesta m-a trimis la locul meu si la rgat pe Sasuke sa se prezinte.
-Da cum spui tu. Numele meu e Sasuke Uchiha si am pretentia de la voi sa nu ma cicaliti .
- Bine Sasuke aseazate langa spune Kakashi gandindu-se ... cu Sakura.
Brunetul dadu afirmativ din cap si se aseza langa mine. Aveam multe emoti desi el se schimbase , sentimentele mele pentru el erau aceleasi. Oare el mai simte ceva pentru mine. Dupa plictisitoarea ora de istorie am plecat afara in curte unde Sasuke era asaltat de toate fetele. Ma hotaraseam impreuna cu prietenele mele sa vorbesc cu el, cine stie poate isi va schimba parerea despre mine. Desi nu doream sa se observe aveam emoti si tremuram toata , cine stie cum va reactiona brunetul.
M-am apropiat de bunet si l-am salutat, m-am asezat pe banca langa el si am inceput sa-i vorbesc cu o voce dulce:
- Stii nu ar trebui sa cataloghezi o persoana pana nu o cunosti. dar nu am apucat sa termin ca Sasuke m-a intrerupt
- Ma lasi cu predicile. Cine te crezi nu avem nici o legatura , nu-mi pasa de tine, nu-ti pasa de mine. Ai inteles papusa?
- Unu la mana nu sunt papusa, doi la mana nu ai dreptul sa te comporti asa cu mine , eu mumai m-am comportat frumos cu tine. spun eu ridicandu-ma de pe banca
- Iubire te culci cu cine vrea , cum se numeste o asemenea persoana spune el tragandu-ma spre el si ridicandu-se in picioare.
-Da-mi drumul . tip eu ca din gura de sarpe . Cineva? dar numai noi eram in curte pentru ca se sunase . Intre timp brunetul ma stange din ce in ce mai tare. Deranjata de comportamentul acestuia i-am spus:
- Sasuke, nu asa te-a invatat mama ta acasa. Nu ma recunosti?
- Taci! Mi-e sila de ce ai ajuns ! tipa el la mine . Cand te gandesti ca simtiam ceva pentru tine.
- Sasuke nu spune asta. Macar tu. spun eu cu ochii in lacrimi
Sasuke m-a tras in bratele lui puternice unde am stat cateva secunde , dupa care m-a impins pe banca spunandu-mi:
- Taci ! Nu ma face sa ma gandesc la tine. Te urasc Sakura. spune brunetul lasandu-ma suparata pe banca.
Dupa ore le-am povestit fetelor ce s-a intamplat in pauza si i-am dat un telefon lui Nick sa vina dupa mine. Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele mele Ten Ten , Temari, Hinata si Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si am mers cu Nick acasa , unde mama tocmai imi comunicase ca ei o sa fie plecati in Europa in urmatoarele 6 luni asa ca sa fiu cuminte si sa nu fac prosti. Am dat din cap afirmativ si i-am intampinat la aeroport .
Seara se asternu usor peste Tokyo. Eu eram extenuata si suparata , toata lumea era fericita mai putin eu si sufletul meu pereche , Sasuke. De ce nu ma dorea in preajma lui? Oare de ce? Sau stiu ii e rusine cu mine... Oare chiar nu ma putea accepta?
In cealalta parte a orasului , in casa familiei Uchiha , Sasuke statea pe pat si se uita la tavan. El era foarte suparat pentru vorbele care mi le-a adresat azi dar se gandea cum sa repare cea ce deja stricase. E clar ca nu mai aveam cum sa fim la fel de apropiati ca la inceput , nu?


sper sa va placa

Nick :
: http://media.photobucket.com/image/anime...y.gif?o=16

Nathalie: http://media.photobucket.com/image/anime...me.jpg?o=0

eu : http://media.photobucket.com/image/sakur...o.jpg?o=11

#2
I'm first!Sunt si eu prima, in sfarsit! Imi place foarte mult. Ai avut cateva greseli de tastare:
paralizat=paralizata

copi=copii

rgat=rugat

simtiam=simteam

Ten Ten=TenTen

cea=ceea
ai si cateva probleme cu repetitia, de ex:
Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele mele Ten Ten , Temari, Hinata si Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si am mers cu Nick acasa=Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele melemele Ten Ten , Temari, Hinata, Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si dupa aceea m-am indreptat si eu spre locuinta mea.(suna putin mai bine, nu?)

Am terminat cu greselile! Acum o sa mentionez ceea ce imi place:
Imi place ideea ficului, e originala!
Ce imi mai place e descrierea si dialogul.
Ma intreb de ce s-a purtat Sasuke asa cu ea, si de ce i-a zis usuratica? Abea astept urmatorul capitol si sper sa imi raspunda la intrebari. Cam asta a fost tot ce am avut de comentat. So... Chuu and Gambate!

#3
(17-05-2009, 08:52 PM)shantell@ A scris: Saluttu aici scri un mesaj sau o scrisoare , numele meu e Sakura Haruno , porecla : Kittyvai dar ce original . Bun venit in lumea mea , o lume plina de probleme si foarte complicata , unde te lupti pentru putere si faimafoarte sec, dar foarte sec. Dar sa incepem cu inceputul , m-am nascut intr-un oraseleu stiam ca e sat dar poate tu esti mai buna decat mine mic numit Konoha . Parintii mei erau si sunt mistepoate niste] persoane instarite asa ca la varsta de cinci ani , m-au luat de langa cea mai draga fiinta din viata mea [b], un baiat pe nume Sasuke Uchiha. Familia lui era la fel de instarita ca a mea , probabil de aceea ne intelegeam asa bine cand eram mici . Uneori cred ca ,,ne intelegeam bine" e putin spus sau cel putin pentru mine asa era. Eu il iubeam cu adevarat pe acel baiat. Cand am fost despartiti am suferit foarte mult , dar acomodarea in capitala Japoniei era destul de usoara pentru mine.
In prezent sunt cantareata si sunt una din cele mai ravnite fete din Tokyo. Lumea intoarce capul dupa mine pe strada , cea ce sincer ma face sa ma simt bine , dar desi eu ajunsesem asa datorita relatiilor mele cu persoane importante eram destul de talentatavai draga vorbesti serios? dar ce modesta e Sakura. Nu va pot da detali despre relatiile mele amoroase dar pot spune ca erau de multe ori persoane mai nepotrivite pentru mine sau orice fata de varsta meaatunci de ce ai mai pus propozitia asta. Varsta la care ma aflu e destul de periculoasafara 16 ani ca ai mai zis o data . Acum primeam tot ce imi doream , nu era obiectiv de neatins sau cel putin asa credeam pana azi.very, very SEC
Azi e prima zi a anului scolar . Voi fi in clasa a 11-a. Ca in fiecare zi m-am trezit, mi-am facut siesta , m-am imbracat in uniforma si am pornit inpreuna tu esti la gradinita? se scrie impreuna cu soferul meu spre scoala. ( cu masina )arata-mi intr-o carte unde se scrie in paranteza ceva asa de banal Parea o dimineata obisnuita , i-am luat pe Hinata si Naruto de la casele lor si am mers la scoalaoffff ce sec. Acolo am aflat ca vom avea un coleg nou pe care , o sa radeti da eu bine nu am ras , il chema Sasuke Uchiha. Prima data cand am auzit am crezut ca e pura coincident , dar cand a intrat in clasa, mi-am dat seama ca nu era. Ochi lui negri erau aceiasi, parul lui negru era acelasi si bineinteles i-am zarit lantul. El trebuia sa fie asa ca m-am dus sa-l salut.
- Salut sunt Sakura Haruno. Bine ai venit in colectivul nostru. spun eu sigura ca ma va recunoaste
- Ce te bagi in seama , usuratico? imi raspunde el cu atata fara atata raceala in voce.
La auzul acestor cuvinte am ramas paralizat cred ca paralizata ca doar Sakura era fata, nu numai ca nu ma recunostea ci credea ca sunt usuratica. Parca toate visurile mele mele se terminasera atunci. El s-a indepartat de mine indreptandu-se langa spre catedra. Eu doream sa plec , dar a intrat dirigintele nostru in sala . El e un barbat invarsta cu copii acasa, dar nu se dadea in laturi dupa o aventura . Stiam bine , doar pe mine a sarit intr-o dupa masa. Numele dirigintelui era Kakashi , sau cel putin atat retinusem eu din numele lui.
Acesta m-a trimis la locul meu si la rugat pe Sasuke sa se prezinte.
-Da cum spui tu. Numele meu e Sasuke Uchiha si am pretentia de la voi sa nu ma cicaliti . chiar ma enervezi e foarte secX(
- Bine Sasuke aseazate langa spune Kakashi gandindu-se, cu Sakura.
Brunetul dadu afirmativ din cap si se aseza langa mine. Aveam multe emoti, desi el se schimbase , sentimentele mele pentru el erau aceleasi. Oare el mai simte ceva pentru mine? Dupa plictisitoarea ora de istorie am plecat afara in curte unde Sasuke era asaltat de toate fetele. Ma hotaraseamhotarasem impreuna cu prietenele mele sa vorbesc cu el, cine stie poate isi va schimba parerea despre mine. Desi nu doream sa se observe, aveam emoti si tremuram toata , cine stie cum va reactiona brunetul.
M-am apropiat de bunet si l-am salutat, m-am asezat pe banca langa el si am inceput sa-i vorbesc cu o voce dulce:
- Stii nu ar trebui sa cataloghezi o persoana pana nu o cunosti, dar nu am apucat sa termin ca Sasuke m-a intrerupt:
- Ma lasi cu predicile? Cine te crezi? Nu avem nici o legatura , nu-mi pasa de tine, nu-ti pasa de mine. Ai inteles papusa?
- Unu la mana nu sunt papusa, doi la mana nu ai dreptul sa te comporti asa cu mine , eu mumai m-am comportat frumos cu tine, spun eu ridicandu-ma de pe banca
- Iubire te culci cu cine vrea , cum se numeste o asemenea persoana? spune el tragandu-ma spre el si ridicandu-se in picioare.nu cumva mai degraba mai intai s-a ridicat si apoi, a trs-o pe fata spre el?
-Da-mi drumul,ca din gura de sarpe . Cineva? dar numai noi eram in curte pentru ca se sunase . Intre timp brunetul ma stange din ce in ce mai tare. Deranjata de comportamentul acestuia i-am spus:
- Sasuke, nu asa te-a invatat mama ta acasa. Nu ma recunosti?
- Taci! Mi-e sila de ce ai ajuns ! tipa el la mine . Cand te gandesti ca simtiamsimteam ceva pentru tine.
- Sasuke nu spune asta. Macar tu. spun eu cu ochii in lacrimi
Sasuke m-a tras in bratele lui puternice unde am stat cateva secunde , dupa care m-a impins pe banca spunandu-mi:
- Taci ! Nu ma face sa ma gandesc la tine. Te urasc Sakura. spune brunetul lasandu-ma suparata pe banca.vai ce tragedie iti dai seama? si Sakura vorbea cumva?
Dupa ore le-am povestit fetelor ce s-a intamplat in pauza si i-am dat un telefon lui Nick sa vina dupa mine. Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele mele Ten Ten , Temari, Hinata si Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si am mers cu Nick acasa , unde mama tocmai imi comunicase ca ei o sa fie plecati in Europa in urmatoarele 6 luni asa ca sa fiu cuminte si sa nu fac prostiiAm dat din cap afirmativ si i-am condus la aeroport.
Seara se asternu usor peste Tokyo. Eu eram extenuata si suparata , toata lumea era fericita, mai putin eu si sufletul meu pereche, Sasuke.Oare de ce nu ma vroia in preajma lui?Oare de ce?poate pentru ca habar nu ai limba romanaSau stiu ii era rusine cu mine... Oare chiar nu ma putea accepta?
In cealalta parte a orasului , in casa familiei Uchiha , Sasuke statea pe pat si se uita la tavan. El era foarte suparat pentru vorbele care mi le-a adresat azi dar se gandea cum sa repare cea ce deja stricase. E clar ca nu mai aveam cum sa fim la fel de apropiati ca la inceput , nu?
ei bine quote al meu spune totul... o varza, neoriginalaX( dialog sec rau de tot naratiune & descriere a big porcarie!!
astept nextu' pa pa
P.S. mai treci si tuh pe la scoala. daca te-a deranjat comm-ul meu plzz PM.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
ms pentru compimente

A doua zi lumina patrundea usor in camera mea trezindu-ma si dandu-mi semnalul de alarma: ,, Mergi la scoala!" . M-am trezit si mi-am facut siesta, m-am imbracat si am mers la scoala condusa de Nick . Pe drum eram cu capul in nori , nu puteam sa ma gandesc decat la brunetul acela care mi-a furat inima. Ajunsa la scoala m-am asezat in banca mea si am asteptat profesorul. Toata lumea se uita la mine, nu stiau de ce sunt suparata , dar stiau ca in acel moment trebuie sa fiu singura. Cand Sasuke a intrat in clasa , privirile tuturor erau indreptate spre el. S-a asezat langa mine si nu a spus nimic.
Peste doua ore , intimpul orei de educatie fizica Sasuke a venit dupa mine in gradina scoli unde eram cu fetele. El le-a rugat pe acestea sa ne lase singuri, dupa ce au plecat fetele s-a asezat langa mine spunandu-mi:
- Sakura. Imi pare rau pentru discutia noastra de ieri , dar intelegema stiu de tine si de Kiba. Cum ai putut sa-mi faci asta? Era cel mai bun prieten al meu.
- Sasuke, despre ce vorbesti?
- Nu ma minti Sakura. Cu ce e el mai bun ca mine?
- Sasuke pot recunoaste , am facut-o cu multa lume asa cum tua ai facut-o cu Ino . Dar cu Kiba niciodata ,jur.
- Sakura mi-a spus Kiba... Stai putin nu am facut-o cu Ino.
- Da sigur . Vrei sa pleci? Te rog!
- Nu plec fara o explicatie.
- Sasuke esti gelos pe ceva ce nu s-a intamplat niciodata, nu intelegi ? Eu nu pe Kiba il iubesc ,ci pe tine.
La auzul acestor cuvinte Sasuke a rosit si mi-a soptit la ureche cum Kiba ii spusese lui ce buna sunt si ca sunt fenomenala . El spusese toate aceste lucruri despre mine numai pentru a ma desparti de Sasuke. Cum asa ? Cand eram mici el si brunetul erau buni prieteni , intamplator eu si Kiba am ajuns colegi de liceu in a 9 a dar s-a mutat in a 10-a.
La finalul orei eu si brunetul am iesit din gradina si am plecat in clasa pentru a pleca acasa , vroiam sa plecam toti de la ultimele ore. Zis si facut probabil ca ne vor pedepsi pentru asta dar clasa noastra dorea sa mearga in parc . Era ocazia perfecta sa aflu ce simte Sasuke pentru mine dar nu a fost nevoie sa merg la el, a venit la mine m-a luat de mana si mi-a zambit spunandu-mi:
- Sakura imi pare rau pentru incurcatura asta, ma pot revansa cumva?
- De fapt ar fi ceva....spun eu sarutandu-l..... vrei sa iesi vineri cu mine?
- Suna interesant. Te iau la 20:00 p.m.
- Nu stiu ma gandeam sa mergem la Poker dar mai vorbim noi .
- Stii sa joci poker? spune el luindu-ma in brate si invartindu-ma
Cele doua zile trecusera foarte repede , iar acum era 21:30 p.m. Trebuie sa ma intalnesc cu Sasuke la 22:00 la Poker. Un loc periculos , dar interesant din punctul meu de vedere . La poker totul mergea bine, eram la masa si jucam poker alaturi de brunet , dar tura dilerului s-a schimbat si a venit alta , hai sa-i spunem mai mistocara. Aceasta era Ino care bineinteles in timpul jocului ma fura si se dadea la Sasuke . Uneori imi venea sa o prind de coada aceia de iepuras care o avea pe posterior.
Am plecat pentru un moment de la masa pentru ca imi sunase telefonul. Era hinata dorea sa stie cum se desfasoara totul, asa ca i-am raspuns curiozitati ei si i-am povestit cu lux de amanunte tot.
Intoarsa la masa ce observ, Sasuke al meu se saruta cu Ino, adica dusmana mea de moarte. Nu suportam ideia sa ma duc acolo sa fac un scandal , in fond eram acum o persoana publica. Am iesit cu ochi in lacrimi din cazino si am plecat acasa lasandu-l pe Sasuke inauntru sa astepe.
A doua zi , dis de dimineata suna soneria casei mele. Nu stiam cine e, nu asteptam pe nimeni , nu asa de dimineata . Am deschis usa si spre surpriza mea era Sasuke suparat ca l-am lasat cu buza unflata aseara. A intrat cu ura in casa inpingandu-ma in perete si incepand sa urle:
- Drept cine ma iei sa ma lasi acolo?
- Sasuke esti beat? Stai jos sa nu-ti vina rau.
- Nu-s beat spune el clatinandu-se............

#5
sal sc ca v-am lasat cu ochii in ceata dar eram asa obosita ca dormeam pe scaun. acum nextu`

- Nu-s beat spune el clatinandu-se si impingandu-ma spre canapea.
Speriata de reactiile violente ale brunetului am inceput sa tip si spre norocul meu cineva m-a auzit. Acel cineva era Nick care vazand scena a sarit pe brunet paralizandu-l . A inceput sa-l loveasca usor pe Sasuke pana cand acesta a lesinat dupa care s-a indreptat spre mine si m-a luat in brate indreptandu-se cu mine in bucatarie , unde m-a pus pe masa. S-a asezat pe scaun si a dat din cap in semn sa-i spun toata povestioara . L-am ascultat povestindu-i totul , dupa ce i-am spus tot mi-a spus:
- Cum de ajungi tu tot timpul asa? Si tot eu ajung sa te scot din necaz , dar stii ceva de data asta nu, s-a terminat.
- Nick , nu spune asta am nevoie de ajutorul tau . Ajutama sa-l duc in camera la mine , te rog.
Nick a dat afirmativ din cap si l-a dus pe Sasuke in camera mea. La final l-am imbratisat si iam multumit, apreciam faptul ca m-a salvat din nou. Mereu ajungeam in situati dinacestea , dar acum era diferit , nu mi s-a mai intamplat asa ceva acum tineam la acel baiat si nu doream sa i se intample ceva.
Dupa cateva ore Sasuke s-a trezit confuz si cu o durere de cap. Vazandu-l m-am apropiat de el si l-am salutat. I-am explicat intreaga situatie si el a inceput sa tipe:
- Poftim? Scuzama daca te-am ranit . spune el ironic sau mai degraba urla el ironic
- Nu am vedeni . Si vreau sa nu tipi la mine , in casa mea , nu ai dreptul.
- Sakura nu asa am vrut sa sune. spune el , dar nu l-am lasat sa terminepentru ca i-am spus:
- Lasama . Sasuke , tu nu intelegi? Te-ai schimbat. Nu erai asa inainte, vocea ta poate nu parea asa de rece, si nu mai merge intelegi? Te rog sa pleci.
El a plecat umpic sifonat , a plecat in timp ce fata imi era invadata de lacrimi . Se schimbasa mult, prea mult pentru mine. Dar nu prea am timp sa imi plang de mila , trebuia sa sustin un concert la mall. Trebuia sa fiu gata la 8:00 p.m. pentru ca atunci era concertul , si trebuia sa ma machez si sa ma imbrac ,doar era deja 7 p.m. Mie imi dureaza mult imbacatul si tot of si mai era si proba de sunet... Trebuia sa ma grabesc , asa ca m-am imbracat intr-o costumatie simpla dar sexy. O rochita de club asa cum aveam eu obiceiul sa port alaturi de o pereche de pantofi cu toc inalt. M-am machiat intr-un stil dramatic cu gene false ,tot . Totul arata perfect . Pe scena se faceau ultimele aranjamente, tot orasul era acolo si eu aveam emotii. Dar ca o profesionista am trecut peste tracul meu si am mers mai departe.Totul decurgea perfect pana cand , in mijlocul unei melodi l-am zarit pe el . El era Papi ,cum obisnuiam eu sa-i spun, era si era alt personaj din viata mea. El e fiul celui mai mare econom din tara . Acesta s-a apropiat de scena si mi-a zambit uitandu-se drept in ochii mei . Ne fiind atenta la miscarile dansatoarelor am alunecat in fata lui , la fel ca in miscarile de dans , cand te apropi de cineva cu viteza si sfarsesti la picioarele acelei persoane cu capul pe spate. Pentru a iesi din aceasta situatie , l-am luat de mana si l-am tras pe scena . Acum totul decurgea bine , umpic improvizat dar totusi bine. Dupa spectacol am mers la suc si am vorbit, ramasesem sa ne intalnim urmatoarea zi la mall. Baiatul acesta , Papi cum il numeam eu, e un baiat care chiar stie sa se comporte cu o fata.
Seara a venit repede , eram gata sa atipesc cand m-a sunat Sasuke pentru ca dorea sa-si ceara scuze si sa vorbeasca cu mine . I-am spus ca-i accept scuzele si ca cu siguranta ne vom vedea maine la scoala sa vorbim despre tot ce vrea el .
Am adormit cu gandul la cei doi baieti care deja facusera atatea pentru fericirea mea .

Papi:http://media.photobucket.com/image/anime%20bad%20boy/Meme11391/Anime%20Boy/anime200.jpg?o=0

capitolul viitor va fi precum o amintire a relatiei dintre Sakura si Papi

#6
Acum special pentru voi Nextu`

Amintiri din trecut

Luni mi-am facut programul obisnuit de dimineata si am mers la scoala, unde m-am intalnit cu toti colegi mai putin Sasuke care intarzia . Nu-i statea in fire . Oare ce s-a intamplat cu el?
Ca diobicei , in fiecate luni prima ora era istorie. Ora pe care o detestam , prin modul oribil de predare asa ca am hotarat sa ma uit pe geam . In fond profa era aproape oarba , nici cand copiam nu vedea.
Uitandu-ma pe geam mi-am amintit de Papi . El e genul de baiat de bani gata , la fel ca Sasuke , dar relatia mea cu el era mai serioasa decat cea cu Sasuke. Cu brunetul am fost prietena 3 ani si eram mica , in schimb ce cu Papi am locuit in casa de la 13 ani pana la 15 ani jumate. Bine inteles nu-l cheama asa il cheama Yuri Ryosaku si are 17 ani. E un baiat grijuliu daca stii cum sa-l ei. Tin minte cate prosti faceam cand locuiam impreuna . El a fost primul barbat din viata mea.
~FlashBack~
Era o zi simpla de toanma in care bineinteles ploua. S-a intors spre mine si mi-a zambit malefic spunandu-mi:
- Ce vrei sa facem azi?
- Nu stiu. Tu ce vrei sa facem?
- Pai as avea o propunere. a spus el ridicanduse. In acel moment m-a luat in brate si m-a pus pe pat. S-a asezat peste mine incepandsa ma sarute. A inceput sa ma dezbrace eu eram rosie toata , dar eram fericita ma simtiam iubita insfarsit , asa ca am intrat in jocul sau. L-am dezbracat si eu si am trecut la actiune. Afost asa de atent cu mine si chiar imi placea ce facea . Dupa o ora eram amandoi extenuati , dar zambiam si radeam de cele petrecute intre noi . Totul era asa haios atunci.
~EndFlashBack~
La acea vreme de abea asteptam sa vin acasa sa il vad , sa-l maingai si sa-l tin aproape. Dar seara se declansa inconstienta , mea si a lui.Seara era totul mai nebunesc .
~FlashBack~
Era o seara obisnuita de vineri , desi nu aveam nici unul voie , am mers in club unde am inceput sa ne distram si sa ne facem de cap. Tentatia era mare pentru a rezista. ... Cand am dorit sa mergem acasa l-am vazut ca se urca intr-o masina neagra . Desi eram ametita am constientizat pericolul si am incercat sa-l opresc dar m-a tras in masina spunandu-mi:
- Nu-ti face griji . Ai incredere in mine nu? Si ce daca nu am carnet ?
- Bine am spus eu punandu-mi centura.
Mare greseala , pe autostrada mai exact pe un viaduct, am plonjat cu masina in apa . M-am speriat si am tipat . Cand eram in cadere libera el mi-a dat jos centura si m-a tinut stans in brate protejandu-mi capul. Atunci el a fost nevoit sa plateasca cu toti bani pe care ii avea la el pentru a scapa de circ. El a ramas cu o urma pe fata peste care eu am facut un tatuaj cu 69 , pentru ca parinti lui sa nu-si dea seama de accident.
~EndFlashBack~
Da atunci am trait un soc extrem cum obisnuiam noi sa spunem.Probabil va intrebati de ce 69 acest numar reprezinta exact numarul de la seiful nostru. In el aveam amandoi cea ce ne placea mai mult unul de la celalalt: latisoare , inele ,bratari etc. Am facut atatea nazbati impreuna si nimic nu putea sa ne desparte. Sau cel putin asa credeam amandoi.
~FlashBack~
- Alo Kitty! Ce s-a intampat iubire? Ai patit ceva?
- Papi! spun eu cu lacrimi in ochi . Parinti nostri s-au intors din Europa si au aflat de toate nazbatiile pe care le-am facut , impreuna. Au hotarat ca e mai bine sa nu ne mai vedem. Ei cred ca avem un efect nociv unul pentru altul. Acum parinti tai se indreapta spre tine , pregatestete. Imi pare rau ca spun asta , sa stii ca te iubesc atat de mult, dar... Adio. spunand acest lucru am inchis telefonul si i-am sters numarul din agenda.In acel moment eram la parinti mei acasa.
~EndFlashBack~
Aceasta amintire trista mi-a venit in minte in timpul orei. Observandu-ma profesoara m-a intrebat ce am patit si daca sunt bine. Am dat afirmativ din cap si spre norocul meu s-a sunat. Si si-a facut aparitia Sasuke care mi-a raspuns ca nu a avut chef de istorie asa ca a preferat sa intarzie . Nu-mi pasa , eu doar vroiam sa-l sarut pe Sasuke si sa imi alin amintirile triste. Am vorbit cu brunetul care si-a cerurt scuze si sa oferit sa ma conduca acasa , cea ce eu am acceptat. Dupa terminarea orelor de curs , Sasuke si eu am plecatimbatisati acasa . Sasuke m-a lasat precum un cavaler in fata casei si m-a sarutat dulce.

Oare ce se va intampla la intalmire?

#7
O intalnire cu Papi = O aventura cu Sasuke

Spre seara eu am fost asteptata in fata usi de catre Yuri , care la vederea mea a inceput sa roseasa. Nu l-am vazut pana acum rosind . Probabil rosea pentru modul incare eram imbracata . Eram imbracata cu o fusta rosie scurta umpic evazata, un maieu stramt argintiu , o pereche de sandale cu toc arginti si aveam cu mine geanta mea argintie cu fundite rosi. Probabil va intrebati de ce era asa lucitoare alegerea mea, dupa cum il cunosteam eu pe el avea de gand sa ma duca intr-un club de fitze. Eram incantata ,asa ca am urcat in masina lui argintie.
La club ne-am asezat la o masa , si am inceput sa vorbim despre miste subiecte banale . Mai tarziu a inceput sa se auda melodia mea preferata , intamplator era si a lui. M-a invitat la dans si am inceput sa dansam pe ritmurile melodiei " Russian Girl " . Totul decurgea ca intre prieteni pana cand m-a luat de solduri si m-a tras spre el sarutandu-ma. Dupa cateva secunde a intrerupt sarutul uitandu-se drept in ochii mei. Suparata m-am indreptat spre masa hotarata sa-mi iau geanta , dar cineva m-a tras de mana spre un colt al clubului. Era Sasuke care a inceput sa ma sarute spunandu-mi:
- Cum e ? Saruta bine? Mai bine ca mine?
- Nu prea , si-a pierdut agilitatea.
- Nu parea sa... dar brunetul a fost intrerupt de Papi care incepea sa ma caute disperat . Mi-am luat geanta din mainile lui Yuri si am plecat . Baieti s-au uitat la mine un moment si m-au urmat pana la iesirea din club , unde au inceput sa urle:
- Sakura nu te supara . zbiara Papi nervos
- Nu sunt suparata. raspund eu intimp cel sunam pe Nick sa vina dupa mine .
- Eu ar trebui sa fiu dezamagit . spuna Sasuke .
In acel moment am lasat telefonul din mana punandu-l in geanta si m-am indreptat spre el . M-am opriit in fata lui si i-am spus:
- Voi trebuie sa vorbiti si sa aflati unul de altul . Nu sunt su Yuri. spun eu , dupa care m-am intors la Papi . Sunt cu Sasuke.
- Atunci de ce ai acceptat? Amici nu au intalmiri, doar ies impreana intelegi?
- Da vrei sa te citez ? M-ai intebat daca ies cu tine , ai uitat? Acum daca nu te superi eu si Sasuke sutem ocupati . spun eu luandu-l pe Sasuke de mana . Ceao.
L-am luat pe Sasuke si am mers cu masina lui acasa la mine , unde l-am invitat in camera mea. A acceptat si a venit cu mint cu mine in camera . S-a asezat pe pat si mi-a spus:
- De ce m-ai chemat?
- Nu stii? spun eu cu un zambet mare pe fata
- Am o banuiala ... dar nu l-am sa termine si am sarit pe el sarutandu-l si vazand ca batea in retragere , i-am spus:
- Sasuke stii bine , sunt de neoprit , relaxeaza-te. spun eu dandu-i jacheta jos . Sunt liderul tau . Follow the leader.
Din acel moment a inceput si el sa ma sarute si sa ma dezbrace. Aveam emoti referitoare la ce parere va avea el despre mine dupa ce vom experimenta impreuna focul iubiri , dar nu-mi prea pasa. Stiam un singur lucru el era baiatul potrivit pentru a ma darui trup si suflet. Dupa ce ne-am dezbracat , Sasuke m-a patruns usor si placut. Dupa inca o ora de agitatie continua m-am asezat langa el si l-am sarutat de noapte buna.

Eu sper sa va placa , sa stiti ca fac tut ce pot si ma stradui cu adevarat mult .
Cui nu-i place sa nu citeasca .
A da si va multumesc ca imi cititi ficul.

#8
Well... să vedem ce`i aci :-?

Citat:O intalnire cu Papi = O aventura cu Sasuke
[ ce titlu e ăsta, mamă?.. şi Papi?... tu şti cât de gay sună? ]
Spre seara, eu am fost asteptata in fata usii de catre Yuri , care la vederea mea a inceput sa roseasa. Nu l-am vazut pana acum rosind . Probabil rosea [ repetitie X_X ] pentru modul incare eram imbracata . Eram imbracata [ again, repetitie X_X ] cu o fusta rosie scurta umpic [ în primu` rând se lasă spatiu între cuvinte şi e 'un pic' ._. , cu toate că nu este adecvat să pui aşa ceva într`un fic ._. ] evazata, un maieu stramt argintiu , o pereche de sandale cu tocuri argintii si aveam cu mine geanta mea argintie [ auzi, da` ţie cum îţi sună ' aveam un buchet argintiu, cu frunze argintii şi cu mere argintii '.. nu te deranjează şi pe tine? ._. ] cu fundite rosii. Probabil va intrebati de ce era asa lucitoare alegerea mea [ deci asta sună aiurea ._. lucitoare? ._. ], [ de fapt, pui punct şi începi cu literă mare ._. ] Dupa cum il cunosteam eu pe el, [ se întelege că despre el este vorba ._. nu mai trebuia să adaugi şi asta ._. ] avea de gand sa ma duca intr-un club de fitze [ fară limbaj de mess .-. acolo să vorbeşti aşa >.>" nu aici >.>" ]. Eram incantata ,asa ca am urcat in masina lui argintie.
La club ne-am asezat la o masa , [ înaintea lui 'şi' nu se pune virgula, decât în cazuri speciale ._. ]si am inceput sa vorbim despre miste [ ce cuvânt mai e şi ăsta?... probabil vroiai să scri 'nişte' ] subiecte banale . Mai tarziu a inceput sa se auda melodia mea preferata , intamplator era si a lui. M-a invitat la dans si am inceput sa dansam pe ritmurile melodiei " Russian Girl " . Totul decurgea ca intre prieteni, pana cand m-a luat de solduri si m-a tras spre el sarutandu-ma. Dupa cateva secunde a intrerupt sarutul uitandu-se drept in ochii mei. Suparata, m-am indreptat spre masa hotarata sa-mi iau geanta , dar cineva m-a tras de mana spre un colt al clubului. Era Sasuke care a inceput sa ma sarute spunandu-mi:
- Cum e ? Saruta bine? Mai bine ca mine?
- Nu prea , si-a pierdut agilitatea.
- Nu parea sa... dar brunetul a fost intrerupt de Papi care incepea sa ma caute disperat [ asta e chiar >_<" cum a fost întrerupt de Papi care începea să o caute disperat? ._. fi şi tu mai atentă la exprimare că nu e greu ._. ] . Mi-am luat geanta din mainile lui Yuri si am plecat . Baietii s-au uitat la mine un moment si m-au urmat pana la iesirea din club , unde au inceput sa urle:
- Sakura nu te supara . zbiara Papi nervos
- Nu sunt suparata. raspund eu in [ spatiu ._. ] timp cel [ ce-l ] sunam pe Nick sa vina dupa mine .
- Eu ar trebui sa fiu dezamagit . spuna [ spune ] Sasuke .
In acel moment am lasat telefonul din mana punandu-l in geanta si m-am indreptat spre el . M-am opriit [ ok, ce caută al doilea 'i' acolo?... nu ştiam că se scrie cu doi de 'i'... well, aflu şi eu ceva nou :-? ] in fata lui si i-am spus:
- Voi trebuie sa vorbiti si sa aflati unul de altul [ spui că ei trebuie să vorbească... când Sakura e aia care trancaneşte ._."... cum mai vine şi asta? ] . Nu sunt su [ cu ] Yuri. spun eu , dupa care m-am intors la Papi . [ virgulă şi în continuare cu literă mică ._. ori puneai ce ţi`am subliniat eu, între cratime ' nu sunt cu Yuri - spun eu întorcandu`mă spre Papi - sunt cu Sasuke ' ] sunt cu Sasuke.
- Atunci de ce ai acceptat? Amicii nu au intalmiri [ întâlniri ], doar ies impreana [ împreună ], intelegi?
- Da! Vrei sa te citez ? M-ai intebat daca ies cu tine , ai uitat? Acum, daca nu te superi, eu si Sasuke sutem [ suntem ] ocupati - spun eu luandu-l pe Sasuke de mana - Ceao.
L-am luat pe Sasuke si am mers cu masina lui acasa la mine , unde l-am invitat in camera mea. A acceptat si a venit cu mint [ wtf?... ce caută asta aici? ._. ] cu mine in camera . S-a asezat pe pat si mi-a spus:
- De ce m-ai chemat?
- Nu stii? spun eu cu un zambet mare pe fata.
- Am o banuiala ... dar nu l-am sa termine si am sarit pe el sarutandu-l si vazand ca batea in retragere , i-am spus:
- Sasuke stii bine , sunt de neoprit , relaxeaza-te. spun eu dandu-i jacheta jos . Sunt liderul tau . Follow the leader. [ ce te`o apucat să scri în engleză... când tu habar nu ai să pui o virgulă? ]
Din acel moment a inceput si el sa ma sarute si sa ma dezbrace. Aveam emotii referitoare la ce parere va avea el despre mine dupa ce vom experimenta impreuna focul iubirii , dar nu-mi prea pasa. Stiam un singur lucru, el era baiatul potrivit pentru a ma darui trup si suflet. Dupa ce ne-am dezbracat , Sasuke m-a patruns usor si placut. Dupa inca o ora de agitatie continua, m-am asezat langa el si l-am sarutat de noapte buna.

Well, după cum vezi şi tu... ai o groază de greşeli ._. ... unde`i descrierea, mamă?.. şi`a luat vacanţă?.. well, eu te sfatuiesc să o aduci înapoi pentru că nu e bine s`o laşi aşa libertină... scapi virgule, uiti al doilea 'i', am vazut că`l adaugi, mai nou :-? exprimarea lasă de dorit >.<" prea mult ._."... propozitii fară sens >.>" o da, dialogul este sec ._. ... nu`mi inspiră nimic, absolut nimic >.<"... fă şi tu capitolele mai lungi ca să aiba şi omu` ce citi ._." si cu descriere mai detaliata, dar nici plictisitoare ._."
Gata, atât! Aştept capitolul urmator :-?
I'm not insulting you. I'm describing you.

#9
Buna!
Abia acum am reusit si eu sa-ti citesc ficul...
Mi-a placut teribil inceputul.Ai luat-o intr-un fel special, care chiar mi-a placut...

Cat despre restul,ai grija la greselile de ortografie.
Ar trebui sa incerci sa adaugi ceva mai multa descriere si sa bagi mai multe detalii. In unele chestii, actiunea trebuie s-o deducem noi singuri .Cum a fost chestia cu Sakura si 'idila' dintre ea si Sasuke de la 3 ani, de care ai pomenit cam tarziu...

Sakura din ficul tau e cam usuratica :)) . Cum a zis si ea , ' a facut-o cu multi' . Si felul in care a sarit pe Sasuke... :) eu, in locul ei, ma inroseam si nu mai ieseam din casa o luna... Totusi, e originala chestia... [ bravo pt asta !]

Nu zic ca nu imi place, caci, daca nu-mi placea, nu citeam totul, doar ca ai idei si ai putea sa faci mult mai mult.

Si , pls, n-o mai fa pe Sakura sa se sarute cu un alt tip [Papi - :)) ce apelativ ! ] , caci Sasuke e chiar klumea [ imi place felul in care l-ai transformat. E un tip de nota 20 ... In locul lui, i-as da o palma Sakurei ] ...


Sper sa pui cat mai curand continuarea si sa nu te lasi influientata intr-un mod negativ de criticile noastre, caci o facem doar pentru a te ajuta...
[daca te deranjeaza ceva, da-mi un PM]

Pe curand !

#10
Ficu asta are doua variante:una e sa ajunga la older fanfic una(si cea mai grea) sa se imbunatateasca.Ai scris trei capitole si ai avut atatea critici ca mi-a venit sa mor ,si totusi critici au avut dreptate.Mie mi se pare ca ai dat din rau in mai rau.Scimba-te ca toate criticile sunt spre binele tau.Continua ficu in aceasi varianta la care te-ai gandit isa pune descriere,naratiune si fa in asa fel inct dialogul sa nu fie sec.
Daca vrei sa ma omori sau sa spui ceva despre postul meu da-mi un pm si clarificam situatia(totusi te rog sa nu incepi cu tampenii de genu :Tu nu ai scris nici un fic si te dai asha de mare si tare deoarece am ficuri pe o groaza de siteuri insa aici nu am avut timp sa postez.
Apropo,manuala de romana de asteapta,nu lasa sa se aseze prafu pe el ca numai tie o sa iti fie rau!!!
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Accidentally in love [SasuSaku] +15 Search 21 14.641 16-12-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 20.198 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  This is love? [SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 3 2.798 18-07-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Love at first sight[SasuSaku`] Zuzulici 5 4.999 11-07-2010, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Flash
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 43.394 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  School love*Sasusaku fic* Andrutza 15 14.289 20-06-2009, 11:18 AM
Ultimul răspuns: !i! K o K o !i!
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 7.492 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly
  SasuSaku -- Missing love ShyLie 4 18.397 31-08-2008, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Obsession.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)