Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dincolo de adevar

#1
Buna.Inca nu are un titllu,dar astept propunerile voastre.Sper sa va placa.
Traducerile sunt la sfarsit.

Cap I
O calatorie neasteptata


Partea intai:Nayra

In 2560,o naua castastrofa ameninta sa loveasca Pamantul.Defrisarile masive,secarea raurilor si lacurilor si,nu in ultimul rand,exploatarea resurselor pana la epuizare au dus in pragul unei noi crize mondiale.
Sapte continente,sapte lumi distruse de razboaie nesfarsite,coruptie si desfrau.
Antarctica devenise o parte din ocean.
Furtuni ingrazitoare loveau orase.Apele se revarsau,inundand astfel tot ce le statea in cale,curmand vieti nevinovate.Tornade devastatoare lasau in urma lor moarte.Inundatii,flacari si groaza pandeaua la fiecare pas.
Povestea incepe cu calatoria unui grup de studenti pe CEC(Central Economic Colony),o colonie terestra in apropierea lui Marte,cu o populatie ce putea atinge 100.000.000 locuitori.
Printr ei se afla si Sarah Mc'Allister,o tanara in varsta de 20 de ani.Sarah era ofire sensibila si una din cele mai bune eleve ale anului.Visu lei era sa devina jurnalista.
In timpul dezastrelor,nu isi pierduse niciodata speranta si credinta in Dumnezeu.
Imbarcarea se facea langa Boston,pe un aeroport improvizat.Aeronava "Space Gem" urma sa ajunga in 15 minute.
"Space Gem" era cea mai noua aeronava de transport iesita de pe linile de asamblare ale firmei "Space Siege",echipata cu cea mai noua tehnologie a timpului.Avea un compartiment principal,o zona pentru depozitarea bagajelor,o bacatarie si cinci bai.
Grupul de studiu numara cincisprezece studenti,plus trei supraveghetori:Bethy Austin,Sarah Mc'Allister,Marry Siege,a carei tata era proprietarul firmei "Space Siege",Nick Jonnes,Irene Shelby,Brandon Low,Lack Knight,Harry Stevenson,Michelle Johnson,Monique Lauge(Luj),Steve Mc'Fall,Jessica White,Gloria Newman,Ryan Whitefeather,Edwin Goldsmith.
Toti astepta cu nerabdare sosirea aeronavei.Patintii consolandu-si copii,o priveliste deosebit de frumoasa.Numai Sarah statea alaturi de bagajele ei ,singura si deprimata.Nu-si cunoscu-se niciodata parintii.La varsta de cinci ani ,fusese adoptata de Jully Mayson. Dar femeia nu o luase decat pentru alocatia lunara.Nimeni nu ii aratase dragostea parinteasca.In casa familiei Mayson,Srah se simtea o straina,o aclava.
Intr-o zi,nu a mai rezistat si a fugit din locul acela pe care l-ai pute numi altcumva ,insa "casa" nu.
Dar asta e o alta poveste,pe care Sarah o va spune mai tarziu oricum.Dar acum,sa revenim.
Dupa cateva minute de asteptare,"Space Gem " ateriza.In scurt timp,toate bagajele au fost urcate in aeronava.S-au facut ultimele verificari,timp in care copii isi luau ramas bun de la parinti.Cinci minute mai tarziu,aeronava era gata de decolare.Motoarele pornira zgomotos,aeronava se ridica si se pierdu in vazduh.Pana la destinastie,aveau sa calatoreasca trei zile,timp in care toata lumea se putea misca liber.
Dupa o zi de zbor lin,o piatra lovi zgomotos una din ferestre.In acelasi timp,se auzi vocea putin ingrijorata a pilotului.
-Va vorbeste capitanul.Nu va alarmati!Totul este sub control!Va rog sa va indreptati spre locurile voastre si sa va pune-ti centurile de siguranta.
Inaintea aeronavei,o furtuna de praf solar si roci suiera infiorator.Era o furtuna interdimensionala.
Incerca sa intoarca,dar vantul era mult prea puternic.
In spate ,copii deveneau tot mai agitati,insa nu indrazneau sa scoata o vorba.
Nu trecu mult si furtuna ii inghiti cu totul.In urma lor nu ramase nimic.
Totul se intampla in mai putin de o secunda.Se trezira intr-un tunel nesfarsit.In juru lor,umbre fara forma,mereu schimbatoare,se invarteau haotic.Sarah se uita uimita la fenomenul de afara.ise parea ca pluteste singura pe o mare intunecata,sub un cer de culoarea sangelui. Dar totul se sfarsii de partea cealalta.Space Gem iesi fara nici o paguba materiala semnificativa idn ochiul furtunii.Cu mintea inca zdruncinata de calatorie,Sarah privi inapoi cum furtuna se potoleste si dispare fara urma.Aeronava era in siguranta.
In cabina,capitanul era inca inconstient.Dupa mai multe incercari ale asistentei medicale,isi veni in fire.de cum deschise ochii,se repezii la usa cabinei si verifica studentii.Vazand ca sunt teferi,sufla usurat si se intoarse la locul lui.
In jurul lor,un univers cu totul nou ii prive cu bratele deschise.Nimeni nu stia cum au ajuns acolo sau de ce.Ce stiau era ca acolo,ceva ii astepta.
Capitanul incerca sa porneasca motoarele,dar nici un raspuns.In cele din urma,pornira,si cauta cu disperare un loc in care putea sa mearga inainte de a se termina combustibilul.Vazu in departare o mica plaaneat si se indrepta in aceea direactie.N udupa mult timp,Space Gem ajunde in atmosfera ei.Parea nelocuita,cu intinderi uriase de nisip.Trecu prin stratul de nori,coborand la o alatitudine de la care se putea vedea un tinut scufundat in nisip.Dune dupa dune,aeronava incerca sa strapunga vazduhul.Nu se zarea nici un loc unde putea ateriza.Nisip,nisip si iar nisip.Un deal pietros parca ii privea din departare.
Sahrei i se parea ata de familiar,poate mult prea familiar locuil acelapustiu,aciperit de nisip.Se simtea legata de el.Cand ateriza,se repozi la usa si o deschise.Nici nu se stabiliza bine aeronava,Sarah era deja jos.Inspira aerul,nisipul ii intra un nas,urechi si in haine,dar nu-i pasa.Acela era primul loc in care se simtea acasa.Orasul o otravise.
Toat lumea o privea.Erau de acord ca e timpul sa faca ceva in privinta ei.Urmarind privirea capitanului,Jack,Brandon si Harry se retrasesera in aeronava.
La scurt timp,se intoarsera cu patru geamantane mari.Erau ale Sahrei.Cei trei le aruncara pe nisipul fierbinte,iar usa se aeronavei se inhcise.Masinaria porni zgomotos inainte,lasand-o pe Sarah in urma.Apoi tacere.Nici nu observase plecare zgomotoasei masinarii zburatoare.Parea ca isi pierduse contactul cu realitatea.Firicele lucitoare de nisip ii brazdau chipul fara sa simta.Se visa plutind intr-un spatiu gol si intunecat.
"Unde sunt?Mai e cineva aici?" Dar nimeni nu ii raspunse. Ecoul propriei voci rasunapeste tot in jurul ei.Parea schimbata.Nu mai stia cine e,si lucrul acesta o ingrozii.
Apoi simtii pamantul sub picioare.Privi in jos ,si vazu cum milioanbe de puncte negre se unesc,alcatuind tarmul,marea si forme neregulate.Doua siluete indepartate priveau apusul soarelui.Alerga spre ele,dar distanta parea neschimbata.Se opri.Simtea ca era in zadar.Se intoarse.In spatele ei,o cetate cu peretii din marmura lucea sub ultimele raze ale soarelui. O secunda mai tarziu,se afla inaintea lor.Voia sa-i priveasca,dar chipul le era intunecat.Se auzi o soapta.Vorbeau.
"-Lanna,draga mea Lanna!"
"Lanna".Acela era singurul nume pe care il putea intelege.
O bubuitura puternica o facu sa tresara.Pamantul se crapa sub picioarele ei si incepu sa cada in gol.Se trezi in genunchi,pe nisipul fierbinte.
O briza racoroasa ii lovi fata.Ametita,se ridica si cauta aeronava cu privirea.Era deja seara si si masinaria disparuse.
"Unde sunt?Stiam eu,m-au parasit!" gandi,aruncandu-si privirea in pamant.
Se apropie de bagaje si se aseza pe nisip.Nu dupa mult timp,nisipul se ridica si o minge de blana se rostogoli langa ea.Curioasa,o studie,o impinse cu degetul si o ridica.Fara zgomot,mingea se deschise si cel mai dragalas animal se uita la ea.Avea blana castanie,cu pete albe in jurul ochilor negri,albastrii.Nasul mic,doua urechi mari si imblanite,turtite la capat.Era de marimea unui pui de leu.Coada lunga si stufoasa parca dansa,maturand nisipul.Isi timea labutele aparoape de corp.Mustatile i se miscau neincetat.La nivelul obrajilor, blana copia forma unei barbi.
Animalul se uita in ochi Sahrei.Il aseza pe nisip si acesta incepu sa alerge in jurul ei.,lucru care o amuza si incepu sa rada discret.Scoase din geamantan un pachet de biscuiti.Ghemotocul e blana se opri si il lua din mana fetei.Desfacu ua din laturi cu dintii si incepu sa roada biscuitii,unul cate unul.Cu coada,lua ambalajul gol si il puse inapoi.
-Ce infometat esti!Mai vrei?
Animalutul dadu abucuros din coada.Fata mai lua doua pachete,pe care le imparti cu noul ei prieten blanos.
Era pentru prima data cand pe chipul ei se ivi un zambet.
Nu dupa mult timp,sunetul unor copite se auzi in departare.Animalutul tresari.Dadea bucuroasa din coada si isi misca mistatile,cand in jos,cand in sus.Escalada da gramada de geamantane si astepta linistita.
Zgomotul copitelor se auzea din ce in ce mai tare.Nisipul se ridica,blocand astfel privirea oricarui curios.Sarah isi acoperi fata in palme.Pentru o clipa,praful se lasa.Inintea ochilor ii apru un lucru cu totul diferit.Un cal,cu coama si hamul cu totul de aur,galopa neintrerupt.
Cele trei cozi ii straluceau la lumina lunii.
Vorbe neintelese se auzeau din dreptul calului,dupa carea animalul se opri brusc.Picaturi de apase prelingeau pe trupurile lui.Cand norul de praf se lasa,in spateele calului,Sarah zari un fel de car.Aveau schelet de metal,acoperit de o cuvertura de culoarea nisipului.Cand praful se lasa complet,o figura intunecata cobora din el si se apropie se Sarah.
-Nuna!Evy riam gal?*
Fata se uita la ea nedumerita.
-Imi pare rau,dar nu inteleg ce ai spus.
-Imi pare rau!ma numesc Nayra.
-Numele meu e Sarah.Imi pare bina sa te cunosc.
-De asemenea!Te pot ajuta cu ceva?
-Daca m-ai duce pana la cea mai apropiata asezare,ti-as fi foarte recunoscatoare.
-E un orasel la doua zile departare.
Nayra se gandi o clipa,dupa care ii spuse:
-Poti veni cu mine.As putea face un ocol.
-Dar nu te deranjez?
-Chiar deloc.Orice calator are nevoie de companie.Stai sa te ajut cu bagajele si imi povestesti pe drum cum ai ajuns aici.



*-Numa!Evy riam gal?
(-Buna!Te pot ajuta cu ceva?)
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym



Răspunsuri în acest subiect
Dincolo de adevar - de Lanna - 26-08-2010, 07:03 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 27-08-2010, 07:59 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 30-08-2010, 06:51 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 31-08-2010, 06:48 PM
RE: Povestea mea - de Akane Hime - 01-09-2010, 06:17 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 02-09-2010, 04:27 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 09-09-2010, 11:18 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 12-09-2010, 02:49 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 17-09-2010, 07:04 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 22-09-2010, 12:19 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 27-09-2010, 08:59 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 09-10-2010, 08:45 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 12-10-2010, 08:51 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 13-10-2010, 09:38 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 15-10-2010, 07:52 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 16-10-2010, 02:04 PM
RE: Povestea mea - de Lanna - 07-11-2010, 07:30 PM
RE: Povestea mea - de IceCat - 14-11-2010, 02:51 AM
RE: Dincolo de adevar - de IceCat - 28-02-2011, 07:35 PM
RE: Dincolo de adevar - de madalyna_girl - 24-04-2011, 11:32 AM
RE: Dincolo de adevar - de Lanna - 29-08-2011, 03:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de hartie si creion +18 Nywa 12 8.167 17-07-2013, 12:51 PM
Ultimul răspuns: aidutza
  [Yaoi] Dincolo de intuneric Yuki. 18 9.552 28-06-2013, 12:22 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.587 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.819 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna
  O iubire dincolo de lume Sibel. 7 3.693 25-10-2010, 07:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.198 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dincolo de evantai coral 5 4.132 09-02-2010, 10:08 PM
Ultimul răspuns: coral
  Dincolo de aparente Erina Ozaki 2 2.894 04-08-2009, 01:40 AM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Dincolo de Paradis karitz 1 3.194 13-12-2008, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Pure Love
  Un fals adevar Music_Maniac 1 2.924 06-08-2008, 11:57 AM
Ultimul răspuns: Music_Maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)