Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#11
Am sosit cu cap 10...wow am ajuns la cap 10...super....deci spor la citit!



Cap. 10 : Intr-un sfarsit si-a dat seama.



Pe o stanca uriasa si abrupta,statea ingandurat marele Uchiha.Singurul supravietuitor al canului Uchiha,se afla intr-o situatie complicata.Si-ar fi dorit cu ardoare sa se lupte cu cineva in loc sa stea acolo si sa isi inteleaga propriile sentimente.Simtea ca daca nu isi va linisti mintea si inima,o va lua razna.Mii si mii de ganduri,intrebari si nelemuriri ii strabateau intreg corpul.Incerca in zadar sa scape de imaginea ce tot ii se ivea in mintea sa.Imaginea unei adolescente frumoase,ce ii furase inima de cand o vazuse pentru prima data.Nu credea ca o simpla muritoare ii va complica atat de mult fiinta sa interioara.Dar si el era un muritor de rand.Oare de ce nu putea sa accepte ca iubea pe cineva? Oare de ce?
Deja simtea ca,capul ii explodeaza din cauza atator "presiuni".Isi scutura putin capul si se ridica incet de pe piatra rece.Trebuia sa doarma macar putin,altfel nu va fi odihnit indeajuns pentru maine.
Isi facu avant si sari din pom in pom pentru a ajunge la intrarea din Padurea Konohonda si dupa sa se duca acasa.Peste tot era intuneric,doar cate o mica luminita ce provenea de la cate un licurici,mai strapungea intunericlul dens.Dar in timp ce ochii brunetului cercetau padurea,zarisera ceva roz intins pe iarba.Sasuke se opri stand sprijinit de un copac batran.Stia ca aici era locul unde se antrenase ceva timp rozalia dar credea ca aceasta pleca-se de mult.Cu pasi mici dar hotarati,se indrepta catre acel loc.Nu intelegea cum se putea distinge rozul de intunericul ce puse stapanire pe intregul sat.Parca radia.
Ajunse langa acea "pata" roza si constata ca avea dreptate.Chiar era Sakura dar in acel moment simti ca cineva fugi-se de acolo.
"Cineva ne spioneaza sau vroia sa o rapeasca pe Sakura? Oricum nu avea cum sa se apere,e prea slabita." gandi brunetul si imediat o lua pe rozalie in bratele sale puternice si fugi catre casa lui.Fata avea nevoie de ingrijiri cat mai repede cu putinta.
Din nou acel spion fugise fara sa abia vre un rezultat favorabil,acela de a o rapi pe Sakura.
"Orochimaru nu o sa fie prea incantat de asta.Iar mi-a scapat fata.Daca nu era Uchiha o puteam rapi." gandi Kabuto in timp ce fugea din ramura in ramura.
In timp ce brunetul gonea catre casa lui,rozalia respira din ce in ce mai sacadat.Se pare ca acele rani erau mai grave decat erau cazul.Asta il facu pe brunet sa mareasca viteza.
Ajuns acasa,baiatul o duse pe rozalie in dormitorul alaturat camerei lui si o aseza pe un pat mare cu asternuturi albastre.Imediat incepu sa ii ingrijeasca ranile de la maini.O unse pe rani cu un unguient specific clanului Uchiha,preparat doar din ierburi foarte rare si dupa ii bandaja palmele.Dupa ce termina parasi camera unde acum rozalia dormea linistita.
Era 1:37 noaptea.Brunetul era extenuat,trebuia sa doarma dar acele ganduri nu ii dadeau pace.Se comforma si se duse la culcare.Stia ca nu va putea dormi dar cine stie,poate il va "fura" somnul.Se schimba intr-o pereche de boxeri negri si un maio tot negru.Culoarea hainelor se potrivea de minune cu parul si ochii brunetului.Baiatului ii placea acesta culoare,parca ii reprezenta cea ce este in inauntrul sau.Negru,o culoare intunecata si sumbra precum sufletul brunetului.
Se intinse pe patul moale cu asternuturi albastre spre negru si se uita la tavan.Din nou acel "val" de ganduri ii navalira mintea.Acum ca rozalia era doar la o camera departare de el se simtea si mai comfuz.O parte din el cerea sa fie langa Sakura dar alta ii spunea sa isi vada de razbunarea lui si sa o lase uitari pe fata.Ii era aproape imposibil sa ia o decizie asupra acestei probleme dar stia ca trebuia sa o faca o data si o data.Isi dorea din tot sufletul sa gaseasca o modalitate de a "multumi" amandoua partile.
Pe neasteptate somnul puse stapanire pe el.Inchise incet ploapele si adormi instantaneu.Se pare ca pana la urma oboseala isi "spuse cuvantul".
In camera alaturata,rozalia visa sau mai degraba avea un cosmar.Imagini tulburatoare cu oameni morti,sange peste tot si tipete infioratoare invadasera somnul fetei.Fata fetei ii era brazdata de sudoare rece ce se prelingea pe fata rozaliei.Incerca sa scape de acel cosmar.Tot ce ii apare in acel vis erau cele mai mari temeri ale fetei.Oameni morti,disperare si intuneric,de asta se temea cel mai mult copila.
Era deja 4:08 si rozalia inca avea acel cosmar.Incerca sa scape dar in zadar.Totusi o lumina orbitoare se revarsa asupra cosmarului,parca evaporandu-l si deodata....AAA! Rozalia tipa cat o tinuse gura.Se ridica ca arsa in sezut si imediat usa se tranti de perete facandu-si aparitia Sasuke.
-Ce ai patit? intreba brunetul si se apropiase de patul Sakurei.
Rozalia era palida la fata,uda leoarca si respira foarte repede.
-Sakura ce sa intamplat?Te simti bine?De ce ai tipat? intreba Uchiha din nou si o scutura incet pe rozalie de umeri.
-Am...avut...un ..cosmar.Nimic rau.Scuze ca am tipat.Dar unde suntem si de ce am mainile bandajate? spuse rozalia si incerca sa isi revina din acel soc.
-Pai te-am gasit in padure,erai lesinata,aveai rani grave la maini asa ca te-am adus la mine acasa ca sa te pot ingriji.Nu te puteam lasa asa. spuse brunetul serios dar in glasu lui se putea auzi o nota slaba de bunatate.
-Aha..multumesc mult! spuse rozalia si incerca sa se ridice din pat dar brunetul o opri.
-Nu te ridici! Esti prea slabita.Odihneste-te! Acusi trebuie sa mergem la academie. spuse brunetul si o aseza cu grija pe rozalie la loc in pat.
-Bine.Dar trebuie sa ma duc acasa sa ma schimb de hainele astea murdare. spuse rozalia si arata spre hainele de pe ea.
-Daca vrei ma duc acasa la tine sa iti aduc eu niste haine curate. spuse brunetul si se ridica de pe pat.
-A...bine...doica mea iti va da niste haine de ale mele dar...ar fi mai bine sa ma duc acasa...sunt sigura ca e ingrijorata in privinta mea. spuse rozalia si incerca din nou sa se ridice.
-Tu chiar esti incapatanata,nu? Intelege ca nu iti dau voie sa te ridici.Esti mult prea slabita.Ma duc eu acasa la tine.Tu culcate! spuse Sasuke cu o voce serioasa dar autoritara.
Fata nu mai spuse nimic ci doar se aseza in pat.
-Ma duc.Daca e ceva striga-ma si voi veni.Bine? spuse brunetul in timp ce se indrepta catre usa.
-Da...si Sasuke...multumesc mult! spuse rozalia.
-Nu ai pentru ce. spuse Uchiha si inchise usa in urma lui.
Rozalia adormi imediat ce inchise ochii si nu mai avusese acel cosmar monstruos.
Sasuke respira usurat cand iesi-se din camera unde dormea fata.
"-Oare ce ma apucat atunci? Parca vroiam sa o...sarut." gandi brunetul si se duse in camera sa pentru a se schimba.
"-Pai...nu e clar?!" spuse partea cea buna.
"-O...sa nu imi spui!" spuse partea cea rea dezgustata pentru ca avea o idee de ce va spuse cealalta parte.
"-Ce sa fie clar?" intreba brunetul.
Partea rea pufni dezaprobator.
"-Ca..o iubesti Sasuke.Chiar o iubesti si nu poti nega asta!" spuse partea buna incantata.
"-Pai...poate ca o simpatizez mai mult decat pe celelalte fete dar nu cred ca o iub..." dar baiatul fusese intrerupt de partea cea buna.
"-O simpatizezi? Tu auzi ce vorbesti? I-ai spus ca e precum un inger,ca are reflexe bune si altele.Si tu spui ca o simpatizezi ?! Sasuke nu fi patetic!" spuse partea cea buna cu o voce serioasa.
"-Pai...poate...ca..totusi..o..." gandi brunetul balbaindu-se.
"-Iubesti?" continua partea buna.
"-Da..cred ca da." spuse baiatul in timp ce se imbraca cu o maleta neagra si cu niste blugi albastri.
"Intr-un sfarsit ai spus-o." spuse partea buna si rasufla usurata.
Partea rea tipa cat o tinuse gura facandul pe Sasuke sa aiba o durere de cap dar partea buna il puse repede la punct.
Brunetul iesise din casa pentru a se duce la locuinta Sakurei ca sa ii ia niste haine curate.
Era 6:47 cand baiatul ajunse in fata casei rozaliei.Se vedea ca rozalia traia in bune conditii,chiar foarte bune.Batuse la usa si imediat o femeie de vreao 45-50 de ani,blonda,deschise usa.Imediat Uchiha ii povestise totul doicai fetei,aceasta fusese intelegatoare si ii daduse niste haine curate.
Doica nu fusese prea ingrijorata in privinta fetei deoarece stia ce puteri avea ea,stia de ce era capabila rozalia.Era sigura ca se putea apara si singura.
Sasuke ajunse acasa la 7:13 exact la timp pentru a o trezi pe rozalie deoarece trebuiau sa mearga la academie pentru cursuri.Intra incet in camera unde era fata dar acesta nu mai era.
"-Oare unde este? Sa nu imi spui ca au rapit-o sau alt ceva!" gandi brunetul in timp ce pasea in camera.
"-Auzi mai desteptule?! Casca bine ochii si ai s-o gasesti." spuse cu repros partea cea intunecata.
Brunetul ar fi vrut sa ii comenteze ceva la spusele parti rele dar se razgandi cand o vazuse pe fata pe balconul din camera.Statea si privea rasaritul in timp ce suvitele de par roz ii erau fluturate de catre briza rece de toamna.
-Nu crezi ca e prea frig? o intreba brunetul pe fata atunci cand intra in balcon.
-Hmm...poate dar imi place cum rasare soarele.O noua zi a inceput. spuse rozalia in timp ce se uita tot la pata rosiatica ce se extindea incetu cu incetu peste cerul albastru.
-Ti-am adus haine curate si doica ta a fost foarte intelegatoare. spuse Uchiha in timp ce se uita la rozalie.
-Multumesc mult,chiar apreciez! spuse fata in timp ce se uita in ochii negri ca taciunele ai baiatului.
-Haide ca aici este frig si trebuie sa ne pregatim pentru cursuri! spuse baiatul si iesi din balcon.
-Da ai dreptate,ma schimb si plecam imediat. spuse rozalia si inchise usa balconului.
-Te astept jos,pregatesc micul de jun. spuse brunetul si pleca din camera inchizand usa dupa el.
Rozalia i-ar fi spus sa nu se deranjeze cu micul de jun dar baiatul deja plecase.Se imbraca cu o pereche de pantaloni negri,cu o maleta rosie,o jacheta maro si o pereche de ghete pana la genunchi tot maro.Iesise din camera si se indrepta catre bucatarie dar nu stia unde era.Nu conta acum,va gasi ea o solutie.
Casa brunetului era mare,cu un etaj,cu 10 camere,cu gradina si toate facilitatile (bucatarie,baie,etc).Peste tot predomina culori diferite de albastru.
"Se pare ca,culoarea albastra este specifica clanului Uchiha." gandi rozalia si imediat cobora pe o scara din marmura alba cu mici picatele de culoare albastra.Cand termina de coborat treptele daduse intr-un salon mare,cu mobila de culoare crem si cu toate dotarile.Cand se uita in stanga il vazuse pe brunet in bucatarie,cautand ceva in frigider.
-Te ajut? intreba rozalia in timp ce intrase in bucataria spatioasa.Si aici predomina albastrul.
-Nu ma supar. spuse brunetul in timp ce punea pe aragaz o oala plina cu apa.
Rozalia se puse pe treaba impreuna cu brunetul.Il ajuta putin fiindca el ii spunea sa nu faca prea multe ca sa nu isi forteze mainile.Pusesera masa impreuna si mancara taiteii in timp ce mai discutau diferite chesti.
-Totusi nu inteleg cum ranile mele sau vindecat asa de repede? intreba rozalia in timp ce isi examina bandajele de pe maini.
-Pai...ti-am aplicat un medicament specific clanului meu. spuse baiatul si lua inca o gura de taitei.
-Aha...pai se pare ca a functionat si totusi inca ramane ceva neclar pentru mine. spuse rozalia si se uita in ochii brunetului.
-Ce anume? intreba Sasuke.
-Cum de mai gasit in padure? intreba fata nedumerita.
-A...pai...stii... . se balbai Uchiha.
"-Ce sa ii spun?" intreba baiatul in sinea lui.
"-Minte sau spune adevarul!" spuse partea cea rea cu repros.
-Pai ce? intreba Sakura.
-Imi place sa merg noaptea prin padure. spuse brunetul si incerca sa isi ascunda privirea de cea a rozaliei,facandu-si de treaba cu taiteii.
-Aha! In fine. spuse rozalia si lua inca o gura de mancare.
Peste cateva minute erau deja pe drumul catre academie.Discutau diferite subiecte si isi dadeau fiecare cu parerea.Erau ceva mai retinuti cand vorbeau dar macar se intelegeau.
In scurt timp au ajuns in curtea academiei.Imediat fetele ii aruncau priviri pline de ura si gelozie Sakurei fiindca ele credeau ca rozalia era impreuna cu brunetul.Si asta era valabil si pentru baieti cu Sasuke.Cei doi s-au indreptat catre un grup de fete si baieti,mai exact catre prieteni lor.
-Salut! spuse rozalia catre prieteni ei.
Toti ii raspunsera la salut cu zambetul pe buze.
-Sakura da cum de ai venit cu Sasuke? intreba Naruto cu mainile in san.Era gelos,chiar foarte,se vedea pe fata lui.Si nu era singurul,toti baieti din jur erau gelosi pe brunet.
-Poveste lunga. spuse scurt si la obiect Uchiha.
-Spunene-o si noua!Avem timp suficient. spuse Neji cu superioritate.Se stia de mult ca intre Sasuke si Neji exista o intrecere.Se intreceau tot timpul.Ei era cei mai buni ninja ai academiei si nu se putea spune cine era mai bun.Si acum mai exista inca ceva pentru care sa concureze : Sakura.
-Pai..m-am dus in padure sa ma antrenez,am facut-o pana la epuizare si am lesinat.Sasuke ma gasit,ma ingrijit si iata-ne aici.Atat. spuse rozalia repede.
Imediat se suna de ore asa ca toti elevi s-au indreptat catre clasele lor.Sakura s-a asezat in banca cu coechipieri ei si lectia incepu imediat.Aveau ora de instruire in lupta.Era plictisitoare precum ora de istorie a Konohondai deoarece trebuiau sa asculte povesti lungi despre anumite batali.Poate daca erau citite cu mai mult interes de catre profesoara,atunci puteau sa fie mult mai fascinante.
Se sunase de pauza.Mult doritul sunet se auzise pe holurile academiei.Toti elevi erau deja afara la aer curat si se bucurau de pauza.
La umbra unui mar mare statea Sakura impreuna cu prieteni ei.Vorbeau intre ei diverse subiecte : de la barfitul profesorilor pana la antrenamentele la care erau supusi.Radeau din orice,cea ce inseamna ca erau prieteni adevarati ce se vor ajuta la bine dar si la rau si asta o facea pe rozalie foarte fericita.Nu dorea nimic mai mult decat fie impreuna cu prieteni ei ce ii ofereau dragoste si sa ii stie in siguranta.Nu ar suporta gandul ca ei sa fie raniti sau chiar mai rau.
Pauza se sfarsi spre tristetea copiilor dar Sakura,Hinata si Ten Ten se indreptara catre sala lor pentru a face repetiti.Ajunse acolo intrara in sala si ii gasira pe ceilalti coechipieri ai echipei asezati pe jos,asteptandu-le pe ele.Repetitile incepura imediat.Acum exersau dansurile.Totul iesea perfect si Sakura era sigura ca spectacolul nu va fi uitat usor de catre satul Frunza.Exersara timp de 2 ore fara oprire si dupa un timp rozalia le spuse ca pot pleca.
La iesirea din scoala se intalnira cu prieteni lor si asa fiecare porni catre casa lui razand si vorbind intre ei.
Sakura ajunse acasa,imediat facuse un dus cald si se baga in pat.Era abia 20:07 si fata se hotara sa se culce.Era extenuata din cauza dureri ce o avea in palme.Parca ii consumau toata energia.Se schimba intr-o rochie de matase alba (o pijama) si se culca imediat.Avusese o noapte si o zi grea,deci avea nevoie de somn,cat mai mult somn.Stia ca maine trebuia sa continue aceal antrenament dat de Kakashi-sensei.Iarasi o sa fie uda pana la piele si extenuata la maximum.Spera ca de data aceasta antrenamentul sa nu fie asa de obositor cum fusese si data trecuta.Adormi instantaneu pe perna alba si moale.
Se pare ca la balconul camerei rozaliei cineva o spiona.Era nimeni altu decat…Kabuto,trimis de catre Orochimaru sa o rapeasca pe fata.
"De data asta nu te mai poate salva nimeni fetit-o." gandi Kabuto in sinea lui si un ranjet malefic se ivi pe fata sa.
Deschise cu grija usa de la balcon si intra incet in camera Sakurei.Avea un kunai in mana pentru orice eventualitate si cu cealalta se indrepta catre rozalie.Ajunse in dreptul capului fetei cand se auzira niste pasi venind de dupa usa.Aceasta se deschise incet si imediat Kabuto sari de pe balcon.Ar fi putut sa dispara dar ar fi facut zgomot.De dupa usa isi facu aparitia bona Sakurei.
- Se pare ca a avut o zi incarcata.Sper ca e bine. spuse incet bona fetei si dupa pleca inchizand usa dupa ea.
Inca o data Sakura scapase din ghiarele lui Orochimaru.Poate era noroc,poate nu.Poate era pura coincidenta,poate nu.Cert era ca fata scapase ca prin urechile acului de atatea ori din mainile raului.
Razele de lumina date de la felinarele din sat se "jucau" prin camera rozaliei.Daca fata avea un pic de lumina in camera care sa "strapunga" intunericul,ea se simtea mult mai bine si somnul ii era mai dulce.
Curand toti locuitorii satului Frunza se dusera la culcare asteptand ziua de maine.Unii avea gandurile pline de bucurii,regrete,suspine si multe altele dar adormira cu toti atunci cand noaptea puse stapanire pe sat.
Incet.incet,una cate una,stele isi facura aparitia pe cerul nesfarsit.Luna deja statea mandra pe cer si incerca sa straluceasca si mai tare pentru a lumina Konohonda.
Nu se stia ce se va intampla in continuare dar fiecare locuitor al satului isi traia viata cat putea de bine si nu regreta nimic din cea ce facuse.



Sper ca va placut...am incercat sa nu mai am greseli de tastare...astept parerea voastra.Bye!
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.987 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.092 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.701 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.461 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.043 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.154 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.800 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.415 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 39.980 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.323 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)