Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#5
Ia uite ca ma venit si cu cap.5...sper sa va placa si spor la citit.



Cap.5 : O zi de neuitat.



Inca o zi incepea pentru satul Konohonda.Soarele stralucea pe cerul de un albastru pur.Pasarelele ciripeau cantecul lor minunat iar satul se trezea la viata.
Un sunet strident se auzi in camera unde dormea rozalia.Sunetul continua sa disturbe linistea pana cand o mana firava il opri din acel ticait infernal.Ceasul ce prevestea ora 7:00 facu-se acel sunet atat de neplacut auzului.
Rozalia se dadu-se jos din pat incet pentru ca inca ii era somn dar cand simti apa pe fata ei catifelata,parca disparuse.Pleca-se departe ca sa revina din nou,diseara.Sakura se imbraca repede intr-o pereche de pantaloni scurti de culoare albastra ce ii scoteau in valoare picioarele frumoase si posteriorul ei perfect rotund,isi mai lua un maieu tip corset de culoare roz ce ii scoteau in evidenta sanii ei apetisanti si se incalta intr-o pereche de sandale bleo cu barete.
Cobora jos unde lua micul de jun,isi saluta doica si pleca spre cascada,unde trebuia sa se intalneasca cu coechipieri ei si cu senseiul pentru misiuni.
Pasea lin pe strazile satului care erau pline de oameni ce aveau diferite treburi.Rozalia ii admira pe acesti locuitori pentru ca erau multumiti de ce aveau si nu se plangeau vrand mai mult.Zambi gingas in sinea ei si isi continua linistita drumul.
Ajunse la cascada si il zari pe Sasuke stand rezemat de balustrada podului.
-Buna Sasuke-kun! spune fata in timp ce se indrepta in spre el.
-Mdea...buna si tie! ii spuse el nepasator.
"-Off....tu ai de gand sa termini cu atitudinea asta fata de ea?" spuse partea buna putin enervata de comportamentul brunetului fata de rozalie.
"-Ce? Face exact ce trebuie.Nu-ti convine ca Sasuke nu are sentimente fata de fata aia buna de nimic?!" spuse partea intunecata "victorioasa".
"-Mai terminati-o! Imi dati dureri de cap!" spuse repede brunetul.
Imediat se auzi o voce stridenta dar vesela,ce tipa :
-Hei Sakura! Buna dimineata! Mdea si tie Sasuke! spuse blondul.
-Buna dimineata Naruto-kun! ii spune rozalia in timp ce zambea.
-Kakashi nu a ajuns inca? o intreba blondul.
-Nu. Dar sper sa vina cat mai repede. spune fata in timp ce ofta.
Trecura 2 ore si Kakashi tot nu aparea.Sakura era plictisita dar si enervata de atata asteptare.Fiindca nu avea ce face s-a suit pe balustrada podului si a inceput sa sara,sa fac rota (chestii din alea care se fac la barna,ce fac gimnastele).Naruto se uita la ea asta de uimit de cele ce facea in cat o aplauda si aclama.Sasuke se uita la rozalie indiferent fiind un foarte bun stapanitor al sentimentelor sale.
"-Wow! Uite Sasuke : ce corp are,cum se misca,ce forme are cu adevarat apetisante.Daca eram eu in locul tau,acum Sakura era iubita mea." spuse partea cea buna incercand sa il indragosteasca si mai mult pe brunet de rozalie.
"-Taci gura sparta! Ii bagi numai idiotetii in minte,daca mai faci asta o data te bat de iti suna apa in cap!" spuse repede partea cea neagra enervata.
"-Da,cum spui tu.Te astept sa vii daca ai cum...ha..ha...nu vrei sa recunosti cat e de frumoasa Sakura si ca se potriveste de minune cu Sasuke."
"-Hmm...vezi sa nu..sunt sigur ca nu e buna de nimic,doar gura e de ea si..." dar partea cea intunecata fusese intrerupta de brunet.
"-Termin-o!" spuse cu cel mai rece glas brunetul catre partea cea rea.
"-Bravo Sasuke! Asa iti trebuie daca te pui cu noi!" spuse partea cea buna bucuroasa ca brunetul il puse la punct pe adversarul ei.
"-Inceteaza si tu! Ma-m saturat sa va tot certati,chiar imi dati dureri de cap!" spuse brunetul scurt si la obiect.
"-Hmm…bine.Dar nu-i asa ca o iubesti? Si tu intunecatule sa nu te bagi!" spuse partea cea buna inchizand-ui repede gura parti rele.
"-Nu sunt sigur,sunt prea comfunz.Eu nu am mai avut niciodata sentimente fata de o fata.Mintea mea e prea in ceata." spuse Uchiha.
"-Dar orice are un inceput!" spuse partea cea buna.
"-Da cum sa nu.Incuiei capul cu prostii!" spuse in cele din urma partea cea neagra.
"-Gata! Gura amandoi!" spuse brunetul.
Rozalia inca se "juca" pe balustrada,facand fel si fel de sarituri.La un momendat a sarit peste capul lui Sasuke ce inca statea sprijinit de balustrada,fara maini.Naruto tipa de bucurie,fiindca il placea tare mult cea ce facea fata.
"-Hmm…recunosc,mi-a placut felul in care a sarit si cum sa uitat in ochii mei in timpul sarituri." spuse brunetul usor uimit de prestatia rozaliei.
Partea buna chicotii dar cea rea statea imbufnata cu bratele incrucisate.
Imediat dintr-un nor de fum isi facu aparitia senseiul.Rozalia se speria-se pentru ca aparu-se pe neasteptate si era sa cada in lac dar Sasuke o prinse cu ambele maini de talie si o trase pana a pus picioarele inapoi pe pod.
-Multumesc mult,daca nu erai tu probabil ca acum eram uda leoarca. ii spune fata cu un zambet pe buze.
-Cu placere! ii spuse el.
"-Wow! A renuntat la "Mdea"! E un pas bun,cred ca te iubeste." spuse egoul rozaliei.
"-Taci!" spuse repede Sakura.
-Buna ziua elevi! spuse senseiul cu un zambet de copil nevinovat pe fata.
-Hmm.....TU VII LA NOI CU "BUNA ZIUA!" CA SI CUM NIMIC NU SA-R FI INTAMPLAT. ASTEPTAM DE 3 ORE SA APARI SI TU VII LA NOI CU "BUNA ZIUA!”. urla Naruto la el mai,mai sa ii sara la gat.
-Usurel Naruto! spuse Kakashi.
-Da unde ati fost pana acum? il intreba Sakura in timp ce isi punea mainile in solduri in semn ca era nervoasa.
-Pai ma-m ratacit pe drumurile vieti! minti el.
-MINCINOSULE! tipa Naruto.
-Naruto,stai cuminte! ii spune fata.
Si blondul chiar asta facu.Se linisti si veni-se langa ei (Sakura si Sasuke) .
-Bine,pai sa va dau lista cu misiunile ce le aveti de indeplinit astazi! le spuse senseiul in timp ce scoase o foaie de hartie din buzunarul de la vesta sa.
I-o dadu-se Sakurei pentru ca ea se afla in mijloc.Toti 3 au incept sa citeasca lista.Misiunile erau absolut banale.Rozaliei ii se pareau niste prostii.Cum se putea numi o misiune cand trebuia sa aiba grija de un copil,sa tunda iarba,sa dea cu vopsea gardul unei case,sa planteze flori si altele.
-Ce sunt astea? il intreba Sakura pe sensei.
-Misiunile vostre pentru ziua de azi. ii raspunse acesta calm.
-Tie ti se par a fi misiuni?! il intreba Naruto nervos.
-Nu va certati cu mine,nu eu v-am dat misiunile astea ci domnul Hokage.Acum treceti la treaba! le spuse senseiul serios.
-Da bine! spusera copii in cor dezamagiti de misiunile date.
Prima misiune era sa vopseasca gardul casei familiei Yakimito.Au pornit in spre strada Yum,unde se afla casa.
Naruto se tot plangea de misiunile date.Sakura tot aproba din cap cand blondul o intreba ceva si Sasuke nu zicea nimic,ca de obicei.Nu dura mult si ajunsera la casa familiei Yakimito.Au batut la usa de 2 ori.Intr-un final se deschise si in pragul usi se ivi o batrana de vreo 75 de ani,cu parul carunt prins intr-un coc la spate,cu ochii aurii ce erau tare blanzi,de statura mica si cu un zambet tare dulce.
Rozalia o saluta politicos si i-a spus ca au venit sa ii vopseasca gardul.Ea le multumi pentru ca ii vopseste gardul si le indica copiilor 3 galeti cu 3 pensule ce se aflau langa gard.Au inceput sa dea gardul cel vechii cu vopsea alba.Sakurei ii se parea atat de banal si injositor pentru ei dar asta e,nu aveau ce face.
Fiindca blondului nu-i prea conveneau misiunile si ii se pareau plictisitoare,gasi el repede o modalitate de a se distra.In loc sa dea cu vopsea de sus in jos cum se face de obicei,el incepea sa picteze pe gard.Desena fel si fel de ideei cei ii trecau prin cap,cum ar fi : simbolul satului, kunaie si altele.Fata se uita la el mirata dar si-a amintit ca era vorba de Naruto asa ca a inceput sa rada cu pofta.Sasuke se uita la "minunatele picturi" ale lui Naruto dar nu dadu prea multa importanta si isi continua treaba.
Dar acum Naruto desena fetele celor 4 Hogake numai ca erau niste caricaturi.Copila nu mai putea de ras.Ii curgeau si lacrimile de la atata ras.Cazu-se si din picioare si se "tavalea" pe jos de ras.Dar fiindca nu era de ajuns,blondul il desena si pe Sasuke,bine inteles ca il facu caricatura.Acum fata chiar ca nu se mai putea opri din ras.Naruto veni langa ea,se puse jos,se uita cu atentie la desenele lui si incepu sa rada si el alaturi de aceasta.
Sasuke se uita urat la ei.Dar Rozalia ii spune :
-Sa stii Naruto ca seamana desenul tau cu Sasuke. spune aceasta printre rasete in timp ce se uita ba la desen ba la brunet.
Sasuke se enerva dar cand vazu-se cum rade isi spuse in gand :
"Cum pot sa fiu nervos sau suparat pe o fata atat de inocenta,de gingasa,de...frumoasa!?" isi spuse brunetul.
Acum partea rea tipa de furie dar cea buna sarea in sus de fericire pentru ca Sasuke realizase ca o place pe rozalie.
Venise si el langa ei,se aseza-se langa fata si se uita la ei cum radeau.Sakurei i-ar fi placut sa il vada si pe el razand impreuna cu ei dar nu radea ci zambea putin.Era multumita si cu atat,deocamdata.
Le-a spus baietilor sa treaca din nou la treaba.Zis si facut.Terminasera repede gardul.Acoperisera chiar si desenele facute de blond.Ii parea rau dupa ele dar nu puteau sa ramana asa.
Urmatoarea misiune era la o familie pe nume Kakymito,unde trebuia sa aiba grija de fetita lor de 5 ani,sa tunda iarba si sa planteze flori.
Au pornit in spre casa familiei Kakymito.In timp ce mergeau,vorbeau despre desenele facute de Naruto,participand la conversatie si Sasuke dar numai putin.Au ajuns in fata casei.Batusera la usa si imediat in pragul usi se ivira 2 persoane,una barbat si o femeie.Barbatul era brunet,cu ochii movi si era imbracat elegant.Femeia era blonda cu suvite satene,cu ochii albastrii spre negru si ea era imbracata elegant.I-au poftit in casa si le-au spus ca vor veni la ora 22 :00 de la o festivitate.Le-au dat explicatiile despre treburile ce trebuiau facute si au plecat repede.
Imediat de dupa o usa se ivi o fetita mica,de 5 ani,satena cu ochii movi.Era tare draguta.Veni-se in fata lor,era destul de timida.Sakura s-a aplecat asupra ei si i-a spus :
-Buna! Eu ma numesc Sakura si voi fi bona ta pentru urmatoarele 6 ore.Tu cum te numesti? o intreba aceasta cu un zambet blanda pe fata ei angelica.
-Ma numesc Soyoky. Ei cine sunt? spuse fata uitandu-se la baieti cu ochii ei blanzi.
-Ei sunt colegii mei : Sasuke si Naruto. spune fata in timp ce arata in spre ei.
-Incantata! spuse fata in timp ce strangea la brate iepurasul ei de plus.
-La fel! spusera baieti.
-Pai baieti ar trebui sa ne apucam fiecare de treba noastra,nu? spune rozalia in timp ce o lua in brate pe micuta Soyoky.
-Da! Exact! Eu ma duc sa tund iarba! spuse Naruto si o lua la fuga in spre gradina din spatele casei pentru ca nu vroia sa planteze flori.
-Of! Naruto te omor! De ce mi-ai lasat mie sa plantez flori!? spuse brunetul furios.
-Lasa ca ma sa te ajut eu .ii spune Sakura brunetului.
-Nu lasa.Tu oricum trebuie sa ai grija de fetita. spuse Sasuke si pleca in spre gradina.
-Fie! ii spune aceasta si incepuse sa vorbesca cu micuta Soyoky despre ce vrea sa faca azi.Ii spuse repede ca vrea sa se joace.Tipic pentru copii de varsta ei.Fiindca Sakurei ii placeau copii a acceptat si au inceput sa se joace in gradina.Cand au iesit din casa,micuta Soyoky o ruga sa o ridice pe sus ca sa poata sa "zboare".Rozalia a chiocotit pentru ca micuta avea multa imaginatie si a acceptat.A ridicat-o cu ambele maini si o tinea de burta ca sa ii dea senzatia ca zboara.Fetita a inceput sa rada pentru ca ii placea tare mult.Rozalia stia cum era sa zbori.Chiar zbura-se cu ajutorul aripilor de inger dar nu de multe ori.Avea senzatia ca nimeni si nimic nu o poate rani atunci cand zbora,ca este libera,ca traieste cu adevarat.
Sasuke se uita la ele cum se jucau.Le privea iar cu ochii lui blanzi ce te inmuiau intr-o fractiune de secunda.
Impreuna cu micuta Soyoky au inceput sa se juce la groapa ei cu nisip.Era un loc micut ca o cutie ce era plina cu nisip.Faceau castele din nisip chiar si "torturi".Ii era tare draga acea fetita.Si ea o placea pe Sakura,cea ce o incanta foarte mult.Acum fetita se satura-se de nisip asa ca luasera o patura din casa si s-au asezat amandoua la umbra unui copac.Sakura ii aranja parul,se jucau cu papusile si tot felul de chestii ce ii treceau prin minte fetitei.
Il vazusera pe Naruto ce alerga dupa masina de tuns iarba ce parea scapata de sub control.Au inceput sa rada amandoua cu pofta pe seama blondului.Dar ce sa vezi ca acum masina de tuns iarba il alerga pe saracul Naruto.El tipa ca bezmeticul si alerga cat il tineau picioarele.Sakura i-a spus micutei fetite ca se duce sa il scape pe Naruto si revine imediat.Fetita ii spuse ca o asteapta.S-a dus repede dupa Naruto si asa zisa "masina a morti" cum o numea blondul.A prins-o de maner si a inchis-o.Naruto rasufla usurat si ii multumi de mii de ori ca l-a scapat de la "moarte".Fata i-a spus sa stea linistit si sa fie mai atent cu masina de tuns iarba.Totul decurse bine cu masina de tuns iarba fara alte incidente ce iar putea pune in "pericol" viata blondului.
Sasuke termina de plantat cam jumatate din gradina de flori.
Sakura s-a dus sa o culce pe micuta Soyoky pentru ca era deja tarziu si trebuia sa doarma.A pus-o in patul ei si adormi-se imediat.
"-Se pare ca am epuizat-o cu atata joaca." spuse egoul rozaliei.
"-Asa e! Ma duc sa il ajut pe Sasuke la plantat flori ca sa termine mai repede si dupa si pe Naruto daca va mai avea nevoie." spuse Sakura in gandul ei.
"-Aha! Sa inteleg ca il iubesti pe Sasuke?" intreba egoul cu un zambet dracesc pe fata.
"-Nu stiu! Dar cred ca...da,dar inca sunt comfuza si nici nu stiu daca el ma iubeste." spuse Sakura putin trista.
"-E lasa ca sunt sigura ca te iubeste."spuse egoul.
"-Daca spui tu!" spune aceasta.
Cobora-se treptele si se indrepta catre gradina.Il vazu-se pe Sasuke ce inca planta flori.
-Un pic de ajutor la plantat? ii spune fata in timp ce se aseza langa brunet,in genunchi.
-Nu ma supar daca ma ajuti dar Soyoky unde e? o intreba Uchiha.
-Doarme,e tarziu si copii dorm la ora asta. spune copila in timp ce lua o lalea si o planta langa celelalte.
-Aha.Bine. ii spuse brunetul si imediat se apuca de plantat alaturi de ea.
Din cand in cand brunetul se uita la copila cu ochii sai de onix.Ii admira frumusetea cea ce pe fata o facea sa fie in al 9-lea cer.
"Oare chiar ma place? Sau doar se joaca cu mine?" gandea rozalia. Aceste 2 intrebari ii se invarteau in minte continuu.
La un momendat Naruto li se alatura si le spuse ca termina-se de tuns iarba.Acum erau toti 3 la plantat flori.Intr-un sfarsit terminasera de plantat florile.Au intrat in casa si s-au spalat pe maini pentru ca erau pline de pamant.Dupa care nu dura mult si isi facura aparitia si parinti.Le-au multumit pentru treaba bina facuta si copii au pornit spre casele lor.
Casa lui Naruto era cea mai aproape asa ce el ii parasise primul.Isi lua la revedere de la ei si pleca spre casa lui.Sakura ramasese singura cu Sasuke.Se lasase frigul asa ca fata isi pusese mainile in jurul corpului pentru a se incalzi.Dar de odata simte o haina,mai bine spus un hanorac,ce imi acopera umerii si bratele unde ii era cel mai frig.A intors capul si vazu-se ca Sasuke isi puse hanoracul sau peste ea.
-Sper sa iti tina de cald. ii spuse brunetul.
-Da,multumesc mult! spune fata si isi trase mai mult hanoracul peste ea.
Dar degeaba pentru ca frigul se lasa tot mai mult peste sat.Simtea cum sangele ii devine rece,cum ii curge tot mai greu printre vene.Inima depunea acum mai mult efort,facand-o pe fata sa respire mai greu.
-Sakura iti este frig? o intreba brunetul.
-Nu Sasuke-kun,nu iti fa griji pentru mine. ii spunse copila pentru ca nu vroia sa para o fetita ce nu rezista la putin frig.
-Nu ma minti,imi dau seama dupa cum respiri ca iti este frig. ii spuse Uchiha in timp ce se uita in ochii fetei de culoarea algelor.
Ramasese blocata de cele spuse.S-a uitat la el,in ochii lui ce exprimau caldura,blandete si dorinta de a fi iubit.Mai mare i-a fost mirarea cand a simtit bratele baiatului cuprinzand-ui corpul.Era atat de cald in ciuda frigului de afara si simtea acea caldura chiar si prin hanorac.S-a inrosit putin in obrazi.Acum respira sacadat dar respiratia ei deveni mai calda in timp ce el o strangea la pieptul lui cu mainile sale puternice.
Dintr-un gest de nebunie care copila nu si-l pote explica la cuprins de spate cu mana stranga in timp ce cea dreapta il tinea de mana brunetului ce era pe gatul ei.Credea ca o va respinge dar nu,ci din contra o trase mai aproape de el.
Au mers asa timp de 10 minute.Cele mai frumoase minute din viata ei.Niciodata nu se simtise asa,asa plina de viata,de energie,in sfarsit simtea ca iubeste pe cineva cu adevarat dupa atata timp.
Ajunse in fata casei ei.Imbratisarea lua sfarsit spre disperarea si tristetea fetei.I-a dat hanoracul inapoi si i-a spus:
-Multumesc mult! Esti un scump! ii spuses fata in timp ce lasa capul in jos de rusine.Nici nu ii venea sa creda ca tocmai ea spuse-se asa ceva.
-Nu ai pentru ce! Oricand! ii spuse brunetul.
-Pai...atunci noapte buna! ii spune fata si dupa ii daduse un sarut micut pe obraz.Obrazul lui era atat de moale si de catifelat incat ar mai fi vrut sa il atinga.
"-Daca obrazul sau e asa gandeste-te cum ii sunt buzele....hmm!" spuse egoul rozaliei.
"-Taci din gura! Eu nu mai pot de rusine si nici nu imi vine sa cred ca cea ce tocmai am facut am fost eu." spuse repede Sakura.
Sasuke zambi putin si dupa plecase spre casa lui dar nu inainte de ai spuse ceva ce rozalia nu va uita niciodata :
-Sakura parca ai fi un....inger! ii spuse el si pleca.
Era atat de uimita incat mai,mai ca uita-se sa respire.
-Daca ai sti cata dreptate ai Sasuke! spune aceasta incet si dupa intrase in casa.
Noapte veni repede aducand cu ea animalele noptii : bufnitele,greieri si altele.Nici intunericul nu lipsi de pe cer.Satul intra intr-o liniste totala.Numai animalele si fosnetul frunezelor in bataia vantului se mai auzeau.
Manca-se,dupa care facuse un dus si se culcase.Doica ei era plecata pentru cateva zile din sat asa ca fata era singura acasa.A inchis ochii si somnul ce pleca-se de dimineata acum revenise din nou.Ajunse in lumea viselor.Un loc minunat dar si unul inspaimantator.Depindea doar de puterea de lupta ce o avea fiecare,daca erai puternic pentru a-ti infrunta temerile ajungeai in lumea viselor dar daca nu ajungeai in lumea cosmarurilor.
Acum rozalia ajunse in lumea viselor si il visa pe mult iubitul eu Sasuke.Visa ca el o iubea,ca o saruta,ca o imbratisa si ca ii spunea vorbe dulci.Era tot ce isi dorea de la viata,doar atat.Iubire de la baiatul Uchiha.Dar oare acesta iubire va fi vreodata posibila? Greu de spus in cuvinte dar totusi se poate spune ceva si adica: daca acele 2 persoane se iubesc cu adevarat ele pot invinge orice le sta in calea iubiri lor.
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.198 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.123 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.719 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.483 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.056 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.233 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.909 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.427 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 40.277 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.337 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)