Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hot domination (yaoi)

#9
"Capitolul 4"

Viata e doar un joc in mainile destinului...
[Varianta originala]


Brusc usa incaperii se deschide cu obijnuitul scartait al ialelor din spital. Facandu`si aparitia Jeff ce a ramas impietrit la contactul ochiilor lui cu privirea surprinsa a satenului. Corpul lui bine facut ascuns sub un costum pompos,format dintr`o camasa roz,pantaloni negri si sacou de aceiasi culoare,nu schita nici`o urma de neliniste sau frustrare. Chipul ii era mat. Pasind calculat asemeni carcaterului sau,se apropie de pat intratat inca sa`si poata lua fiul in brate. Apoi porneste spre iesire. Insa cand sa faca un pas inafara incaperii o voce subtire il opreste,facandu`l sa`si intoarca enervat privirea. In ochii lui verzi se puta citii dispretul cu care il privea pe saten. Pur si simplu in acel moment nu simtea nimic mai mult decat o scarba imensa. Ura persoanele care incercau sa`si ia vaiata fara un motiv plauzibil.
- Jeff,te...te rog sa ma ierti -murmura printre buzele temurande adolescentul. Lacrimile rotunde se rostogoleau pe obraji galbui,cazand mai apoi pe cearceaful alb ce`i invelea picioarele. Nu avea curajul sa`si priveasca prietenul. Stia prea bine ca ceea ce facuse fusese picatura care a umplut paharul. Insa nu putea sa nu`l urasca pe tanarul ce zacea inconstient in bratele fostului sau iubit (daca se putea numii asa). Nu intelegea ce legatura ar putea fii intre ei.
- Hm, esti mai naiv decat credeam! Asculta bine pustiule tu,pentru mine ai fost decat o aventura de moment. Asa ca uita`ma! -spunand asta a parasit camera,nu inainte de a`i mai arunca o privire ucigatoare satenului. Mergea pe holul lung al spitalului cu pasi repezi. Ceva in el se schimba si asta nu era bine,trebuia sa reziste. Dar,in momentul in care l`a vazut pe saten conectat la acele aparate,a simtit ca numai poate sa respire. Imaginile trecutului reveaneau in minte,dandu`i aceea stare de nostalgie apasatoare. Poate in alte imprejurari ar fi reusit sa`l iubeasca...
*
Razele rosiatice ale soarelui isi faceau cu usurinta aparitia pe cer. Norisorii cenusii se plimbau lin imbinandu`se unii cu altii. Iar pasarelele multicolore isi cantau cantecul unei dimineti frumoase de primavara. Intr`un apartament situat langa aeroportul central al orasului Tokyo. Pe o canapea pufoasa dormea asemeni unui inger,un baiat cu parul auriu ca spicul graului. Pieptul lui era gol,in timp ce pana la jumatatea taliei era acoperit cu un cearceaf alb din matase. Buzele ii erau intredeschise dandu`i o aura senzuala. Iar genele lungi si dese se miscau in sensul unei frunze ce plutea nestingherita in aer. Pe balconul ce avea usile deschise larga pentru a permite vantului proaspat al diminetii, imbibat cu aroma profunda a florilor de cires sa patrunda in living. Sprijinit cu coatele de balustrada metalica ce delimita un balcon de altul. Avand camasa roz deschisa la toti nasturii,in asa fel incat sa fie aerisita de briza usoara a vantului. Statea un barbat ce parea a fi prins intr`o lume de basm. Defapt, de la un timp pentru el devenise un ritual sa`si petreaca diminetiile pe balcon. La auzul unui fasait se intoarce brusc,resusind sa dea cu capul de ghiveciul agatator pus chiar in mijlocul balconului. Dupa ce mormaie cateva injuraturi printre dinti,se indreapta catre canapea. Asezandu`se pe spatarul acesteia. Isi scoate o tigare din buzunarul pantalonilor,aprinzand`o cu o bricheta micuta de culoare orange. Trage din ea pofticios,privind cum fumul negricios,preia diferite forme in aer,apoi se pierde in neant. Simtea un parfum nou in incapere,provenit de la tanarul ce dormea profund. Ii placea intr`un fel,deoarece ii aducea aminte de tara lui natala Londra. Dupa ce termina pe jumatate tigarea,o stinge plictisit in scrumiera aflata pe masuta delicata din cristal. Se ridica de pe spatarul canapelei plimbandu`se prin casa in incercarea de a face ceva miscare. Ura sa se simta captiv intre patru pereti,fara sa faca vreo activitate dinamica. Un zambet siret ii apare in coltul buzelor atunci cand observa ca fiul sau incepe sa se trezeasca. Adolescentul se ridicase in sezut,frecandu`si cu ambele pame ochii pentru a indeparta ceata rezultata in urma lesinului din spital. Se simtea putin confuz,nu stia cand se dezbracase pe jumatate si in plus acest apartament ii era complet necunoscut. Simte cum o pereche de ochi reci il privesc,insa asta nu`l deranja,cum nu la deranjat nici faptul ca a fost violat. La urma urmei zicala cum ca <<viata merge inainte indiferent de obstacole>>i se potrivea de minune. Isi observa camasa pe spatarul canapelei,o ia in mana privind`o cu subanteles apoi facand abstractie ca se mai afla cu cineva in camera incepe sa se imbrace cu miscari lente. Cand termina de incheiat nasturii pe jumatate,se ridica de pe canapea cautand cu privirea usa ce ducea srpre iesire.
- De acum in colo vei locui aici! -rosteste poruncitor roscatul,continuand in cele din urma. Bineinteles fara mine,eu si mama ta aveam multe pe cap cu organizarea nuntii si...insa vorba ii este incheiata de catre blondul ce la fixat cu privirea.
- Nu`mi pasa de treburile voastre legate de nunta. Voi ramane aici,oricum nu`mi placea ideea de a locuii impreuna. Spunand asta a parasit apartamentul,ignorand tipetele roscatului. Stia prea bine ca pentru a`ti distruge dusmanul trebuie sa fi de partea lui. De ceva vreme acele vise ii furasera tot timpul. Tatal lui,acei barbati si necunoscutul il torturau de fiecare data cand reusa sa atipeasca si totul datorita roscatului ce intrase in viata lui fara sa ceara permisiunea. Pasii il purtau spre un singur loc,spre locul in care isi putea da fru liber sentimentelor. Vizitase acest loc timp de un an,de doua ori pe saptamana si nu regretse asta. Chiar daca unii oameni ar fi auzit de asa ceva,si cu siguranta ar fi facut cativa pasi in spate,tot nu putea renunta la singurul coltisor de evadare. Se opreste cam la zece pasi de usa,privind atent cladirea. Intra ca de obicei pe holul lung,asezandu`se pe una dintre canapelele orange asezate in linie. Mai avea cam cincisprezece minute de asteptare. De partea celalalta intr`o camera destul de spatioasa,cu peretii cafeni si tavantul de aceias culoare ,starea de relaxare plutea in aer. Camera era amenajata intr`un stil caracteristic biroului,adica office. In mijlocul incaperii era asezata o masuta din lemn lacuit cu trei picioare,iar in jurul ei se mai aflau doua fotolii de un galben pal. Pe ambii pereti opusi ai usii jaceau puse minutios doua tablouri mari ce infatisau primavara. In timp ce cateva biblioteci pline cu carti de psihologie si obiecte decorative completau intreg aspectul. Langa fereastra imensa ce era incadrata intre perete si podea,pe un fotoliu alb tip sezlong,statea o tanara de cincisprezece ani. Corpul fraged ii era ascuns sub o rochitata din matase alba,contrastandu`se perfect cu culoare de rosu intens ce se afla prelisa pe buzlele ce nu faceau altceva decat sa povesteasca intamplari ciudate din relatia fetei cu fostul iubit. Constatand ca povestea este tipic adolescentina,barbatul invarsta de 23 de ani se ridica de pe fotoliul unde statuse pe tot parcursul convorbirii,indreptandu`se catre una din biblioteci. De la indepartare puteai observa frumuseata inimaginabila a proaspatului psiholog. Atat picioarele cat si posteriorul apetisant ii erau subliniate de catre blugii, negri, mulati ce aveau atasati la curea un lant din argint. Prin bluza gri,transparenta,cu un decolteu micut in zona gatului i se puteau observa patratelele rezultate in urma unei munci zilnice la sala. Parul castaniu aranjat sub forma de creasta ii sublinia pupilele ochilor caprui. Iar miscarile repetate ale buzelor ce se muscau incontinuu te himnotizau instantaneu. Dupa ce priveste mai multe carticele,una ii atrage atentia in mod special. Cu siguranta aceasta urma s`o ajute pe fata in problema ei. Cu un zambet seducator se indreapta catre sezlong inmanandu`i adolescentei micuta carte de culoare roz.
- Citeste`o,vei intelege mai bine atitudinea fostlui tau iubit. Deci,atat pentru azi (spune barbatul pe o voce dulceaga,strangandu`i mana fetei intr`a lui). Ne vedem poimaine!
- Bineinteles domnule doctor,va promit sa revin poimaine. (dupa ce zambeste strengareste analizandu`l mai indeaproape pe doctor,tanara se indreapta catre usa deschizand`o mult mai vesele decat o facuse atunci cand venise)
- La revedre! (mai adauga ea inainte sa iese)
- Pa!
Pe coridor,Ay numara secundele pana la inceperea sedintei lui de terapie. Se simtea rau,trebuia sa`i povesteasca cuiva intamplarile ciudate petrecute in ultimele zile. Observa cum usa se deschide,semn ca urmeaza randul lui. Inspira profund incercand sa schiteze un zambet de politete,apoi intra in camera avand grija sa inchida usa in urma lui. Se opreste in fata psihologului salutandu`l,asezandu`se in acelasi timp pe sezlngul ce`i era mai mult decat cunoscut.
- Cum te simti azi? (intreaba barbatul fiind ciudat de fericit la vederea pacentului sau)
- Nu prea bine...
- Ah,inteleg. Vrei un ceai sau poate o cafea?
- Da...un ceai!
Primind aprobarea lui Ay,castaniul se ridica lejer de pe fotoliu pornind spre filtrul in care avea ceai fierbinte si doua cesti curate. Isi da putin ochii peste cap pentru a fi sigur ca nu este vazut,scotand din buzunarul pantalonilor un pliculet maroniu,ce continea un praf alb. Il presara pestea ceasca blondului amestecandu`l putin,apoi il serveste,punandu`si si el o jumatate de ceasca de ceai.
-Ok,deci spune`mi ce te mai deranjatza? ( intreaba in timp ce soarbe din lichidul rosiatic,indemnandu`l si pe Ay sa o faca) Dupa ce bea jumatate din ceasca,blondul incepe sa povesteasca prin ce a trecut cu roscatul si visele ce au reaparut perturbandu`i somnul. Simtea cum intreg salonul se invarte cu el,starea de voma devenea din ce in ce mai intensa,iar imaginile ce`i apareau in minte il faceau sa nu mai fie constient de ceea ce face. Cade pe spate,punandu`si mainile la cap,nu mai suporta sa auda vocile ce`l innebuneau.
Vazand ca efectul prafului a functionat,castaniul se ridica de pe fotoliu indrptandu`se spre usa,pentru a`i face cuiva semn sa intre.
- Umm vad ca te descurci...(murmura roscatul intrand in camera)
La fel face si barbatul,asezandu`se de aceasta data pe coltul unei mese,decizand ca este timpul sa savureze o tigare pe care o ia dintr`un sertar al biroului,aprinzand`o cu ajutorul unui chibrit. Dupa ce trage din ea pofticios,o stinge pe jumatate,punandu`si mainile in san.
- Ma cunosti fratioare,sti prea bine ca imi doresc sa`mi razbun familia...
- Crezi ca acele halucinatii il vor innebuni? (intreba Jeff privindu`l intens pe tanarul ce visa cu ochii deschisi)
- Normal,insa va trebuii sa pleci. Nu dureaza prea mult - adauga Dony asezandu`se in locul precedent.
Incetul cu incetul Ay incepea sa`si revina fiind suta la suta sigur ca si`a spus intreaga poveste apoi a atipit putin. Se simtea jenat fata de Dony,nu isi inchipusie ca va putea adormii in timpul sedintei de terapie.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 31-03-2010, 04:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 06-04-2010, 01:14 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Serqet - 06-04-2010, 07:02 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 07-04-2010, 12:22 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 11-04-2010, 01:52 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 11-04-2010, 02:20 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 11-04-2010, 07:13 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 27-04-2010, 12:37 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 27-04-2010, 06:10 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 30-04-2010, 11:44 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Serqet - 03-05-2010, 08:01 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 15-05-2010, 12:35 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 15-05-2010, 01:47 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 15-05-2010, 03:37 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 26-05-2010, 11:29 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 27-05-2010, 01:27 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 07-06-2010, 01:23 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 08-06-2010, 08:31 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 09-06-2010, 12:05 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 12-06-2010, 04:57 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 12-06-2010, 10:25 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 19-06-2010, 05:26 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 21-06-2010, 10:32 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Akane - 22-06-2010, 03:17 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 24-06-2010, 12:22 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 26-06-2010, 04:51 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 26-06-2010, 07:38 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Kurama^_^Sweet - 28-06-2010, 11:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 01-07-2010, 01:50 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 06-07-2010, 08:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 12-07-2010, 01:32 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 18-07-2010, 07:08 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 03-08-2010, 12:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mirage of Blaze [+16] [yaoi] [domination love] Aliss_anime 0 2.325 08-01-2010, 10:46 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Domination by [+16] [yaoi] Lye 70 45.704 14-06-2009, 12:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  Vampire Domination Teh 18 9.246 29-03-2009, 01:38 AM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)