Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#17
mersi mult pentru comenturi si acum nextul :D. ce bine e ca am revenit dupa o lunga absenta :-"

Bun venit in San Pedro

Sasuke: Priveam împreuna cu tânăra, apusul de soare in San Pedro. Ma durea faptul, ca micuţul meu „Helios”, a făcut-o pe Sakura mama lui, chiar daca mama lui adevărata era in ceruri, la ingeraşi. Căpitanul iahtului, trase la un debarcader si ne spuse, sa ne ducem la ieşire, ca ne aştepta transportul. Am aprobat din cap si apoi l-am luat pe baietas din braţele Sakurei si l-am pus pe umeri mei. Acesta mă apuca de par, tragandu-ma cu putere. Draci, Itachi ce in puii mei l-ai făcut sa apuce parul in halul asta? L-ai pus sa tragă pisica ta de coada, pana i-a rupt-o?
Am coborât încet puntea, fiindcă o ajutam si pe tânăra sa coboare. După ce ajunse pe ponton, căpitanul si ajutorul sau, veniseră cu bagajele noastre si ne ruga sa-i urmam. Treceam pe langa iahturi care mai de care mai luxoase, mai cu moţ sau mai chicioase. Aceste iahturi, erau ale oamenilor bogaţi din Coasta de Fildeş, care ţineau iahturile, doar sa se mândrească cu ele si venea pe ele, pentru a petrece cu curvele lui Itachi, pe care eu ii le-am dat. In fine. Deodată Sakura scoate un „wow” uimit, iar eu privesc plictisit, limuzina alba si lunga. Şoferul limuzinei, ne deschise uşa si eu am lăsat-o pe Sakura prima. Vorba aceea „ladies first and bitches after” si eu nu o consideram pe rozalie o curva. Îl dau jos pe Kanji si îl bag in limuzina, apoi mă urc eu. Interiorul mă uimi un pic si pe mine. Canapeaua, era din piele alba si in fata aveam un mic bar, cu televizor si climatizator.
- Aşa-i ca este copleşitor? O întreb pe Sakura, care cerceta automobilul.
- Tu de ce nu mergi cu limuzina? Ma întreba si îl ciufuli pe micuţ, care se plimba de colo-colo, parca ar fi mâncat prea mult dulce.
- Ce naiva eşti, ii spun eu amuzat, in timp ce puneam nişte sweps cu gheata, in nişte pahare. In Papua Noua Guinee, nu se cară bogătaşi cu limuzine, ci cu bolizi de cursa si daca am sta alt unde, de exemplu in Tokyo, tot nu m-as căra cu limuzina, ca politia m-ar lua la ochi si de aceea in Tokyo, prefer motocicleta si cu ea am fost la tine la liceu, am mai spus si i-am dat un pahar cu sweps.
Tânăra gusta din el si se strâmba usor, ca era un pic acru. Se vedea ca nu era obisnuita si cu sucuri, doar cu alcool. Zambesc si apoi il privesc pe micutul meu, care se chinuia sa se urce pe canapea si reusi. Veni in patru labe la mine si isi puse capusorul pe coapta mea dreapta. Aud motorul limuzinei si simt cum incepem sa ne miscam. Sakura era sa pice, dar isi recapata rapid echilibru. Pe tot parcursul drumului, ochii mei nu s-au dezlipit de pe corpul tinerei. Rochia aceea ii punea in valoare corpul ei, foarte sexy. Tanara isi dadu seama unde ma uit, dar ea credea ca ma uit la picioarele ei si incepu sa treaga de rochie, pentru as acoperi picioarele, cea ce ma facu sa chicotesc usor.
- Tati… apa, spuse Kanji, facandu-ma sa-mi dezlipesc ochii de la tanara.
- Imediat „Helios”, spun eu si pun intr-un pahar apa si apoi ii dau sa bea.
Aproape toata apa o varsa pe canapea, ma uda si pe mine pe pantaloni – aratam parca as fi facut pipi pe mine – si pe el pe pantaloni. Dupa putin timp, limuzina se opri si usa se deschise. Ies primul, apoi il iau pe micut si pe urma iesi si Sakura, inca incercand sa-si ascunda picioarele. Privesc vila de trei etaj, cu gazon si piscina in spate, si cu nu stiu cate camere. In fata usi ne astepta Konan, iubita fratelui meu. O tanara de 27 de ani. Parul albastru, taiat scurt sau era mai lung, dar il purta facut coc intr-o parte. Ochii albastri, asemenea safirelor, ne priveau bucurosi. Purta un top negru si o fusta mini de blugi si era desculta, semn ca fusese la piscina pana acum. O imbratisez si o pup pe ambii obraji, apoi ii fac cunostinta cu Sakura. Micutul se intinse spre ea si aceasta il lua in brate.
- Ai facut pipi pe tine, Sasuke? Ma intreba in bajocora, albastruia, in timp ce intram in vila.
- Ha, ha, ha. Ce hilara esti Konan, spun sarcastic si apoi continui, unde-i Itachi?
- La piscina. Eu ti-l fur pe Kanji si pe Sakura si sa mergem sus, spuse femeia si ii facu semn rozaliei sa o urmeze.
Aceasta imi arunca o privire panicata, dar eu ii fac cu ochiul, apoi ma duc in curte. Curtea era mare, cu gazon si in mijloc avea o piscina mare si cam adanca si diferite jucari mari, pentru Kanji. Fratele meu, statea pe un slezlong si facea nu stiu ce exerciti, pentru recuperare. Acesta zambi, cercetandu-mi tinuta, apoi chicoti usor.
- Nu am facut pe mine, spun putin furios si ochii mei, aruncau scantei.
- Daca spui tu. Hai, dezbraca-te si plojeaza in piscina, cum faci de obicei, spuse acesta, coborand picioarele si apoi le ridica din nou.

Sakura: Urcam scarile de lemn, care erau in spirala, ajungem la primul etaj, un coridor lung. Femeia imi arata o usa neagra si imi spuse, ca aici voi dormi eu cu Sasuke si cand am intrebat de Kanji, ea imi raspunse, ca are camera lui. Intru in camera care o s-o impart cu brunetul. Aceasta era mare, cu pereti albi, simpli. Mobila era din lemn si pe jos erau laminate, maroni. Pe patul dublu, moale, vad o punga de cadouri si caut in ea. De acolo scot un costum de baie, albastru-electric, cu margele la sutien tot de aceeasi culoare. Il imbrac si ma uit intr-o oglinda. Costumul era cu adevarat mortal. Sasuke stia cum sa-mi aleaga hainele, sau nu el imi alegea hainele? Aud un pleosc puternic si ma duc la fereastra. Ma uit dupa perdele de culoarea mieri si mai uit la piscina. Sasuke facea niste ture de bras, in pantaloni trei-sfert de blugi. Inota atat de bine, parca s-ar fi nascut in apa. L-am urmarit timp de cateva minute, apoi am plecat de la fereastra. Am iesit din camera si am coborat la parter.
Am iesit afara, in gradina si m-am uitat spre casuta de jucarie, care era acolo. In fata ei se afla o lada mare de nisip si in nisip se juca, Kanji cu o lopatica si galetusa. Acesta cand ma vazu incepu sa intinda manutele spre mine si zambi, arandu-si dintisori micuti. Era atat de dulce. M-am dus la micut si acesta arunca cu nisip san. Din bazin si pe malul celalalt se inaltara rasete, care ma facura sa inrosesc usor in obraji. Ma scutur de nisip, dar ramase praf. Asta cum il mai dau jos?
- Sakura vin-o putin pana aici, aud vocea lui Sasuke, care imi intrerupse sirul gandurilor.
Ma duc la marginea piscinei si ma pun pup, ca sa inteleg mai bine ce vrea acesta sa-mi spuna. Brunetul ma apuca de incheietura maini si ma trage in apa, cu capul inainte si prin surprindere. Simt ca numai am aer si apa cum imi intra in gura si in nas. Plamani ma ardeau din cauza lipsei de oxigen. Simt cum sunt trasa in sus la aer si ma agat de Sasuke, parca as fi o maemuta. Picioarele mele ii înconjuraseră bazinul si mainile de agatara de dupa gatul sau. Tremuram ca varga si priveam panicata in jur, sa ajung la mal, dar eram cam departe de el.
- Sakura desfă-ti picioarele de pe bazinul meu si incepe sa dai din ele, imi spuse acesta incercand sa-mi desfaca picioarele, dar le tineam prea strans.
- Nnnuu, spun printre dinti, speriata ca v-a intra apa din nou in gura.
- Desfă-le sau ma scufund si tu nu vei rezista mai mult ca mine si vei muri inecata, spuse Sasuke hoatarat si eu am desfacut picioare.
Simt cum ma scufund si incep sa ma panichez. Incep sa-mi misc picioarele, dar degeaba. O mana puternica, se lipi de burta mea si ma impinse in sus. Am inceput sa stropesc in jur cu apa. Mainile sunt desprinse de dupa gatul barbatului, dar sunt tinute de coate. Ii aud glasul cum imi spune sa incerc sa dau mai tare in apa si sa mentin viteza si forta cu care dau. Deschid ochii si vad, ca Sasuke mergea in fata mea, dand cu picioarele sub mine, ca ii simteam cum apa lovita de el, ma impingea in sus. Se parea ca se folosea doar de picioare. Cand ajungem in apa mai mica, el ma apasa de spate, pana ma baga sub apa. Am iesit rapid si am incercat sa-l bag la fund, dar tot nu am reusit si am inghitit eu apa. M-am lasat pe gubas si m-am pus pe trepti care intrau in piscina si am oftat.
- Te descurci minunat, nu stiu de ce oftezi, imi spuse el, asezandu-se langa mine si luandu-ma de dupa gat.
- Ma descurc pe dracu. Ma pis pe mine de frica, cand sunt in apa mare. Intelege ca nu voi sti in viata mea sa inot, spun nervoasa si imi ingrop fata in palme.
- Poate ai luat-o prea repede, frate. Incearca cu colacul, il aud pe Itachi, care veni in carje, pana pe marginea piscinei si ajutat de Konan s-a pus jos.
- Ai dreptate frate, spuse Sasuke si se ridica de langa mine.
Il privesc pe Itachi, care imi zambi usor. Simt o lovitura usoara in cap si un colac colorat ca un curcubeu, in care intram usor, imi ateriza in cap. Sasuke imi spuse sa-l iau pe mine si in apa, ca o ratusca. De ce presimt ca v-a fi o zi luuungga si nu am vazut nimic din San Pedro, nici macar un magazin afurisit mixt…

Poze:
http://www.tehnopol.ro/UserFiles/article...021035.jpg - Limuzina trimisa după cei trei.
http://www.olimp-neptun.ro/Neptun/vile/d...ptun-1.jpg - Vila lui Itachi din San Pedro
http://fc01.deviantart.net/fs30/f/2008/0..._ement.png - Konan iubita lui Itachi.
http://www.galeriilenoblesse.ro/mobila-l...439267.jpg – Camera Sakurei cu Sasuke
http://www.masata.ro/wp-content/uploads/...-baie1.jpg - Costumul de baie, al Sakurei.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 03-12-2009, 10:04 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 05-12-2009, 06:24 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 06-12-2009, 04:27 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 07-12-2009, 07:42 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 10-12-2009, 03:39 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 02:23 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 24-12-2009, 12:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 31-12-2009, 04:04 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rallu^^ - 18-01-2010, 10:52 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 11:34 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Vir - 22-02-2010, 02:31 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 23-02-2010, 07:59 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Adri@n@ - 25-02-2010, 08:45 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 17-03-2010, 06:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Teki - 02-04-2010, 11:10 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 04-04-2010, 10:23 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Teki - 06-04-2010, 06:55 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 20-04-2010, 10:41 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Crazy Person - 21-04-2010, 06:12 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 10-05-2011, 08:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Bonnie - 11-05-2011, 06:44 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 11-05-2011, 09:30 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 11-05-2011, 10:00 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 11-05-2011, 10:32 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 12-05-2011, 09:41 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 13-05-2011, 03:26 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 13-05-2011, 04:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 13-05-2011, 06:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 13-05-2011, 08:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 13-05-2011, 08:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 13-05-2011, 09:28 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Bonnie - 13-05-2011, 09:38 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 13-05-2011, 10:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 16-05-2011, 10:52 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Alle - 17-05-2011, 02:42 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Flash - 17-05-2011, 09:49 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 21-05-2011, 09:55 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 21-05-2011, 01:37 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 21-05-2011, 02:27 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 21-05-2011, 02:52 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 21-05-2011, 03:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Alle - 21-05-2011, 05:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 21-05-2011, 06:02 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 21-05-2011, 08:39 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 21-05-2011, 09:50 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 22-05-2011, 12:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de BalonaÅŸ - 29-05-2011, 05:28 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 30-05-2011, 07:37 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 30-05-2011, 08:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 30-05-2011, 08:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 30-05-2011, 09:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 30-05-2011, 10:16 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 31-05-2011, 03:30 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 31-05-2011, 10:48 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Katniss - 03-06-2011, 11:51 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 04-06-2011, 01:38 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 04-06-2011, 02:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de RouXiss Đx - 04-06-2011, 03:39 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 04-06-2011, 03:48 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 04-06-2011, 05:27 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 04-06-2011, 05:50 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 05-06-2011, 09:27 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 05-06-2011, 12:45 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 05-06-2011, 02:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 08-06-2011, 09:20 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 12-06-2011, 09:43 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 12-06-2011, 10:14 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 12-06-2011, 12:53 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 12-06-2011, 01:03 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 12-06-2011, 02:44 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 12-06-2011, 03:29 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 12-06-2011, 04:03 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 13-06-2011, 10:11 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 13-06-2011, 11:14 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sasame - 13-06-2011, 01:14 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 13-06-2011, 01:18 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 13-06-2011, 02:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 14-06-2011, 12:46 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 14-06-2011, 12:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ayuu. - 15-06-2011, 06:33 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 17-06-2011, 11:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.307 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.978 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.413 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.773 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)