Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regatul Takota [vampires]

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Sa va zic niste explicatii ale unor cuvinte,grupuri de cuvinte,alea alea :>

'Sange curat' -vampiri[total]
'Sange necurat' - jumatate vampiri ^_^ [jumatate om:-?]
Regatul Takota-ce mai mare regat si cel mai puternic...
restul....cititi si veti afla
Sunt permise critici ,sfaturi[in special] etc etc
Thx Deennn :zuppy23:


Fara alte introduceri


Capitolul 1

Totul a inceput cu lupta pentru stapanirea regatului , lupta dintre 'Sange curat' si 'Sange necurat' . Fiecare clan isi dorea acel loc si anume 'Regatul Takota' . Era cel mai mare regat , ca suprafata. El a fost stapanit ,prima data , de catre clanul 'curat' ,insa conflictele intre vampirii din 'Sange curat' au inceput. Fiecare se lupta pentru tron mii de vieti fiind distruse in fiecare zi ,asta facand ca vampirii din 'Sange necurat' sa fie foarte multi si de asemenea foarte puternici. Cei ce ramaneau ,vii , din clanul 'curat' ,nu aveau nicio sansa impotriva celorlalti.
Aceasta lupta, dintre 'Sange curat' si 'Sange necurat' a inceput anul 1597 si inca mai continua.



***

"-Este de necrezut cum lumea traieste pe acest pamant blestemat. Nu suport sa ii vad cum zambesc pentru lucruri marunte, cum se bucura de tot. Trebuie sa fac ceva in privinta asta..."


Ora 15:30

Banal. Ora de matematica trecea din ce in ce mai greu. Eram satul de vorbele profesorului si de explicatiile sale ce nu aveau deloc inteles pentru mine. Nu am priceput niciodata de ce vampirii din clanul meu ,'Sange curat' , trebuie sa mearga la scoala. Era de ajuns pentru noi sa luptam impotriva celor necurati si sa stim istoria clanului. De ce ora de matematica era asa de importanta pentru noi? Uneori imi doream sa fiu o persoana obisnuita , poate ca asa as fi inteles mai multe...
"-Ce intelegi tu prin obisnuit?" , iar aud acea voce din capul meu. De unde tot vine si de ce o aud numai eu?
Mereu credeam ca am inebunit si ca aud voci venind din capul meu. Poate ca era o putere ciudata pe care 'Sange curat' o avea.
Spre mirarea mea, ora de matematica a trecut foarte rapid. Asa se intampla cand nu esti atent la cuvintele nefolositoare ce ies din gura unui profesor... Am iesit in fuga din clasa, chiar si inaintea profesorului strigand in gura mare: " Libertate!!" . Toti colegii , impreuna cu profesorul ,au ramas uimiti de comportamentul meu. Niciodata nu m-au vazut asa. Ei ma stiau ca fiind vampirul cuminte, insa am decis sa nu mai fiu asa incepand cu ziua de 13 iulie 1857.
Doream sa imi traiesc viata din plin , insa nu stand ca un prost si ascultand de toti si sa fiu model si altele... Am fugit pe scari in jos dand peste o profesoara izbind-o de perete. Nici nu am privit inapoi, nu m-a interesat. Ea statea in locul meu. In fuga mea spre iesire am mai putut auzi de la acea profesoara :"- Badaranule!"
Iesind pe usa, razele soarelui se indreptau spre mine. Chiar daca eram vampir pur, curat, nu ma afectau. Pe nimeni din 'Sange curat' nu ne afecta soarele ci doar gloantele de argint si nu numai. Tot ce tinea de argint: gloante, cutite, sabii...
Am fugit la umbra unui copac inalt ce ma primea cu bratele deschise. M-am asezat pe iarba verde si moale aruncandu-mi ochii peste o carte. Eram pasionat de ea. Citeam fiecare rand cu atentie intrand intr-o atmosfera de nedescris, insa am fost intrerupt de catre clopotelul ce suna pentru inceperea altei ore plictisitoare. Cinci minute. Pauza asta nu imi ajungea sa fac nimic. Nu puteam sa citesc nici macar o pagina sau sa ma plimb cu asa zisi mei amici, daca ii puteam chema asa.
Am pornit spre clasa in pasi marunti. Urcand scarile ,mii de viziuni imi apareau in minte, unele de necrezut. Ametisem. M-am izbit puternic de podeaua rece. Nimeni nu mi-a sarit in ajutor, cu toate ca holul pe care cazusem era plin de alti elevi ,vampiri. M-am ridicat singur dupa cateva minute. O durere ingrozitoare de cap m-a cuprins. Am pornit spre clasa putin ametit. Ajuns acolo m-am asezat in banca mea fara sa imi intalnesc privirea cu a colegului de banca. El m-a intrebat de multe ori ce se intampla cu mine, dar am preferat sa tac punandu-mi capul pe banca si inchizand ochii. Am adormit fara sa vreau.
In vis mi-au aparut tot mai multe viziuni despre clanul meu. Oare erau adevarate? Ma trezesc intr-un tipat puternic , ochii colegiilor fiind atintiti spre mine ,la fel si ai profesoarei.
-Domnisorule...dormeai cumva? intreaba ea in timp ce isi dadea ochelarii jos si punandu-i pe catedra.
Am ramas intr-o suflare nereusind sa-i raspund profesoarei. Ea se uita tinta la mine asteptand un raspuns din partea mea.
"-Asteapta mult si bine ,cotoroanto!' gandeam eu , insa uitasem ca ea ,fiind un vampiri, la fel ca mine, este singura ce poate citi gandurile. Asta a fost ultima greseala pe care am facut-o.
Enervandu-se ,ea m-a trimis in biroul directorului. Banal. Directorul era chiar tatal meu. Stiam ce ma asteapta asa ca am plecat intr-un suflet...


^_^
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Răspunsuri în acest subiect
Regatul Takota [vampires] - de Ryuu - 15-12-2009, 11:55 PM
RE: Regatul Takota[hmm...vampires] - de Ryuu - 18-12-2009, 11:15 AM
RE: Regatul Takota[hmm...vampires] - de Ryuu - 20-12-2009, 05:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stories About Vampires Yuuki Deshi 5 4.014 07-11-2012, 04:23 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Vampires Vs. People Kyandi. 2 2.220 06-04-2012, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.251 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Sanatoriu [vampires] .mefistofelica.nihil. 7 4.802 21-09-2009, 01:56 PM
Ultimul răspuns: .mefistofelica.nihil.
  Love between vampires andrutza_destinul_unui_inger 9 4.670 02-08-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Scurtatura spre infinit [vampires] Sarra 24 11.818 10-07-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Ilegitimi~Vampires~ Lucifer 13 6.653 15-06-2009, 11:38 PM
Ultimul răspuns: Just Sugar
  Gemenele [ vampires ] ~angelino~ 4 3.835 28-02-2009, 04:37 PM
Ultimul răspuns: Hitman


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)