Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love between vampires

#1
Capitolul 1:


In parcul, in care primava se asternuse o fata, bruneta cu ochii verzi, un corp feminin si niste buze prea putin spus senzuale. Era Emilly. Privea de ceva timp la doi indragostiti care isi aratau sentimentele, ar fi vrut si ea sa aibe parte de asemenea momente. Toate fetele de varsta ei, aveau cate un iubit, sa nu mai spunem cate doi, ea nu avea si se simtea foarte izolata si singura in universul ei.Cand era mica era putin mai uratica, purta ochelari, iar oamenii o credeau poate prea cuminte pentru vremurile acestea, isi creasera o parere foarte proasta despre ea. Poate maine cand se va duce la scoala , se gandea ca va intalni mare sa iubire. Era o adolescenta inteligenta, parintii sai erau saraci si nu puteau sa o ajute financinar, bursa lunara. Fetele care isi luau haine la moda, mereu radeau de ea pentru ca nu bugetul nu ii pemitea sa aibe haine la moda. Poate ca si acesta putea fi un motiv pentru care nu o placeau baietii.Se gandea de multe ori ca cel mai potrivit pentru ea ar fi un vampir, aceasta era o fantezia de-ai ei. Satula sa priveasca dezamagita acel cuplu, porni spre casa. Ajunsa acasa, a fost intampinata de tatal sau care o chema la masa. Pe masa se gasea felul de mancare cel mai intalnit in meniul tinerei, supa de peste deoarece tatal sau era pescar. Dupa ce toti membrii familiei s-au asezat la masa, a inceput o discutie ca Emilly nu prea iesea. Adolescenta s-a aparat spunand ca ea este data pe dinafara din cauza hainelor sale, parintii fetei ramasesera uimiti de comportamentul fetei pentru ca pentru prima data ridicase tonul la ei.
Peste cateva zile
Fata se trezi, iar pe perna observa un plic unde se afla un cec cu o suma favorabila de bani. S-a dus la parintii sai si i-a intrebat ce este cu acel cec, iar acestia i-au raspuns ca acel cec este pentru ea. Tanara nu a mai stat pe ganduri si s-a dus la shopping si cuoafor pentru a-si schimba look-ul. Acum era cu totul alta fata, dar totusi problema ramasese cea a comportamentului. Baietii cred ca doreau si acet lucru de la ea. Inca nu avea comportamentul unei fete obisnuite, parca traia in lumea ei, o lume roz fara greutati, dar avea sa descopere ca viata nu este asa. La scoala era privita alfel si asta o incurajase si pe ea, dandu-i mai multa incredere in ea. Baietilor le placea de ea, dar comportamentul ei nu era inca pregatit pentru o relatie. Ea inca se vedea un copil, iar prin aceasta schimbare ea nu se simtea in pielea ei. Acum avea si haine, era si populara, dar oare asta este ce isi dorea ? Multi baieti erau interesati de ea, dar niciunul pe placul ei.
Categoric, Emelly se schimbase foarte mult,. Asteptam si schimbarea comportamentului sau. Oare acest lucru se va intampla ?

#2
Hey fetitza mea!>:D< Deci capitol scurt, dar stiu de ce e asa scurt. Ma bucur ca insfarsit te-ai decis sa faci un fic si ma bucura faptul ca nu ai avut prea multe greseli, nu le voi mentiona.
Descriere mai trebuie sa mai completezi cu ea, dar te inteleg
Naratiune :X:X:X imi place, dar mi se pare foarte putin actiunea grabita
Dialog nu este
Imi place ideea, mult succes in continuare, iti voi lasa la fiecare capitol comentariu.Chu and Gambatte :*!
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#3
Buna :) Vampireeeee... i love vampire :P
Bun. Deci eu sunt mai rea de obicei la critice si sper sa nu te superi pe mine. Nu o spun cu rautate ci pentru ca si eu am fost mai groaznica la inceput si am primit critici mai dure sau nu dar care m-au ajutat sa evoluez.

O chestie nu mi-a placut... Nu trebuia sa spui de acum "Se gandea de multe ori ca cel mai potrivit pentru ea ar fi un vampir" Trebuia sa ne ti putin in suspans :P

Deci sa incepem.

1. "In parcul, in care primava se asternuse o fata, bruneta cu ochii verzi, un.." - Punctuatia nu este pusa cum trebuia. --> Asa zic eu ca ar fi corect : In parcul in care primava(ra) se asternuse(,) o fata bruneta cu ochii verzi, un

2. "si nu puteau sa o ajute financinar, (de aceea, castigase) bursa lunara."

3. "cec cu o suma de bani favorabila (generoasa) " ai putea sa folosesti "generoasa" pentru ca favorabil inseamna doar in favoarea ei si nu se refera la bani ci strict la persoana ei.

Cam astea ar fi chestiile majore... restu se mai intampla si pe la case mai mari :P. Repeti unele cuvinte putin cam des dar daca incerci sa recitesti inainte de a-l pute probabil le vei observa si tu.

In rest, descriere nu prea ai avut, dialog deloc si naratiune destul de buna. Actiunea este foarte putinel grabita dar asta este pentru ca este un capitol foarte scurt. Probabil urmatorul capitor va fi mai bine proportionat.
Abia astept sa pui next-ul si ai mai multa grija de descriere. Infloreste putin si o sa fie mult mai frumos.

Sa sti ca este un inceput promitator :* Succes in continuare

#4
Capitolul 2:

Se incheiase o saptamana din viata unei beautiful girl….Adica Emily…Deja in ochii tuturor nu mai era fetita timida,care odata avea ochelari si nu era prea frumoasa.Ea se duce la scoala cu un altfel de zampet…dar in inima ei, nu se simtea Emily cea veche.Cum am zis,tuturor li se parea draguta dar,timiditatea cu care trata baieti nu prea o ajuta….
In scoala era o fata destul de OK care a incercat sa o ajute pe tanara Emily sa fie alfel.S-au imprietenit pot zice cu greu…Emily la inceput credea ca vrea sa-si bata joc de ea.Au trrecut cateva saptamani insistente pentru Emily care zilnic era oprita de adolescenta si zile stresante pentru frumoasa Roxy care nu primea nici un cuvant de la Emily care nu facea alceva decat ii intoarcea spatele.Singura prietena a lui Emily era Sabrina,o fata lafel de timida…Cand tanara noastra ia povestit despre Roxy,Sabrina a descurajat-o spandui ca nu trebuie sa aiba incredere in Roxy…Emily auzind toate astea era cam dezorientata…Pe cine sa credea??Pe Roxy sau pe Sabrina??Ea a optat pentru Sabrina care ii fusese prietena mereu…Dar tot ce ii zicea Roxy zilnic: “Te roggg!!!’’
“Nu vreau sa-ti fac rau’’,”Vreau sa fim prietene.Em????’’Pentru ea erau prea multe…Totul se intamplasera prea repede..Sa gandit muuult pe cine sa creada…Dar intr-o buna zi sa gandit si mai bine si a ales sa-I dea o sansa…A inceput sa vorbeasca cu ea…Stand pe scaunul de la cantina, gandindu-se,Roxy sa trezit langa ea cu frumoasa Emily.Care a salutat-o timid.Tinerei nu-I venea sa creada ca Emily ia zis si ea buna zambindu-I fericita..A urmat o intreaga convorbire intre cele doua fete.Sau prezentat, mai usor spus sau cunoscut mai bine. Adolescentei Emily I sa parut foarte dragutza Roxy si spera sa aibe o adevarata prietenie cu ea. Dar Sabrina o fi de acord???Asta era grija tinerei in momentul de fata.Stand limita de perete ganditoare se trezeste cu Roxy care a speriat-o.Fata tresarind a salutat-o dubios…Vorbind ele despre lucrarea de la istorie.suparata apare langa cele doua Sabrina care ii cerea explicatii lui Emily..Adolescenta rusinata a fugit lasandule pe cele doua fete balta.
Bineintels Sabrina sa suparat pe ea si a plecat in curtea scoli unde a dat nas in nas cu Em care cum a vazut-o a intrat in scoala…Lacrimi se peregateau sa cad pe obrazul fraged al fetei.
Orele nu se terminasera dar ea please. Parintii ei nu erau acasa. Tatal ei era la pescuit iar mama ei la munca(era bucatareasa la o cantina).Ea sa intins in pat si-a strans in brate cel mai bun, cel ma sincer prieten, cu care uitata de timiditatea ei divina.Nu era nimeni altul decat jurnalul.Propriul ei jurnal pe care il avea de la varsta de 12 ani. Lui ii fusese fidela mereu.Niciodata nu a fost pusa in situatii dificile cu el.Deschizandul cu cheita aproape ruginita ,a scris pe o pagina fina,de culoare roz,tot ce simtea.Cu el era cam prea sincera.Cateodata nu realizezi de ce cu oameni nu e asa ,dar cu o foaie roz da…Pagina jurnalului suna cam asa:
Draga jurnalule,
Azi am intraznit sa vorbez cu Roxy! Este o fata prea putin spus deosebita. Dar exista o problema…Sabrina nu este de acord cu ea…Nu are incredere in ea.Azi la scoala vorbeam cu Roxy.Si stii cine a venit??!!!Sabrina.Am murit de rusine.Scrie fata cu ochii plini de lacrimi.Nu mai pot sa scriu…Iti voi scrie maine pentru ati spune ce sa mai intamplat.
Si asa sa incheiat pagina jurnalului.Cu o durere insuflet si o lacrima lina pe obrazul ei fin,fata a adormit.

#5
Bun... am revenit.

Este aproximativ ok doar ca ai probleme cu punctuatia. Scri de multe ori "sa" legat cand nu este cazul si trebuie defapt "s-a".

trebuie sa mai dezvolti putin descrierea si propozitiile si o sa fie mult mai bine. In rest greselile de tastare am mai spus ca nu ma uit la ele.

Incearca sa imbini dialogul cu naratiune si plus de asta incearca sa nu mai grabesti actiunea. Dai dintr-una in alta fara a o termina pe cea dinainte.

In rest cam atat am avut de spus... restul ti-am spus mai devreme pe mess... asa ca mult succes in continuare si astept next-ul

#6
Buna Andruk!Greseli de tastare:
zampet-zambet
lafel-la fel
spanandui-spunandu-i
credea-creada
dragutza-draguta
please-plecase
Descrierea mai ai de lucrat la ea
Naratiunea e frumoasa,dar grabesti actiunea mai descrie ceva
Dialog nu ai
Ai grija cu virgulele si cu ortogramele.Cam atat am avut de zis si succes cu nextu.Chu and Gambatte :*!
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#7
Capitolul 3:

Ora 16:30
Emily sa trezit dupa un somn lung si molesitor.Era mai linistita.Sa dus la baie si a facut un dus care a reimprospatat-o. Imbracandu-se intr-o pereche de jeans albastri si un tricou de culoare turcuaz a iesit afara pentru a lua o gura de aer. Mergea linistita si ganditoare pe marginea strazii unde un parfum de trandafiri ii trecea pe la micutul ei nas. Nu era intrerupta nici macar de o vrabiuta care canta cu un glas de zana a cantecului de vara. Mergand…mergand ,pe spate o atinge cineva cu palma usoara. Cred ca era o fata. Em intoarce usor capul si in spatele ei apare Roxy imbracata intr-o rochita mulata.
-Bunaa!!!Ce sa intamplat azi la scoala cu tine?
-Salut!!Scuza-mi, te rog frumos ,esirea mea de astazi.
-Nu-i nimic…Eu am venit cu o vestee!
-Ce e??Nu ma speria ,te rog!
-Nu-I nimic grav!!Stai linistita…Din contra este o veste bunaaa!!!Puteam merge,bineinteles daca sit u vrei, la padure,cu cortul, 2 zile!!Ce zici??
-Woowww!!Sigurr!!Cred ca am nevoie!!Cand?
-Pai..maine dimineata plecam cu masina familiei mele.
-Bun…O sa imi anunt familia.Vii cu mine?
-Desigur.

Adolescentele au pornit spre casa lui Emily,bucuroase,mai mai sa topaie intr-un picior.Discutia lor a continuat…facandusi planuri …
-Ce vom face?
-Vom explora padurea.
-Am o idée si mai buna……..

Si asa au vorbit tot drumul lung,pana au ajuns la casa fetei. Em le-a spus parintilor toata poveste.Parintii ei nici macar nu au stat pe ganduri!!Plus ca dansi doreau ca fiica lor sa iasa mai muult, pentru as face prieteni si a cunoaste lumea dura in care ne aflam cu totii.Fetele sau despartit pentru as face bagajele.Emily nu prea avea multe haine dar, pe acelea pe care le avea le-a luat.Si-a luat periuta de dintii, peria de piptanat si ce a mai crezut ea ca este necesar si le-a bagat pe toata intr-o valiaza pe care o avea de la tatal ei de prin 90’.La fel si Roxy a facut tot felul de pregatiri.Apoi Roxy a sunat-o pentru a vorbi despre ce mancare sa-si ea la ele.S-au gandit fetele cam 15 si putin si au ajuns la o concluzie finala.Noaptea care urma probabil era o noapte alba pentru cele doua. In aceea noapte nu au inchis ochi doar putin,spre dimineata.Toata noaptea s-au gandit cum va fi….Se gandeau amandoua in acelasi timp,la acelasi lucru.Lucruri caudate s-au petrecut in acea noapte.De abia asteptau sa se faca dimineata sis a plece in superba lor excurie de un weekend.

#8
Hey!Am revenit si eu, as incepe cu greselile de tastare, dar nu le mai mentionez.
Descrierea e mai buna
Naratiunea e buna, dar actiunea e grabita
Dialogul mi se pare putin cam sec
Actiunea e din nou cam grabita, dupa ce si-a facut bagajul s-a si culcat nu are sens.Gandeste-te la tine ce faci tu intr-o zi, iar la ortograme ai grija pentru ca inca le mai incurci.Cam atat am avut de zis,daca te-a suparat cu ceva comm-ul meu da-mi un PM.Chu and Gambatte :*!
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#9
(02-08-2009, 02:41 PM)Amelia A scris: Hey!Am revenit si eu, as incepe cu greselile de tastare, dar nu le mai mentionez.
Descrierea e mai buna
Naratiunea e buna, dar actiunea e grabita
Dialogul mi se pare putin cam sec
Actiunea e din nou cam grabita, dupa ce si-a facut bagajul s-a si culcat nu are sens.Gandeste-te la tine ce faci tu intr-o zi, iar la ortograme ai grija pentru ca inca le mai incurci.Cam atat am avut de zis,daca te-a suparat cu ceva comm-ul meu da-mi un PM.Chu and Gambatte :*!

Bine.Thanks pentru sfaturi...Astept i continuare sfaturile tale
Ps:Cred ca sapatamana asta nu voi mai lasa nici un coapitol deoarece voi fi plecata la tara..dar astept comentariile voastre pe baza primelor 3 capitole!Inca odata,mersi!:)

#10
Buna !

1. "Emily sa trezit", Sa dus la baie ---> S-A... daca mai vad greseli asa te pap :P

2. "-Salut!!Scuza-mi, te rog frumos ,esirea mea de astazi." ---> -Salut! Scuza-mi iesirea suparata de astazi.. Daca ai spus "Scuza-mi" nu mai spui si "iesirea mea" spui doar iesirea, apropo, cu ie nu cu simplu e.

3. Restu nu sunt asa grave deci spun doar sa nu mai grabesti actiunea.

Descriere ai avut putina, naratiune din plin iar dialogol a fost inca sec.

Incearca sa dezvolti dialogurile sau macar incearca sa descri mai mult sentimentele persoanjelor si mai ales celui principal.

In rest mult succes si astept next-ul



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stories About Vampires Yuuki Deshi 5 3.948 07-11-2012, 04:23 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Vampires Vs. People Kyandi. 2 2.176 06-04-2012, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.071 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Regatul Takota [vampires] Ryuu 4 3.642 23-12-2009, 04:19 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic
  Sanatoriu [vampires] .mefistofelica.nihil. 7 4.716 21-09-2009, 01:56 PM
Ultimul răspuns: .mefistofelica.nihil.
  Scurtatura spre infinit [vampires] Sarra 24 11.308 10-07-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Ilegitimi~Vampires~ Lucifer 13 6.496 15-06-2009, 11:38 PM
Ultimul răspuns: Just Sugar
  Gemenele [ vampires ] ~angelino~ 4 3.758 28-02-2009, 04:37 PM
Ultimul răspuns: Hitman


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)