Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stories About Vampires

#1
Buna,e primul fic pe care-l postez si pe care l-am creat,sper sa va placa.Si,a,da.Daca aveti sfaturi le astept cu mare drag.Va multumesc!


Vampire of the Blood


Capitolul 1

Fuuuuu…,intuneric,ca in sufletul meu…Stiu multi or sa ma creada o ciudata,dar cand stii ca parintii tai au murit pe loc intr-un idiot de accident de masina,iar fratii tai aveau o cale de scapare,dar nimeni nu i-a bagat in seama.Dupa care descoperi ca esti singurul supravietuitor si singurul ramas in viata.
Asa eram eu, sprijinita de tocul ferestrei intredeschisa si ,in timp ce fumam o tigara in intunericul ce invaluia fosta camera a parintilor.Ma uitam cu o privire intunecata spre patul parintilor care acum era dezordonat.
Dupa ce am terminat tigara am iesit din fosta camera a parintilor si am coborat scarile spre iesire.Unde m-am oprit sa-mi iau hanoracul negru ce imi aducea aminte tot timpul de glasul mamei care imi spunea sa nu ma mai in imbrac in negru ca doar nu ma duc la vreo inmormantare.Apoi imi iau baschetii si plec spre alimentara de unde iau zece doze de bere si o sticla de wiski si apoi pornesc spre locul meu preferat.
O iau pe o sraduta intunecata gandindu-ma la faptul ca orice fata normala de varsta mea s-ar preocupa de cum arata si de baieti.Dar nu,eu nu eram asa,nu-mi pasa nici pe jumatate de cum aratam,considerand ca acest lucru este inutil,mai degraba preferam sa umblu cu gluga pe cap ascunzandu-mi privirea intunecata.Pe alee ma uit in stanga si in dreapta ,ca de fiecare data cautand ceva cu privirea,dar habar n-aveam ce.In ambele parti erau case darapanate si parasite prin care mai vedeai cum misuna siobolanii,pisicile sau cainii vagabonti.
Ma opresc in fata unui conac care a fost abandonat din cauza unei personae care-i dadu-se foc.Ma urc pe scarile din lemn, care acum era putrezit, drept pentru care scartiiau la fiecare pas al meu si mai,mai sa pocneasca din cauza faptului ca era antic.Ma refugiez in una din camerele conacului si privind peretii plini de grafitiuri si sange sau vopsea ma asez langa un perete.Apoi imi aprind o tigara imi desfac o doza si incep sa beau si sa fumez gandindu-ma la tot felul de idei de groaza(lucru care-mi placea sa-l fac destul de des).
Dar dupa vreo patru ore de tigara dupa tigara(timp in care terminasem vreo trei pachete) si dupa vreo noua doze de bere consummate ,si ele una dupa alta si amestecate cu jumatate de sticla de wiski, mintea incepu sa o ia razna si ochii sa mi se incetoseze.
Aud de o data un zgomot si curioasa intorc capu,dar nu-i nimeni,si-mi dau seama ca fusese doar capul meu beat de la atata alcool turnat pe gat.Dar zgomotul se aude dinou si de aceasta date imi sting tigara si imi pun ultima doza de bere aproape terminata langa perete si maridic indreptanduma furioasa si gata sa-l iau la bataie pe idiotul care se tot foia pe acolo.Dar spre surprinderea mea ,cand deschid usa nu era nimeni doar un plic alb ca laptele aruncat pe jos.Il iau,il intorc pe toate partile,dar nimic,nu era scris nici expeditorul,nici destinatarul.
Ma duc la loc,unde ma asez inapoi si iau o tigara din al patrulea pachet deabia deschis.O aprind si apoi iau o gura din doza plina doar pan la jumatate,apoi deschid plicul in care descopar o foaie inpaturita in patru pe care era scrisa o invitatie.
Domnisoara Deshi Yuuki,
Cu stima si mare drag va invit la scoala noastra de renume ,,High School Monster Dark’’.Pentru a putea beneficia de serviciile noastre si pentru ainvata sa-ti canalizezi marele tau talent primit la nastere.Aici la noi vei intalni cei mai buni ptofesori pe care iai fi putut avea vreodata,iar scoala mai are in posesie si un camin in care vei sta cat timp vei avea cursuri pentru anu fi nevoita sa faci naveta.
Asa ca te asteptam pe la noi.
Cu respect
Direcrorul Keito
Apoi uimitea de ce ce citisem am crezut ca eram prea ametita de la bautur pe moment,dar apoi am vazut in subsolul pagini scris P.S.:Ca sa poti ajunge cu bine la noi ia autobuzul cu numarul 81,pe care il vei gasi la statia 5 de pe strada Night nr.8.Iar biletul pentru autobus vezi ca este in plic.Dupa care am pus plicul in buzunar,m-am ridicat si am pornito spre casa beata muci si mergand pe patru carari.Intr-un final ajung acasa unde ma trintesc pe camapeaua din sufragerie si adorm.

#2
Buna! Iti voi lasa o mica crtitica si sfaturi, caci ce fel de critica doresti nu ai specificat, soo :
Uf. Uf. Stam cam prost la capitolul descriere. E cam grabita, nu ai descris foarte mult locul in care se petrece actiunea. Sentimentele fetei, intamplarile .. ii dau dreptate Annonymus RedHeaded, ai folosit mult prea des cuvantul " intunecat ". In tot acest capitol ai spus doar ca si-a luat bere, tigari aa si sa nu uitam .. whisky =)). Bea si fumeaza in acelasi timp >.<? Btw, dupa noua beri si vreo trei pachete, nici nu ar fi trebuit sa mai fie prea constienta, adica, primul loc ar fi fost spitalul, dar .. sunt ideile, personajele tale. Si, cine i-a adus scrisoarea fetei? Adica daca ea se afla in locul acela, cine stie .. o fi urmarit-o * malefic-face * , dar totusi , n-avea nici destinatar, nici adresa .. nu prea se leaga, si in plus, i-a adus scrisoarea tocmai in acel loc. Sunt multe propoziti fara sens, si nu-si aveau locul. Nu mai am ce discuta. Te-as ruga sa lasi un space, butonul acela mare dreptunghiular >.>, dupa punct .. si etc. Strada Night !? -.-'' " High School Monster Dark " .. va fi o poveste despre monstri, ineteresant.. E poveste cu vampiri, varcolaci si dastea presupun daca tot e " Vamipre Of The Blood " Ma ti in suspans. Revin la intuneric =]. "Asa eram eu, sprijinita de tocul ferestrei intredeschisa si ,in timp ce fumam o tigara in intunericul ce invaluia fosta camera a parintilor. Ma uitam cu o privire intunecata spre patul parintilor care acum era dezordonat." Puteai spune .. " Ma uitam cu o privire rece .. " si asa nu ai mai fi facut repetitie. Sau .. " Fuuuu .. " . Nu prea este un mod bun de a incepe un capitol. Dar ma rog -__- . Beata muci ?! =)), ce-am ras de asta :-j
Atat am avut de spus, sper ca comentariul meu nu te-a suparat prea tare :)) si s anu te lasi de el doar fiindca, userul de mai sus, te-a jignit spunandu-ti ca e praf, fiecare invatam din greseli si o sa te perfectionezi tu.
Voi incerca sa-ti mai las si alte comentari, sa vad cum ai inaintat .. :)), numai daca gasesc timp. Bafta in continuare, si mult succes la scrierea urmatorului capitol. Bye. :*

edit : Aaaa, am si uitat .. sa-mi zici cand pui nextul, sa fiu pe faza :)) .
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

#3
Umm da am ajuns si eu la ficul tau si sincera sa fiu nu prea mi-a placut...Pe langa faptul ca ai unele greseli gramaticale din cate am observat, descrierea pare "plecata" in vacanta...Unele lucruri sunt chiar deplasate cum ar fi faptul ca a baut si a fumat mult prea mult...Eu in locul ei eram in "lala" land...Sunt mule lucruri care nu sunt la locul lor ca sa zic asa...Cum nu ma pea pricep la asa ceva prea mut te sfatuiesc sa ai grija ce si cum scrii...Succes in continuare si poate ma anunti si pe mine cand pui nextul.

#4
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari si voi merge mai departe cu ficul meu.Asa ca lectura placuta va doresc si iata si capitolul doi.


Capitolul 2


Driiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnc,driiiiiiiiiinnnnnnnnc…
-Fututi gatu mati de telefon.Da mai taci dracului o data.Oooooooaaaaaaaaaa…
Poooooooccccccccc…,imi trantesc telefonul de perete.Firar ea de sonerie imi tot suna in cap la ora patru dimineata de fiecare data.Cei drept eu il puneam la ora aia,dar apoi regretam diminetile.
Somnoroasa ma ridic din pat cu o durere groasnica de cap si descopar cu stupoare ca adormisem cu hainele pa mine.Dar nu-mi pasa.Ma duc la baie sa-mi fac un dus cald ca sa ma trezesc calumea si las apa calda sa-mi curga pe fata fina si pronzata ce avea in partea de jos a ochilor mici,rotunzi si caprui niste pistrui cam putin vizibili.Dupa care ies din cabina de dus lasand sa se vada corpul tras ca printrun inel ,bronzat si ud.Luindu-mi suvitele de par din fata care erau gri si mi-le dau in spate peste partea de par vopsita brunet ca sa nu ma-ncurce.Ma imbrac mai apoi cu niste pantaloni negri stramti,apoi o bluza mov-negru ce avea spatele gol iar bretelele erau in fata in forma de „x″ si prinse in partea de sus de un material fin stramt pe gat,apoi o geaca de piele rock cu niste tinte la umeri si incheieturi si niste cisme cu tocul cui si lungi pana aproape de genunchi,negre,lacuite.
Dupa care ies din baie si ma duc in camera mea unde incep sa-mi fac geamantanele si rucsacul.Apoi dupa ace m-am asigurat ca mi-am luat tot cea ce aveam nevoie,am iesit din casa si am plecat spre aleea Night nr.8 unde m-am oprit fix la statia 5.M-am asezat pe o banca si mi-am bagat castile in urechi si am dat drumul la playlistul ipod-uli.Iar dupa vre-o patru ore de asteptare apare un autobus antic si vechi care avea deasupra barprizului o placuta pe care scria,,81’’,atunci m-am ridicat de pe banca si m-am indreptat spre autobuzul ale carui usi se deschisesera desvaluidnd un sofer de vre-o patruzeci de ani.Ma urc si in momentul in care ajung in fata lui ma intreaba:
-Biletul dumneavoastra domnisoara?
Si-mi intinde mana semn sa-i dau biletul.Scot un bilet de autobus cam mototolit pe care scria mare 81 si jos,sub numar,niste cuvinte greu de descifrat.Ii intend soferului biletul de care ma intreaba:
-Esti noua,nu?
-H,„noua″ fiind cuvantul de baza.
-Tavnoasa si antipatica,sa sti ca n-o s-o duci bine asa.
-Da ce-ti pasa si mai ales am motivele mele pentru care sunt asa.
Apoi nepasatoare ma duc sa-mi aleg un loc.Sa fiu sincera un lucru pe care-l observasem de cand ma urcasem era ca eram cam singura din autobuz,da ma rog nu-i treaba mea asa ca m-am asezat pe scaunul delanga fereastra de pe randul aldoilea de la usa.Mi-am lut dinou castile si am continuat playlistul ipod-ului pana cand am ajuns in fata unei stati de autobus ce era situata in fata intrari unui cimitir.Iar atunci soferul c-am iritat striga:
-Am ajuns unde ai dorit domnisoara,drum placut si o zi noua de scoala placuta.
-Mersi.ii raspund fara sa ma intorc spre el si fara tragerede inima.
Dupa care o pornesc spre cimitirul care nu mi-se parea deloc infricosator,din contra chiar mi-se parea foarte primitor.Si ma opresc numai cand ajung in fata unei porti pe care scria sus mare„High School Monster Dark″.Intru incet in curtea linistita in care nu vedeai nici tipenie de om.Apoi ajung la intrarea in scoala,deschid usor usa si cand intru ce sa vezi harmalae cat cuprinde(bine ca usile sunt fonice).Sincer ori unde te-ai fi uitat ai fi vazut tipi care se bat intreei,tocilari hartuiti si batuti si nebuni care aruncau cu mancare sau faceau alte trasnai.Doamne parca-si fi ajuns la un azil de nebuni,nu la o scoala de renume.Of,of,of,multa minte-ti mai trebuie ca sa-i intelegi pe aia.Dar de o data se aude din spre scari un harsait de tava si imi intorc capul curioasa oare cine facea zgomotul asta infernal.Iar in momentul urmator vad o fata cu parul brunet si lung ce se dadea pe una di balustrazile scarilor cu o tava de fier pe post de snowboard(e cam ciudat cei drept,da cine sunt eu sa ma bag) si pe scari in urma fetei cam ciudate tipa o fata cu parul blond si lung cam pana la mijloc ce alerga disperata sa-si salveze prietena de la o moarte sigura.
-Azumi opreste te sau o sa patesti ceva rau!
-Nici vorba sa ma opresc e mult prea tare,iuuuuuuuhuuuuuuuuu…
-Azumi esti sigura ca…
Iar distractia se termina cu cele doua nebune cand…buf…blondina cade peste mine.
-Au.
Iar eu eram intinsa pe jos cu fata in troparte iar blondina peste mine saocata(imi dadusem seama de aceasta chestie din faptul ca tremura foarte tare).Blondina incearca sa se ridice si cand a descoperit peste cine cazuse se ridicase in genunchi si incepu sa-si ceara scuze:
-Scuze,scuze,scuze,imi pare reu.Esti bine?
-Da,n-am nici un os rupt.ii raspund indiferenta in timp ce ma ridic.
Apoi ii intind mana in semn de ajutor sa se ridice de jos,iar fata bruneta si nebuna ce folosea o tava pe post de snowboard apare in spatele nostrum impinganduma pe mine la oparte si luindusi prietene in brate fericita ca nu i-se intamplase nimic grav.
-Ada,slava domnului ca esti bine.
-Da,dar asta nu s-ar fi intamplat daca TU MAI FI ASCULTAT.
Iar in momentul urmator eu raman uimita de faptul ca blondina,pe care o chema Ada,dincate observasem eu era o fata cam timida,iar in momentul in care s-a enervate a devenit un monstru(ciudaat).Dupa care imrevin si uitanduma in jur descopar ca toata lumea se adumase in jurul nostrum ca un public la un meci de rezling.Apoi ma duc la ele si le iau prieteneste de umeri,in felul asta aragandule atentia sa se uite la mine un moment si apoi le spun in soapta:
-Terminati!Voi nu vedeti ca toata lumea se holbeaza la voi ca vitelul la poarta noua.
Apoi se iuta in spatele meu iar Ada imi raspunde:
-Da,ai dreptate cred ca am cam intercut masura.
-Dap,urasc sa zic asta,dar Ada are dreptate am cam intrecut-o rau.
-Atunci asta a fos tot.Gata,hai,spargerea si inapoi la cea ce faceati voi inainte.
Iar apoi cercul de oameni se distrusese cu fiecare bolborosind:
-Of frate ce nasol credeam c-o sa se lase cu bataie.
-Zau asa tipa aia e plictisitoare rau.
-Credeam c-or sa se bata pana se va lasa cu sange…
-Sau ca va ajunge unu in spital.
-Da chiar.
-Zau frate astia sunt cam…ciudati rau de tot.
-Easti noua,nu?
-Da.Eu sunt Yuuki.
-Incantata eu sunt Ada iar ea e Nebuna de Azumi.
-VEZI CA TE-AM AUZIT SI NU-S NEBUNA.
-Incantata de asemenea.
-Heu daca vrei te putem duce noi la biroul directorului.
-Daca vreti.Mie una imi convine.Deoarece il voi gasi mai repede.
Dupacare am pornit spre biroul directorului discutand si astfel mi-am facut primi prieteni.Dar cea ce nu stiam era cea ce erau ele cu adevarat sau mai rau cine si ce sunt eu.

#5
Bine,bine am ajuns si eu pe la ficul tau...cu intarziere ,dar am ajuns.Hmm,nu era nevoie sa scrii "pooooc" ,"riiing"(nu "rinc")...Greseli gramaticale...dialogul,well la sfarsitul capitolului siii...e cam sec.Nu stiu ce sa zic,probabil ca e o imbunatatire ca e mai lung,dar...dar e mai rau pentru ca desi ai bagat dialog trebuia sa stii ,nu neaparat cum s ail integrezi ci cum sa il scrii,ca asa "am plecat!" "unde?" pot sa scriu nu e problema...Incearca sa mai lucrezi la dialog,descriere si ai grija la greselile gramaticale .Dupa ce scrii un capitol ,astepti vreo ora sa zicem si il recitesti pentru a nu fii plictisita sa o faci deoarece stii dspre ce este vorba.Oricum,astept nextul,succes si fii mai atenta...Anunta-ma si pe mine cand pui nextul,daca nu e prea mare deranjul...bye

#6
Foarte mare atentie la limbajul folosit, sunt foarte multe cuvinte vulgare si nu exista niciun fel de atentionare in privinta asta.

De asemenea iti recomand sa faci proofreading (sa iti citesti lucrarea si sa iti corectezi greselile gramaticale si de typing si cele de punctuatie) inainte sa postezi ceva.

Sugerez de asemenea sa mai citesti niste carti pentru a te obisnui cu un curs natural al unei povesti, printre altele. Nu sunt critic si nici cititor asa ca o sa te las cu sfaturile astea.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampires Vs. People Kyandi. 2 2.176 06-04-2012, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.071 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Regatul Takota [vampires] Ryuu 4 3.642 23-12-2009, 04:19 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic
  Sanatoriu [vampires] .mefistofelica.nihil. 7 4.716 21-09-2009, 01:56 PM
Ultimul răspuns: .mefistofelica.nihil.
  Love between vampires andrutza_destinul_unui_inger 9 4.541 02-08-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Scurtatura spre infinit [vampires] Sarra 24 11.308 10-07-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Ilegitimi~Vampires~ Lucifer 13 6.496 15-06-2009, 11:38 PM
Ultimul răspuns: Just Sugar
  My stories Yuki4ever 5 3.637 17-05-2009, 06:50 AM
Ultimul răspuns: Alexi
  Gemenele [ vampires ] ~angelino~ 4 3.758 28-02-2009, 04:37 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Horror Stories Kiubi 1 3.030 12-02-2008, 07:05 PM
Ultimul răspuns: Kiubi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)