Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#3
Dimineata si-a facut aparitia foarte repede. Julian s-a trezit mai devreme si se afla in baie, sub jetul dusului. Pe deoparte se simtea prost ca a violat-o pe bruneta, insa pe de alta parte era bucuros ca a facut-o sa sufere. In ultimul timp ii facea placere sa vada persoane suferind. A inchis apa si s-a imbracat intr-un costum albastru. A iesit din baie si a observat ca bruneta incerca sa iasa pe usa, insa nu reusea. Baiatul s-a apropiat de ea si a apucat-o de mana, intorcand-o cu fata catre el. Adolescenta i-a tras o palma peste fata, incercand sa isi elibereze mana. Tanarul a zambit usor si i-a intors palma, trantind-o pe fata la podea. A apucat de brat si a ridicat-o de jos, indreptandu-se spre geam. A prins-o de brate si a privit-o, in timp ce tanara isi tinea privirea in jos.
- Asculta aici pustoaico! Pe mine nimeni nu ma loveste, nimeni nu ma refuza, nimeni nu isi bate joc de mine. Ai inteles? Uita-te la mine cand vorbesc!
Bruneta si-a ridicat privirea. O privire rece, dura, incarcata cu ura. Ochii ei albastri nu exprimau altceva decat furie.
- Daca inainte te uram pentru ca mi-ai ucis tatal, acum te detest. Esti un mizerabil Ipori! Asculta bine ce iti spun. Poti sa ai bani, poti sa ai putere, poti sa ai servitori si sclavi, insa nu vei avea niciodata iubire. Nu vei avea pentru ca tu nu stii sa iubesti. Pentru tine iubirea e un mod de a rani pe cineva. Acum patru ani m-am indragostit de tine si am vrut sa fiu cu tine si sa fiu fericita. Te-am iubit pana in momentul in care tu si asociatii tai mi-ati ucis tatal. Voi mi-ati luat cele mai importante doua persoane pentru mine. Pe tata si pe tine, Julian. Te-am iubit atat de mult, dar ai avut grija sa omori acea iubire odata cu tata. Cateva lacrimi s-au prelins pe obrajii fetei, in timp ce aceasta a scos un suspin.
- Ce vrei de la mine acum? Inima mea ai avut-o, trupul meu l-ai avut, acum ce mai vrei de la mine?
- Vreau ca tu sa ramai aici si sa faci ceea ce spun eu.
- Niciodata! Nu voi deveni sclava ta. Omoara-ma! Pentru ca niciodata nu voi face ce vrei tu.
Blondul a zambit usor si i-a dat drumul. S-a apropiat de pat si a scos de sub saltea un pistol. A tintit-o pe tanara si a inceput sa zambeasca.
- Vrei sa mori? Vrei sa te alaturi taticului tau? Nu iti voi face pe plac. Daca tu nu vrei sa mi te supui, eu de ce as face ce vrei tu? Nu te omor scumpa mea. Vrei sa stii de ce? Pentru ca vreau sa suferi. A lasat pistolul pe pat si s-a dus la dressing. A scos de acolo un halat alb din catifea. A imbracat-o pe bruneta cu el si i-a prins barbie intre degete.
- Uita-te bine in ochii mei! Nu vei scapa de mine. Voi deveni umbra ta. La orice pas al tau, voi fi acolo.
- Julian, devin o obsesie pentru tine. Ce vrei de la mine? Vrei sa transporti droguri prin bijuterii? Asta vrei de fapt nu? Ma vezi doar un fel de camion de transport nu?
- Se pare ca pisicuta mi-a descoperit afacerile. Nu te intreb cum, pentru ca nu ma intereseaza. Si da si asta e un motiv, pentru care vreau sa fii langa mine. Dar alt motiv este ca vreau sa te innebunesc. Stii ceva? Mereu am dorit sa te fac a mea. Din clipa in care te-am intalnit. Daca tatal tau nu ar fi murit, poate l-as fi convins sa mi se vanda. In fond nu esti mai scumpa decat o tarfa de pe centura.
Bruneta a vrut sa ii dea o palma, insa baiatul a fost mai ager si i-a prins mana. A trantit-o in perete, bagandu-si genunchiul intre picioarele ei, punandu-si mainile deoparte si de alta a capului ei. I-a cuprins buzele intr-un sarut apasat, strecurandu-si limba printre buzele ei. Adolescenta ii dadea cu pumnii in spate, insa cand i-a simtit limba in gura ei, a incetat si si-a pus mainile dupa gatul lui. Blondul a tras-o mai aproape de el, lipindu-i trupul de al lui. Limbile lor se ciocneau una de alta. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-a despartit, si s-au privit in ochi.
- Imi pare rau daca crezi ca sunt o tarfa in fata ta. Poate de aceea cred ca nu esti potrivit pentru mine. Te superi daca ma trimiti acasa?
Tanara a vrut sa se indeparteze, insa baiatul a tras-o inapoi si a sarutat-o din nou, insa de data asta sarutul a fost scurt. A sarutat-o usor de lobul urechii.
- Azi iti vei petrece toata ziua cu mine. Vei merge cu mine la firma si oriunde vreau.
- Dar nu pot merge imbracata asa.
Tanarul a zambit usor si a luat-o de mana. A descuiat usa si au coborat jos. Blondul s-a incaltat si a luat-o in brate pe adolescenta si s-au indreptat spre lift. Tanara a observat ca in spatele lor erau doi bodyguarzi. Unul dintre ei a apasat pe butonul liftului si au coborat in parcare. Cei doi s-au urcat in masina si s-au indreptat spre apartamentul fetei. Ajunsi in fata cladirii, cei doi s-au dat jos din masina, si au intrat in interiorul cladirii.
- Domnisoara Luna, ce vi s-a intamplat? Lina a coborat din 5 in 5 minute sa vada daca va-ti intors! Domnisoara Ximena a sunat si a spus sa luati repede legatura cu ea.
- Multumesc Justin!
Bruneta s-a apropiat de lift, urmata de blond. Ajunsa in apartament, bruneta a fost intampinata cu o imbratisare calda, din partea servitoarei ei. Fata a imbratisat-o, fara sa ii dea vreo explicatie. S-a dus in camera ei, crezand ca va fi singura, insa blondul s-a dus dupa ea si s-a asezat pe pat. Adolescenta a oftat si s-a dus in dressing. Si-a dat halatul jos si si-a luat o pereche de boxeri roz, si un sutien roz. Si-a luat o pereche de blugi bleu, un tricou roz cu cateva litere imprastiate si o pereche de adidasi albi de la Puma. A iesit din incapere si s-a apropiat de pat. Blondul o privea si isi musca buza inferioara.
- Mergem sau ai de gand sa salivezi toata ziua?
- Mergem, dar mai intai spune-i servitoarei tale sa iti faca bagajele, pentru ca te muti la mine.
- Ce?




- Ai probleme cu auzul? Te muti la mine si nu accept un refuz. Nici nu ar trebui sa ma refuzi, pentru ca pot deveni mult mai agresiv.
Bruneta nu a mai spus nimic. Unde era curajul ei? Unde era dorinta de razbunare? Baiatul s-a apropiat de ea si a luat-o de mana, iesind din camera. I-a spus Linei sa ii faca bagajele stapanei ei si a iesit din apartament cu tanara. Aceasta nu avea putere sa lupte impotriva adolescentului. S-au urcat in masina si au pornit spre firma Ipori. Pe drum blondul o strangea usor de mana pe tanara, sarutand-o scurt din cand in cand. Tanarul nu putea sa isi explice ce se intampla cu el. Dorea sa o sarute, sa o tina de mana, sa fie aproape de ea. Dar voia si sa o vada suferind. Ajunsi la companie, cei doi s-au dat jos din automobil si au intrat in interiorul cladirii, Bruneta a observat ca atunci ca tanarul era prin preajma, toti angajatii isi plecau capul in fata lui. Ajunsi la birou, blondul s-a asezat pe scaunul lui, tragand-o pe bruneta in bratele lui. Si-a deschis laptopul si i-a spus adolescentei ca vrea sa vada un adevarat imperiu. Imediat tanara si-a adus aminte ca Ximena o cauta. L-a intrebat pe baiat daca poate suna la firma ei, iar acesta a acceptat, insa dorea sa asculte si el convorbirea. Fata a format numarul companiei ei si a pus telefonul pe speaker. I-a spus secretarei sa ii faca legatura cu roscata.
- Luna unde naiba esti? Trebuie sa vii aici acum! Avem probleme!
- Ximena calmeaza-te! Ce s-a intamplat?
- Cineva a spart codul de acces din firma si codul seifului si a luat toti banii de acolo.
- Ce? Dar tampitul ala de Pedro ce facea? Pentru ce naiba il platim? spuse fata ridicandu-se in picioare.
- Pedro a fost ucis! Si asta nu e tot! Aceeasi persoana care a spart seiful s-a dus in atelier si a luat toate bijuteriile la care lucrau angajatii. Nu mai e nimic!
Bruneta si-a indreptat privirea catre blond, insa acesta a dezaprobat din cap si s-a ridicat de pe scaun.
- Ximena ai gasit vreun mesaj, un lucru iesit din comun?
- Ipori? Luna ce naiba cauti cu el. Vino aici imediat! Avem nevoie de tine, am nevoie de tine!
- Ximena calmeaza-te si raspunde-i lui Julian! Ai gasit ceva?
- Am gasit pe usa seifului o partie! E un avertisment Luna! O sa il citesc: " Daca vrei ca prietenii tai si cei apropiati sa fie in siguranta, renunta la firma si la razbunare. Am inceput cu tatal tau si voi termina cu tine. Voi ucide orice persoana care poarta in vene sangele Dellakeza." Luna trebuie sa pleci de aici. Trebuie sa lasi totul balta.
- Ximena ne vedem maine la firma.
Spunand acestea tanara a inchis convorbirea si s-a intors cu fata catre blond. S-a refugiat in bratele lui, incepand sa planga si sa stranga in pumni camasa baiatului. Acesta a imbratisat-o puternic, asezandu-se pe scaun si tragand-o pe fata dupa ea.
- De ce toti ma vaneaza? De ce toti vor sa renunt la firma si sa fug? Ce se intampla? Te rog Julian ajuta-ma sa inteleg. Te implor. Nu stiu cat mai pot rezista.
- Cel care a facut aceste lucruri e Barios! El te vrea pe tine! Vrea sa te aiba pe tine ca sotie sau amanta si vrea sa conduca firma tatalui tau, pentru a fi inaintea mea. Dar nu va reusi. Nu va reusi pentru ca eu nu il voi lasa. Acum stergeti lacrimile si hai sa mergem sa mancam.
Tanara a aprobat din cap si si-a sters usor lacrimile. S-a ridicat din bratele baiatului si au iesit amandoi din birou. Au coborat cu liftul si s-au urcat in masina, spunandu-i soferului destinatia. Fata statea cu capul rezemat de umarul baiatului si il tinea de mana, in timp ce acesta se uita pe geam si se gandea la ceva anume.
FlashBack
- Dellakeza huh? Se pare ca micuta Luna a devenit o adevarata domnisoara. Fata a invatat sa controleze afacerile tatalui ei in numai doi ani. Si vorbim de o copila. Insa nu cred ca va accepta sa exporte droguri cu ajutorul bijuteriilor.
- Hm, mai vedem! Pustoaica aia ma innebuneste. In ultimul timp nu fac altceva decat sa ma uit la pozele ei si sa ma gandesc la ea. Am de gand sa o fac sotia mea. In fond am 20 de ani si trebuie sa am pe cineva alaturi de mine nu? Mai devreme sau mai tarziu voi avea nevoie de un mostenitor.
- Nu sunt sigur ca va accepta sa fie cu tine. In fond tu i-ai ucis tatal.
- Dar ea nu banuieste nimic. Crede ca prostul ala a murit de un atac de corp si asa trebuie sa fie mereu. Dar vrei sa imi spui ca tu nu vrei sa te culci cu ea? Esti asa un libidinos, Barios.
- Am 40 de ani, Julian si sotia mea nu ma mai satisface in ultimul timp. Trebuie sa plec, am putina treaba. Ne vedem la pranz nu?
End of Flashback
<< Sunt sigur ca tu ai facut asta Barios. Dar sa nu crezi ca o voi lasa pe Luna pe mainile tale. Pustoaica e a mea! Ea si tot ce are legatura cu numele Dellakeza. Nu mi-o vei lua niciodata. Prefer sa o vad moarta decat sa o vad in mainile tale slinioase.>> gandea tanarul.



Răspunsuri în acest subiect
Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-09-2009, 02:24 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 16-09-2009, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-09-2009, 06:37 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-09-2009, 04:26 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de ellamanu - 19-09-2009, 05:03 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 23-09-2009, 05:49 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 26-09-2009, 07:09 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Amelia_Angel_Devil - 30-09-2009, 11:55 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 30-09-2009, 01:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 30-09-2009, 02:35 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 02-10-2009, 04:54 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 17-10-2009, 07:17 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de fake_fate - 18-10-2009, 09:07 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 24-10-2009, 05:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Nya. - 24-10-2009, 09:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 29-10-2009, 08:19 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 07-11-2009, 06:21 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 08-11-2009, 08:33 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-11-2009, 01:14 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Yaku-chin - 23-11-2009, 08:36 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-12-2009, 05:31 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 15-12-2009, 01:40 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 27-12-2009, 08:10 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 01-01-2010, 01:06 AM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 08-01-2010, 06:58 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 21-01-2010, 06:02 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 05-02-2010, 05:01 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Alexi - 19-02-2010, 09:41 PM
RE: Razbunarea: Crima perfecta - de Adri@n@ - 04-03-2010, 03:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.189 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.327 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.184 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.726 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.283 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.600 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.901 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 3.009 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)