16-06-2009, 01:38 PM
am sa fac abstractie de celalalt comentariu...
A fost o data ca niciodata. -> avand in vedere ce aveai de gand sa zici trebuia sa folosesti ghilimelele (") : "A fost odata ca niciodata."
"sau mai bine sa nu m-ai scria deloc?" -> Cel mai bine era sa nu se mai scrie deloc.
"Deci sa incep de la inceput." -> ar suna mai bine: Deci sa incep cu inceputul.
"A fost o fata si ce m-ai fata." -> in primul rand repeti cuv. "fost" si in al doilea rand, in acest context "mai" se scrie fara cratima.
" O fata blonda cu parul lung si matasos." -> repeti cuvantul "fata"
sincer, imi e prea lene sa-ti comenteaz toate cuvintele si propozitiile din acest minunat capitol.
in concluzie ideea e foarte aiurea...
propozitiile sunt de maximi 5 cuvinte...(recunosc, asa le fac aia de gradinita atunci cand formuleaza "intrebari")...
ai multe repetitii, si greseli gramaticale...
nu-ti mai scrie opinia in paranteza, ptr ca...nu intereseaza pe nimeni...
descrierea....as putea spune ca-i cam inexistenta, iar dialogu` e foarte sec.
....nu o sa las cine stie de reply, ptr ca nu am chef...
insa poate am noroc la urmatoru` capitol...
spor la scris...si poate vei transforma acest textulet intr-un fic! multaaa bafta!
bYe:-h
kisses:*:*
A fost o data ca niciodata. -> avand in vedere ce aveai de gand sa zici trebuia sa folosesti ghilimelele (") : "A fost odata ca niciodata."
"sau mai bine sa nu m-ai scria deloc?" -> Cel mai bine era sa nu se mai scrie deloc.
"Deci sa incep de la inceput." -> ar suna mai bine: Deci sa incep cu inceputul.
"A fost o fata si ce m-ai fata." -> in primul rand repeti cuv. "fost" si in al doilea rand, in acest context "mai" se scrie fara cratima.
" O fata blonda cu parul lung si matasos." -> repeti cuvantul "fata"
sincer, imi e prea lene sa-ti comenteaz toate cuvintele si propozitiile din acest minunat capitol.
in concluzie ideea e foarte aiurea...
propozitiile sunt de maximi 5 cuvinte...(recunosc, asa le fac aia de gradinita atunci cand formuleaza "intrebari")...
ai multe repetitii, si greseli gramaticale...
nu-ti mai scrie opinia in paranteza, ptr ca...nu intereseaza pe nimeni...
descrierea....as putea spune ca-i cam inexistenta, iar dialogu` e foarte sec.
....nu o sa las cine stie de reply, ptr ca nu am chef...
insa poate am noroc la urmatoru` capitol...
spor la scris...si poate vei transforma acest textulet intr-un fic! multaaa bafta!
bYe:-h
kisses:*:*
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.