Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inger cu doua fete (SasuSaku)

cap7............

Intr-un scurt timp rozalia sa trezit,si privea in jur.Credea ca doar a fost un vis urat dar nu a fost asa.Mama ei dormea intr-un fotoliu iar sora mea statea si citea o revista.
-Shi...na.....mi-e.....se..te...!in sfarsit am putut vorbii mai bine
-Stai Sakura iti aduc acum apa.Poftim...iti este mai bine?
Am inceput sa dau din cap in semn ca nu,vroiam sa vorbesc cu Sasuke dar nu se putea.De ce?Pentru ca eu eram tinuta la pat.Cine stie cat o sa mai stau.Poate cand am sa ies deja o sa fie prea tarziu.....
Seara sa asternut usor peste cladirile marii,stelele au venit ca sa vecheze seara iar o singura stea am rugato sa il pazeasca pe Sasuke,steaua mea preferata Luceafarul.Pentru a nu mai simti durerea din inima mea,am inchis ochii si am incercat sa adorm dar fara nici o speranta,cum inchideam ochii imi aparea chipul lui Sasuke si cuvintele acelea blestemate pe care mi le-a spus.In timp ce eu ma fastaciam in pat,Sasuke statea treaz,parca astepta pe cineva.Deodata a intrat la el cineva,un barbat scunt,grasut cu barba,ochii negrii,parul negru ce pretindea ca este un om de serviciu ce facea curat prin spital.Sa apropiat de Sasuke cu pasi marunzi si a inceput sa rada.
-...marele Sasuke Uchiha...vad ca ai putut sa ii ranesti inima iubitei tale.
-Zi ce mai vreai acum?Am facut ce mi-ai cerut...ce mai vrei acum?
-Pai vreau ca tu,sa o omori!
-Ce esti nebun?CUm sa fac asta?Nu!!!
-Bine atunci parintii tai o sa aiba de suferit.
-Stai asa.....am so fac....dar raspundemi la o intrebare.Pentru cine mama dracu lucrezi?
-Mai sti tu cine te-a impuscat?Lucrez pentru Boss,chiar daca el este in inchisoare,are o multime de oamenii de incredere nu ca altii pe nume Sakura.
-....Si totusi nu te-ai saturat,sa faci ce zice el,sa stai mereu in urma lui?Sa nu poti face anumite lucruri ca te deranjeaza Boss?
-.......
-Hai zi?Nu mai bine il tradezi tu...si sunt sigur ca daca tu te schimbi toti se vor schimba...haide nu fi prost....nu te-ai saturat sa fi personajul negativ?De ce sa nu fii cel pozitiv?
-...hai ca am vorbit destul,stii ce ai de facut,de azi inainte poti sa nu te mai prefaci ca esti paralizat,sa le arati ca poti sa te misti,si astepti noi cerinte cum si cand sa o omori pe Sakura.
<<Ha fraiere te-am pus pe ganduri,lasa ca o sa ajungi tu de partea noastra mai devreme sau mai tarziu>>
Dupa ce omul de serviciu a plecat,Sasuke se tot gandea cum sa il faca sa se razgandeasca mai repede.Usor,usor Mos Ene a aparut pe la genele brunetului ce la facut sa inchida ochii si sa adoarma.
Pe cerul senin,o zeita frumoasa pe nume Soare,a aparut pentru a incalzii sufletele oamenilor,numai sufletul rozaliei era rece ca ghiata.Statea si privea tavanul alb,o asistenta a incercat sa ii dea ceva de mancare dar fata a refuzat.Doctorul a aparut in salon pentru a o consulta.Dupa un sfert de ora doctorul terminase.Sa apropiat de mama ei si de sora ei si a inceput sa zambeasca.
-O sa isi revina,acum ar trebuii sa vorbeasca normal,a incercat sa vorbeasca astazi?
-Nu...domnule...doctor..!spune Sakura vrand sa vada daca spune adevarul doctorul si avea dreptate chiar putea vorbii mai bine
-Vedeti am avut dreptate,bun acum Sakura incearca sa iti misti mana dreapta.
Fata a incercat,si cu greu a ridicato.Fericita a inceput sa zambeasca.
-Bravo,acum incearca sa iti misti piciorul stang.
Acolo a fost durerea cea mai mare,dar lam ridicat pentru a le arata ca sunt bine.
-Gata este bine,maine vom incerca sa te ridici din pat si poate sa faci cativa pasi,dumneavoastra doamna Haruno mai bine ducetiva acasa si cu tine domtina Shina si odihnitiva,Sakura este bine acum!
-Da....mama acum sunt...mai bine!
-Esti sigura Sakura ca vrei sa plec?
-Da....
Atunci mama si-a luat la revedere de la mine, a luato pe sora mea si au plecat spre casa.Pentru ca eu nu aveam rabdare pana maine ca sa merg,am incercat sa ma ridic.Ma durea ingrozitor,parca tot trupul imi era amortit de fapt nu parca asa era.Dupa ce am putut sa ma ridic in fund (scuzati pentru expresie) mi-am coborat picioarele si tinanduma de pat am incercat sa ma ridic.Am stat cateva secunde in picioare,apoi am cazut pe podeaua rece.Stateam jos si plangeam,durerea era insuportabila pentru orice om.Stand eu nemiscata,doua maini puternice mau apucat de trup,si mau pus pe pat.Am ridicat sa vad cine este,si vazandul pe tipul acela am incercat sa il lovesc dar fara sperante.Il cunosteam pe acel tip,il chema Alex,lucra pentru Boss.
-Ce vrei....?De ce esti aici?
-Stai linistita,ca nu am venit sa iti fac rau,am trecut si pe la Sasuke,si el mi-a propus ceva si m-am hotarat sa va ajut.
-Sasuke?El nu vrea sa ma mai vada...
-Pentru ca eu iam spus asta.Fi atenta fate bine mai repede,Sasuke nu este paralizat eu l-am pus sa minta,acum tu trebuie sa iti revii.Dupa ce iti revii,eu ii voi aduna pe toti,si voi pune pe cineva din inchisoare sa il omoare pe Boss,dar nu pot face nici o miscare pentru ca o data ce il omoram pe Boss trebuie sa si plecam de aici,pentru ca nu pot sa ii aduc pe toti de partea mea...ai inteles?
-Si cum pot stii ca nu este un plan dea lui Boss ca sa ma omoare?
-Proasto daca era sa te omor o faceam deja!
-Da ai dreptate...eu am sa incerc sa imi revin repede....
-Nu mai pot sta...oricum o sa mai vin sa vad cu evoluezi da?Acum ma duc sa ii explic si lui Sasuke.
-Bine!
Nu-mi venea sa cred,eram asa de fericita ca Sasuke mintise si nu spunea adevarul.Cu trecerea timpului eu am adormit cu gandul la Sasuek,in timp ce el,ii spunea lui Alex ca nu va regreta.Sa ridicat din pat pentru a se dezmortii,si ia spus ca pleaca pana undeva si vine,dar Alex ia spus ca pleaca si el.Sasuke se indrepta spre salonul meu.A intrat usor pe usa,sa apropiat de mine si mi-a rostit numele.Atunci inima si mintea mea o loase razna,imediat m-am trezit si am privit in jur,langa patul meu era Sasuke,si ma privea cu ochii lui negrii.
-Sasuke.....
-Nu spune nimic,eu trebuie sa iti cer iertate ca m-am purtat asa cu tine,Te iubesc Sakura!Si acum am inteles de ce ai plecat si de ce toate acele lucruri,Alex mi-a spus tot.
-Sasuke,si eu te....iubesc mult!
Atunci Sasuke sa apropiat de mine,si buzele lui moi sau contopit cu ale mele.Imi era asa de dor de buzele lui,incat am savurat fiecare minut din acel sarut.Usor Sasuke a rupt sarutul privinduma in ochi.
-Hai acum odihnestete,ai nevoie de puteri pentru ati reveni.Am sa mai vin pe la tine,sa ai grija de tine.
-Bine,si tu ai grija de tine.
-O sa am.Hai acum culcate.
Rozaliea privea cum,printul ei se indepart de ea,si usor a inchis ochii adormind la loc cu gandul la el.

~Va urma~
[Imagine: senjo.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 07-05-2009, 09:29 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 07-05-2009, 05:14 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 08-05-2009, 09:02 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 08-05-2009, 05:16 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 09-05-2009, 11:43 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 10-05-2009, 04:45 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 11-05-2009, 09:15 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 12-05-2009, 08:46 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 13-05-2009, 04:32 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Elina - 13-05-2009, 04:50 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de ***candy bar*** - 14-05-2009, 12:18 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 14-05-2009, 09:40 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 15-05-2009, 09:47 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 16-05-2009, 10:12 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Nya. - 16-05-2009, 10:41 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 17-05-2009, 12:26 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 17-05-2009, 09:29 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 18-05-2009, 09:34 AM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Flash - 22-05-2009, 07:12 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Mishelle - 28-05-2009, 08:05 PM
RE: Inger cu doua fete (SasuSaku) - de Elina - 28-05-2009, 08:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.789 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.848 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  [Yaoi] Inger cazut.. Rissu. 2 2.871 19-08-2012, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.881 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  A doua viata yoana__iloveanime 4 4.077 22-04-2012, 02:18 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.815 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 4.186 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Două inimi bat ca una. SnowFlake. 3 2.733 26-12-2011, 07:11 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Doua sute sapte Cherie 8 6.316 28-11-2011, 09:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 11.476 23-10-2011, 07:45 PM