26-04-2009, 05:05 PM
Iata ca am ajuns in sfarsit sa comentez :)
A fost intr-adevar putin cam multa descriere si capitolul cam sentimental..dar merge :)
Frazele astea mi-au placut cel mai mult:
Si de ce il faci pe Xen sa sufere? :( De ce il faci sa fie indragostit de altcineva? (altcineva inafara de mine, normal :)) )
Oricum ai promis mult chestii interesante din capitolele viitoare ( =P~) asa ca nu mai pot de nerabdare :X
Spor la scris si de acu incolo ( hai ay, hai ay :)) )
bye bye :bye:
A fost intr-adevar putin cam multa descriere si capitolul cam sentimental..dar merge :)
Frazele astea mi-au placut cel mai mult:
Citat:Ii place sa tachineze oameni, sa ii cunoasca, sa ii studieze. Omul ii se parea cea mai fantastica creatura.Actiiunile , gesturile,gandurile, faptele ii se pareau amuzante si ciudate .Nu stiu de ce ma fascineaza asa mult aceste fraze..poate pentru ca ma regasesc pe mine in ele..
Si de ce il faci pe Xen sa sufere? :( De ce il faci sa fie indragostit de altcineva? (altcineva inafara de mine, normal :)) )
Oricum ai promis mult chestii interesante din capitolele viitoare ( =P~) asa ca nu mai pot de nerabdare :X
Spor la scris si de acu incolo ( hai ay, hai ay :)) )
bye bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*