05-04-2009, 10:32 PM
Dimineata a venit repede. Razele calde ale soarelui mau trezit din somnul meu adanc. M-am asezat in fund si- am inceput sa privesc prin camera, nu eram acasa, asta era sigur. Camera avea o nuanta inchisa de albastru si era luminata de soare. Daca va zic cu ce eram imbracata o sa va ganditi la prosti, purtam un tricou de-al lui Sakuse si eram in chilotei. Pe usa a intrat Sasuke putin adormit si era imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti. S-a uitat la mine si mi-a zis:
-Buna dimineata raza mea de soare, ai dormit bine?
<WOW, mai amorezule deja ai ajuns prea departe, saraca fata nu mai stie nici pe ce lume este.>
"Cine te-a bagat pe tine in seama, tu esti eu, asa ca mai bine taci. In plus aceasta floare de cires mi-a topit raceala din inima mea inghetata."
<Si mai rau, nu numai ca esti amorezat de ea dar acum esti si poet? Cine esti si ce ai facut cu Sasuke!?>
"Sunt eu, dar nu ma pot abtine sa nu o alint!"
<Eu vorbesc eu aud, de ce imi mai bat capu cu tine?>
"Nu stiu, mai bine iati o vacanta si te chem eu inapoi cand o fi cazu"
-Bine, dar cum am ajuns aici? intreb eu nedumerita.
<Sasuke tocmai m-ia zis raza de soare? Sasuke? Nu crede-am ca este sensibil. Intodeaune l-am stiut pe Sasuke ca pe o persoana fara sentimente. Tu nu?>
-Buna dimineata raza mea de soare, ai dormit bine?
<WOW, mai amorezule deja ai ajuns prea departe, saraca fata nu mai stie nici pe ce lume este.>
"Cine te-a bagat pe tine in seama, tu esti eu, asa ca mai bine taci. In plus aceasta floare de cires mi-a topit raceala din inima mea inghetata."
<Si mai rau, nu numai ca esti amorezat de ea dar acum esti si poet? Cine esti si ce ai facut cu Sasuke!?>
"Sunt eu, dar nu ma pot abtine sa nu o alint!"
<Eu vorbesc eu aud, de ce imi mai bat capu cu tine?>
"Nu stiu, mai bine iati o vacanta si te chem eu inapoi cand o fi cazu"
-Bine, dar cum am ajuns aici? intreb eu nedumerita.
<Sasuke tocmai m-ia zis raza de soare? Sasuke? Nu crede-am ca este sensibil. Intodeaune l-am stiut pe Sasuke ca pe o persoana fara sentimente. Tu nu?>