Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love)

Sakura inca simtea micul soc produs de veste. Sasuke vazand acest lucru ii prinse buzele intr-un sarut tandru dar totusi de lunga durata.
Sau hotarat sa mearga intr-un parc sa se plimbe cu rolele. Asa au si facut. Sasuke o saruta pe Sakura din mers. Se simteau bine si se distrau, bineinteles au piersut notiunea timpului. Cand sa se intoarca Sakura se impiedica si cazu peste Sasuke. Brunetul isi ridica capul unindusi buzele cu cele ale fetei; sau ridicat dupa care Sasuke o lua de mana pe rozalie si plecara spre casa brunetului. Pe drum au dat de Ino care de la 20 de metri tot urla dupa brunet facandu-se singura de ras. Deoarece era seara o femeie care tocamai dorea sa adoarma a iesit la fereasta turnand o galeata de apa in capul blondei.
-Ce dracu vrei baba proasta! ii spuse rastit Ino.
-Nu mai urla fetito! esti proasta sau ce ai?
De la distanta cei doi adolescenti radeau in hohote. Cine nu ar fi ras?
Cei doi indragostiti sau apropiat de Ino oprindu-se in fata ei.
-Ino te-ai racorit? o intreba Sakura.
-Nu mai comenta distruso! ii raspunse evident iritata Ino.
Dupa ce dadu mandra replica Ino sa ales cu o palma zdravana de la Sasuke.
-Ai grija cum vorbesti la adresa ei! spuse Sasuke. Era aproape gata sa o i-a la bataie din pricina nenumaratelor insulte la adresa Sakurei.
Plictisiti si putin nervosi din pricina blondei, cei doi au plecat mai departe lasand-o pe Ino suspinand foarte fals in urma lor.
Pe drum au ras si au discutat uitand de mica intalnire cu miss vaca anului.
Usa casei se deschise usor cu un scartait scurt.
-Am ajuns acasa!
Pe canapeaua din sufragerie se puteau distinge in intuneric doua siluete. Itachi si logodnica lui Taya se uitau la un film.
-Ce faceti porumbeilor? intreba Sasuke.
-Ne uitam la un film! ii raspunse Itachi. Dar voi doi?
-Sakura doarme la noi in seara asta deci mergem la mine in camera!
-Aha..vedeti ce faceti pe acolo!
-Nu mai multe decat voi aici!
Cei doi au urcat in camera...Sasuke se schimbase si se gandea sa se bage in pat. Cand sa isi ia si rozalia hainele ii suna telefonul.
-Alo! mama ce e?
-Unde umbli Sakura?
-Sunt la Sasuke nu te ingrijora!
-Vino acasa cat de repede poti!
Dupa acest ultim cuvant Tsunade inchise telefonul lasan-o pe Sakura cu o multime de intrebari.
Rozalia era foarte ingrijorata, ii se putea citi asta pe fata.
Sasuke se alarmase si el ridicandu-se din pat...
-Sa intamplat ceva? ii spuse brunetul cu ingrijorare.
-Trebuie sa plec! mama parea serioasa la telefon.
-Te conduc?
-Da...mama nu cred ca se supara daca dormi tu la mine, asa ca poti.
Cei doi se indreptara spre usa si plecara repede spre casa Sakurei.Cand ajunsera acolo se pare ca Tsunade vorbea cu un barbat...mai degraba se certa cu el.
-Am venit mama,nu te superi daca Sasuke doarme la noi ,nu?
-Buna seara Tsunade-sama!zise Sasuke politicos
-Sigur ca nu dar se pare ca avem musafiri asa ca va trebui sa doarme la tine in camera.
-Dar cine este domnul? intreba suspicioasa Sakura
-Despre asta vroiam sa discutam , el este tatal tau.
-Ccc..cum? dar miai zis ca a murit dupa ce mam nascut...mm..mai mintit?
-Da...dupa ce neam indragostit noi doi am stat doi ani impreuna, el a trebuit sa plece intr-o misiune importanta fiind unul din legendarii sanini , dar eu trebuia sa-i fi spus un secret...ca era gravida cu tine...dupaia nu a mai venit...au trecut luni de zile si am tot sperat...chiar si dupa ce team nascut pe tine am tot sperat sa se intoarca dar nu a facuto...acum se pare ca a revenit si cred ca si tu ai vrea sa-ti cunosti mai bine tatal , nu?

scz k e scurt...voi continua ji maine k acum e tarziu:D.....ji acum ma ajutat tot sora mia anim3_girl>:D<....mai mult ea a scris:D....va ajtept cu commuri ji maine e continuarea

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 11-03-2009, 01:01 AM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 15-03-2009, 07:02 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 29-03-2009, 03:46 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 04-04-2009, 11:50 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 23-04-2009, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.860 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.804 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.839 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Viata vesnica Redhead Rules 8 6.174 05-10-2009, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules
  Iubirea trece peste orice Shadow. 12 10.901 28-05-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 9.679 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan
  Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 maara_chan 24 24.837 27-02-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Alexi

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)