Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love)

Am venit cu nextu' sper sa va placa....nu e facut doar de mineh soramea(Anim3_girl) ma ajutat foarte mult e scris de amandoua:D....

sper sa va placa ji ajteptam critici ji commuri desigur fara spam:-l....jtiu cum e sa stai o sapt fara sa critici ji nu vreau sa mi se inchida ji topicul aja k aveti grija:-l

mz incodata soramea>:D<

Capitolul 3

Gelozia o facea pe rozalie sa simta mai mult decat putea ea sa indure. Dar dragostea era mai presus de gelozie; ea ii dadea putere si speranta. Acea dragoste de copii care a rezistat chinurilor vieti si ia facut sa fie din ce in ce mai apropiati. Flacara ce ardea in cei doi care nu se putea stinge, era flacara dragostei...
Sakura deja uitase de Ino si de cea ce facuse, stia ca Sasuke o iubeste mai presus de orice.
Urmatoarea zi isi facu aparitia...razele auri ale soarelui luminau strazlie din Konoha. Soarele patrundea prin geamul camerei rozaliei cea ce o facu sa se trezeasca. De voie de nevoie s-a dat jos din pat si a mers la baie sa se pregateasca de scoala. Dupa ce isi termina toaleta isi alese din sifonier o pereche de blugi de care agatase o cruciulita si un tricou roz avand o taietura mica in forma de inima in dreptul pieptului.
Isi lua ghiozdanul si cobora sa ia micul dejun. Sunetul strident al soneriei rasuna in casa.
-Vin imediat....! striga rozalia.
Cand deschise usa fu intampinata de un sarut pasional...
-Neatza puisor!
-Neatza Sasuke, intra! ii spuse rozalia.
-Astept sa termini micul dejun si mergem la scoala da? o intreba brunetul
-Imediat vin! ii raspunse rozalia afisand un zambet micut.
Dupa ce Sakura isi termina micul dejun cei doi au plecat catre scoala. Pe drum au ras si au discutat.
Cand Ino ii vazu pe cei doi se facu rosie de furie, furie deoarece nu a putut face mare lucru cu acel sarut incat sa ii desparta.
Pe fata ei aparu un zambet micut si enervant, incepu sa alerge catre brunet incercand sa ii sara de gat. Dar rozalia se saturase... intinse piciorul direct in drumul blondei care impiedicandu-se a cazut cu fata in pamant.
Se ridica incepand sa injure...aproiinduse de Sakura incercand sa ii dea una. Insa Sasuke ii prinse mana si o azvarli in spate.
-Nu vrei sa termini o data? ii spuse brunetul.
-Nu, pana cand fata de broasca aici de fata nu o sa dispara.
Sasuke se enerva si incerca sa ii dea una in fata lui Ino dar mana Sakurei o prinse pe a brunetului.
-Nu o lovi Sasuke! e totusi o fata iar baieti nu ar trebui sa dea in fete! lasama pe mine sa o fac...
Cu acest ultim cuvant rozalia se indrepta catre Ino lovind-o cu pumnul direct in fata.
Ino a scos un tipat striden ca acela al uni porc cand este taiat, dupa care o lua la fuga blestemand.
Sasuke era pe jos de ras.
-Mama,dar nici eu nu puteam fii mai bun...eu as fi incercat cu o palma...dar tu ai fost mai ingenioasa!spuse Sasuke printre rasetele care aproape il innecau.
-Okay,gata!mam saturat de fetita asta mica si proasta,data viitoare cand o mai vad nu scapa cu viata!

Cei doi ajunsera la academie unde fura intampinati de Naruto,ok nu chiar amandoi doar Sakura...
-Sakura, ce ma bucur sa te vad!azi incepem antrenamentele...se pare ca senseiul nostru este Kakashi !
-Bine , Naruto...dar acum data jos de pe mine, de ce esti asa entuziasmat?
-Eee...am avut si eu o noapte mai speciala..
-Cu cine?intreba rozalia curioasa
-Cu Hinata...parintii ei au plecat intr-o misiune si au uitat sa-i spuna asa ca a ramas afara deoarece nu a avut cheia la ea...si "din intamplare" se pare ca eu ma aflam acolo...iam propus sa mergem la mine ...neam uitat la un film dar era unul horror....ce sa fac daca astea imi plac...ea sa speriat si ma imbratisat si in urmatorul moment ma sarutat!...ce noapte de vis...continua Naruto cu o fata vesela si binedispusa...dar nu dura mult ca Sasuke tocmai il enerveaza.
-Fraiere, doar atat ai putut face?...un amarat film de groaza?Penibil...
-Fraier, asa crezi tu?
-Sa fiu sincer da, asta cred! veni raspunsul brunetului.
-Dar tu nu ai fost in stare cu Sakura nici de atat!
-De fapt am fost...
Dar nu mai continua ca Sakura io taie...
-Gata baieti nu va mai certati din nimicuri!
-Bine nu o sa ne mai certam, desi el nu a fost in stare nici sa doarma cu Hinata imbratisati in acelasi pat ca noi!
Sakura rosi putin...
-Sasuke ce rapid ai fost...
Dar Sasuke ii dadu un pumn in cap inainte sa mai zica vreo tampenie.
-Tembelule nu te mai gandi la toate prostiile pamantesti, vrei sa iti crape unicul neuron pe care il ai?
Sakura era pe jos de ras cand ii vazu pe cei doi cum se trageu de fata recirpoc.
Cand cei doi au abservato au zambit si sau ridicat in picioare.
-Gata e randul tau, vino aici! spusera impreuna baietii.
Sakura fugea de ei si radea totodata, dar pana la urma cei doi au prins-o si au pus-o la pamant.
-Usor baieti ma omorati! spuse ea printre hohotele de ras.
-Tu ai vrut-o! raspund cei doi in cor.
Naruto a vazut-o pe Hinata asa ca si-a luat la revedere de la cei doi 'ranjiti' si alerga sper ea.
Sasuke inca era pe rozalie, isi apropie buzele lui de ale ei si formara un sarut tandru si totodata pasional. Dupa care Sasuke se ridica si o ajuta si pe Sakura care inca radea.
-Ce zici, azi dormi la mine?zise brunetul cu o fata de pervers.
-Nu stiu...poate da,poate nu!
-Te roogg! si asa Tsunade e plecata in misiune o saptamana...doar nu vrei sa ramai singurica sa te manance babau'
-Pai daca raman singurica trebuie sa ma protejeze cineva nu?asa ca tu vi la mine!
-Ok...si asa la mine Itachi ma va exaspera cu interogatoriul lui "si ceati mai facut?teai sarutat cu ea?o iubesti?"
-Chiar intreaba asemenea lucruri?
-Da!si ma enerveaza! Apropo , tiam zis ca luna viitoare se insoara?
-Cu cine?spuse fata uimita
-Cu o fata din Tinutul Marii...saracul a fost fortat...el este logodit cu ea de cand s-a nascut...apropo si eu sunt logodit spuse Sasuke lasand capul in jos (defapt Sakura nu stia ca cei doi st logoditi...adica ea cu Sasu)
-Cu c-c-..cine?spuse rozalia abia tinanduse pe picioare
-Cu tine prostuto! spuse brunetul izbucnind in ras.De ce crezi ca ne cunoastem de mici? Pentru ca suntem logoditi.
-La asta chiar nu mas fi gandit.
Sakura era cu adevarat uimita, acum stia ca nimic nu ii va desparti nici macar Ino.

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 11-03-2009, 01:01 AM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 15-03-2009, 07:02 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 29-03-2009, 03:46 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 04-04-2009, 11:50 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 23-04-2009, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.860 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.804 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.839 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Viata vesnica Redhead Rules 8 6.175 05-10-2009, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules
  Iubirea trece peste orice Shadow. 12 10.901 28-05-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 9.679 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan
  Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 maara_chan 24 24.837 27-02-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Alexi

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)