Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#14
Am sosit cu cap 12..sper sa va placa..mia-ti cerut ceva mai mult romantism..eee..acum v-am adus...si cap urmator o sa aiba ceva ma mult...asa ca spor la citit!



Cap.12 : Oare ma iubeste?



Noaptea trecuse.Acum zori se iveau de dupa dealuri,astfel luminand satul.Razele aurii ale soarelui isi faceu loc printre ramurile copacilor pentru a trezi la viata locuitori.Inca o zi incepea.Poate va fi o zi obisnuita sau poate nu.Asa depinde de Cel de sus.
Vremea se mai raci,vantul batea cu mai multa intensitate,funzele isi schimbau culoarea din verde in maro sau portocaliu,animalele isi faceau provizii si isi "construiau casele".Toamna incepea sa fie simtita peste Konohonda.
In casa Sakurei era cam multa forfota.Se pare ca rozalia cauta ceva anume si nu gasea.Era deja 7:30 si se pare ca fata nici nu era imbracata.
-Mykato?! Vino te rog putin! spuse rozalia in timp ce se uita intr-o cutie plina cu bijuterii.
-Da Sakura? spuse doica ce intrase in camera fetei.
-Nu stii unde este colierul primit de la parinti mei? intreba rozalia uitandu-se prin camera sa.
-Nu este in cutia ta cu bijuterii? intreba batrana.
-Nu si nu il gasesc! spuse fata ingrijorata.
Acel colier ii era amintire de la parinti ei.Il primise in ziua cand se nascuse si il pretuise pana si in ziua de azi dar se pare ca acum disparuse.Oare unde era? Sau cine il luase?Greu de spus.
Doica o convinse pe rozalie sa se duca la cursuri asa ca ea va cauta colierul pierdut.Batrana stia cat de mult insemna acea bijuterie pentru fata dar nu putea permite ca aceasta sa intarzie la academie.
Fata se imbraca rapid cu o pereche de pantaloni albi,o maleta violet,o pereche de cizme negre si cu o jacheta bleo spre negru.Porni grabita catre scoala fiindca nu vroia sa intarzie,nu ii statea in fire sa faca asta.
Merse timp de 15 minute in ritm alert si ajunse in clasa exact inainte de a se suna de ora.Rasuflase usurata fiindca nu intarziase si se aseza in banca alaturi de Naruto si Sasuke.Acestia ii raspunsera la salut fiecare in felul sau.
-Buna Sakura ! raspunse blondul cu zambetul pana la urechi la vederea rozaliei.
-Buna! spusese scurt brunetul.
"-Fara "Mdea!" ? E bun,foarte bun." spuse egoul fetei.
"-Da...mare chestie." gandise rozalia.
Imediat intrase in clasa profesoarea de desen.Ora incepuse.Fiecare avea ceva de facut (de desenat).
Orele se scursera repede,Sakura impreuna cu Hinata si Ten Ten se indreptau catre sala de repetiti.Astazi repetau dansurile in perechi dar si cantecele.
Totul iesea formidabil,exact asa cum planuise rozalia.Toti erau incantati de ceea ce faceau si de aceea lucrau atat de intens.Nu se lasau batuti si continuau de fiecare data cand unul dintre ei gresea.
Orele trecusera pe nesimtite si repetitiile luara sfarsit.
Cele 3 prietene mergeau catre grupul de adolescenti care le astepta in fata academiei.Au pornit cu toti catre casele lor sau asa parea sa fie.Ten Ten isi saluta amici si intra in locuinta ei.Imediat grupul se indrepta catre magazine pentru ca fiecare dintre ei sa ii cumpere un cadou satenei.
Pe o strada mare,plina de oameni erau insirate mii si mii de standuri cu diferite obiecte.Aveau culori diferite,pancarde cu inscriptii iar vanzatorii ii indemnau pe locuitori sa cumpere de la ei
Era galagie multa dar se putea simti in jur veselia si mirosul aerului rece imbibat cu mireasma frunzelor arami.
Deja copii se uitau prin jur pentru cadouri.
Sakura se indrepta catre standul cu lantisoare.Acolo erau lanturi de diferite culori,marimi si forme.Care mai de care,ce iti incantau ochii.Rozalia studia bijuterile cu atentie dar parca un lant nu putea sa simbolizeze prietenia ce i-o purta satenei.Se decise sa se uite mai intai la toate standurile si abia dupa sa cumpere ceva.
Sasuke se uita si el la niste posibile cadouri.Cerceta niste kunaie de diferite forme si marimi,dar din cand in cand tragea cu ochiul la rozalie.Ii placea sa o priveasca,parca il linistea,parca il..."dezgheta".Isi scutura capul incet pentru a-si alunga acele ganduri si isi relua activitatea de dinainte.
Deja Naruto gasise un cadou pentru Ten Ten,o pereche de manusi cu insemnul satului Frunza.Acum el statea pe una dintre banci si se uita in jur la ceilalti.Se amuza pe seama colegilor sai care fugeau dintr-o parte in alta pentru a gasi cadouri.Dupa 5 minute langa blond se mai asezara Kiba,Lee,Shino si Neji care deja isi cumparara si ei cadouri pentru satena.Numai Sakuse,Sakura si Hinata mai ramasesera sa cumpere ceva.Baieti de pe banca radeau dar erau cu ochii tinta la Sakura ce "explora" un evantai cu harta satului desenat pe el.Se pare ca Sakura era chiar aprecita de baieti,poate chiar si iubita.
Vantul batea incet dar era indeajuns pentru a "biciuni" fetele oamenilor.Vantul patrundea in corpurile locuitorilor parca furandu-le caldura.Asa incetul cu incetul seara se lasa dar adolescenti inca erau la magazine.Sasuke deja cumparase cadoul,doar Sakura si Hinata mai ramasera.Hinata se hotara insfarsit si cumparase un maio cu numele satenel pe el.Sakura gasise si ea ceva interesant.Un kunai ce scria pe el :" O prietena adevarata!".
"-Am gasit si eu ceva bun." gandise fata usurata.
"-E chiar dragut kunaiul." spuse egoul rozaliei.
"-Sper sa ii placa si sa inteleaga mesajul." spuse fata in timp ce vanzatorul ii impacheta kunaiul intr-o punga de cadouri.
Se indrepta catre prieteni ei care ii cam cuprinse frigul stand acolo pe banca de piatra.Plecara cu toti catre casele lor.Chiar daca era abia 18:15 deja intunericul se asternuse peste sat.
Unul cate unul,adolescenti isi spuneu la revedere si intrau in locuintele lor.Mai ramasesera Sakura,Sasuke si Neji.Rozalia si cu Hyuuga vorbeau diverse lucruri iar brunetul doar o privea pe fata cu coada ochiului.Uchiha statea cu mainile in buzunarele de la pantaloni,mergand agale si nepasator.Dar fiecare pas pe care il facea era mai apasat si mai fortat.Strangea de fiecare data din pumnu atunci cand fata radea la vorbele satenului.
"-Hmm....gelos cumva?" intreba partea rea cu ironie.
"-N-ai treaba! Lasa-l pe Sasuke sa vada ca o iubeste pe Sakura.Asa o sa isi dea si el seama mai bine." spuse partea buna cu o voce superioara.
Brunetul nu mai comenta nimic la spusele celor 2 deoarece Sakura ii intrerupse.
-Sasuke noi am stabilit sa ne intalnim cu toti la ora 7 pentru a merge la ziua lui Ten Ten,e bine asa? intreba fata in timp ce ochii ei de un verde dens se adanceau in marea de negru ai ochilor baiatului.
-Da e bine asa. spuse brunetul uitandu-se cat mai atent in ochii rozaliei parca vrand sa vada daca si ea il iubea pe el.
Rozalia ii zambi gingas si isi relua discutia cu Neji.
"Are ceva dubios in ochii...adica...ascunde un secret mare...unul foarte mare." gandise baiatul serios.
Sakura ajunse la casa ei,isi lua la revedere de la baieti si intra.
Brunetul isi continua drumul catre locuinta sa.Mintea ii era plina pana la refuz de amintiri,ganduri si dubii in legatura cu rozalia.Atunci cand o privise in ochii se pierdu-se cateva secunde dar nu lasa sa se vada asta.Oare ce ii facuse aceasta fata? Oare ii furase inima? Oare ea era aleasa inimi lui? Prea multe intrebari si nici un raspuns.Ceva din el ii zicea sa isi dezvalue sentimentele pentru rozalie dar alta ii zicea sa isi vada de razbunarea lui si sa lase dragostea.Se lasa purtat de val si gandurile "misunau" prin mintea sa.
In casa rozaliei era din nou zarva.Se pare ca nici pana acum Mykato nu gasise lantusorul fetei.Cautase peste tot prin casa dar nimic,absolut nimic.Se pare ca cineva il furase altfel nu se putea explica disparitia acelei bijuteri.
Undeva departe de Konohonda,in inima paduri se auzeau voci.Una calma si glaciara ce vorbea celeilalte voci ; o voce plina de teama in care se putea citi suferinta si chinurile la care fusese supusa acea parsoana.Nu erau nimeni alti decat Orochimaru si Kabuto.Se pare ca Orochimaru nu era prea incantat si isi varsa nervi pe Kabuto.
-Ai scapat Kabuto.De data asta te voi ierta fiindca ai facut si tu ceva bun in ultimele luni. spuse barbatul cu o voce stridenta in timp ce ochii sticlosi urmareau un lantisor aflat in mana sa alba.Un lantisor delicat cu un pandantiv in forma de inger de culoare neagra.
-Da stapane...multumesc! spusese printre gafaieli Kabuto aflat la pamant plin de vanatai si lovituri.
-O vreau pe Sakura cat mai repede posibil ! Ai inteles? spusese Orochimarul in timp ce se plimba din stanga in dreapta.
-Da stapane ! spusese Kabuto cu vocea stinsa.
Un ras dea dreptaul ingrozitor se putea auzi din gura lui Orochimaru.Oare la ce se gandea? Oare de ce furase acel lantisor? Oare ce vroia de la Sakura? Intrebari multe ce isi vor avea raspunsul cat de curand.
Era deja 20:23 si intuneric peste sat iar frigul se inasprinse.Frunzele erau rupe de pe ramuri din cauza vantului.Animalele se adaposteau de intuneric si frig.Totul parca incetinise.
Rozalia nu avea stare.Se foia in patul ei mare dar parca ceva o "rodea".Ceva anume nu ii dadea pace.Trebuia sa stie,sa afle,de ce brunetul era atat de schimbator in prezenta ei.Nu mai statuse mult pe ganduri asa ca se ridica repede din pat,deschise usile balconului si imediat un frig ce iti intra pana in maduva oaselor isi facu loc in camera fetei.Isi lua pe ea jacheta care era pusa pe spatarul unui scaun si sari pe acoperisul casei.Vantul ii flutura parul bombon si ochii sticleau in lumina luni.Isi lua avant si incepuse sa sara de pe un acoperis pe altul.Fugea repede spre casa lui Sasuke astfel poate va gasi si ea raspunsuri la intrebarile ce o macinau.
Ajunse in 2 minute pe acoperisul casei brunetului.Sarise intr-un balcon de la o camera si de uita prin imprejur.Constata ca acea camera era chiar dormitorul brunetului deoarece el statea intins pe pat,uitandu-se la tavan cu mainile sub cap.Rozalia isi lua inima in dinti si ciocani usor la usa din sticla a balconului.Uchiha se ridica cu o viteza uimitoare in sezut si se uita la rozalie.Ramase amuti dar se controla pentru a nu da de banuit.Se ridica din pat si se indrepta catre fata.Cu fiecare pas care il facea,rozalia simtea ca nu mai rezista.Simtea ca va lesina dar trebuia sa se stapaneasca pentru a afla adevarul.Brunetul ajunse in fata rozalia si o privi profund in ochi.Dupa un timp iti dadu seama ca usa de la balcon ii despartea asa ca o deschise usor cu o miscare ampla.O invita pe fata in camera fara sa spuna nimic.Ii indica sa se aseze pe canapeaua din incapere.Fata se supuse fara sa scoata vre un sunet.
-Deci Sakura ce te aduce pe aici? intreba brunetul in timp ce se aseza langa fata dar pastrase o anumita distranta intre ei.
-Pai...Sasuke...te-au framantat vre o data intrebari la care nu crezi ca le vei afla raspunsul? intreba fata uitandu-se fix in ochii baiatului.
Acesta lasa privirea in jos si dupa o ridica usor in spre tavan.Parca evita privirea fetei.
"-Sasuke raspunde mai repede la intrebare,nu lasa fata sa astepte!" spuse cu seriozitate partea buna.
"-Auzi mai ingeras! Taci din gura ca scoti niste baliverne! Ii bagi numai prostii in cap! Sasuke fai vant mai repede ca tu nu ai timp de dragoste,trebuie sa te concentrezi pe razbunarea ta!"
Dar baiatul nu era atent la ce spuneau cei 2 ci era "absorbit" in ganduri.
Rozalia devenea din ce in ce mai ingrijorata in privinta baiatului.Nu stia de ce statea asa de tacut.
"-Oare ce i-am facut de sta asa tacut?" se intrebase fata.
"-Pai Sakura in primul rand esti la el acasa fara nici o invitatie si acum ai inceput sa ii pui intrebari fara nici o introducere.Deci cred ca l-ai blocat." spuse egoul rozaliei.
Auzind asta fata rosi usor si ii intoarse capul in directia opusa.Abia acum isi dadu-se seama ca facuse ceva cam deplasat.Vocea brunetului o trezi din ganduri.
-Da! Am astfel de intrebari ce ma macina. spuse baiatul pe un ton stins abia auzit.
Fata ramase cu o fata prosteasca intre mirare si usurare.Isi reveni repede si ii spuse baiatului :
-Aha! Pai as vrea sa imi cer scuze pentru venirea mea asa de brusca.spuse Sakura stanjenita.
-Stai linistita! Nu face nimic! spsue Uchiha pe un ton calm.
Rozalia se ridica de pe canapea si se indrepta catre balcon cu gandul sa plece dar imediat Sasuke o prinse de mana si o trase langa corpul sau.Amandoi isi puteau simti respiratiile calde si rapide.Inimile bateau in acelasi ritm alert.Se priveau in ochii si simteau cum amandoi se pierd.Mana calda a baiatului ii cuprinse talia fetei iar cealalta mana o avea impreunata cu cea a rozaliei.Toate emotiile erau combinate : placere,frica,comfunzie si multe altele.Toate se uneau in cei 2 adolescenti.Buzele lor erau asa de aproape una de cealalta...asa de aproape.Se privira fara sa scoata vre un sunet dar Sasuke rupe tacerea cu o intrebare pe care o bloca pe rozalie.
-Ce ascunzi de ceilalti? intreba baiatul uitandu-se in ochii fetei parca vrand sa citeasca raspunsul din ei.
Fata ramase stupefiata de aceasta intrebare dar se calma fiindca stia ca se va da de gol.
-Ce...vrei sa spui? intreba la randul ei Sakura.
-Ce vreau sa spun?! Hmm...ochii tai imi spun ca ai un mare secret ce il tii ascuns chiar si cu pretul vietii tale. spuse baiatul pe un ton ferm dar cu un gram de senzualitate.
Sakura ramase precum o stana de piatra,nu vorbea,nu misca,nu clipea si nici nu respira din cauza socului.
"-Oare stie? Nu,nu,nu are cum!" isi spune fata disperata.
"-Stai calma,respira,inspira si revino-ti! Fiindca vei da de banuit daca stai acolo fara sa spui nimic si nu are cum sa stie ca esti Inger Negru." spuse egoul Sakurei.
Adolescenta isi asculta egoul si se calm.Il privise in ochii pe brunet si ii spuse pe o voce comica plina de ironie :
-Sasuke orice fata are secretele ei.Asa suntem noi.Acum te rog sa imi dai drumul pentru ca vreau sa plec acasa! Multumesc inca o data pentru ospitalitatea ta. spuse fata.
Brunetul se conforma si ii dadu-se drumul fetei.Aceasta pleca cu pasi mici spre usa balconului pe care o deschise dar ii aruncase o ultima privire baiatului si ii spuse :
-Noapte buna Sasuke! spuse fata pe un ton bland.
-Noapte buna! raspunse acesta pe un glas dulce.
Fata sarise pe balcon si fugea de pe un acoperis pe altul.Acum avea mintea si mai plina de intrebari.
"-Oare de ce isi schimba tonul voci cand este cu mine? De ce se comporta altfel? Oare ma iubeste? Nu,nu cred!" spuse fata nedumerita.
"-Off...Sakura! Intelege odata ca baiatul chiar te iubeste! Si nu ma contrazice pentru ca stiu ce spun!" spuse ferm egoul rozaliei.
Sakura ajunse pe acoperisul casei sale.Intrase in camera,se schimbase in pijamaua ei alba si se baga imediat in pat.Poate asa o sa isi linisteasca mintea...poate.Dar intrebari fara raspuns ii invadau mintea si nu ii dadeau pace.Se foia pe o parte si pe alta in patul mare dar fara speranta.
Somnul o „furase” in cele din urma ducand-o in taramul viselor.Poate ca acolo se va linisti si va cadea prada viselor.
Luna era sus pe cer si se mandrea cu razele sale.Stelele ii tineau de urat astrului ceresc.Norii mari si negrii se plimbau pe bolta cereasca.Peste tot era liniste si pace...deocamdata.
Doi copii ce se iubesc dar care nu vor sa isi dea frau liber sentimentelor.Oare este de vina orgoliul? Sau rusinea? Poate teama? Hmm...greu se spus.Poate o sa aflam...sau poate nu.Cert e ca cei 2 se iubesc si asta este cel mai important.



Scuze...mii de scuze pentru intarziere..dar scoala imi rapeste tot timpul si pc-ul imi este si stricat...scuze din nou! Bye!
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.541 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.176 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.764 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.503 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.068 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.319 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.069 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.450 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 40.519 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.355 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)