30-12-2008, 03:46 AM
1. Anime-ul lunii se va face. E geniala ideea!
Shiva, cand ma vezi pe mess si ai timp, spune-mi si mie ca sa putem discuta detaliile (don't mind the statuses, cu exceptia cazurilor in care am Not at my desk pentru ca alea sunt pe bune
)
2. Imaginea pe care dai click ca sa intri pe site nu e rea ca idee dar ar avea mult prea multe dezavantaje. Daca s-ar fi facut de la inceput ar fi mers dar acum... nu prea (ar aparea probleme pe partea de SEO)
3. Cate un skin pentru fiecare luna...
Nu stiu... e putin cam prea mult. Ar merge insa cate un skin pentru fiecare anotimp si eventual doar cate un banner pentru fiecare luna. Oricum, maria-sa lenesul de mine nici macar acum nu a terminat portarea skinului dark la v4 dar promit ca se vor face toate.
4. Tabelul cu last forum posts apare pe lateral
5. Ideea cu numarul de reply-uri e buna si originala. Se poate face
E chiar foarte interesanta sugestia, bravo!
6. La concurs nu ma bag...
Shiva, cand ma vezi pe mess si ai timp, spune-mi si mie ca sa putem discuta detaliile (don't mind the statuses, cu exceptia cazurilor in care am Not at my desk pentru ca alea sunt pe bune

2. Imaginea pe care dai click ca sa intri pe site nu e rea ca idee dar ar avea mult prea multe dezavantaje. Daca s-ar fi facut de la inceput ar fi mers dar acum... nu prea (ar aparea probleme pe partea de SEO)
3. Cate un skin pentru fiecare luna...

4. Tabelul cu last forum posts apare pe lateral

5. Ideea cu numarul de reply-uri e buna si originala. Se poate face

6. La concurs nu ma bag...