Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La Corda DOro ~primo passo~

#1
● Numar episoade
- 25
● Durată episod
- 26 minute
● Anul realizarii
- 2005
● Genuri
- Comedie, Drama, Muzica, Romantic, Shoujo

Titlu original (in japoneza): Kin-iro no Corda ~primo passo~ .
Hino Kahoko este studenta in anul doi la Academia de muzica Seisou, unde sunt doua feluri de clase : clase normale unde studentii poarta uniforme gri si sunt numiti "studenti generali" si clase speciale de muzica unde studentii poarta uniforme crem si studiaza intens un anumit instrument.
Intr-o zi de scoala, Hino(care este in clasa normala) este rugata de un profesr sa duca niste lucruri in celalalt corp , dar neatenta era sa cada pe scari fiind prinsa in ultima clipa de Tsuchiura Ryotaro( care ii va deveni prieten si o va ajuta ,un alt student din clasele normale, care are o pasiune pentru pian). Ramânând singura intalneste o zana/un spiridus, Lili, aceasta a binecuvântat scoala si are grija de ea, ca o promisiune facuta fondatorului scolii. Hino fiind singura care putea vedea zana muzicii, primeste o vioara magica la care putea sa cante "oricine" ca un profesionist si un loc sa participe in concursul anual de muzica, unde majoritatea participantilor faceau parte din clasa speciala de muzica.
La inceput Kahoko a refuzat deoarece habar nu avea sa cante la vioara, dar dupa ce i-a ascultat pe ceilalti participanti cantand la instrumentele lor si afla cat de frumos canta vioara magica, accepta.
Ceilalti participanti din concurs sunt :Tsukimori Len, rece, distant si calculat, care canta desavarsit la vioara, Hihara Kazuki, prietenos si cald, care canta la trompeta, Azuma Yunoki, cel mai popular, "printul" cum i se spune, care canta la flaut, Shimizu Keiichi, cel mai tanar, mereu adormit care canta la violoncel si Fuyuumi Shouko, o fata pe care Hino o protejeaza de admiratoarele "printului" si care canta la clarinet.
Inca de la inceput se naste un conflict intre Tsuchiura si Len cu privire la studentii normali si cei speciali iar Hino este fortata sa infrunte aceasta prejudecata.
De-a lungul episoadelor prietenia dintre Hino si ceilalti evoluează ...
[Imagine: vkwQXTET4z9_d7jXTY8O50l1VjKCJmS8.jpg]
[Imagine: IpZ9eCTO1j8B6czIsi8CfdVVkcRttIU7.jpg]

#2
Umh..imi pare rau pentru off topic -_-' daar ... mai este un topic la fel doar la Shoujo. Asa ca nu ii vad rostul aici -_-'. Rog un global sa il inchida ^^. Sau chiar tu sa-l stergi : )
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
Marina a creat un topic identic dedicat acestui anime, http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=920.

Closed!
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)