Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples)

guys..va rog sa imi scoate-ti in evidenta greselile ca sa le pot repara!!
sper ca ficul asta sa il poata inlocui pe More Than Brotherly Love in inimile voastre sau macar sa va faca sa il iubiti aproape la fel de mult.
MTBL va fi gone in curand..insa sper ca asta sa va placa la fel de mult.

now.... nu am exagerat la sfarsit..stiu eu despre ce vb...u just wait and read:D

Fourth dilemma: Will he love?

Inca de cand Hideki i-a pus aceea intrebare baiatului cu par mov, atmosfera s-a schimbat complet. Hiroki devenea din ce in ce mai constient de prezenta lui si tresarea de fiecare data cand, din intamplare, degetele sau pielea lor faceau contact.
Desi isi dorea din toata inima sa il faca sa simta iubire pentru el , nu era usor. Hideki parea sa se comporta la fel ca intotdeauna, nu dadea importanta la nimic din jurul lui, timpul liber si-l petrecea in compania lui Tomo fie sarutandu-se cu el fie culcandu-se cu el. Roro observase inca de la inceput schimbarea din atitudinea lui Hiroki insa prefera sa taca din gura pentru ca Kanon sa nu afle.
Era adevarat, Kanon si Hideki nu se intelegeau absolut de loc , se urau si daca ar fi avut ocazia niciunul nu ar fi ratat sansa de a scapa de celalalt.
Singurele clipe in care Hiroki putea sta singur cu argintiul era atunci cand se facea tarziu si amandoi se urcau in camera. Desi nu avea motive pentru a se apropia de el si ura ideea de a se prostitua, era singura scuza pe care o putea folosi pentru ca Hideki sa il atinga.
- Hideki...m-am gandit la ce mi-ai spus...
- Legat de ce anume?
- De...stii tu... sa accepti eu clientii lui Roro.
Hiroki vorbea incet si ii era rusine sa spuna toate astea insa nu prea avea de ales. Argintiul isi indrepta privirea spre el dupa care se aseza pe pat si se sprijini in maini. Lumina lunii intra pe fereastra si ii lumina chipul, parul argintiu ii stralucea cu putere si hainele lui il faceau mult mai atragator decat parea ziua. Hideki prefera camesile in locul maieurilor si pantalonii negri de blug in locul celor clasici,albastri. Purta mai mereu camesi deschise la culoare pentru ca asa era si mai puternic scos in evidenta argintiul parului sau, in timp ce pantalonii negrii pareau sa fie meniti pentru a scoate in evidenta negrul profund al ochilor sai.
Hiroki nu putea sa nu se uita la baza gatului argintiului si sa ii admire portiunea de abdomen ce nu era acoperita de camasa, ochii lui erau pur si simplu atrasi de corpul baiatului.
Hideki il privea intrebator si usor sarcastic insa era hotarat sa nu il opreasca de la nimic pe movaliu. Trecuse destul de mult timp de cand a fost ultima oara interesat de ceva si de atunci toate cele din jurul sau au fost foarte plictisitoare. Baiatul asta ii oferea insa o distractie si il facea sa simta interes pentru prima oara de cand sosise la
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 22-12-2008, 04:03 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 23-12-2008, 10:59 AM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 25-12-2008, 03:22 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de Lithium-Angel - 26-12-2008, 07:02 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 26-12-2008, 11:36 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 29-12-2008, 12:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.699 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.940 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.797 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 21.790 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  My life is a huge disaster [yaoi] Yaku-chin 33 26.072 18-12-2009, 01:13 AM
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 4.221 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 17.356 31-10-2009, 11:06 PM
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 31.023 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples] aoixtenshi 36 29.817 24-07-2009, 06:39 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 29.762 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)