19-12-2008, 03:43 PM
Nu vreau sa isc o cearta in urma comentului meu care, chiar este necesar. Astept de la utor / autoare sa fie respectuos / respectuoasa si nu am chef de aerele de mare atotstiutaore.
1.Descrierea-lucreaza la ea fiindca nu prea ai. Deseori incerci sa tragi de cuvinte si de fraze ca sa le lungesti dar se vede ca nu-ti iese.
2.Naratiunea-e total aiurea datorita miliardelor de greseli gramaticale.Eu ma intreb daca se mai face literatura si gramatica in scoli.Nu prea cred.
Adevarul este ca trebui lucrata si foarte lucrata si iar lucrata. Si tot asa.
3.Greseli de tastare si scriere. Dus-o se scrie corect. Am luat un exemplu din "capitol"
Adevatrrul este ca parca ai 9 ani. parca nu stii sa scrii.
4.Nu mai scrie cu majscule ca strica estetica. Decxi estetica e varza si sa nu spui ca's nesimtita ca nu iti spun cfe ai gresit. Priveste-ti "opera" si poate imi dai dreptate.
5.Dialogul este sec pe alocuri si nu imi inspira idei originale. Pana acum ma chinui sa pricep logica fikului dar asta este....fikul nu are logica si este bazat pe o intorsatura de sitatie.
6.Ideea cum am spus trebuyie lucrata iar actiunea este grabita parca o alearga o capra turbata. Nu stiu cum sa-ti explic sa intelegi.
Dar ti-am zis e treaba ta.
7.Ai grija la aspect, descriere, dialog, estetica, idee, logica, scriere, alineate asezare in pagina, gramatica, idee si personaje, schimbarile drastice pe care le sufera personajele, grabitul actiunii si restul, ca sunt foarte multe chestii pe care trebuie sa ti le explic.
Daca te-a deranjat cu ceva si snt absolut sigura ca te-a deranjat, da-mi un pm SI spune-mi ce te-a deranjat sau i-a-mi id-ul si vorbim pe mess.
nu vreau sa sic o cearta in urma comentariului meu.
Citat: Sakura si celelalte fete au ajuns primele desi nu prea a au vrut.vrut la luatnu am inteles si pe Naruto.Sasuke era acolo de multa vreme,ce cauta virgulavroia sa vada si el ci ceo sa se intample.Dupe cateva minute de la venirea Sakurei aici virgulaa venit si Ino cu gasca.
<Ce intarziate!>de ce scrii cu ''>""
"Nu este vina lor am venit noi mai devreme001_tongue"ce cauta emoticonul aici
<CEasa maica pune la semne de intrebare, parca noi nu avem ochi sa distingem doar unul.?????De ce?Nu aveai ce face?daca puneai aceste frazwe intr-una si virgule si la sfarsit semnnul intrebarii.>
"Nu da vroiam sa fiu sigura ca nu intarzi4"emoticon
<Of Doamne .Intr-o buna zi o sa te omor>
-Deci Ino ai venit.Credeam ca vei fugi din sat!zicezise nervoasa Temari.de ce sa fuga din sat?
-Ha ha ha,ce gluma buna,am uitat sa rad.zise si litera mare dupa punctzice Ino deja scoasa din saritesi eu la fel.Deci frunte lata ti-ai adus si animalutuanimalutul..ai ratat un "L" cu tine?
-Hei!!!asa puine la semne de exclamare in prostie!Vezi cum vorbesti despre viitorul Hokage!zisezice Naruto nervos.
-Smileemoticon)Tu Hokage?In vise pentru ca vata voastra se opreste aici.
-I-a sati putin.Trebuie sa ma uit dupa cineva!zisezice Temari uitandu-se prin imprejurimi.
-Pe cine cauti?intreba Ino.
-Exact cum credeam.Nu este pe aici!
-CINE SA FIEcu litere mici.?intreba Ino nervoasa.
-Moartea!Cine altcineva?Doar ziceai ca viata noastra se opreste aici,nu?
-Gata m-am saturat.Fetelor plecati.
La auzul acestor cuvintevirgula Sakura si ceolalticeilalti luara pozitia de aparare.Prietenele lui Ino le-au atacat pe celelalte fete pe Sakura i-o lasa lui Ino.Cele doua au dus o lupta crancenamdaaa foloseste neologismele.La un moment dat Sakura incepeau sa isi piarda controlul.Semnul Trandafirului din nasere a inceput sa puna stapanire pe ea.
-SAKURA OPRESTETE!bai fata nu mai scrie cu litere mari!!!!striga la ea Hinata.
Dar Sakura nici nu o auzi.La ultima lovitura o putea omora pe Ino dar Sasuke interveni si cu greu a reusit sa o opreasca.
-Fetelor retragerea.Sakura ai castigat,nu ne vom mai pune nici o data cu tntine!zise Ino plecad.
<Sakura ce ai patit?litera maretrezestete!!!!>
"Nu pot acel semn blestemat nu ma lasa!!!!AAAAAAAAAAAAAAAA"BBBBBB =))
Gandurile Sakurei erau amestecate nici ea nu mai stia ce gandea>Sasuke le-a spus celorlalti ca au castigat si ca mai bine se duc acasa sa se culcedoarma nu culce.Aceasta a luatoluat-o pe Sakura si a dusodus-o la el acasa.A dato cu o solutie speciala si si-a revenit.
De dimineata Sakura sa trezi cu greu.A observat ca nu era la ea in camera,era la altcineva.
<In sfarsit te-ai trezit!>
"Ce sa intamplat?"
-Neata....ai dormit bine?intreaba Sasuke.
-Sasuke?Cum am ajuns aici?intreaba Sakura umpic ametita.
-Stai calma esti la mine acasa.Cum te simti?
-Bine.Umpic ametita.
-Ti-am adus haine.Dupa ce te schimbi vino jos,in bucatarie vin si eu imediat.
-Bine.
Aceasta se schimba si cobora jos.Acolo vazu micul-dejun pregatit de Sasuke.
<Uau Sasuke a pregatit toate astea?Hei uite un trandafir rosu!Ce frumos este8>zice iner Sakura
"Chiar ca uau."
Dupa ce au mancat s-au indreptat spre academie.Pe drum nici unu nu a scos un cuvant.
<Uitate si tu la ea.Este rosie.>
"Si ce vrei sa fac eu?"
<Auoloooo TE PLACElitere mari!Aiurutule.>
"Taci!!"
Odata ajunsi la scoala s-au intalnit cu ceilalti.Lui Ino ii era frica sa se mai puna cu Sakura,asa ca a ales sa renunte la Sasuke.
1.Descrierea-lucreaza la ea fiindca nu prea ai. Deseori incerci sa tragi de cuvinte si de fraze ca sa le lungesti dar se vede ca nu-ti iese.
2.Naratiunea-e total aiurea datorita miliardelor de greseli gramaticale.Eu ma intreb daca se mai face literatura si gramatica in scoli.Nu prea cred.
Adevarul este ca trebui lucrata si foarte lucrata si iar lucrata. Si tot asa.
3.Greseli de tastare si scriere. Dus-o se scrie corect. Am luat un exemplu din "capitol"
Adevatrrul este ca parca ai 9 ani. parca nu stii sa scrii.
4.Nu mai scrie cu majscule ca strica estetica. Decxi estetica e varza si sa nu spui ca's nesimtita ca nu iti spun cfe ai gresit. Priveste-ti "opera" si poate imi dai dreptate.
5.Dialogul este sec pe alocuri si nu imi inspira idei originale. Pana acum ma chinui sa pricep logica fikului dar asta este....fikul nu are logica si este bazat pe o intorsatura de sitatie.
6.Ideea cum am spus trebuyie lucrata iar actiunea este grabita parca o alearga o capra turbata. Nu stiu cum sa-ti explic sa intelegi.
Dar ti-am zis e treaba ta.
7.Ai grija la aspect, descriere, dialog, estetica, idee, logica, scriere, alineate asezare in pagina, gramatica, idee si personaje, schimbarile drastice pe care le sufera personajele, grabitul actiunii si restul, ca sunt foarte multe chestii pe care trebuie sa ti le explic.
Daca te-a deranjat cu ceva si snt absolut sigura ca te-a deranjat, da-mi un pm SI spune-mi ce te-a deranjat sau i-a-mi id-ul si vorbim pe mess.
nu vreau sa sic o cearta in urma comentariului meu.
-