11-07-2013, 10:10 PM
As zice ca nu asculti genuri de muzica buna. La radio pe majoritatea canalelor nu se da doar muzica 2013. La tv se dau melodi care au videoclipuri (1-2 cantece pe album primesc videoclipuri) si precum stim sex sells. E la fel de ok muzica de acum cum a fost in todeauna. Ca te uiti in spate prin lupa nostalgiei e altceva. tot ce a ramas de atunci in mintea oamenilor de acum nu e decat ce a fost bun. Dar si atunci, ca si acum, 90% era o mizerie. Dar acum nu o mai vezi pentru ca s-a uitat.
Nu vad de ce te complici cu o masina a timpului cand ai internet si aproape toate telefoanele din ziua de azi au mp3 player. Daca ce e la radio si tv nu te satisface asculta doar ce iti place pe calculator sau la casti cand esti afara. La mine in masina nu bate radiou decat cand sunt ai mei in ea. Cablu tv nici nu am in casa pentru ca exista youtube.
Nu vad de ce te complici cu o masina a timpului cand ai internet si aproape toate telefoanele din ziua de azi au mp3 player. Daca ce e la radio si tv nu te satisface asculta doar ce iti place pe calculator sau la casti cand esti afara. La mine in masina nu bate radiou decat cand sunt ai mei in ea. Cablu tv nici nu am in casa pentru ca exista youtube.