12-01-2013, 09:51 PM
Imi place cand ukeii sunt fraieri si nu vad ca doi masculi se lupta pentru ei. E si cazul tau, Daisuke. Si, sincer, chiar daca Yuudai e o vulpe si un tradator, vreau ca el sa castige. :X Mrrr~ Imi place personajul asta~ :x
Imi place muuult faptul ca ai descris perfect acea ceremonie si faza cu "golul in stomac" al lui Daisuke. ;;) *i-am invatat numele! * Capitolul a fost, in primul rand, scurt. Te dureau mainile, iti murea mintea daca il faceai mai lung? :-< Gosh... Si, btw, fara "Rontaila", caci ma vad obligata sa iti leg mainile ca sa nu mai scrii asta. -.-" 'Hate you... Dar iubesc cum scrii~ Ce paradoxal. :))
Tu pune-te frumusel pe scris si adu-ne repejor cap. Kiss-you~ ^^
Imi place muuult faptul ca ai descris perfect acea ceremonie si faza cu "golul in stomac" al lui Daisuke. ;;) *i-am invatat numele! * Capitolul a fost, in primul rand, scurt. Te dureau mainile, iti murea mintea daca il faceai mai lung? :-< Gosh... Si, btw, fara "Rontaila", caci ma vad obligata sa iti leg mainile ca sa nu mai scrii asta. -.-" 'Hate you... Dar iubesc cum scrii~ Ce paradoxal. :))
Tu pune-te frumusel pe scris si adu-ne repejor cap. Kiss-you~ ^^
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)