Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da
86.96%
20 86.96%
Nu
4.35%
1 4.35%
Dragut
8.70%
2 8.70%
Total 23 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aventurile Echipei 7 si o iubire cu parfum de cires

#1
deci povestea are personaje reale..






Orice poveste se incepe cu ceva.



Elevii celei mai cunoscute academii ninja, se adunara in curtea academiei, unde batranul Sarutobi tinea ca in fiecare an un discurs de bun venit.Anul acesta insa, batranul nu mai aparu.Se putea intampla orice, dar se stia ca daca nu e aici este printre miile de documente ale satului Konoha.Multe fete si baieti se adunara in curte, langa sesneii lor.La umbra unui arbore, insa, un singur tanar in varsta de 15 ani statea privind multimea.Si-ar fi dorit sa participe la conversatie, dar nu putea.
Nimeni nu ii fusese alaturi, de ce tocmai acum sa fie genul vorbaret.Asa este.Sasuke Uchiha privea elevii de aceasi varsta cu el in timp ce Ino si Te Ten se fastaceau pe langa Kakashi, in speranta ca le va spune cine va veni nou.Se parea ca, la academie va aprea cineva.Si nu numai, acea persoana fata sau baiat se va muta in satul frunza.Cine putea fi acel elev? Se intrebau toti, dar fara raspuns.
Cu miscari usoare, Sasuke peca de langa multime, indreptandu-se catre padure.Locul relaxarii si la cunoasterii.Nimeni nu il putea deranja si putea sa-l afecteze cu ceva.Naruto fugi spre el si cu o voce ragusita spuse:

-Hei sasuke, nu vii sa stai cu mine si cu Hinata?

-Nu! raspunse scurt si la obiect, lasandu-l pe blondin mai mult in ceata.

Pleca spre locul preferat lasandu-l singur.Padurea, locul in care medita, se aseza pe o piatra.Isi atinse mana usor, verificand daca rana lasata de Ororchimaru va mai iesi la iveala.Altfel putea constitui un pericol pentru sat si chiar si pentru el.Isi pipai mana:

-Rana nu este chiar faorte adanca si semnul asta nu imi da prea multa bataie de cap....dar ce se intampla daca scapa de sub control? Daca nu o voi putea suporta?

-Daca nu o vei putea suporta, cred ca vei avea nevoie de o interventie chirurgicala si un tratament cu chakra.O fata frumusica, subtirica si destul de dragalasa, cam de varsta brunetului, statea priponita de un arbore, incercand sa nu-l supere pe baiat.Acesta intoarse brusc capul zarind-o.
-De cand asculti discutiile adultilor fetito? intreba Sasuke vizibil iritat.
-Nu sunt o fetita si in nici un caz tu nu esti un adult....chicoti....sunt Sakura Haruno si vin din satul cetei.Am 15 ani si sunt o medical ninja specialist.Am lucrat cu Tsunade-sama al treilea sannin legendar.Am trait fara parinti si pot sa-mi dau seama de ura pe care o porti in suflet...

Il citea ca pe o carte si chiar daca totul era adevarat se stia ca nimeni nu stia de acel secret.Oare fata avea vreo putere ascunsa?

-Si de ce esti aici?
-Sunt noua in sat si vreau sa-mi fac multi prieteni.Am ajuns in dimineata asta si chiar daca nu par mai mare de 13 ani sa stii ca in realitate sunt extrem de puternica.Eu voi fi in clasa cu tine...Dar tu cine esti?
-pe tine nu te intereseaza cine sunt.Astea fiind spuse, tanarul pleca lasand-o cu un semn de intrebare.

<Nepoliticos> gandi adolescenta indreptandu-se catre academie.

Dar chiar si asa, vroia sa stea singura fara nimeni.Nu prea ii palcea sa socializeze in aceste momente, mai ales ca, era destul de obosita si o cam durea gleznele de atata mers.Dar in timp ce mergea, in drumul ei aparu un tanar de statura scunda, cu un par blondut si slabut.Ochii ii sclipea ca doua stele pe marea albastra, pe timp de noapte, in timp ce isi purta bandana de chunin cu mare mandrie.

-Salut...tu cine esti? intreba Naruto suspicios.
-Sakura Haruno, o ninja medic venita noua din satul cetei.Antrenata de Tsunade-sama, unul dintre legendari sannini.am mai spus asta, cred ca o sa ma daora gura.Spuse ea, incepand sa rada.
-Wow, deci tu esti fata noua, eu sunt Naruto Uzumacki si sunt un chunin, eu am fost antrenat de Jyraia, celalalt sannin legendar.
-Ma bucur pentru tine Naruto, deci se apre ca vom fi colegi.
-Asa este...pana atunci vrei sa vii la o plimbare? intreba blondul rosind.
-Pai...ce am de pierdut...dar cu o singura conditie...Nu vreau sa flirtezi cu mine ca altfel o patesti! spuse rozalia serioasa.
-Nici o problema sa stii.Nu sunt asa.

Ce doi se indreptara spre Ichiraku Ramen, locul unde se servea cel mai bun ramen din sat.Se parea ca sakura incepea sa se acomodeze, dar undeva printre frunzele verzi si pline de seva doi ochii fiorosi ii privea cu dezgust.Ororchimaru, sanninul legendar avea palnuri mari cu Sasuke, caci pe el il dorea cu ardoare.....

-Sasuke...vei fi al meu! spuse el in timp ce limba ii strabatu buza inferioara lasand o dara de saliva rece....




Personajele sunt reale [scz daca este scurt, dar voi continua apoi]

Sasuke uchiha

naruto uzumaki

sakura haruno

orochimaru

http://i149.photobucket.com/albums/s70/A...a_sama.jpg
-

#2
Originala idee.Personaje reale.Dar nu stiu cum sa zic, acum nu mai e un anime, e un fel de film, ceva de genu.Imi place cum arata Sakura.Si Sakura provine din satul cetei?Nu ma asteptam.
Capitolul a fost cam scurt, ai mancat ceva litere, ai uitat sa scri cu litera mare numele personajelor si cam atat.In rest nu am ce obiecta.
Astept continuarea, sa vad ce se mai intampla.Bye si spor la scris!

#3
E ok pot sa zic....
Hai Akasuna-chan [pot sa-ti zic asa??] ca e bine!!!
Nu pot sa zic ca e banala actiunea cand eu am citit doar o parte scurta a unui prim capitol, asa ca tot ce iti doresc este ca sa nu fie banala continuarea.
Imi place originalitatea [admir foarte mult asta] si ca ai folosit suspans atat cat trebuie [ nici o tona, dar nici deloc]
Te admir foarte mult pentru ceea ce faci si sper sa continui pentru ca scrii foarte frumos.
Gambate la scris si Karma de la mine :*
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#4
merci de comm si astept cu nerabdare nextu
imi place ideea, si personajele care sunt reale
am vazut mici greseli de tastare si numele personajelor scrise cu litera mica
in rest naratiunea, descrierea si dialogul sunt imbinate foarte bine.
imi place ideea
astept capitolul urmator!

Ja!

#5
*zbang*
asta a fost inceputul,care m-a lovit fara mila :|

1. ai repetat atat batranul cat si academiei pana la epuizare in primul fragment
2. ai [mancat] litere :-? ai grija la tastare
3.primul dialog dintre sasuke-piatra si sakura-copac [-salut piatra [o lunga povestire a vietii] -copac,lasa-ma] asa a sunat. Fara teama,emotie,fara nimic. Nu vad de ce Sakura i-ar povesti lui Sasuke din prima.Inteleg ca astia doi se vor iubi[Sasuke?!Sasuke sa iubeasca?] da' nu se da totul pe tava de la inceput :)
4.vroia sa stea singura fara nimeni" e cam pleonasm :| singura fara nimeni? fara nimeni cu cineva? singura cu cineva?[e mai plauzibila,desi tot non-sens ramane]
5.I-auzi.n-are chef de socializat...atunci de ce a sporovait atat la Sasuke? o.o' crede-ma,e mult prea previzibil ficul pana acum >_>
6.si lui Naruto-i povesteste...ciudat [manage a trois? :->] mai nou salutul caracteristic e
-Salut! Numele meu e [nume] m-am nascut [data] am trait [loc]
-Buna! [nume][data[loc] O_O" asa o fi
7.flirt? omfg :| sakura dovedeste de-aici ca se crede Za best..
8. lol.deci lol.

ai grija la dialog,la cum te exprimi,cum scrii si ce transmiti
[gata,am tacut]

#6
Asa, am trecut si eu pe aici ! Akasuna stii ca eu te iubesc >:D<! Dar trebuie sa spun cateva chestii.
Ai cateva greseli de tastare , logic toata lumea le are , oricat de smecher ai fi . Cum ai zis si tu , un pic cam scurt.Dialogul mi-se pare un pic sec, dar asta e de-a bea prima parte deci e acceptabil ^^
O singura chestie ma scoate din sarite ...iar SasuSaku?? Gata , fratilor e plin cu dinastea ...gata gata gata gata gata gata ! Logic ca este alegerea voastra dar m-am plictisit ! Va roooog vreau si eu ceva cu alt cuplu ...orice alt cuplu :pls: !
Asa gata mi-am exprima dorinta :)) ! Tot ce pot sa zic e sa ai grija la dialog , ca e putin cam sec !
Astept continuarea ! >:D<
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

#7
am cazut si eu pe aici si am cateva lucruri de comentat :-"
deci in primul rand ideea nu e foarte originala,mai ales ceea cu cea mai buna academie ninja.
Dialogul e cam sec,puteai sa il imbunatatesti,s mai adaugi niste cuvinte care sa ii imbunatateasca aspectul si continutul.Cum a zis si jigoku frazele acelea leai cam repetat,si Sakura da cam mult einformatii despre ea,se cam crede prea tha best.Descrierea parca s-a plictisit si a plecat,ar fii trebuit sa descrii mai mult sentimentele lui Sasuke.Naratiunea puteai sa o imbunatatesti,a fost cam banala,si am cam intalnit-o in aproape toate ficurile sasusaku.Am mai observat ceva,la inceputul propozitiei se scrie cu litera mare,si ai mare grija la greselile de tastare.

#8
scuzati eventualele greseli pe care le-am avut...


chiar imi pare rau pentru eventualele greseli de tastare, dar nu prea le pot evida.

Capitolul 2 O rana adanca




O singura persoana nu statea langa arbore ascunsa, privindu-l pe unicul mostenitor al clanului Uchiha.Era de asteptat ca si rozalia sa faca acest lucru, dar se parea ca nu o prea interesa de adolescent.Ce o interesa mai mult, era semnul lasat de Orochimaru pe umarul baiatului.Rana se vindeca rapid, dar semnul inca persista si nu era de bine, dupa parerea Sakurei care nu il scapa din ochi pe brunet.Acesta statea priponit de un arbore, in incercarea de a se baga in seama cu el si de a afla informatii despre Orochimaru si despre motivul pentru care il vrea pe brunet.Tsunade o trimisese pe fata mai mult ca spion decat ca eleva la academie.Dar se stia ca Sakura nu mai vorbise de mult cu Tsunade si nu avea cum sa fie trimisa ca spion.Desi Sakura nu era numita spion, ea vroia sa aiba multe informatii despre sannin si asta rapid.Nu prea vroia sa astepte.Dar ce putea face? De la Sasuke nu putea obtine nici o informatie concreta.

Miile de adolescente parca erau vrajite de frumusetea brunetului, dar totusi sa fim serios ce vedeau la Sasuke? Poate ca era frumos si inteligent, dar chiar si asa, putea avea o atractie asupra fetelor.Dar in curtea unde razele solare vesele atinteau suprafata moale si verde a ierbii, aparu Kakashi, anuntand elevi.Se parea ca avea ceva imortant de anuntat:

-Copii, azi va vom pune pe echipe de catre trei! spuse el zambitor.
-Si de ce ne puneti pe echipe? intreba Neji curios.
-Pentru ca noi sa invatam sa lucram in echipa si sa socializam.Inpresionant dar adevarat! Sakura isi spuse aprerea chiar foarte bine.
-Asa este Sakura, ai mare dreptate. Kakashi, la fel si ceilalti ramasese destul de impresionati de vorbele fetei.
-Bun...echipa cu numarul unu...Ino, Shikamaru si Choji. A doua este formata din Gaara, Temari,Kankuro.A treia este formata din Hinata,Kiba si Shino.A patra formata din TenTen,Rock Lee si Neji.A cinncea este formata din Kin,Dosu si Zaku.In cele din urma ajunse si la numarul sapte, care il rostise cu mare mandrie, spunand ca este echipa lui.Sakura Haruno,Sasuke Uchiha si Naruto Uzumacki.

-Ura! striga Naruto... sunt elevul tau Kakashi-sensei.Spuse cu mandrie Naruto, in timp ce isi tinea mandru bandana de culoare rosie.

-Si eu sunt cu tine in echipa Naruto! spuse Sakura pe un ton firav.

-Acum..echipa sapte sa ma astepte in codru.Acolo va fi locul de intrunire.Acestea fiind spuse, argintiul disparu intr-un nor de fum.





Cu miscari usoare, Naruto se indrepta spre codru, impreuna cu Naruto.In urma lor Sasuke parea destul de ganditor.O privea pe Sakura, desi nu isi putea da seama cum poate fi atat de inteligenta....si frumoasa.Dar aceste ganduri fu rapid sterse, parca, din minte.Ajunsi in codru, Naruto se sui intr-un arbore batran, pentru a privi minunata panorama.Vantul batea slab, in timp ce razele solare straluceau cu intensitate.Cerul albastru si senin dadea o senzatie de bine, in timp ce fiecare se bucura de ziua superba.Desi nu toti erau de acord cu ziua minunata.Sasuke tot bosumflat statea.

<Desi nu stiu ce are ea atat de ....placut...pe mine chiar nu ma intereseaza.Oare Naruto o place?....dar ce tot gandesc?>
In mintea brunetului, era o invalmasala de ganduri care nu ii dadea pace.dar dintr-o data, un tipat ascutit se auzi.Se parea ca Sakura era in pericol.Pleca intr-acolo si il vazu pe el....

-Orochimaru! spuse brunetul in scarba.
-Sasuke, tipu iar a venit si se pare ca nu are cu cine sa se joace.Naruto ii era la fel de scarba ca si lui Sasuke.cum putea sa fie un sannin asa rau.Tocmai el care fusese antrenat de Sarutobi-sama.Un batran care a castigat respectul, iubirea si admiratia tuturor, chiar si celor care nu sunt din sat.
-Deci el este Orochimaru! Sakura ii privea ochii verzi si fiorosi, in timp ce kimonoul rosu ii flutura in vant.Statea pe un sarpe foarte inalt si gros.Era o creatura, parca, mutata genetic, desi in aparenta era un jutsu interzis.
-Am venit dupa tine Sasuke! Orochimaru era atent la fiecare miscare, in timp ce un kunai se indrepta spre el.Adolescentii sarira intr-un arbore in timp ce ranjea cu dezgust.Deodata Naruto ii zari pe cei doi oameni ai lui Ororchimaru.Pleca spre ei, luandu-se spre ei cu doua kunaie.Se ferira imediat desi lovitura putea fi fatala.In timp ce Naruto purta acea lupta cu tipul din satul sunet si Kabuto, Sasukra si Sasuke avea ''grija'' de brunet, a carei limba traversa buza inferioara, provocandu-le celor doi numai dezgust total.
-Sakura stai deoparte! anunta brunetul in timp ce vru sa atace.
-Nu te pot lasa singur...suntem o echipa.Sakura lua pozitia de atac.Deoadata spre Sasuke se indrepta coltii sarpelui, gata sa-l muste.Acesta vru sa se de-a la oparte, dar cand pleca din locul acela, Sakura aparu direct in fata sarpelui muscand-o de gat.Un strigat de durere se auzi in timp ce siroaie de picaturi de sange curgea pe suprafata rece.Strigatul se accentua tot mai tare, dar fata cazu inconstienta pe iarba frageda manjiind-o cu lichidul vital.Sasuke se repezi sa o ia in brate. Orochimaru se retrase imediat dezamagit si furios de eruarea produsa, la fel si cei doi ninja cu care Naruto se luptase.
-Ce a patit? intreba disperat blondul.Siroaie de lacrimi curgea pe obrazul blondului.Adevarul era ca acesta tinea la ea ca o sora.De cand aparuse in sat, aceasta ii oferise dragostea frateasca de care el nu avuse parte.
-E numai vina mea..e numai vina mea. Cuvintele baiatului rasunau in minte.Sasuke ii parea rau.Extrem de rau si se simtea vinovat de ceea ce se intamplase.Nu vroia sa creda ca adolescenta va muri in curand.
-Nu este timp. Naruto o lua in brate pe rozalie disparand cu ea in frunzis. Avea nevoie de tratament cat mai repede.
-Este numai vina mea...daca pateste ceva este numai vina mea.

Parerile de rau nu o mai putea aduce la normal pe fata....



sper k nu am avut multe greseli de tastare si sper ca va placut si aces capitol.

PS: nu vreau sa credeti ca povestea se bazeaza numai pe dulcegarii din partea sasuke si sakura dar chair as vrea sa fac o poveste reala ca un film despre ei doi.In plus este decizia mea daca fac asta sau nu.
-

#9
oke,in primu lrand am fazut o greseala destul de mare de tastare si anume
Cu miscari usoare, Naruto se indrepta spre codru, impreuna cu Naruto.
vad ca descrierea e mai buna decat in primul cap,dar totusi puteai descrie putin mai mult sentimentele de regret si durerea Sakurei.Ai cam grabit putin actiunea.Iar dialogul a ramas la fel,
iti mai zic o data,ar trebui sa imbunatatesti dialogul,si incearca sa nu mai folosesti cuvinte de genul
tipu... , pentru ca dauneaza continutului ficului.Vad ca ai mai evoluat putin,so astept cap urmator sa vedem ceva evoluari sper.Gatah mam oprit :bye:

#10
ce tare e:D
am vazut cateva greseli de tastare in rest nimic :D :> naratuine ai, dialog ai si descriere de asemenea :D e mult mai bun ca primul :D vad ca evoluezi cu fiecare capitol ;;) :D ideea cu dulcegariile, cum spun altii! Mey deci e ficul tau, actiunea se desfasoara dupa cum vrea autorul :D daca vrei sa se omoare, se omoara, daca vrei sa se iubeasca, se vor iubi :D actiunea e no comment B-) :-bd :D so succes in continuare si aspept nextul!
Mie mi se pare foarte bine ;) si ideea originala :D singurul lucru care m-a deranjat a fost scrierea la inceput de propozitie cu litera mica si numele personajelor :|.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine :( am vrut sa iti dau niste sfaturi :D
Ja! si astept cu nerabdare nextul :D sa vad cum o salveaza pe Sakura ;;) :-h:*:*:X:X>:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Lacrimile petalelor de cires Kimera 30 17.822 19-09-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Aventurile unui pirat cam zapacit. Yami 14 8.955 03-09-2013, 12:45 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Parfum de lavanda Erdna 5 5.327 20-08-2012, 12:55 PM
Ultimul răspuns: Erdna
  Parfum de artă trecătoare Mad Hatter 7 3.328 05-01-2012, 11:38 PM
Ultimul răspuns: Niska
  O petala de cires Yin 14 10.425 12-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  Peripetiile echipei 7 la ferma I_luv_you:* 3 3.694 22-08-2010, 02:34 PM
Ultimul răspuns: Alee
  Floarea de cires(sasusaku) Roney 12 7.483 13-08-2010, 03:25 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Aventurile unei adolescente.. [+16 / +18] [hentai] ~ Oxy by ZiZuLiCi ~ 6 6.697 11-07-2009, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Aventurile Rozaliei Zollitha 3 7.009 27-04-2009, 10:02 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  O floare de cires si iubirea trandafirilor roz(sakura and sasuke) Shilpa 5 11.978 15-09-2008, 09:11 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)