22-08-2012, 02:37 PM
Si eu pe aici! Hehehe, ti-am spus ca nu scapi de mine asa usor, Cyber -si acum serios- daca lasi ficul balta te ucid. Mmm, sa trecem de asta -dar, am vorbit serios-. Ce mi-a placut. Mai cam tot! Faza cu nervi perversului ce m-am bucurat...acum nu o sa mai spioneze, nesimtitul! Hmp. Jinx, cred ca e personajul meu preferat<3. E asa de...de rea si de dulce in aceelasi timp. -rea cu baieti din trupa, si care apropo merita-. Ai zis ceva de-o prietena a don'sorului Virgo. Ehehe se vede ca baietilor le place sa bea, mai ales lui Ski. Mi-a placut 'discutia' dintre el si Jinx. A fost funny. Eh, ne faci si noua cunostinta cu prietena lui Virgo? Ana? No? E chiar asa de geloasa? Bietul:))). Am vrut sa-ti spun si in primul comentariu, dar nu am facut-o. Trinica mi se pare un nume amuzant, si destul de rar. Ai fost inspirat. Greseli nu am vazut si nici nu m-am uitat dupa ele. Exprimare impecabila, dialog frumos -in sensul ca nu m-am plictisit- deci totul e ok. Spor la scris si astept urmatorul capitol<3. Kissez.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.