Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu prea mici pentru iubit

#1
eu cu bff, SasuSaku_4ever, ne-am hotarat sa facem un fic despre viata noastra. stim ca mai avem fiecare cate un fic dar le continuam si pe alea.

Capitolul 1: Prima zi
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
buna...se pare ca sunt prima care trece pe aici ^_^...
ei bine...mi se pare interesant ficul...ce e cu grupul ala? si care-i faza cu silviu :-?...

de ce sunt asa de urati baietii:-?...chiar ca ma-i pus pe ganduri ;))

in rest...n-am observat prea multe greseli...este doar un cuvant pe care la-ti repetat mereu gresit ;))..
"skecheri" -sckateri

cel putin asa am invatat eu la filo ;)

bye, si astept nextul :*

#3
"galbnen "= galben

"aceiasi "= aceeasi

Bun:D
Is a doua..da nu cont....greselile de tastare le-am mentionat....descrierea e buna...dar putea sa o dezvolti mai bine....dialogul e bun...dar e cam mult:)....capitolul e cam scurt pentru un capitol de inceput...ideea mi se pare originala...da cine e personaju' principal?...tu sau Ana?
Cu Silviu asta care e ideea? A incercat sa va violeze sau ce?...Alex devine la fel de rau ca si Silviu?....asta daca Silviu e rau:)
Astept nextu'
Chu si gambate:*
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#4
bun...deci vad ca nu prea avem comm-uri...hmm...chiar daca trebuia sa pun nextu' maine, o sa-l pun azi. Sper sa va placa...
Cap. 2 : Febra sau… altceva ?

Fiind prima zi de scoala, fetele nu au avut teme asa ca au avut parte de o taclala prelungita. Au discutat despre scoala si colegi, evident. Cele doua au vorbit pana noaptea tarziu. Au adormit fiecare cu gandurile ei. Silvia se gandea la baiatul cel nou, in timp ce Ana se gandea la profesorii ce ii va cunoaste a doua zi.
Dimineata a venit cu pasi rapizi in orasul Bucuresti. Razele soarelui patrundeau in camera Silviei, in timp ce alarma telefonului rasuna in toata incaperea. Mana fetei a iesit de sub o patura violet, oprind alarma. A stat cateva minute gandindu-se la acea zi, cand, deodata un ghemotoc de blana a sarit pe langa picioarele ei. Era una dintre pisicutele ei, pe nume Kojiro. Silvia a mangaiat-o, a luat-o in brate si a pornit spre bucatarie. Acolo, a lasat-o jos, si a pus mancare de pisici in trei castronase. Avea trei pisicute dragalase. Apoi, a pus mancare de catei intr-un castron, asta insemna ca avea un catel. In cele din urma, a pus mancare de rozatoare in alt castron. Avea si un iepuras, cu blanita alba, pufoasa. Uitandu-se la ceas, a observat cu uimire ca era 8 fara un sfert. Avea sa intarzie daca nu se grabea. S-a dus la baie, a facut un mic dus, s-a imbracat repede cu tricoul scolii, niste blugi si niste pantofi albastri. S-a intors in bucatarie si si-a luat micul-dejun singura. Parintii ei deja plecasera la serviciu. Dupa ce a mancat obisnuitul lapte cu cereale, a iesit din casa de unde si-a luat bicicleta si a pornit spre scoala. Pedala repede ca sa nu intarzie. Era 8 fara 5 minute…
Intre timp, la scoala, Ana o ducea destul de rau. Mergea pe coridorul de la etajul 2. A mers linistita pana la ultima clasa, clasa ei, si a apasat pe clanta. In sala se aflau grupul lui Silviu : Alex Chelu, un baiat blond cu ochii albastri ca marea, Stefan Georgescu, un baiat scund, cu parul saten si ochii caprui ce erau acoperiti de niste ochelari cu rama subtire, Maxim, un ochelarist blond cu ochii caprui, Vicentiu, un tip scund cu ochii caprui si parul brunet si mai nou, Alex Arsene. « CE ?! Nicio fata ? Ce doamne iarta-ma de sunt numai baietii astia stupizi la ora asta » gandea Ana.
- Neata’ , zise Silviu la vederea Anei.
Silviu avea ochii caprui, parul brunet si era foarte inalt. Era liderul gastii, juca foarte bine baschet si fotbal.
- Nu e nicio fata ? spuse ea in loc de ,,buna dimineata’’.
- Sunt toate la baie, ii raspunse Maxim. Cica spun secrete…De ce mereu fetele se duc la baie cand vor sa vorbeasca ? Nu va inteleg…
- Nici nu trebuie, ii zise fata care deja isi lasase ghiozdanul si voia sa plece si ea spre baie.
Cand era in dreptul usii, un glas cald i-a intrerupt actiunea :
- Stai ! striga Silviu. Nu vrei sa stai cu noi?
Fata era uimita de intrebarea baiatului. Cumva avea febra sau era bolnav ?
- De ce as sta cu voi cand am lucruri mai importante de facut decat sa-mi pierd timpul ? ii zise rece Ana.
Zicand asta, fata a plecat din clasa. Maxim a scos un raset destinat lui Silviu. Nervos, Silviu l-a insultat pe baiat.
Ana s-a dus spre baie, insa in momentul cand voia sa intre acolo, Silvia si-a facut aparitia pe hol :
- Hey, BFF ! striga aceasta. Ce mai faci ?
- Stii tu, pe aici…ii raspunse Ana. Iti vine sa crezi ca Silviu voia sa stau cu ei in clasa ?
- Serios ? Vorbesti de acelasi Silviu pe care il cunosc ?
- Da,mai. Cred ca avea febra sau ceva…
- Sau poate…
Dar nu apuca sa-si spuna opinia caci clopotelul suna de intrare…
Fiind marti, in orar aveau doua ore de mate, intre ele fiind sportul, apoi engleza si ultima ora educatia plastica. Orele au trecut foarte greu pentru cele doua fete, care voiau doar sa plece acasa. Silvia se mai uita din cand in cand la Alex Arsene, iar acesta la ea. Ana se tot uita la Silviu, desi nu stia de ce, iar cand cei doi si-au intalnit privirile, au rosit amandoi. Dar sa vorbim si despre profesori…Profesoara de mate era un cosmar. Parul ei era carlionatat si brunet, ochii ei erau caprui, iar pe nas avea niste ochelari. Profesoara de sport era de treaba. Era inalta, avea parul saten si ochii caprui. Urma ora cu diriginta si o ora cu profesorul de desen! Acel profesor era dispretuit de elevi, avea un egou mare si desigur, se credea mare artist. Ca toti marii pictori, se plangea ca nimeni nu il intelege. Toti incepeau sa rada cand acesta se tot plangea de ei…

#5
niciun comm la cap 2?:( dar neh, pun capitolul 3. offf asteptam comm-uri. e scurt si cred ca trebuie avertizare de +18 pentru ca o sa fie o injuratura cam urata.:D

Silvia si Ana au fost singurele care au luat zece la desen si toti copiii in ora au ras de ele, cat profesorul vorbea la telefon. Silvia numai rezista si izbucni in plans. Ana nu facea asta, dar si ea se simtea foarte prost.
-Hei, lasati-le in pace! Sunteti doar invidiosi, spusera Silviu si Alex intr-un glas.
Cei doi baieti se ridicara din banca si se indreptara spre fete. Silvia cand vazu asta tot nu inceta din plans, dar se facu din ce in ce mai rosie la fata. Ana se uita fix in ochii lui Silviu, iar el in ai ei.
-Silvia, te simti bine? intreba un glas bland.
-Da… acum, zise ea stergandusi lacrimile.
-Ana, nu te lasa intimidata, ii spuse Silviu fetei zambind.
-Nici nu am de gand sa fac asta. Voiam sa te intr…. dar propozitia ii fu intrerupta de sunetul enervant al clopotelului.
-Futu-i mortii masii de treaba! zise Silvia luata prin surprindere.
Toti se uitara ciudat la ea, deoarece fata era mereu calma si nu injura asa niciodata. Dintr-o data, Silvia se inrosi, iar Ana incepu sa rada.
-Oau! Cum vorbesti! Unde-i Silvia aia timida? intreba Silviu mirat.
-E asta nu e nimic. Sa vezi cum e acasa cand vorbeste de voi, zise Ana razand.
Alex se uita la Silvia putin, apoi zise:
-Vrei sa mergem la un suc?
-E..eu…ddd..aaa.da! zise fata mai rosie decat un rac. Ana sper ca nu te superi pe mine. Trec mai tarziu pe la tine, ok?
-Dute, bff. Te astept cu… microfonul pentru discurs.
Silvia si Alex plecara, in timpul asta Ana isi strangea cartile si in clasa numai ramasese decat Silviu. Acesta se tot uita la ea si nu stia ce se intampla cu el. « Sa ma fi indragostit de ea? Dar e imposibil… sau poate ca nu ».
-Ana, vrei sa vi cu mine in parc sa ne plimbam? intreba el.
-Si de ce as face asta? zise Ana facand pe dura.
-Oh, doamne! Doar zi da sau nu.
-Bine! Da!
-Oau. Perfect. Spatial.
-Ok, ok am prins idea.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#6
Super, un nou fic.:)
Dialogul predomina in acest capitol dar e bun.....descrierea e si ea buna dar mai multa....naratiunea la fel, incearca sa inlocuiesti dialogul cu naratiune.
Greseli nu am vazut deci e bine.
Capitolul acesta a fost cam mic....urmatorul sa fie mai mare.:)
Astept nextu.
Kissu+gambatte.

#7
Nu prea m'a atras nimic in cele trei capitole, ideea nu e originala si o mare parte din fic prezentati lucruri boring, ce fac ele la scoala si de orarul lor.
Capitolele postate Nya_Love sunt prea scurte, plus ca am observat in ultimul greseli gramaticale. Voi va consultati?
Descrierea nu'mi place, prea simpla, degeaba'mi zici tu ca e in verde, in indigo si are ce'o avea daca nu'mi invarti niste cuvinte. Naratiunea e plictisitoare, n'ati pus accent pe ce trebuia. La un moment dat ati inceput a'mi insira toti baietii din clasa, de parca'mi pasa, participau ca personaj colectiv.
Un alt exemplu plauzibil il reprezinta sfarsitul primului capitol, care pe langa faptul ca n'a existat, mi'ati mai zis si chestii de gradinita pe'acolo.
Am vazut ca sunteti in clasa a v-a..pai ce sa zic, nici nu stiu ce sa va cer, consider ca trebuie s'aveti vreo 13 ani, s'acumulati ceva carte ca sa puteti scrie ceva cu adevarat bun. 11 ani..sunteti micute totusi pentru asa ceva, nu ca eu as fi mare xD
Incercati sa dati culoare actiunii si sa puneti accent pe figuri de stil etc.
Succes, astept nextul!

#8
Well... anyway... e o poveste dragutza si copilaroasa si da a fost cam rea injuratura deci asteptatzi-va la ban dak vede vreun moderator sau admin topic-ul.

Cat despre comm... ce pot comenta? La varsta voastra banuiesc ca nu atzi mai facut cv original si asta e prima incercare deci ar fi o gramada de critici pe care nu le voi scrie deoarece nu le voi scrie pentru ca suntetzi incepatori.

See ya'!!

#9
in primul rand eu (Ana), Silviu si Alex avem 12 ani...Silvia ( nya_love) are 11...nu ca v-ar interesa dar am zis sa nu credeti ca suntem chiar asa de mici...in fine, am venit cu nextu' si speram sincer sa va placa...app, e f. mic, stim asta si e numai vina noastra :(


Capitolul IV: Tristetea din ochi

Silvia si Alex stateau la o terasa destul de draguta. Comandara doua sucuri de portocala si incepura sa vorbeasca:
-Stii, niciodata nu am mai…, zise Alex dar fu intrerupt de telefonul roscatei.
-Off, telefon afurisit. Trebuie sa raspund, e Ana. Buna, bff! Ce s-a intamplat?
-Voiam sa te intreb: tu mai simti ceva pentru Alex Chelu? intreba ea.
Din pacate, Alex auzi tot si dintr-o data se intrista. Ii facu semn cu mana Silviei si pleca.
-Nu, mai, ce ma intrebi asa ceva? zise roscata mirata. Vin la tine. Pa, pa!
Pe drum Silvia fu foarte trista. Isi dadu seama ca blondul auzise convorbirea. Se opri in fata casei Anei. Ciocani la usa, ea se deschise si in prag statea prietena ei. Aceasta o lasa sa intre in casa si urcara scarile, pana la ea in camera. Dormitorul Anei era zugravit in bleo, si pe tavan erau pictati, cu migulinta, cativa norisori.
-Deci, cum a fost intalnirea? intreba Ana curioasa.
-Groaznica! A auzit cand ai zis tu daca mai simt ceva pentru Alex Chelu. Si s-a suparat si a plecat.
-Off, bff! Imi pare rau e doar vina mea. Silviu m-a intrebat daca il placi pe ala pentru ca de curand, te gaseste super draguta Alex Chelu.
-Da bine. Sa se duca naibii. Vrei sa dormi la mine in seara asta? Parintii mei au plecat din tara o luna. Ce o sa fac eu o luna singura? se smiorcai Silvia.
-Vin, in seara asta. Stai sa imi fac bagajul si sa imi iau ghiozdanul.
Intra in dressing de unde isi lua niste haine pentru maine si pijamaua. Se duse in baie si isi lua periuta de dintii. Isi lua cartile si caietele din setar si le tranti in ghiozdan.
-Asa, acum sunt gata. Apropo, vrei numarul de telefon al lui Alex Arsene? zise Ana mustacind.
-Da, logic! Dar… de unde il ai? a intrebat Silvia mirata.
-De la Silviu. L-am cerut pentru tine.
-Mersi! Hei! Am auzit eu bine? Tu si Silviu?
-Stai calma, bff! Doar ne-am plimbat prin parc.
-Oau. Vreau si eu. Dar nu cu Silviu.
Cele doua fete au plecat acasa la Silvia si Ana a urcat in camera prietenei ei pentru as lasa ghiozdanul. Silvia intra in bucatarie, scoase doua castroane mari, si le umplu cu chipsuri si popcorn. Le duse in living si dadu drumul la TV pe MTV. Peste cateva minute Ana cobora.
-Wii! Mancare. Si tu auzi ce zice la TV? intreba ea mirata.
-Miley Cyrus, va veni in Romania peste doua saptamani. Biletele se gasesc la magazinul Muzica sip e siteul blt.ro, zise vocea de la televizor.

#10
Offf..... ce faceti voi fetelor cu acest fik?
Nu avetzi voie sa scrietzi lucruri din realitate, despre personalitati reale.
Pe de-asupra mai e si scurt dar unde e descrierea?
Nu avetzi greseli de ortografie, dar mai bine le aveatzi pe acelea decat sa fie modurile de expunere varza. Si app de moduri, dialogul, singurul folosit de voi, e sec. Foarte sec... mai bine spus.
Data viitoare cand mai facetzi un fik ar trebui sa va invatzatzi la romana mai intai ca lucrurile alea pentru care isi racesc profii gura ca sa le aflati se aplica si aici.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.507 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Vrei sa fii iubit, iubeste! Trioxide chocolate.۩ 11 5.384 05-07-2011, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Cel iubit [+18] σχуgєη 13 6.142 22-06-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Prea tarziu... xRallu3 2 2.258 05-06-2011, 01:43 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  vecinul meu iubit ( yaoi ) lala_leon 4 4.376 18-03-2009, 02:32 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Te-am iubit, dar e timpul sa te uit I'm_just_a_girl 14 8.172 29-01-2009, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 10.046 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Joc prea periculos [yaoi / shounen-ai] Strawberry Ice 19 12.576 01-11-2008, 03:16 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)