Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Umbre

V

- Iubitule, zise faptura cu atingerea de gheata, tu sa ma iubesti mereu si eu voi fi langa tine !
- Nu pleca, raspunse satenul sarutandu-i gatul coborand mereu, am stat fara tine un an, dar a fost ca si cum am fost un mort viu, nimic nu ma mai bucura cand stiam ca tu nu esti langa mine. Jur ca nu o sa mai fac nicio greseala, o sa fac tot ce zice Maximilian, dar numai sa ramai langa mine sa nu mai pleci !
Satenul neputand sa se abtina o saruta pe iubita lui, prinzandu-i obrajii cu ambele maini si totodata dandu-i jos rochita alba, centimetru cu centimetru, lasandu-i umerii la vedere, iar parul ei blond parca voia sa ii ascunda, infatisarea ei era asemenatoare ca a unei zane, parul ca o raza de soare, ochii albastri, pielea alba, corpul sculptat, aceste cuvinte nu isi aveau rostul, frumusetea ei era divina nicio alta fiinta nu era ca ea. Pasiunea lui Alex era atat de mare, dar acel sarut il adormise imediat, ca un sarut al mortii, cazand in pat ca un stejar care fusese retezat de la radacina. Misterioasa faptura se ridica din pat incet de parca nu ar fi vrut sa il trezeasca, isi aranjeaza rochita si se indreapta spre fereastra, dar in acel moment un fum negru patrunzand in camera, facand o atmosfera asemenatoare ca a unei grote. Fumul se ridica incetul cu incetul formand o silueta masiva, solida, ca a unui barbat in varful tineretii.
- Nu i-am spus nimic, zise blondina speriata, tremurandu-i picioarele, nu am facut nimic, am intrat in camera din greseala !
- Uiti, raspunse barbatul care incepea sa se vada din fumul negru, ca iti vad toate miscarile ? Nu iti dai seama ca pot sa il omor acum ? Atat de aiurita esti incat ii risti viata doar pentru un sarut ? Treci odata in camera si nu mai poti sa iesi pana nu pleaca cei doi !
Rostind aceste ultime cuvinte demonul aparut din intuneric isi indreapta pasi spre patul lui Alex, i se citeau in privire ura, ciuda, toate sentimentele intunecate, il putea omora in orice moment, dar nu voia sa ii aduca fiintei iubite si mai multa tristete, deja o despartise de el, nu putea sa faca asa ceva. Barbatul isi deschisese unul dintre nasturi de la sacoul negru pentru a putea ajunge la buzunarul interior, imbracamintea lui semana cu cea a unui lord, era sobru imbracat din cap pana in picioare in negru, doar butonii de aur atrageau o anume atentie, iar camasa alba se vedea patata de sange. In ciuda imbracamintii faptul care te infiora la aceasta persoana era fata lui, sprancenele incrucisate, buzele rosi, iar ochii verzi ca un smarald parca erau vii, parul lui negru mai negru decat fumul care-l inconjura, il priveai tremurand. Din buzunarul interior el scosese un fel de hartie, care dupa culoarea galbuie si colturile tocite se vedea ca era veche, ciudatul isi regleaza vocea de parca ar vrea sa spuna ceva important, dar oprindu-se imediat deoarece satenul incepea sa se trezeasca, asa ca el arunca o ceata neagra asupra lui adormindu-l in secunda urmatoare, barbatul renuntand la planul lui pleaca incet zburand pe fereastra deschisa.
Alex dormise pana dimineata nu se trezise deloc, dar in momentul in care deschisese ochii rostise numele " Elisa ! " Isi strangea pumnii si mai avea putin si incepea sa sparga tot ce vedea, iar o pierduse, iar nu fusese in stare sa o tina langa el, acum cine stie poate o va mai vedea peste mult timp, dar odata ce ea aparuse in acest loc, el nu mai avea gand de plecare numai daca pleca cu iubita lui.
Arunca jos cu o miscare asternutul care-i acoperea jumatate din corp si se indreapta repede spre fereastra, trasese de perdeaua care-i mangaia pectoralii pana se rupsese, dar nu ii pasa. Se uita lung de parca mai voia sa vada in indepartare aceea rochie alba, dar dandu-si seama ca sta degeaba, se imbraca si pleaca cu intentia de a o cauta. Deschizand usa o intalneste pe frumoasa servitoare pe hol care aducea o tava cu micul dejun al lui, dar vazand-o Alex inainteaza spre ea pentru a o intampina. Slujnica vazandu-l pometii deja luasera o culoare roz, iar cu fiecare pas ea incerca sa isi ascunda privirea, nu era in stare sa il priveasca in ochii deoarece o singura privire a lui si tava ii era pe jos. La fiecare pas al ei se gandea ca o sa cada si o sa se faca de ras de fata cu el, de cand ii datuse majordomul ordin sa ii serveasca masa la pat, sperase tot timpul sa il gaseasca dormind astfel ii lasa mancarea si pleca, dar acum era groaznic nu stia ce sa faca.
- Buna frumoaso, zise Alex punandu-si mana dupa gatul ei, hai sa te ajut ! Dar ce zici daca imi tii companie, adica nu vreau sa mananc singur ?
- Nu stiu, raspunse slujnica intimidata si cu fata in pamant, nu cred ca pot. . . !
Nici nu mai apucase sa zica ceva deoarece Alex deschisese usa si o invitase inauntru, muscandu-si buza in timp ce frumoasa pe care o ademenise ii pasea in interiorul camerei, asa ca nu va mai putea sa iasa curand " Ahh, zise Alex lasand tava pe masuta, ar trebui sa ma duc sa o caut pe Elisa mea, dar fata asta pur si simplu ma innebuneste, nu o las, nu o las pana nu fac ce vreau cu ea ! "

Sincer nu stiu ce sa zic, adica acest mister ma gandesc ca o sa va plictiseasca pana la urma . . . So astept pareri, nu stiu ce sa fac.
Niiiixxxx >:D< Multumesc si te rog sa imi spui daca si tu mai vrei mister sau nu :))

Răspunsuri în acest subiect
Umbre - de Mariaa - 20-07-2012, 11:37 PM
RE: Umbre - de hiimera - 23-07-2012, 07:09 PM
RE: Umbre - de Mariaa - 24-07-2012, 12:42 AM
RE: Umbre - de Mariaa - 26-07-2012, 11:19 PM
RE: Umbre - de hiimera - 27-07-2012, 09:12 PM
RE: Umbre - de Mariaa - 29-07-2012, 12:09 AM
RE: Umbre - de hiimera - 29-07-2012, 01:57 PM
RE: Umbre - de Mariaa - 30-07-2012, 11:40 PM
RE: Umbre - de Lexxu - 01-08-2012, 12:18 PM
RE: Umbre - de hiimera - 02-08-2012, 12:23 PM
RE: Umbre - de Mariaa - 11-08-2012, 01:47 AM