Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi

Capitolul 3

"Cum indrazneste? Numai idioti pe lumea asta!" imi tot repetam in minte. Beni era cel mai mare mistocar pe care il intalnisem. Il stiam din clasa intai, si nici acum nu scapasem de el. Acum nici nu stiam ce sa cred. Oare Niall ii zisese toate aberatiile astea pentru a se razbuna? Ingerul pe care il adoram era in stare de asa ceva? Eram incapabila sa gandesc lucid. Era noapte, asa ca am urcat in camera lui Mel pe geam. Ii dadusem mesaj ca vin. Ma astepta cu o cana de ceai de menta.
I-am povestit despre mesaj.
- Stiu, zise ea.
- Cum? De unde? am intrebat inmarmurita.
- Pai..Beni a trimis mesaj la tot liceul. '
Era imposibil. Chiar spusese la toata lumea. Doamne, Doamne!
- Ce ma fac? am intrebat-o pe Mel simtind un nod in gat.
- Nico, calmeaza-te! Toata lumea stie ca nu ai face-o..Pe bune, cine crezi ca te va crede genul ala de fata?
- Arata-mi mesajul.
Aceasta imi intinse telefonul : " Nicole, cea mai cuminte si mai tocilara, e o fiara. O bestie, in pat. O recunoaste chiar proaspatul ei iubit, Niall Johnson, cu care e impreuna de cateva zile. Nicole e disponibila in fiecare seara de la 10.
Beni."
Am ramas inpietrita. Barfele despre mine si Niall erau una, fleacuri. Dar asta era prea mult. Pur si simplu ma facea "tarfa".
- O sa o rezolvam si pe asta, imi zise Mel si imi puse mana pe umar.
Curand am adormit.

Mel ma trezi si imi intinse micul dejun. Am mancat un pic, apoi am luat un maieu de la Mel. Mi-am aranjat putin parul, si am fugit catre liceu, caci era deja tarziu. Aveam impresia ca toata lumea se holba la mine. Am alergat spre clasa. Cand am intrat, Niall statea in fata usii. Acesta deschise gura sa imi zice ceva.
- Da-te, i-am taiat-o.
- Trebuie sa vorbim, zise el calm.
- Aha, sa vorbim? aproape ca am zbierat. Despre ce vrei sa mai vorbim? Despre cum ai mintit? Despre cum m-ai facut tarfa in fata tuturor?
- Nu aici, zise el incet si apasat.
- Ce, te ascunzi? Acum ai rusine?
Nu zise nimic, doar ma trase de mana spre baie.
- Da-mi drumul, am tipat si cateva fete de pe hol isi intoarsera privirile spre noi. Se uitau ciudat, cum probabil si eu as fi facut daca un baiat tragea o fata in baie fara voia sa, si toti stiau ca o facusera. Mda, nu ca imi pasa.
- Ce vrei? Cu ce drept minti? Cu ce drept te bagi in viata mea?
- Nico, crede-ma..
- Nu, nu te cred. Nu meriti! Dupa cate probleme mi-ai facut..
Nu am apucat sa mai zic nimic caci m-a tras mai aproape de el. Ii simteam respiratia neregulata, si am inghetat.
- De ce ai facut asta? am izbutit sa intreb.
- Iti jur, iti jur pe tot ce vrei tu, ca nu am spus nimic. Nu am mintit, nici nu am vorbit cu Beni. Crede-ma, te implor, zise el si vocea i se franse la sfarsit.
- Nu mai pot, nu te pot crede. De unde stiu ca nu minti? am intrebat cu voce tremurata.
Acesta nu raspunse. Se uita la mine, cu ochii lui de smarald in care ma pierdeam, si isi opri respiratia pentru o secunda. Apoi facu ceva neasteptat, nejustificat si ciudat. Se apropie de mine usor, si isi lipi buzele de ale mele. Ale lui erau moi si calde. Perfecte. Era nesigur, puteam simti asta. Era incredibil de placut, as fi putut sta asa ore. Probabil remarcase asta, sau pur si simplu faptul ca nu intrerupsem sarutul il facu sa il adanceasca. Era asa placut..."Nu, stai, ce fac? Baiatul asta ma joaca pe degete. Nu voi permite asta. In plus, nu voi accepta sa stie ca sunt topita dupa el, nici gand. Nu vreau sa ii dau satisfactie". M-am dat inapoi. Acesta ma privi cu nesiguranta si teama. Aproape ca imi era mila de el, chiar daca nu aveam niciun motiv. Apoi am vazut un mic suras in coltul gurii. Furia s-a revarsat in mine, si cu viteza, l-am pleznit. Sunetul s-a auzit indelung, cu ecou, in baia spatioasa. Acesta isi puse mana pe obrazul stang.
Am plecat repede din baie, si m-am dus in banca. Am inceput sa plang. Mel se apropie de mine. Nu zise nimic. Stia ca nu avea rost, eram prea agitata si nervoasa ca sa ii explic. Mi-am ridicat ochii cand am auzit niste pasi. Era Niall. Pe obrazul lui stang am putut remarca cu usurinta urma palmei mele. Micuta, insa iesea in evidenta atat de mult. Rosul acela aprins pe langa pielea lui alba si fina..Dar o meritase. Din grupul strans la geam, se auzi o voce inconfundabila. Beni.
- Oho, prietenas! Ce-ai patit, varule? intreba acesta razand.
Niall nu ii raspunse. Beni se uita cand inspre mine, cand inspre Niall care ma privea printre genele lui, pentru care orice fata ar da orice sa le aiba.
- V-am zis eu ca e o micuta bestie, zise el catre ceilalti.
Se auzira cateva rasete infundate. Apoi trei voci care spusera simultan:
- Taci.
Mel.Niall.Curtis.
Mel, cea care era in stare sa ma apere chiar si impotriva prietenilor ei fitosi. Si ea ii considera asa. Doar ca ea era mai draguta de felul ei, si avea lipici pentru fitosi. Toti o adorau, fara motiv. Eram fericita, atata timp cat ea era. Nu regretam ca sta cu ei. Defapt, nici ea nu ii inghitea prea mult, dar era mai bine asa. Totusi, imi aratase de multe ori ca era in stare sa treaca peste toti pentru mine. Si stia ca eu as fi facut la fel.
Niall..ingerul care nu era tocmai cum credeam. Frumos, destept, dar mincinos. Sau poate chiar nu mintea? Oricum, isi lua singur apararea acum. Atata tot.
Iar Curtis..Curtis era Curtis. Fratele meu de la gradinita. Il iubeam cu toata fiinta mea, eram gata sa fac orice pentru el. Iar el pentru mine. Niciodata nu ne certasem, nici macar pentru o secunda. Ne intelegeam perfect. Nimic nu ne putea desparti. Sau asta credeam. Curtis mereu a aratat frumos, cel putin din punctul meu de vedere. Avea ochii schimbatori, de la verde la galben, de la albastru la verde. Parul saten spre blond ii era aranjat intr-o freza simpla, in sus, care ii statea foarte bine. Rosea repede, la fel ca mine. Ne asemanam mult. Eram ca doua picaturi de apa. Ca gemenii. Desi imi era aproape mereu, si arata genial dupa parere mea, niciodata nu m-a atras in acel fel. Si imi parea oarecum rau, caci era idelul de baiat. Perfectiunea. Frumos, destept, galant. Era mereu sincer. Asta era Curtis.
Linistea domnea in clasa. Apoi profesoara intra si Niall veni in banca. Nu ne-am privit nicio secunda. Eram ca doi straini. Orele trecusera incet. Ajunsa acasa, am deschis laptopul si am sarit pe mess. Singurii care ma puteau calma erau Mel, Curtis si..Nate. Cum am intrat am primit un mesaj:
"Curtis: Soro, ce s-a intamplat mai exact?:o3"
I-am povestit in detaliu.
"Curtis: aw. imi pare rau.."
"Nico xD: E ok..nu e vina ta. Mersi de sprijin."
"Curtis: Oricand si neconditionat. :*>:D<"
Nate nu era online. I-am zis lui Curtis ca ies. Nu prea aveam chef de stat aiurea pe mess. Am facut un dus lung, si m-am bagat in pat. Telefonul imi vibra.
" You`ve got a new message "
Mai nou imi era frica sa deschid mesajele, dupa experienta recenta. Era un numar necunoscut. Sangele imi ingheta in vene. Am apasat "open" si m-am calmat automat.
" Iti era dor de mine, frumoaso? :*"
" Cum sa nu? Cine imi mai face mie complimente daca nu tu? =))" am raspuns eu.
Apoi am continuat conversatia ceva timp. Probabil mult, pentru ca pierdusem sirul orelor si mesajelor primite si expediate. Si pentru prima oara dupa ceva timp, reusisem sa adorm linistita, in ciuda celor ce avusesera loc.

Zilele treceau, iar afectiunea mea pentru Nate crestea din ce in ce mai mult. Aproape uitasem de ingerul meu. Nu mai tresaream cand il vedeam, nu asa rau ca inainte. Nate imi acapara mintea mereu. Pe zi ce trecea, ma facea sa cred ca el e baiatul perfect, cel de care aveam nevoie. Vorbeam fara intrerupere, si totul mergea bine, desi aveam impresia ca il folosesc pentru ca imi placea de el. In fine, viata mea era aproape perfecta. Asa perfecta, incat mai curand decat credeam avea sa devina un adevarat dezastru.

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Fulgii mari si pufosi acopera usor pamantul. In magazine si pe strazi e agitatie, doar se apropie Craciunul. Eu si Mel ne plimbam prin mall pentru a face cumparaturile de Craciun. Telefonul suna. E Curtis. Inainte sa pot raspunde, Mel imi ia telefonul si zice:
- Nico nu e disponibila, imi cer scuze , bip!
- Heei, poteleste-te... O sa zica ca sunt nesimtita. O sa se supere..
- Curtis? Sa se supere pe tine? Ha.Ha.
- Nu e imposibil.
- Frate, sunteti de nedespartit. Uneori ma faceti si pe mine sa ma intreb daca nu e ceva mai mult intre voi..
- Nu, termina, i-am taiat-o.
- Bine, gata. Hai sa ne relaxam. Vine Craiciunul. A, si...
- Si..?
- Balul! Cum sa uiti ca vine balul? zise ea prefacandu-se foarte impresionata.
De parca e prima oara cand uit ceva "asa important".
- Mda, ma rog. Gasesc eu ceva de pe acasa sa port.
- ce..ceva de pe acasa? Esti nebuna? intreba ea si ma trase catre "Skinny", magazinul ei preferat de rochii senzationale.
- Mel..nici nu am partener, si nici nu o sa gasesc.
- Curtis.
- Nu, el sigur o invita pe tipa aia dupa care e nebun.
- Gasesti pe cineva, nu-mi pasa. Daca nu, mergem amandoua singure.
- Tu? Singura? Niciodata. Pe bune, poate nici nu o sa vin..
- Taci si probeaza asta, imi zise ea si imi intinse o rochie portocalie, scurta, mulata. Probez rochia, si pana si eu raman uimita. Mel e un geniu. A reusit sa gaseasca ceva in care sa arat, pentru prima oara bine. O scot de pe mine, si o impachetez.
- Ce faci?
- O cumpar.
- Pheu, ma speriasem. Bine faci.

Pentru ca nu prea am chef de pierdut timpul la cumparaturi, o las pe Mel in mall si merg acasa. Deschid laptopul repede si incep sa vorbesc cu Nate.
"Just.n: Hei, pe unde ai umblat? :*
Nico xD: Prin mall..la cumparaturi.
Just.n: Pentru? Craciun?
Nico xD: Si Craciun si..bal.
Just.n: Balu` Bobocilor? :)))
Nico xD: Mda, desi ma gandeam sa nu merg..
Just.n: Cum sa nu mergi? de ce?
Nico xD: 1. N-am chef
Nico xD: 2. N-am parener.
Just.n: Cum? Tu fara partener? Esti cumva in clasa cu animale in loc de oameni?
Nico xD: Cam asa ceva. =)) As da orice sa am pe cineva ca tine..
Just.n: Ca partener? Se rezolva :D. Doar sa-mi vinzi bilet
Nico xD: Pe bune? Nu ti-l vand, ti-l dau, m-ai ajuta enormmmm, si ar fi si o prima intalnire, nu? :D
Just.n: Perfect. Deabia astept. :>
Nico xD: Si eu :D. A, am ceva de facut, vorbim mai incolo?
Just.n: Sigur :*>:D<. Vorbim frumoaso :*:*"
Perfect. Totul avea sa fie perfect acum. Apoi imi aduc aminte de Curtis. Ah, cum am putut sa uit de el? Il sun acum.
" Hei, Curt. Scuze, Mel e Mel orice ai face."
" A, nu-i nimic..m-am prins. Cumparaturi. Pentru bal?"
" Mda.."
" Ai partener?"
" Aa, da. Tu?"
" Call ended"
Ce a fost asta? O fi de la retea. Astept sa ma sune inapoi, cum face mereu. Astept, astept, astept. Aiurea. Nu suna inapoi. Am zis ceva gresit oare? Intru pe mess, iar Curtis e online. Ii trimit un mesaj:
" Nico xD: Hei, esti ok?
Curtis: Mda..doar ca imi trebuie o partenera
Nico xD: Ai atatea fete.
Curtis: Cea pe care o vreau e luata.
Nico xD: A, tipa aia de care iti place dintr`a cincea e luata?
Curtis: Da.
Nico xD: Cand ai aflat? Cand ai vorbit cu ea?
Curtis: Acum un sfert de ora, cand m-a sunat."
Asta a fost tot ce a zis. Acum un sfert de ora il sunasem eu. Inchisese cand i-am zis ca am partener. O sun pe Mel. E imposibil sa fie adevarat ceea ce cred. Nu e bine. Nu asa trebuie sa fie.

Stau in pat si ma uit la tavanul alb ca spuma laptelui. In timp ce o astept pe Mel, imi asez gandurile in ordine. Pana acum nu era niciun baiat in viata mea, si totul era bine. Dar de cand a aparut Niall, viata mea e data peste cap. Mai intai el, apoi Nate. Si acum e nelamurirea asta cu Curtis.
Toate astea ma suprasolicita. Nu mai suport. Ma simt incoltita. Orice as face, sigur ranesc pe cineva. Totusi, daca ma insel cu privire la Curtis? Asa sper sa fie. Adica..totusi, suntem cei mai buni prieteni de la gradinita. Nu are logica. Si sunt absolut sigura ca lui ii place de o tipa de cand era intr`a cincea. Probabil de la oboseala am crezut asa o prostie.
Si Niall nici nu mai face parte din viata mea. E un simplu baiat dragut, dupa care lesini cand il vezi dar te saturi repede de el.
Si Nate? E perfect. Ma atrage mai mult ca oricine, stie sa se poarte cu fetele, e destept. Doar ca..nu-l cunosc. Inca. Peste doua zile imi voi cunoaste in sfarsit printul. Gandurile pierdute ma fac sa pierd notiunea timpului, iar usa care se deschide in graba ma sperie rau.
- M-ai speriat, zic soptit fara sa privesc spre usa pentru ca sunt sigura ca este Melanie.
- Imi pare rau, zice printre gafaituri o voce de baiat.
Imi intorc privirea iute, si il zaresc pe Curtis in fata usii mele, respirand neregulat semn ca alergase.
- Ce..ce faci aici? intreb nedumerita si speriata.
- Trebuie sa vorbim, Nico.
Il privesc ingrijorata, pentru ca din tonul lui am inteles ca e ceva serios. Curtis are rare momente de seriozitate, asa ca doar incuviintez din cap, incapabila sa articulez vreun cuvant. Ii fac semn sa se aseze pe scaunul biroului si el aproba scurt si se aseaza. Ma priveste intens, apoi se apropie cu scaunul de marginea patului, unde ma aflu. Ochii lui ma ametesc, nuanta aceea atat de speciala e innebunitoare. Ma pierd in ochii lui care sunt mohorati, ceea ce ma face sa fiu trista. Urasc sa il vad pe Curtis trist. Nu ii e specific lui. Observ cum vrea sa deschida gura, insa nu reuseste sa zica vreun cuvant. Baiatul inspira adanc.
- Nico, eu..
Se opri din nou. Ce poate fi asa complicat? Nu il mai vazusem pe Curtis incapabil sa spuna ceva niciodata. Era mereu hotarat si avea un curaj incredibil. Ce il pune in dificultate in felul asta?
- Te iubesc.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi - de Chris. - 25-07-2012, 05:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nimeni nu e ceea ce pare. Ioaaa. 1 2.894 26-12-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 7.299 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Când nimic nu este ceea ce pare a fi Leontina 74 28.993 11-03-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Viata nu este ceea ce pare... Blood_Angel 4 5.098 03-12-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Mai mult decat ceea ce pare CandyGirl 18 14.510 22-03-2011, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Sa incepi sa crezi cand nici nu credeai ca putea sa se intample... oV!K!o 2 3.376 22-09-2010, 04:14 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Ingerii Mortii Irukandji 3 4.506 08-11-2009, 12:47 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 3.618 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi
  Ingerii Nevermind 3 4.137 26-02-2009, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)