31-10-2011, 11:58 PM
Cea mai reusita mi se pare goodbye, you... cadrul surprins face ca poza sa arate extrem de bine, si ii da un sentiment de nostalgie...melancolie chiar. Chit ca se vede ca e facuta dintr-o masina ( sau un vehicul in miscare ), tonul pozei salveaza acest mic defect. Plus, iti da impresia ca fugi de cineva/ceva.
Piano&love mi se pare si ea reusita la randul ei, dar parca ar fi mers totusi sa faci un macro pe piesele mai aproape de obiectiv, si restul sa se vada blurry.
With e draguta, felicitarile mele pentru faptul ca ai reusit sa prinzi un porumbel asa. Eu incerc de ceva timp dar mereu iese miscat.
Mai astept poze
Piano&love mi se pare si ea reusita la randul ei, dar parca ar fi mers totusi sa faci un macro pe piesele mai aproape de obiectiv, si restul sa se vada blurry.
With e draguta, felicitarile mele pentru faptul ca ai reusit sa prinzi un porumbel asa. Eu incerc de ceva timp dar mereu iese miscat.
Mai astept poze

![[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif)